Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3x09 Promo
Látszik hogy hol van scofield😊

II Rocky II
csak annyit hogy #14600 !!!!!!cak olvasni kéne kicsit😛

24 - Exile -Nov.23

N1ggA
van

Spread De Love!

gabo91
hali.

van már felirat?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Ez a rész nagyon nagy volt! Húú basszus nembirom ki januárig:S

hunbasser
Olykor “vendégír” egy-egy szériába - van is egy olyan szabály, hogy minden sorozatévadban kell lennie olyan epizódnak, amit külsõs író jegyez.

hmm,ezt nem is tudtam.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
És a filmekkel mi van? Azok is szívnak. Az eredmény pár lóhalálában befejezett forgatókönyv lesz, de a mozis téren azért nagyobb a raktárkészlet és nem is kell minden héten produkálni.

:\

egyébként van még 4 rész,amit már leforgattak.tehát,ha pl pár napon belül megegyeznek az írókkal,akkor a szünet igenis jót tesz a sorozatnak,mert akkor nem kell elkapkodniuk a forgatókönyvet.

DE!

És meddig? Lehet, hogy pár napig, de lehet, hogy hónapokig. A legutóbbi 1988-as írósztrájk 22 hétig tartott és 500 milliós veszteséget okozott.

jó lenne,ha végre megegyeznének már(most azon ritka események egyikre zajlik,amikor az írók kezében van a gyeplõ,a studióknak pedig kompromisszumkötésre vannak kényszerítve.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
az egy dolog hogy néézem minden részt meg szeretem de annyira nem járok utána hogy most pont mértenm lessz rész..na...😄 kössz.

24 - Exile -Nov.23

Flamer
hát aztkell hogy mondjam hogy victorpictor kicsit elkapkodta most.. a rádióbeszédek nem voltak teljesen lefordítva. :|

http://loal.atw.hu

Attila8805
Király rész volt thx vicotrpictora feliratot!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

na a nagy pb 24 heroes fan..😄

ne.
Nagyon király rész!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alap hogy ezek a szemetek megint ilyen részt nyomnak a szünet elõtt 😄 Nagyon durva volt...tippek hogy most hova viszik Scofieldot?...elvileg ez a legdurvább börtön (bár csak elsõre tûnt annak), innen hova vihetik?
Amúgy még 1 szó sem esett róla, de végre láthattuk a tetkó 1 részét 😄😄 szerintem kurvajó h ezt így beletették (Y) kb ez tetszett legjobban a részben..😄.
<(ja amugy már félek micsoda ájkendizés lesz itt Whistler felsõtese miatt xD)>
II Rocky II
miféle sztrájk???

24 - Exile -Nov.23

A sztrájk miatt van szünet januárig, ti tájékozott nézõk!<#ejnye1><#vigyor0>
hunbasser
nem örülök neki,de ez van 😊 én azt sem bánnám,ha 60 részes lenne az évad 😄

ReaL MaDRid x siempre

Bandee1987
3x08 felirat kész! Hatalmas köszönet Victorpictornak!<#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

II Rocky II
nem lázadozok csak elég szar hogy ennyi szünet..akkor 2 hetente adjanak egy részt és kész..de minek hónapos szünetnem jo ....most ne mond hogy te örülsz neki😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
fu,de lázadozik valaki... mégis szerinted hogy lehetne elhúzni a sorozatot egészen nyárig? 😊 22 részt 5 és fél hónap alatt le tudnának adni,ezért kellenek bele az ilyen szünetek.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ne idegesits ez komoly?? most lessz pont a szünet??? akkor hogy a fenébe jan ban is adnak majd 2 részt és megint 3 hónap szünet...menjenek akkor a *****ba...

24 - Exile -Nov.23

kill3r21
bakker most olvasom a 9. rész Január 14. én lesz...bakker 😞
II Rocky II
már tudhatnád hiszen láttunk már itt estefele lessz kész...vagy holnap,...eddig mindig a film megjelenésekor aznap este 20.00ra volt felirat....szal várj ha lessz belinkeli vki ugyis...szal nyugi😊

24 - Exile -Nov.23

Szerelmes? szerintem ez túlzás, egyszerûen megakarta b*aszni, már elnézést...Sco-nak is eléggé nagy vigyorral a száján mondta a második évadban hogy a bnõje túladagolta magát....ezért kételkedem abban h Bellick tényleg bánja Sarah halálát..de azért Sona nagy erõvel bír, és eléggé megfordult az élete neki, lehet tényleg magába nézett..

3x08-at nem láttam,csak csütörtök fogom szóval addig kerülöm/óvatosan leszek a topikban. 😮
ancsie18
<#falbav>
Ugye most viccelsz?!

<#nezze>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Ice Cortez
Valakinek van hozzá valamiféle magyar felirata?
Vagy Victorpictor hamarosan elkészül vele? 😊

II Rocky II
| Hosszupuska SUB | feliratok.hu | ezen helyekrõl |

24 - Exile -Nov.23

Angol felíratot honnét lehet tölteni ?

a.carkey
Bellick tudtommal szerelmes volt Saraba. Vsz tényleg komolyan sajnálja ...

