23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • zaki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ez elég béna vég volt szvsz. Mikor Sco ráfogja a csúzlit Grécsenre, annyira fos volt... Nyílt utcán ráfogja a stukkert, és csak úgy megy tovább, hogy senki nem veszi őt észre lol... Le kellett volna lőnia gec!be, oszt annyi... Legalább van miről szólnia a 4. évadnak. Mahone engem is meglepett, ezek után gusztustalan, amit tesz. És hol az a visszatérő szereplő? Sara, aki flashbackben feltűnt 5mp-re? Na ne röhögtessenek már... Ha lesz 4. évad, akkor a Sona-t már ki érdekli? Mert a történetben már nem lesz kulcsszerepe, az tuti, max a könyv miatt lehet még, amiben fingom sincs mi lehet, hogy olyan fontos... Meg kinek az aktája lehetett Wistler tatyójában? Egy másik a tábornok által (2. évad vége, kopasz faszi) megfigyelt szupertehetséges és intelligens tag, mint Sco? Én többet vártam, bár biztos betett a sztrájk nagyon ennek a sorozatnak (is). Whistlerről meg tudta mindenki, hogy nem csak egy halász. At hittem, hogy Kellerman jön majd a bárban... xD De nem jött, pedig azt vártam mikor bukkan fel... :DDDDD
  • PyRex
    jaja, amikor linc leütötte a kis ge*it, az nekem is tetszett, én kicsit jobban agyonvertem volna a rohadékját. :)

t-bag párnacsatázott - LOOOOOOOOOL
  • Attila8805
    Jó rész volt.
    Kíváncsi vagyok hogy most akkor fojtatás lesz vagy új évad?
  • desigo
    Komoly rész volt nagyon

Whistler bizonyította,hogy egy tetű... Tetszett amikor Lnic rárúgott...az nagyon jól esett!
    Már már mindenki boldog csak pont Scot nem várta senki :(
    Bellick,hogy remegett már miközben Tbag párnacsatázott:)
    Fernando is jobb véget érdemelt volna !!!

Sofiának ariak volt a mosolya a kórházi ágyon...

Mahone volt a legnagyobb meglepetés nekem.Nem hittem volna,hogy becsicskul.

Ja és Kellerman a rákba se volt ...
  • PyRex
    megmondom őszintén, hogy sokkal többet vártam volna ettől a résztől. nem jött be az sem, hogy "egy nem várt régi szereplő feltűnik". aztán lechero halála, t-bag hatalomátvétele is egyértelmű volt. látszik, hogy nem ezt tervezték eredetileg évadzáró epizódnak...

whistlerről eddig is tudtuk, hogy a rossz oldalon áll, és nem egy szegény ártatlan halász. mahone kicsit meglepett, vajon mit ajánlhattak neki?

ja és hol maradt kellerman??? :)))))))
  • Louis Cyphre
    Én megmondtam...

Mostmár Spoiler!
    13718. hozzászólás
  • cement
    váááá kemény rész volt, 4. évad a revenge. je, Michael is on Killing Spreeeeeeeeeeee.............
  • II Rocky II
    kérdés 10.12 előtt vagy után?:D
  • desigo
    hát ez most gyorsan elkészült
    thx érte...
  • precision
    ja már megleltem én is, kirakták a főoldalra a linket már...eddig nem volt kint
  • N o N a m e
    Itt van a felirat!
  • precision
    link

onnan kopiztam a szöveget de lehet vak vagyok, de nem látok letöltési linket
  • Hoz_Hun
    Tudtommal a szokesfan.hu.
  • precision
    Victorpictor: "A felirat elkészült, a szokott helyről letölthető, jó szórakozást!"

Ez a szokott hely a hosszupuska? Mert az nem megy... honnan lehetne magyar subot leszedni akkor?
  • Jannus
    Köszönöm már nem kell.
  • Jannus
    Haliho!

Privátban tud adni valaki egy dirkt linket?

