23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Dave0092
    Szerintem Sco, csatlakozni fog a Cég-hez. ÉS kideriti a cég ügyeit, majd elintézteti az CIA-val. őt felmentik, és vége a sorozatnak. nem lenne értelme fojtatni, most elinditottak 2 szálat is. lekéne már zárnia 4. évadban
  • II Rocky II
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "de lehet sakkban tartják a családjával, kitellik"
    ez a gondolatmeneted már bukott is.Mivel megkérdezte Whistler Mahone-t hogy benne van-e ,és többször is.ha a családja lett volna zsarolva akkor ne kérdezi meg annyiszor.
    Amugy Mahone-t bírom még így is.ha nem csatlakozott volna hozzájuk akkor szerintetek hogyan látnánk őt a 4.évadban?sehogy
    McGrady meg vmi basebal kártyalopás miatt zárták be ha jól emlékszem.
    Bellick meg érdekes,egyik percbe ő az istenkirály másik percben meg mint a nyuszi...lol.Linc meg vszínűleg a 4.évad 2-3-vagy 4 dik részében fog feltűnni.Eleinte Sco egyedül fog dolgozni majd vhogy összefog futni Lincel ilyen egyszerű.
  • Larvin
    Nektek minden piros inges feka Lechero? lol
  • sweech
    biztos fog segíteni lincoln, csak nem írják ki a sorozatból :p
  • Seeley
    Még valami:

amúgy én több emert kinyírtam volna, Lecherő ebben az évadban jött, ment is, de simán vihette volna magával T-bag-et meg Bellicket is.
    Tényleg, bár nem hat meg a Sona szál már, de most mi lesz ott? Mindenki szereti mindenkit majd a nagy egyenlőségben????
    Bellcik gyáva féreg, T-bag meg mit akar ezzel? nagyon összepuszilkodott az őr-rel, lesz ott még valami, nem az :D
    És Sucre is félhet, az őr szerintem elrendezte T-bag-el.
  • Seeley
    Megvolt az évadzáró:

Elmaradt a nagy cliffhanger érzés, szerintem, de jó volt ez. Mondjuk én az egész Sona szálat lezártam volna, annyira nem érdekel az ottani dolog már, még úgy sem hogy Sucre is odakerült.
    Sco mist megy a Co. után, végre végre végre! remélem nem tervezik száz évadosra a sorozatot, bármennyire is imádom, remélem a negyedik évadot szánják a leszámolásra.
    Azért Lincoln igazán mehetett volna vele, Sco kétszer is segített neki már. Rejtse el LJ-t valahova, és aztán segítsen a testvérének, így illik.
    Ami Whistlert illet *sóhajt* én még bízok benne hogy játszik, ez az a sorozat ahol eléggé változnak a pozíciók, szerintem mindennek megvan az oka, jó fiú Ő.
    Ami a táskában van még mindig nem derült ki, csak jelentések, de miről?
    McGrady hazament, na és ünneplés és nem várja egy csapat rendőr, hogy is van ez? :O Örültem neki, remélem többet nem is lesz, mellékszál, de azért fura hogy nagy népünnepély is egy rendőr sincsen. Amúgy Ő miért is volt a Sona-ban?
    Susan baromi idegesítő volt a keménykedésével, ahh, Michael igazán lelőhette volna. Nah meg mit lepődött meg hogy Scoval beszél telefonon? Találkoztak már a Sona kerítésénél is.
    Mahone meg helyezkedik, szerintem nem rossz srác Ő sem, de lehet sakkban tartják a családjával, kitellik. Amúgy a bárban elsőre azt hittem Kellerman lesz az, annyit baszkúráltátok már ezt a fonalat hogy azt hittem :D