A medve nem játék.

II Rocky II
sztem meg már 3 résszel korábban mindig ezt mondtuk(juk) sõt szal minden egyes elkövetkezendõ rész egyre durvább lessz...tuti...
14586:hát most nagyon ugy néz ki hogy Bellick nagyon rendes ember lett...de lehet késõbbi részhez érve meggondolják magukat a készitõk és cselt tesznek bele hogy mégse sajnálta bellick csupán azért tette hogy kikerüljön😄de 90%hogy amit mutat az igaz most...

24 - Exile -Nov.23

<#wow1>kb ennyit tudnék hozzáfûzni a mai részhez... nagyon durva

szerintem is, hiszen senki sem volt vele jóba...

amúgy érdekes, vajh télleg sajnálja Bellcik Sarah-t? Ennyire megzuhant volna, vagy megint tervez valamit a borsó agyával?
Smuge
Most igy elgondolkodtam az utobbi két résszel is végetérhetett volna igy szünet elött pb simán , olyan ütös cliffhangerek voltak , de ez a mostani rész is tultesz mindenen. Mi lesz még itt jesszusom..

Ha Mahone élve visszakerül, tuti kibelezik Lecheroék 😄
Azt mondjuk nem értettem a heli miért fordult vissza, simán elmehettek volna igy jó darabig

kill3r21
Ecsém komoly volt a 8.rész....kivitték Scofieldet a Sonábol....milesz itt 😊
PyRex
lol

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

sztyui2
Ja. Kockázni egy kicsit mi? Bár lehet, hogy pénzre volt szüksége<#nyes>

www.flickr.com/sztyui

PyRex
szerintem nem egyértelmû, hogy buzz lett. lehet tényleg csak társaságra vágyott 😊

Atisz
Engem nem érdekel hogy ki kit dicsér, ki miért "láv" vagy "eyecandy". Az zavaró egy kcsit amikor már 50 hsz szól egymás után ugyanerrõl. Szóval szerintem ha valaki kifejti hogy melyik szereplõ miért teszik neki az telejesen ok. Ha nagyon belemegyünk a moderálásba, meg a tabutémákba, akkor a végén lesz egy diktatórikus fórumunk ahová a végén már senki nem mer majd írni.

Amúgy Bellick miért lett buzgár? 1. szériában még Sarah-ra is ráhajtott és ott volt a sztriptízes cseh csaj is... mi lett vele? A börtönben tényleg ennyire be lehet buzulni?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sztyui2
Ez egy nagyon nagy igazság!!!<#nyes><#eljen>Már nem azért, de sztem inkább elrõl beszéljünk, mint, hogy a következõ részek tartalmáról, meg inkább ez, mint hogy a következõ részekbõl származó képeket nézegessük. Azt úgyis láthatjuk, és én nem szeretek elõre nézni részleteket meg trailereket. Ezeket viszont szívesen olvasgatom. Mondjuk én csak egyszer írtam. Ha mindenki csak egyszer nyilatkoztatná ki a véleményét, akkor nem lenne itt baj. Mindenki elmondja egyszer, hogy szerinte ez a jó nõ meg ez a jó pasi oszt csá. Ennyi. Aki már egyszer leírta, az ne szóljon hozzá többet ebben a témában és ne érveljen, hogy mér írta és mér nem. Mindenki tudja, hogy ez+az mér jó nõ vagy mér nem az.

www.flickr.com/sztyui

PyRex
megtörtént, "pár" hsz törölve 😊

Attila8805
Ezért van a házigazda jogod és az ilyet csírájában el kell folytani de te tudod.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

PyRex
most tök jó, hogy egyfelõl Seeley-nek írtátok, hogy uncsi az eyecandy-zés és most ugyanezt csináljátok csak fordítva... Grr.. Nemár emberek. Elhiszem, hogy mindenki meg akarja d*gni a jó nõket, de azt hizzem ez nem teljesen az a topic. 😊

II Rocky II
ird le spoilerbe😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
igaz😄 de nem kaptam választ...na ne passz már lé ezért.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ancsie18<#hehe>

akkor most a 10dik rész után lesz a szünet?

24 - Exile -Nov.23

Attila8805
szerintem nem csak neki😄

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

PyRex
jóvan tenyertél 😊

hunbasser
na de várj,amikor náluk 21:10 van,akkor nálunk 3:10 van,tehát kedd hajnal 😛 szóval,ha élõben is szeretné nézni,akkor is holnap nézné csak,mert helyi idõ szerint akkor már kedd lesz...

ReaL MaDRid x siempre

PyRex
ma adják. az hogy mikor kerül fel a netre, az más kérdés 😊

hunbasser
ma biztosan nem 😊 (majd holnap hajnalban)

ReaL MaDRid x siempre

PyRex
elvben já