Köszi.
  • Victor1103
    Jó rész volt.Nekem tetszett.Szerencsére sok minden összegyűlt ahhoz,hogy legyen 4.évad.Mindenki azt mondja hogy csak húzzák-halasszák de nekem még mindig nem az jön le mert a történet mindig tud újat felvonultatni.
  • cement
    nekem 1 ora es lennvan torrentrol, ejjao
  • N o N a m e
    igen

Megnéztem. Jó volt. Kár hogy még nincsen felirat hozzá mert sok mindent nem értettem belőle, de a képek alapján következtettem. Sucre-val megásatják a sirat, majd kényszeritik hogy feküdjön bele. Mikor már teljesen befedné a homok, megérkezik a börtön igazgató és megmenti, majd bezárják Sonaba. Lecherot megöli T-Bag, és a börönbe egyenlőséget hirdet ki. Kellermanra semmiféle utalás nincs a részben. A főszereplőkkel kapcsolatban nem irok semmit, legyen meglepetés. Biztos hogy lesz 4. évad.
  • desigo
    de most komolyan
    a mai az évadzáró rész ?
  • N o N a m e
    én is örülnék neki, mert fél egytől suli van nekem és délelőtt meg tudnám nézni :)
  • II Rocky II
    sztem bemutatják hogy hogyan intézték el anno a kocsiban...(és meghalt vagy hogyan szökött ki aztán...) ennyi semmit több.de biztos kiderül holnap...felirat meg nem lenne rossz ha viktorpictor rekordot döntene....és mondjuk 10.00 ra meglenne:DDD(nem sürgetés,nehogy leszoljatok:)
  • Bmx01
    úhhh
    az érdekes lenne
  • N o N a m e
    Tudjuk. Reméljük.
  • gabr
    Az imdb szerint a S3E13-ban (azaz ma) tér vissza Kellerman!
  • eduka94
    Hello! Nem tudjátok neten nem lehet vhol fogni a fox csatornát?
  • II Rocky II
    azt nem figyeltem..de am nem irtam,de nem csak a szökésre gondoltam,hanem pl terminator és egyéb filmek felirataira.:)) mert hát régebben igy cselekdtem ha felirat után akartam járni.
    pb topic->egyik linkre klikk-> keresésbe beirtam:D
  • hunbasser
    a szokesfan.hu miért nem jó neked? az működik,ráadásul oda kerül fel legelőször...
  • II Rocky II
    pff.feliratot hol nézzünk majd holnap? mert se a hosszupuska,se pedig a feliratok nem mükszik:SSS

szerk:
    kerestem és találtam két oldalt így gyorsba.:D
    egyik és másik
    ui:esetleg ezt a két linket kilehetne tenni a bannerba,esetleges későbbi kérdések elkerülése érdekében.(a direkt link bármely epizodhoz... meg törölni mert sztem már rájöttek hogy nem lehet.:D
  • II Rocky II
    ezzel csak egyet lehet érteni...már én is irtam ehhez hasonlot még anno...
    holnap utolsó rész..kíváncsi vagyok mivel zárják le,na és aztán hónapokig mi fog itt folyni...
  • Herr Lehrer
    így van, holnap reggel minden kiderül addig kár ezen veszekedni
  • Quantumleap
    Tudom, én mondtam, hogy keddig nem szólok ide hozzá Kellermannal kapcsolatban, de azért mégis javasolnám, hogy szerintem hagyjuk a találgatásokat, hogy teljes valójában, flashbackben, vagy agyzabáló zombiként tér-e vissza, vagy esetleg nem is tér vissza egyáltalán, hátha csak kamu az imdb-s info, stb. Holnap úgyis kiderül.
  • tommyg
    na most megmondom, ha visszatér esküszöm magam alá rondítok 2x
  • Herr Lehrer
    :DD
  • tommyg
    ennyi :)
  • tommyg
  • Herr Lehrer
  • Quantumleap
    Már nincs ott.
  • tommyg
    igen csakhogy Kellerman a Prison Break-be szerepel(t)
  • Herr Lehrer
    semmilyen karakter? Áhh végülis csak annyi hogy amiről nagyjából az első 2 évad szólt, ő zárta le(miatta mentették fel Lincoln-t + Sárát is) ez szted semmi? Ha nem tetszik nem kell ide jönni, de ha nem vetted volna észre akkor itt most nem a szokásos Kellermannal való poénkodás megy(amit amúgy már én is untam) hanem arról, hogy a leírták hivatalosan is, hogy valaki a következő részben vissza fog térni, + az IMBD-n a szereplők között ott van Kellerman is, így esetleg talán egy kicsit érthető ha eszeünkbe jutott, hogy hátha talán ő tér vissza nem?