23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • AntiHero
    Nem volt nagyszám rész. Nem várom a 4. évadot. (komolyan)
  • I.C.ram
    hidd el ugyanaz az ember. Ugyanaz a testalkat, ugyanaz az állás, ugyanaz a ruha, ugyanaz a magasság. Ő volt az ez tuti. abban is biztos vagyok, hogy a sztrájk miatt csúszott be ez a baki.
  • desigo
    de nem is látni az arcát
    csak hátulról egy hapsit aki ugyan olyan ruhában van...
  • I.C.ram
    Hát elég feltünő volt szerintem :D
  • I.C.ram
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem érted? Eredetileg, gondolom a sztrájk elött leforgatták ezt a részt, és tök máshogy állt még a forgatókönyv, aztán jött a sztrájk, és ki kellett találni valamit, hogy egy új kezdet legyen a nagy szünet után, és ne pedig egy elvarratlan szál, ezért újra csinálták a részt, viszont ezt a jelenetet bennehagyták figyelmetlenül.
  • sztyui2
    én is észrevettem, de reménykedjünk, hogy nem olyan amatőrök, hogy az lechero legyen:D
  • I.C.ram
    Lehet, hogy csak leszerződtették, aztán kellett még statiszta, és ha már kifizették, akkor dolgozzon is végig :D
  • vixo
    Hi all!

a 13.rész akkor most évad záró volt? És lex 4.évad?
  • hunbasser
    szerintem az lehetséges,hogy megcserélték a jeleneteket

és akkor,amikor T-Bag beszélt a csajjal,akkor még csak kamuzott neki. talán úgy volt alapból,hogy miközben Lecsóval dumáltak,közben T-Bag kiment a pénzért,aztán visszajött...nem hiszem,hogy ekkora bakit lehet véteni :) mert hát ugye szándékosan szenvedett ott a háttérben lecsó...vagy csak éppen pihent,és elfelejtettek neki szólni,hogy ki kéne menni a háttérből? :D
  • zaki
    Jó szemetek van az ilyenekhez, én nem vettem észre, meg a poros-esős jelenetet sem a 11. rész vége, és a 12. rész elején... :D
  • hunbasser
    aztakurva...elég nagy baki :SSSS túlságosan nagy baki...
  • hunbasser
    szerintem kurva jó rész volt...csak sajnos az a baj,hogy akár ezzel be is tudják fejezni a sorit [reméli,hogy nem fejezik be] azért voltak bakik itt is,tényleg...nem is csak az a gáz,hogy tartja a stukit Grecthenre fél percig,és nem őt lövik,hanem az,hogy kibiztosította,és úgy is dugta vissza a nadrágjába...és itt eszembe is jutott az 8 miles,amikor a gyerek kibiztosítva dugta el a fegyót,azt szétlőtte a golyóit...:DDd Lincnek és LJ-nek örülök,na meg Sofiának is,olyan szép volt,amikor mosolygott a kórházi ágyban... :) Michael sztem hülyeséget csinál,most attól,hogy megöli Gretchent,még nem fog Sara visszatérni...

Mahone meg egy nagy paraszt,ekkora faszszopót...Whistler szintén.Amikor már jól ki volt öltözve,akkor látszódott igazán,hogy ő is ugyanaz,mint a többi céges emberke.Kb olyan lehet,mint Gretchen.Sucrét viszont eléggé megsajnáltam.Elég durva,hogy két bolti rablásnak a Sona lett a vége :) De majd valahogy kijuttatják,Michaelt ismervén valahogy ki fogja hozni Sucrét(de lehet,hogy le se szarja,és teljes erejével Gretchenre megy)

a múzeumos megoldása szép volt Miskának,pirospont jár érte.

kosaras srácnak is jó lett azért a végén :) pedzegettétek itt,hogy talán visszatér a 4.évadban...és hogy,ő is a cég embere lesz? :DDdddd ki tudja,lehet,hogy a Sonában is csak a cég egyik beépített embere volt -.- hátigen,volt pár sanda nézése....:DDDDdddd és persze az apja is a cég embere. najó,még viccnek is rossz :D