Lehet most várakozni, I love it!
  • gabo91
    hát ha valaki ől akkor az max T-bag, meg mahone, és nem michael...
    a cég emberei is, úgymond... susan sporolt mikor felvette őket, a legolcsobb bukott diákokat vette fel mafiózónak, sok van belőlük, olcsok potolhatók. de sz**rt se érnek. eddig mindent elszúrtak...
    michael meg nem hinném hogy letudna buktatni egy ekora mafiát, ahoz kevés lessz.
    T-bag a király nem tervez, csak végrehajt... :D
    undorítónka tartottam első két évadban, most mégjobban de ő a kedvencem...
  • gabo91
    szvsz komolyan nem vágom mit csinál mahone, eljött érte a régi fbi-os társa odaadta neki azt az érmét, mintha az életet jelentené neki úgy szorongatta, tiszta idegbeteg lett, (abbol is hirtelen hogy kigyógyult pillanatok alatt) elment a cég ellen tanuskodni, mondta michaelnek is hogy kényszeríteték... Mikor lent ástak aztán wistler elkezdte mondani az estimesét akkor mondta neki hogy nefáraszd magad nem érdekel minket, tisztára normális volt meg ahoy segitett Michaelnek, a vassal is hogy hol hogyan szúrjon stb. Aztán most meg... amit a végén mondott ebből arra jutok, hogy ha eljön michael akkor ő fogja megölni
  • II Rocky II
    vigyázz mert a Linc fanok téged rugdosnak meg
  • desigo
    ne szidd Lincet !
  • Timbo
    nézzed csak azt a fasz whistlered xd majd nem lesz már oyan cuki, "eyecandy" urram xd
  • N o N a m e
    Remélem lesz max 2 hónap szünet aztán lenyomank még 10 rész és szeptemberben jön a 4. évad. Ennnyi szabadságot nem szabad kapjanak a szinészek! mit csinállnak majd a szünet alatt? Elunják az életüket :D
  • Miskolc88
    Szerintem Michael most bekeményít és kinyír mindenkit aki a Cég-nek dolgozik.Érdekes lesz a következő rész(ek),remélem azok is ilyen jók lesznek,Sucre-t meg sajnálom :(,de szerintem Michael ki fogja hozni őt valahogyan.
  • Seeley
    elkezdtem nézni,DE:

köcsög Linc rúgdossa Whistlert, megöl a guta, egy barom!
  • I.C.ram
    Szerintem ez nem volt az évadutolsó része. Van még hátra 11 rész az évadból. Több mint elég, hogy befejezzék a sorozatot. Most csak pihi van.
  • gabr
    Egyszerűen irtó szar volt az utcsó rész!
  • Fyrex
    figyeljétek meg, következő évadban majd befelé kell törnie nem ki xDDD
  • Rockynhooo
    1 évad börtön
    1 évad menekülés
    1 évad börtön
    1 évad menekülés
    1 évad börtön
    ... :D

• II Rocky II
    beiszpasznaa!! és onnan megint megszökne???:S lol...de akkor is megnézném,de annak nem örülnék.ha netán a 4.évad után lenne 5.évad is vagy 6.dik akkor remélem már nem a prison break neve lenne hanem vmi alcimmel vmi más és akkor az nem is lenne rossz.
  • Rockynhooo
    Májkül bekerül majd egy 3. börtönbe xDDDDD
  • Bandee1987
    Pb 3. évad értékelés

Hát ölég unalmas volt az eleje, aztán szépen lassan kezdett a tempó és az izgalom fokozódni, úgyhogy nem volt rossz évad, de az első kettő mindenképp jobb volt. Remek 4. évadot lehet ebből csinálni, jó lesz nézni Májkül bosszúhadjáratát :)
  • ForzaInter
    Bellicket meg mindenki eltemette itt, erre semmi baja nem volt:d
  • ForzaInter
    Mahonnak nagyon kapóra jött ez az egész, mert így full tuti biztonságban van, ujra cégnk dolgozik... tehát ujra nagygeci lett:DAsdsa
    azér kiváncsi leszek mi lesz a Sona-ban ebből a nagy egyenlőségből..
  • zaki
    jah, modta, hogy új életet kezd, de hát vhol el kell kezdeni a pénzgyűjtést... Haza nem nagyon mehet, rögtön életfogytiglant kapna :S Csak a pénz miatt csinálja, ha lesz 4. biztos vagyok benne, hogy meg fogja magát gondolni előbb-utóbb...
  • II Rocky II
    megalapozza.:D
  • ForzaInter
    lesz 4. évad, így nem zárhatják le a sorozatot, nem egy tipikus évadzáró volt, látszik hogy ez nem volt bekalkulálva, szeptembertől jöhet a 4. évad, Kellermannal:P
  • gabo91
    ja t-bag mekkora király lett bent, jól össze hozza a dolgait. Mahone... hát igen látszik hogy csak a pénz érdeklni, pedig milyen szöveget lenyomot ha kimegy akkor gyerek meg asszonyság aztán elmennek jó messzire most meg...
  • zaki
    "szóval Scofield mikor kinyitotta a táskát, és megtalálta benne azokat a megfigyelési aktákat ... eszembe jutott, hogy a cég evvel foglalkozhat, embereket figyel meg ... (kész LOST) :D ... emlékeztek a 2. évad utolsó részére mikor az egyik ember a cégtől mondta a tábornoknak, hogy Scofiled a Sonába van és meg fog szökni, erre a Tábornok azt mondta, hogy ezt is várjuk tőle ... szóval szerintem Scofiled is egy ilyen megfigyelt volt ..."

