23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • zeus89
    engem ... most megint leirhatom XD
  • hunbasser
    kit löktem ki? :)
  • Fido4life
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "- Tudod már az első napon sejtettem, hogy valami nem stimmel veled. Azt hiszem rögtön kiszúrok egy börtöntölteléket.
    - Esélyed van a hónap dolgozója címre"
  • hunbasser
    sokan elfelejtették megint a spoiler tageket...

szóval,lehet,hogy az lesz,amit mondtam.de nem kamuzott T-Bag,csak gondolom,hogy még halála előtt kimentek lecsóval a csajhoz,és akkor onnan vághatta a csaj,hogy vmi történt lecsóval...és a t-bag ugye még beszélni akart vele négyszemközt.csak az a baj,hogy ott baszták el,hogy megcserélték a jeleneteket.vagy szándékosan(és akkor azt hitték,hogy majd biztos nem fogjuk észrevenni lecsót) vagy véletlenül
  • gabo91
    szvsz az is lehet, hogy már felvették nem akartak vele újra szarakodni igy csak a hangot cserélték le...
    mind1 igyis ugyis gáz a dolog,
    azért abban egyérthetünk, hogy első évadban ilyen nem fordult elő...
    voltak ott is apró bakik.
    (pl, mikor lincolnt álmában kicibálják hogy viszik a székbe következő pillanatban meg a folyoson sétál bakancsban...)
    de ez annál is durvább dolog és itt látszik hogy ha egyszer megbomlik a rend akkor hiába minden nehéz visszacsinálni a dolgokat.
    Ha egyszer elvesztik a nézőket akkor nehézlessz visszaszerezni őket, szóval úgy iparkodjanak.
  • zeus89
    valaki elmondaná nekem a Mahone részt, mert nem értem egyátalán, hogy honnan tudta Whistler, hól van Mahone, meg nem értettem azt a Sara dumát se, hogy miért lenne Gretchen gyenge szál, ki a faxom az a Whistler .... és a cég mit is akar Mahoneal .... pfff mennyi kérdés ... tuti lesz 4. évad ... Aki tud válaszoljon arra a pár kérdésre ...
  • PyRex
    oké, túl van tárgyalva, nem fogok értelmetlen dolgokról vitázni. Amikor a csaj (aki egyértelműen szerette is Lechero-t nagon) remegő szemmel kérdezi angolul, hogy "Is he... really..." akkor valószínű nem arra gondol, hogy Lechero éppen szoláriumban van... ^^
  • I.C.ram
    Áh a jobboldalin már látszik, hogy nem ő, de Leecherőt egy 1000 fős tömegből rögtön kiszúrnám :D
  • gabo91
    nem is egy hanem kettő van belőle...
  • I.C.ram
    Jóvanna :P
    Nem sűrün jártam ide, az is meglepett, hogy Leecherot nem látták sokan, gondoltam ezzel is bepróbálkozom :P
  • gabo91
    amugy mostanság igen rászoktak arra hogy valamelyik karakterből láthatjuk a dolgokat, pl. mikor sucre fetreng akkor duplán látunk meg homályosan, vagy mkor mahone haluzik akkor láthattuk áldozatait stb.
    itt most t-bag szemével láthattuk a dolgokat, és ő oda haluzta lecherot :D

persze ez csak poén
  • gabo91
    #16612: melléd állok :)

szvsz nézd meg újra mielött kötekedsz, senkisem mondott olyant hogy halott...
    csak belekezdett vmibe a csaj és ... lett a vége a dolgoknak, de senkisem jelentette ki hogy halott
    akár az is lehetne hogy lechero... szoval ő egy barom? igen az

és tényleg a sztrájk kavart be a dolgokba.
    Ha megnézzük a másik két évad záró részének végét akkor van valami vége, pl. elment a repülő állank a semmi közepén a zsaruk jönnek, vagy bentvannak a sona-ban...
    itt pedig...
    itt olyan mintha vége lenne, de nem irták ki hogy "game over" jópár elvaratlan szál van még hátra, néhányra odahánytak valamit, aztán vagy jó vagy nem jó.
    Ha csak az utolsó képkockát nézed akkor itt a vége nem lessz semmi se már, de ha két percel a vége elött nézed akkor ott az irat ...
    szoval vagy folytassák, vagy nem, igyis ugyis buta vége van, sajna a rohadt sztrájk bekevert...

és ez meg megint csak a pénzről szól, ha meg is egyeznek valahogy akkor sem lessz a régi már :(
  • zeus89
    Te szentséges jó Ég mekkora résssszzz pffff
  • Fyrex
    nem.soha.
  • II Rocky II
    hééé boss.:D
    a feliratok.hu -linkjét javitsd hogy jo legyen.
    erre--->feliratok.ircbot.hu
    (javitás by akky)
  • sweech
    nekem is kiverte a szemem, pedig nem szoktam észrevenni bakikat
  • I.C.ram
    Azt láttátok amúgy, hogy imdbn stáblistában ott van Kellerman is ebben az epizódban? :D
  • SG rock
    Szerintem ismét jó rész volt ! Hülyeség lenne így lezárni, legyen vége ennek az évadnak rendesen és legyen 4. évad is!
  • I.C.ram
    Mintha lett volna mégegy rész, ahol kint járt a "társalgó"ban, de szerintem ez lényegtelen. Hát, ha nem is ő az, akkor is tuti rengeteg embernek feltünt, hiszen itt sem én voltam az egyetlen. Hátha majd kiírják imdb-n a bakik szekcióban :)
  • Paulie86
    Szerintem az ott nem Lechero már nem azért. Ő mikor ment ki valakivel is dumálni, én úgy emlékszem soha. A másik meg az hogy a háttérben nem 1 hanem 2 ugyanilyen inges csávó is van. Ugyhogy ez nem baki emberek!!!!!
  • I.C.ram
    Én sem igazán értem, hogy hol halották ezt.
  • I.C.ram
    Tedd azt.
  • passatgt
    fight!

