23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16399 milyen egy hét??? mit nézel te ???:OOO 2 perc kb.:D na mind1. -
#16398 :DDdddd ha nem mondod,én sem veszem észre :) mindenki csak a lényeget figyeli,és ezt tudják a készítők is,csak nem akkora amatőrök,hogy ilyeneket elrontsanak... -
#16397 Még akkor is ha Panama :D Lol. Most már ezt is tudjuk.. Két perc alatt homok lesz a sárból. :) -
#16396 de hüyék vagytok :P hát 1 hét alatt simán megszáradhatott -
#16395 az izzasztós jelenet még oké,mert film :D de az télleg nagy baki volt hogy 2 perc alatt homokká szárad a talaj.:D(sőőőt nem is két perc hanem másodpercek alatt. -
#16394 Hallod, ha nem mondod észre sem veszem!:) De komolyan! Fel se tűnt! Milyen szemed van neked? Sas vagy? :) -
#16393 Csak azért elég komoly baki volt ebben a 12. részben...
A 11.-nek úgy lett vége hogy leemelték a tetőt ugye, ami az alagutat befedte és azt lehetett látni hogy ömlött be a víz, mivel ugye egy csomót esett az eső és ezért is kellett este megszökniük.... na most a 12.-ben amikor jöttek ki víznek semmi nyoma nem volt és a tetőről amikor Scofield emelgette csak száraz por jött be! Na most ez hogy lehet ha 2mp-el korábban (az előző részben) még folyt be a víz? vagy a reflektor fényben gyorsan megszáradt?
A másik baki meg az volt amikor Scofit kivitték az izzasztóba és ugye számlálás volt, mindenki az udvaron gugolt az őrök meg fegyvert fogtak rájuk. Annak is úgy lett vége hogy Scofieldet kivitték a börtönből. Aztán a következő rész úgy folytatódott hogy mutatták messziről ahogy viszik ki, ahogy kijönnek az ajtón és mennek az izzasztó felé, a következő jelenet meg az volt hogy a többiek már a cellájukból, az ablakból nézik hova viszik. Na most ez is érdekes, mivel 2mp-el azelőtt a földön térdeltek és fegyvert fogtak rájuk, de aztán hirtelen felrohantak az ablakhoz? Érdekes, egyiksem lihegett, pedig ha ilyen gyorsan felértek akkor igen csak sietniük kellett!
De ezeket leszámítva nagyon tetszett minden! Csak azért ilyenekre odafigyelhettek volna...vagy csak nekem tűnt fel? -
#16392 mmint lincoln :DD -
#16391 nah azért az kicsit más ha a fiad fejéhez stukkert nyomnak :)
sztem egyébként abszolút nem jelentene akadályt mahone lelövése lincnek
de mint mondtam a kövi részben ugyis meghal xDD -
#16390 jó,de igazából csak most a 3.évadban durvult be komolyabban :) akkor volt is csodálkozás a topikban,hogy milyen hidegvérrel ölte meg azokat az embereket...előtte nem merte megtenni,pl amikor LJ-t akarta "visszarabolni",akkor is simán megtehette volna,hogy lelövi az LJ fejéhez stukkert tartó emberkét,ugyanúgy mint az általad említett szitunál. -
Quantumleap #16389 Azért szerintem a Sofia fejéhez stukkert nyomó ürge lelövése sem puszta reflex önvédelem volt. Tehát Mahone előző évad beli állítása, miszerint "Nem képes elvenni egy életet", már egy ideje elbukott. -
#16388 Arra leszek kiváncsi, hogy hogyan szerzik meg.. :D -
#16387 Mondjuk nagyon nem ugyanaz, ha vészhelyzetben, önvédelemből lelősz valakit vagy bosszúból hidegvérrel.Vagy szerinted, ha fegyverrel megtámadnak az utcán és lelövöd az illetőt, akkor azután már röhögve elintézel bárkit akihez kedved van?Emlékeztetlek a 2. szériára, ahol Mahone azért is tudta lefegyverezni őt, mert Lincoln nem hidegvérű gyilkos és tétovázott. -
zotja #16386 bellick tiszta szánalom! nem ezt várnám egy kemény fegyörtöl... -
#16385 meg ahogy kimászott...:DDDddddddd
Ramore:Bellicknek szerintem annyi,könnyen lehet,hogy a kövi részben azt látjuk,hogy elpatkol. -
#16384 kössz!
-
zotja #16383 szted nem lenne unalmas ez a kiszöktetés? sztem marhára! ha igy lesz akkor bujjank el az irok.. ahogy patron futott az elég vicces volt :D -
#16382 Szerintem a következő lépés a könyv visszaszerzése lesz, vagyis meg kell szöktetniük a testvéreknek a Sonából Theodoro-t, és persze Bellick-et is. -
Quantumleap #16381 Hogy Lincoln nem lőne le senkit? Ne haragudj, de te hogy nézted eddig a 3.évadot? -
#16380 részvétem -
#16378 több hónap.:D majd oktoberben jön a 4.évad ha mindenigaz.:) én igy tudom. -
#16377 Mégis mekkora lesz az a szünet? -
#16376 Akárki akármit mond, nekem nagyon tetszett ez a rész is!
Szerintem jó hogy van folytatása, hogy húzzák, így még izgalmasabb és van valami értelme annak hogy ha kedden hazajövök melóból!
