Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
flame-t törölni szoktad nem?😄DDDD(de mondjuk PBhez kapcsolodik szal nem is akkora nagy flame )

24 - Exile -Nov.23

PyRex
ja, kezd kicsit uncsi lenni ez a flame..

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

most ez hogy jön ide? nem egy Oscar díjas színész, oszt kész

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

burki6
...és azt se felejtsük, el h milyen eyecandy <#idiota>

sorozatszínész, van egy karakter amit eltud jól jáccani, illik rá

hány iylen flangál még...nagyon sok

nem értem ezért miért kell baszogatni, oylan savanyú a szõlõ fílingem van (nem csak neked írva)

GIVE HIM A BREAK
tommyg
örülnétek ti ha a helyében lennétek

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rockynhooo
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
Underworldben is van egy 1-2 perces szánalmas szerepe... 😄
Hát nem õ lesz a következõ Jack Nicholson, az biztos... xD

hunbasser
nem én néztem,hanem faterom,és mikor ott jártam,azt hittem hirtelen,hogy pb-t néz 😄DDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

AntiHero
kinéz már tvt?😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hunbasser
tegnap este ment a tv2-n 😊

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ez tvben ment?😄DDD vagy simán aviba nézted?

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
szellemekkel suttogó,ha jól emlékszem.bár csak a végén láttam pár percet belõle

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
mi a cime?

24 - Exile -Nov.23

szucsy89
csak ezt tudja csinálni de azt nagyon😄
I.C.ram
Tegnap véletlenül én is láttam egy másik filmben Millert. Tök ugyanaz volt minden mozdulata, tekintete 😄 Ugyanaz az eröltetett grimasz, hunyorítva beszélés stb 😄
Rockynhooo
mert a szökés az nem egy közös vonás ? :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szolnokboy1
közös vonás a prison break-kel: nincs.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hááát, Werner Herzog film... inkább furi film, mint jó.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

II Rocky II
jó volt? 😊

24 - Exile -Nov.23

Tegnap néztem Christian Bale féle Rescue Dawn filmet, az ilyen ilyen megszökös dolog, akit érdekel.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Fido4life
nincs

cs van pc játéka
😊😊 jó jó le vagyok szavazva. akkor nc. 😊😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Underworld-ben egy göndörhajú szemûveges dokit játszott pár percig, amig le nem gyilkolták. 😉

hunbasser
én láttam már másik filmben is,abban sem volt sokkal másabb 😄

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
"maradjunk annyiból van olyan jó szinész mint akárki más..."
azért ez igy tág....de jó színész és kész....ennyi elég.. 😄

24 - Exile -Nov.23

sztem nincs igazad. biztos vagyok benne hogy miller jó szinész tudna õ jobbat is. de sztem itt ezt kell játszania. ez a szkófild karakter ezt kell alakitania 3 évadon keresztül. és kész. meg kéne nézni más filmjét igazából.... maradjunk annyiból van olyan jó szinész mint akárki más...

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

I.C.ram
Egy szinészrõl látod, hogy jól játszik, vagy kicsit olyan mûanyag szaga van, akármilyen szerepet is játszatnak vele. Szép is lenne, ha minden szar színészre azt mondanák, hogy a rendezõ hibájából szar. Meg is szûnne a rossz színész mint fogalom.
I.C.ram
Peter Stormare-t nagyon szeretem én is. Wade is baromijó játsza az egyszer fent egyszer lent smasszert. Többi név most így hírtelen nem ugrik be. De Miller-en kívül szerintem mindegyik rendben van eltekintve egykettõ pár epizódostól.
hunbasser
😄DDDddddd

ReaL MaDRid x siempre

Atisz
<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PyRex
az eszedbe sem jutott, hogy direkt ezt a karaktert játszatják vele, igaz...? -.-

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Akkor már inkább Abruzzit flesbekkeljék. 😊
szerintem minden rendbe vele, mármint hozza Szkófíldet, ennyi. és külön jó az, hogy mások is jók, akár jobbak is, nem oediug egy szereplõs cucc, a mellékek is ott vannak.
maximum flessbekkek formájában...
SötétBarom
Tökmind1 mer ájkendi!!!44

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

AntiHero
Hogy te mindig csak kritizálsz:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Atisz
Van benne vmi abban amit mondassz. A gond az hogy más szerepben még nem nagyon láttam, így egy sorozat alapján pedig nem lehet (szerintem) megítélni, hogy vki jó színész-e vagy sem.

Robert Knepper alakítása pl. nagyon tetszik PB-ben, de amit most a Hitman-ban csinált... nagyon nehéz kitörni egy olyan szerepbõl amit az ember éveken át csinál.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

II Rocky II
ha egyszer ez a karaktere akkor mért kéne másmilyen karakter játszania?ahogy a többiek is egy egy karakter és kész.

24 - Exile -Nov.23

És Wade Williams.
A sorozat legjobb színészei szvsz: Peter Stormare, Robert Knepper, Silas Weir Mitchell, és William Fichtner.
I.C.ram
Jó sorozat ez a PB, de valljuk be, hogy Wentworth Miller iszonyat pocsék színész. Ugyanaz a hunyorítós tekintet mindig. Ugyanaz az alig nyitom ki a számat beszédstílus. Iszonyat nyomin játszik. Tisztára sorozatok Steven Seagal-ja. Egy arca van, oszt kész. Összes többi szereplõ röhögve lejátsza. Ezt a sorozatot a mellékszereplõk viszik a hátukon.
hunbasser
😄DDDddd

ReaL MaDRid x siempre

lehetett volna kékhalál képernyõt is. az ugyis olyan sokszor van...

Szolnokboy1
dehogy, az elõzõ PB epizód jött volna épp 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Az lett volna a komoly, ha a utorrent futott volna 30 seeddel (Vista, zenék, filmek, etc...)😄

laca133
Ez nagyon rossz poén volt. <#banplz><#idiota>
Ebben a Sarah ügyben csak "fejetlenség van" 😄

ffxi
Nah, kerestem ma a feliratot :\ Aztán rájöttem, h a rész nincs is meg, aztán elkezdtem keresni a részt...aztán csak keresgéltem, vérnyomásom megy fel, majd leesett a dolog :|

Fákjúal!