Egyébként a párbeszédben senki nem mondta, hogy meghalt, lehet csak arra céloztak, hogy meglőtték stb...
  • PyRex
    Az összes hozzászólásodat kimoderálom, ha folytatod a butus viselkedésed. az egy dolog, hogy nem értünk egyet, de hánynom kell az okoskodó beszólásaidtól. Mondjuk ezzel az SG-n nem vagyok egyedül, mint tudjuk.
  • I.C.ram
    Légyszíves ne moderáld ki az abszolút feddhetetlen hozzászólásaim, köszi.
  • PyRex
    Marcika azért ne essél túlzásokba!
  • PyRex
    fárasztó vagy.
  • I.C.ram
    Kurvára nem kérdezi a csaj, hogy meghalt-e, hanem hogy csak valóban az történt-e vele. Amúgy meg ez a párbeszéd is kb 5-6 jelenetből áll. Nem kell az egészet újra venni, elég, ha csak pár mondatot vesznek újra. Nem olcsó ám a film, hogy újra vegyék az egészet.

Értem. Én nem hülyézhetlek le, de te lemajmozhatsz. Oké. Majd, ha legközelebb finomabb modorban válaszolt, akkor talán nem hülyézlek le.
  • PyRex
    engem egy hitleres-karlengetős logós majom ne hülyézzen már le. htx.

"viszont leforgattak már jelenetet az előző koncepcióhoz hűen, és ez benne maradt ennyi."

öcsém te tényleg nem vagy 100-as. MILYEN IDEIGLENES KONCEPCIÓHOZ KÉPEST?

ha az lett volna az ideiglenes koncepció, hogy nem hal meg Lechero, akkor miért mondja T-bag a jelenetben, hogy halott, miközben ott áll mögötte? Ez nem egy benne maradt jelenet, hanem egy elbaszott jelenet. akkor lenne benne maradt, hogyha a jelenet nem arról szólna hogy L. meghalt, hanem csak lenne egy jelenet, amiben L. halála után véletlenül látható a háttérben L. De itt nem erről volt szó.
  • I.C.ram
    Te hülye vagy. Nem is érted mit olvasol, csak leugatsz. Nebasszál fel! Nézd már meg, hogy mit írtam! Én is azt mondom, hogy baki volt, de azért volt baki, mert kezdetben nem ez volt a szezonzáró epizód, hanem úgy tervezték, hogy lenyomják ezt az évadot rendesen, de mivel nem így történt ezért gyorsan kitalálták, hogy hogy lehetne lezárni mégis valahogy ezt az évadot, viszont leforgattak már jelenetet az előző koncepcióhoz hűen, és ez benne maradt ennyi. TEHÁT BAKI A DOLOG, ez nyilvánvaló, én csak azt írtam le, hogy minek következtében kerülhetett be ez a jelenet.

ÉRTED MÁR?
  • ForzaInter
    100% hogy lesz 4 évad, még ígyis annyi lezáraltlan dolog van, és ugye ottvan még sona is, ami szintén érdekes lesz.
  • PyRex
    tényleg ennyi a logikád? rohadt lényegtelen, hogy a jelenet mikorra volt tervezve és mi volt eredetileg a forgatókönyvben. egyszerűen azt sehogy sem lehet megmagyarázni, hogy tbag azt mondja a csajnak, hogy lechero meghalt, a csajon látszik, hogy elhiszi, tudja, stb (nem megjátsza), közben meg 3-5 méterre a hátuk mögött ott áll.
    ez sajnos egy kurva nagy baki, ezt ne akard már megmagyarázni, hogy máshogy akarták leforgatni, mert a szöveg egyértelműen az, hogy tbag mondja, hogy l. meghalt. közben meg ott áll mögötte. elbaszták, ennyi :)
  • II Rocky II
    de úgy volt hogy az elnökasszony kegyelmet ad Scofieldnek is meg a Lincnek is..én erre gondoltam.(és azt mondta az elnökasszony hogy egyenes müsorba bemondja....stb.
    #16601: óriási poénnoddal húzz a csába:DDDD
  • PyRex
    "és akkor,amikor T-Bag beszélt a csajjal,akkor még csak kamuzott neki."

JA persze, és a csaj meg vak és nem látja, hogy Lechero ott áll tbagtől 3 méterre ugye? Nemár...
  • AntiHero
    Valszeg igen, de nem fogom számolni napokat úgy mint pl a most a LOSTnál:)
  • hunbasser
    ácsi.Miskát nem mentették fel,mert ő valóban bankrablásért ült
  • danikarate
    Jó kis rész volt, de többet vártam. Egy valamit nem értek. Most hogy vége a sztrájknak miért nem forgatnak le még pár részt? Kb. 5 rész még beleférne!
    A baki komoly! Soha nem vettem volna észre ha nem szólsz! :)
  • zaki
    De azért Te is megnézed majd... :D
  • hunbasser
    :DDDDDDDDDdddddd
  • II Rocky II
    ezt akartam én is irni...
    lelehetne zárni valóban az évadot úgy hogy nem lessz 4dik,
    de ez írtó nagy hiba lenne.Kell a 4.évad.Ha ott lezárták volna mikor felmentik a tesokat akkor okés megértem,de itt nem szabad!!!!!!!!!!!!4