Én csak azt sajnálom hogy nem fejezték be és hogy a következő rész után nagy szünet lesz! Így nemtudom minek kezték el nyomna ha a fele sincs kész?! -
#16375 Az meg a másik, hogy Lincoln alapvetően nem gyilkos, szal még ha M. meg is ölte az apját, azért nem olyan könnyű hidegvérrel lelőnie valakit. -
#16374 az utolsó mondat már spoiiler mivel nem az elmult részben láttuk hanem az előzetesben.így aki azt nem akarja megnézni most óriási spoilert mondtál el..:D szal ovatosan.:DDDDD -
#16373 nem neked írtam hanem úgy általában mindenkinek aki sír a spoiler használata miatt -
Seeley #16372 Már nem kell spoilerbe írni, szóval (azért csak óvatosan):
Szerintem nem a cég embere, nem hiába van/volt berezelve Whistler, csak tudja hogy a kiskönyv nélkül kurvára nem lesznek alku pozicióba. Én elhiszem h Mahone-nak bűnődnie kell, de pont a legrosszabb időt választotta Linc a vendettára, nekem elsőnek a fiam járna az eszembe, és csak utána rendezném a járulékos részeket...mert ennyi erővel lelőhette volna Mahone-t a paton is, egyel kevesebb pipa volt úgy is, nameg ha ott egy hulla azzal megint időt nyernek...de pont a legrosszabb időt választotta a bosszúra, James nem hiába pattant meg....
Remélem T-bag-et nem megszöktetni akarják, hanem beküldenek max. valaki a Sona-ba, szedje ki az infot és pápá, butaság lenne még egy ilyen akció, meg kb. lehetetlen.
Jah és néztem előzetest, szerintme Sucre az élvetemetős. És az előzetesben ott volt az üzletnél James is, szóval előkerül :D[/SPOILER] -
homeless #16371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Whistler szerintem a cég embere, Linc meg teljesen logikusan cselekedett. Le kellett volna lőni Mahone-t a faszba, csak hát ez egy sorozat és húzni kell. Ha bele gondolsz Mahone lelőtte Linc faterját, meg ő miatta (is) került Scofield a sona-ba. Amúgy ennyi klisét nem tudom hogy tudtak bele rakni egy 42 perces epizódba. Szerintem kúrva szar rész volt tele klisékkel és hibákkal. Sokszor megkérdeztem már magmatól, hogy miért is nézem ezt a szart, de nem tudom a választ. Talán azért mert érdekel, hogy mit tudnak kihozni belőle, de az az igazság, hogy néha már sírva röhögök azon a sok hülyeségen amit az írok kitalálnak. -
#16370 igen csak közben esett az eső... és muszáj volt kijönni mert különben beszakad. -
#16369 Ezek szerint te nem olvastad amit írtam... #16365.. köszi. Ja és a vége a lényeg!!! -
#16368 hogy mit össze tudnak síránkozni egyesek a spoiler miatt
érdekes, külföldön bevett szokás a spoiler tag használata a fórumokon, csak itt lázadoznak ellene...hátigen, hángérien mentáliti
aki lusta beírni a makrot kezdje a mondandóját egy nagy SPOILER felirattal, és mindenki boldog lesz... ha meg a kezed fárad el a spoilerek olvasásában (kijelölés) akkor tessék ctrl-A -t nyomni...egyebet nem tudok mondani.
d'OH. -
#16367 remélem nem.. -
#16366 Igaza van. Aznap én se nézek be addig a fórumba, míg meg nem néztem az új részt. -
#16365 Ne értsétek félre, nem a rendszer ellen lázadok, mert azzal úgyse lehet mit kezdeni, el kell fogadni, mert több embernek felel meg , mint amennyinek nem tetszik. Egyszerüen belegondoltam a dologba és ez jött ki. ha meg annyira spoilerezni akartok, akkor lehetne csinálni egy fórumot, ami spoilermentes Prison Break fórum lenne. De mondom! Jó ez így ahogy van, csak szerettem volna felhívni a figyelmet néhány apró hibára, amit sztem nem érdemel több szót. Akinek még így se áll be a szája a spoilerezésről, nyisson egy fórumot neki -
#16364 jó így a spoileres rendszer ahogy van, de tényleg be lehetne vezetni, hogy a promós spoilereket tüntessék fel valahogy. előfordulhat, hogy valakit nem érdekelnek ;) -
Atys91 #16363 Annyit tudok mondani h iszonatjó sorozat és remélem lesz még vagy 10 évad:D -
#16362 majd ha te leszel a hg,akkor te szabhatod a feltételeket ;)
de azt nem értem,hogy miért nem lehet valamit szó nélkül elfogadni... -
#16361 én részben igazat adok neki.én mindig elolvasom a spoilert,mert attol még sok poént nem lő le sztem.:D másik. itt még a jobb eset áll fent mikoris 2 napig kell spoilerezni,de a termiator topicba elvileg a következő epizodik kell...na az már röhej télleg .:?:AS?:D -
#16360 "Ha meg nem érdekli mi fog történni, meg hogy mit szólunk hozzá, akkor meg minek jön ide?"
Ez hihetetlen.Te is beállhatsz azon korlátoltak közé, akik el sem tudják képzelni, hogy egy PB topikban másról is lehet beszélni,vitatkozni, érdeklődni(?) mint hogy mi történt a 20 perce megjelent epizódban. -
#16359 Sztem ez egy baromság tőletek a spoilerrel kapcsolatban.... én sose nézek fel ide mielőtt meg nem nézem az aktuális részt (magyar felírattal!), csak utána, hogy vajon nektek mi a véleményetek róla. Én se nagyon vágom a spoilert, az csak olyanoknak való akik előre akarják tudni,hogy mi fog történni, akkor meg minek. Ha meg nem érdekli mi fog történni, meg hogy mit szólunk hozzá, akkor meg minek jön ide? Ha valaki feljön ide az aktuális rész megtekintése előtt, elkerülhetetlen hogy beleolvason (már csak a kíváncsiság miatt is) a spoilerbe.. Akkor meg minek?