#16560-ba ezt írtam én is. valszeg azok az akták a tábornok által megfigyelt emberek, de ezt sem tudták megmagyarázni. Ezért kellene a 4. évad, hogy pont kerüljön az i végére, sok a megválaszolatlan kérdés (mondjuk huszada a Lostnak... xD).
  • ForzaInter
    lecherot sajnáltam, sztem jó karakter volt, csíptem, de meghalt:S Mahonet megszerettem sonában, de mosmár meignt utaláom, azhittem bárban, Kellerman fog jönni:d de nem:S remélem látjuk 4. évadban, Kellerman él!:D T-Bag meg a legjobb:-))
  • I.C.ram
    Kérdés, hogy akkor hogyan fog majd bosszútállni. Nem nagyon tud ártani ezeknek az embereknek azon kívül, hogy megöli őket, azt meg ugye nem nagyon fogja megtenni.
  • Fido4life
    de majd fog, ebben az évadban is megtette volna, ha nem lett volna sztrájk..
  • cement
    en is eszre vettem de az nem lecso, ket olyan inges ember is all ott ha jobban megnezed es mind2 nigger, hasonlitanak de nem lecso
  • II Rocky II
    hunbasser: ki feljetette el a spoiler tagot??? sztem msot senki nem irt oeat ami spoilernek számit.:D na mnd1..
    amikor a puskát susanra fogta akkor is lehetett látni hogy remeg a szeme,szal nem képes gyilkolni.
  • zeus89
    spoiler forever !!! ...
  • zeus89
    köszi
  • hunbasser
    ja,durva...
    Sco átmegy gyilkológépbe >)
  • zeus89
    szóval Scofield mikor kinyitotta a táskát, és megtalálta benne azokat a megfigyelési aktákat ... eszembe jutott, hogy a cég evvel foglalkozhat, embereket figyel meg ... (kész LOST) :D ... emlékeztek a 2. évad utolsó részére mikor az egyik ember a cégtől mondta a tábornoknak, hogy Scofiled a Sonába van és meg fog szökni, erre a Tábornok azt mondta, hogy ezt is várjuk tőle ... szóval szerintem Scofiled is egy ilyen megfigyelt volt ... hát nem sokat tudtunk meg maga a Cégről, meg, hogy kicsoda a cégnél Whistler ... meg hát ez a Mahone .... hogy mikor beszélte meg Whistlerel mikor találkoznak én nem tudom ...
  • I.C.ram
    Amikor a szökést tervelték, akkor elég soka dumáltak Mahone-val, gondolom ekkor ejtették meg a témát, hogy esetleg pénzhet juthatna. Találkozó meg le volt zsírozva előlre, mert Mahone állandóan az időt nézte a Bank oldalán, hogy mikor jön már Whistler, akinek ugye akadt egy kis gondja a múzeumnál, ezért késett.

Gretchen meg azért gyenge láncszem, mert magára dühítette Scofieldet, és emiatt Scofield végig üldözni fogja őket, amíg bosszút nem áll
  • Rockynhooo
    Sucrerol annak kellett vna az uccso képnek lennie ahogy feskszik a tengerparton egy nyugágyba koktéllal a kezében és Mari készülődik rávetni magát, ehelyett Sona.. szép :D
  • hunbasser
    [spoiler] ja,ezen én is mosolyogtam :) de nem magán a poénon,hanem azon,hogy Sucre már félholt,de még akkor is poénkodik :DDD első évadban meg még mekkora egy fosos kis vinnyogó gyerek volt már... [/spoiler