Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
ReaL MaDRid x siempre
"Az ötletet nem õk találták ki, hanem egy filmbõl vették"
😄
még a végén beperelik a pb készítõit valami fa**ág váddal...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Regards,
Regards,
Regards,
ha nem tetszik ne nézdd
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
24 - Exile -Nov.23
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Your suffers will be legendary even in hell!
ReaL MaDRid x siempre
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Reméljük jó, kár az aláfestõ zenéért ami a bemutatóban van...
ON
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyébként is,van ez annyira jó és minõségi sorozat,hogy ide kutyaütõ színészeket nem válogatnak be,és aki castingelt,az gondolom jobban tudja,hogy ki a jó színész,és ki nem,mint mi együttvéve.
ReaL MaDRid x siempre
Regards,
Mégis megnézzük(tük) a filmjeiket, nem? Nem értem miért kell kötekedni, szerintem a srác qrva jó színész, pontosan ilyen szerepekre való. Senki nem várja el tõle, hogy pl. romantikus szappanoperákban játsszon.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
24 - Exile -Nov.23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.