Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbõl minden kiderül, köszönjük <#nyes>#nyes>
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
persze hogy másabb mint az elsõ évad, alapban ez egy 13részes sorozatra volt betervezve, de nem gyengén kinõtte magát.
Nézd, ha nem tetszik, ne nézd, nekem is volt olyan sorozat már amit abbahagytam, mert egyszerûen már nem tartott számomra semmi meglepetést, egyszerûen elfelejtettem letölteni, tégy te is így, de azzal igenis beállsz a trend táborába hogy továbbra is nézed de fikázod ezerrel, nekem erre nem lenne idõm, azt nézem csak ami érdekel, ami nem azt nem.
amõgy vissztérve Lost-ra, nála pl. nem így volt, elsõ évad felvezetõ, második is elõkészítõ...hogy aztán elszabadulhasson a pokol, és ez megtörtént 😄
Nade tényleg maradjunk PB-nél: én is hiányolom az elsõ évadban megszokott precizitáést, fõleg Sco részérõl, ott elõkészült, gondos terv, nyilván pár bakival...a másodikban szökések, néha kicsit leült a dolog, de azért élvezhetõ volt, sosem hagytam volna abba, harmadik meg elhozta újra a börtönt, abból is a hard fajtát, ennek szerintem sokan örültek, nyilván itt nem fog bejönnia bazinagy precizitás, nincs idõ, csak a kapkodás van Sconak, de szerintem jóez.
ahogy elnézem a börtönön belül és kívül is lesznek radikális változások, huhhhhh, alig bírom majd ki 😄 És igen, most megkell jegyeznem, Whistler a sötét ingjében nagyon eyecandy, Sco szokásosoan, mahone meg valahogy tisztának tünik, remélem mostmár szarakodásnak vége, összefognak és szöknek!
Boldog Ünnepeket amúgy mindenkinek!
ReaL MaDRid x siempre
itt a válasza <#vigyor2>#vigyor2>
"kiváncsi voltam, mi az, amit ti másképp láttok, erre azonban választ még nem kaptam, csak annyit, hogy "mert így van, és kész" Ez azonban nem válasz. "
érted már?😄 akit nem érdekel a sorozat + a mi álláspontunk az nem jön is jön ide😄
na mind1.sztem nem volt igazad és kész.sorry ha hosszasnak tünt de na gondoltam és leirtam(másoltam)...sorry ne kössetek belém ezér majd 😊
24 - Exile -Nov.23
tényleg igaza volt egy elõttem szólónak : örüljünk ,hogy nem Barátok közt ,hogy 5 éve ugyanaz van 😄
az,hogy szerinted már nem olyan jó,ezzel nem akarok vitatkozni,mert ez a te saját véleményed,te tudod.
viszont az a precizitás,ami az 1.évadban volt már nem lehet meg a 3.évadban,mert nem volt cirka fél éve megterveznie a dolgokat...a másik meg az,hogy ez már teljesen más,ez ilyen,és ez nem azért lett ilyen,mert elb@szták a készítõk,hanem azért,mert ez már tényleg más,és ha úgy nézzük,akkor jó is,mert ha az 1.évadhoz hasonló lenne,akkor tulajdonképpen ugyanazt kapnánk,csak más csomagolásban.
ReaL MaDRid x siempre
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Regards,
Your suffers will be legendary even in hell!
Mondjuk most én is hibáztam a hozzászólásommal, csak már idegesít, hogy megy a harc egy ideje...
peace.
II Rocky II ! Én sem szoktam félbehagyni sorozatokat, eddig egyikkel sem tettem. De valahogy abból a 6-7 sorozatból amit nézek ez a legszínvonaltalanabb, és akadna más helyette, amit nézhetek. Ez nem ilyen egyik napról a másikra döntés volt, hanem hosszú ideje (2. évad utolsó részei óta) érlelõdik bennem. Az az igazság, hogy totális érdektelenséggel, kínnal ülök le megnézni sok rész óta, és így nem sok értelmét látom.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Komolyra fordítva a szót, nekem az elsõ évad atmoszférája nagyon tetszett, illetve maga ez a börtönös környezet nem volt eddig megszokott sorozatokban. Összeségében a 2. éved is tetszett, igaz, sok volt benne az üresjárat (más sorozatokhoz képest mondjuk még így is kevés). Most már kíváncsi vagyok a végére, hogyan zárják le, mindenki megkapja-e a jól megérdemelt jutalmát/büntetését, stb.
Abban reménykedem hogy mostmár nem fogják nyújtani soká, mint a rétestésztát...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
hát van köztük olyan 12-15 évesek akik gondolom csak durvaságok miatt nézik...
rosszabb képességû duma meg hülyeség sztem...
pl apám 51 éves és õ is nézi PB-t.
túl fiatal mi?<#vigyor>#vigyor>
Yo, Bitch!
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
pl milyen hibák??
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
a 3. szerintem veri a 2.at, na persze az elsõ volt a legjobb de ez mindennel így van. az meg hogy az elõzõ évadok végig kemények voltak hát hatalms nagy faszság. A 3. évadban már a legelsõ rész is keményebb volt mint az egész 2. évad. persze a 2. évad is istenkirály volt de ez még azt is veri. ezt a promót elnézve pedig úgy néz ki egyre jobb lesz.
nem tudom miért de divat lett hogy az emberek mindennek lehúzzák a folytatásait, még annak is ami nagyon faszán el van találva. persze hogy az elsõ évad volt a legjobb mivel az még az újdonság erejével hatott, de könyörgöm egy sorozat arról szól hogy halad elõre nem pedig egyhelyben toporog mint a barátokközt. nem csinálhattak 3 évadot a Fox Riverben merhogy az 1. évad milyen jó volt. és a 3. évad még mindig nagyobb újdonságokkal szolgált mint a 2.
Your suffers will be legendary even in hell!
Regards,
nem láttam nem ismerem a filmet, igy nemtudtam
akár pb is lehetne...
nem a poszterre mondták, hogy filmbõl vették hanem az egészre...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Yo, Bitch!