remélem lesz 4.évad. de most t-bag mégis hogy képzeli ezt? börtönlázadás,utána meg megszökik,vagy mi? mondjuk igaza van,jobb,ha tisztelik,és nem pedig félnek tőle.már látom a 4.évad 1.részének kezdőképét,ahogyan T-Bag lepacsizik mindenkivel a fegyencek közül :DDDDDDdddddddd Bellick meg majd ott fog seggetnyalni neki.
  • PyRex
    erről van szó.
  • tommyg
    én is egyből kiszúrtam :D
  • II Rocky II
    ez kemény..:D nem vettem észre...te hogy vetted észre???alapból a bakikat figyeled vagy mi?:DXDXDDDDDD
  • tommyg
    mit forgattak le máshogy???:)) arról szólt a jelenet hogy tbag lecsó halálról beszél a csajjal, akkor minek állítják be lecsót a háttérbe,?? lol :D
  • PyRex
    ez durva hiba... de akkor sem értem, mert a szöveg szerint meg stimmel a jelenet...
  • zaki
    Tényleg, looool... :DDDDDDDDDD
  • stargatelost
    és 0:27:11-nél milyen hangja van már Lincolnnak amikor üvölti hogy: Sofia! :D :D :D
  • I.C.ram
    Mindez a 0:29:30-nál van kb, és utána még felvillan párszor. Elég vicces :D
  • I.C.ram
    más is észrevette rajtam kívül, hogy Leechero ott áll a háttérben, mikor T-baggel beszélget a csaj? :D Biztos más is észrevette, elég furcsa votl azért :D. Valószínű máshogy forgatták még le ezt a részt, és csak később változtatták a forgatókönyvet, hogy szezonzáró legyen, és ne legyen elvarratlan szál, csak elvarratlan történet.
  • kill3r21
    jóvólt ez gyerekek csak kár hogy vége
  • PyRex
    igen az engem is kikészített, hihetetlen "baki" volt szerintem.
  • Quantumleap
    Nem volt rossz epizód, de nekem támadt némi hiányérzetem. Vártam például, hogy végre megtudjuk, hogyan történt LJ elfogása. Remélem, nem marad így elvarratlanul. McGrady-nek olyasmiképp zárult a dolog, mint C-Notenak a második évadban. De azt nem tudtuk meg, hogy mit követett el. Lehet, hogy ebből kifolyólag látjuk még?
  • zaki
    Persze, azért is éreztem annyira bénának azt az egész jelenetet. Meg is lepődtem volna, ha nyomott volna egy heccsátot... xD
  • desigo
    Eléggé levágós volt,hogy nem fog lőni Sco...
  • zaki
    Annyira felidegesített ez a mai rész... Rohadt nagy csalódás volt. Az a rész készített ki a legjobban, mikor Sco ráfogja a stukkert Grécsenre A NYÍLT UTCÁN, MINDNEKI SZEME LÁTTÁRA... Aztán lőnek a zsaruk Grécsenre, meg az autóra, Utána meg vágás, és megy tovább, mintha senki sem vette volna észre, lol már... Jó, én értem, hogy film, meg sorozat, de akkor is, VICC. A Sonából megszökés is az volt, meg a bakik, amiket írtatok... Hát kiv vagyok, lesz-e ezután 4. évad, biztosan meg fogom nézni, de ez már nem az a PB, ami az első évadban volt. De ha ez lesz avége, akkor qrva pipa leszek :o@@@ðsfvsdf
  • zaki
    :DDD
  • II Rocky II
    Mahone nézett a bank fele,gondoltam hogy bankot fog rabolni..:D
  • zaki
    Jah, a zene már engem is kikészített fél perc után... :D Én is vmi nagyon nagy durranást vártam, de nem jött. A bárban is csak egy kis pukkanás volt, nem nagyon lepődtam meg Whistleren... Inkább Mahone-on... Pedig már megkedveltem.
  • PyRex
    A végén kurva vontatott volt a 3 perces zene. Vártam a nagy csattanót és SEMMI. Vártam, hogy Kellerman bejön a képbe, mittudomén: Hello, Michael...

loooooool, és nem :(
  • II Rocky II
    azon én is meglepődtem mikor Sco ráfogja a fegyvert Susanra a távolbol meg susan kocsiját lövik a rendőrők,,ennyi erővel Sco-t is lőniük kellett volna mert hát pisztoly volt a kezében...na mind1.A bárban meglepődtem hogy Whistler volt ott.Én nem vártam Kellermant.Amugy meg tudtuk eddig is hogy mi lessz a 4.évadban...megkeresi Sco a cég embereit és elintézi őket.
    Bár ebben az évadban vártam volna hogy megtudjuk kiis az a kopasz ürge,de sajnos nem tudtuk meg:((((
    jó rész volt egyébként,de a végén hosszaltam a zenét.:D
    T-bag meg "usztija""uszitani" foja a népet és lázadás fog kitörni,és megfognak szökni...Sucre megfog menekülni...érdekes lesz még a Sonai szál is,nem fog az annyiba maradni énszerintem.
  • PyRex
    DETTÓ :)))))))))
  • gabo91
    Érdekes rész volt, végülis jó, de mint zárórsz ... nem ezt vártam én se.
    rengeteg a megválaszolatlan kérdés még, szóval jólenne ha készülnének majd további epizódok.
  • zaki
    Olvasd el már mégegyszer mit írtam... :P
    Amúgy a tábornokról 2 kép, már nem hagyom, hogy kárba vesszen... :P

• Rockynhooo
    Tényleg észrevehető ,hogy nem ezt a részt szánták évadzárónak... de azért tetszett! a bárban én is Kellermant vártam :D de hát mondtam én hogy mekhalt xD! Mahone gondolom akkor mostantol a cég embere lesz. Amúgy számomra szomorú volt ez a rész, rossz volt látni ,hogy a hős szerelmes ártatlan Sucre bekerül a börtönbe és romokba az élete, pont neki nem kellett vna szívnia és szívta a legnagyobbat :S neki más szerepet szántam volna, és ami a legrosszabb ,hogy a kintiek nem is tudják ,hogy bent van!
  • cement
    te ennyire sügér vagy?
    1. nem az a csávó kopasz aki (lehet hogy) egy másik, a cég által megfigyelt szemény mint scofield, hanem az a tábornok féle csávó aki anno a 2. évad végén Kim-nek dirigált, és alig beszélt.
    2. Zakinak azzal volt baja hogy be volt harangozva hogy valaki visszatér, erre hittük kellermant, ehelyett csak sararol lehetett egy rovid kepsort csak, senki nem tert vissza

érted már?
  • Paulie86
    ja és azt sem értem miért volt azzal baj, hogy Sararól beszúrták azt az 5mpet, végülis ez azért kellett, hogy megalapozzák Michael bosszú hadjáratát, és hogy megértsük miért akarja mindezt még megtenni és nem a homokos parton sütkérezni.
  • Paulie86
    Hello, milyen szuperintelligens kopasz csávóról írsz?, ilyenre nem emlékszem. felvilágosítanál...........?,???
  • desigo
    jah én is őt vártam a bárban :)))))