23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hoz_Hun
    Linc nemrég még ki akarták végezni, most meg az egyik legszebb nőnek udvarolgat. Bakker ez ám a kárpotlás a sorstól.
    [spoiler]Sucrét nagyon sajnálom. Az mennyit szív, és csak azért mert kitartott a haverjai mellett.
    T-bag hozta a formáját. Nagyon remélem (hogy ha lesz) PB záró évad valamikor, akkor nagyon csúnya halált hal. Gondolom addig úgy is bentartják.
    Mahone meg szerintem egyáltalán nem szemét. Miért mit kellet volna tennie? Szökött fegyenc, akit még a szökevény "társai" is ki akarnak nyírni.[spoiler]
  • II Rocky II
    így van,vhogy megbukatja acéget..és az embereket börtönbe jutattja.:)
  • Camelia
    Nem tudom miért csak úgy tudjátok elképzelni a bosszúját, hogy na akkor megy és kinyírja aki az útjába kerül.. Egyáltalán nem is utalt rá semmi hogy ő ezt így képzeli el... Gretchent sem tudta volna lelőni...
    Szerintem nem kell attól félni hogy átmegy Chuck Norrisba, és az íróknak is talán lesz annyi eszük hogy nem cseszik el így a legnagyobb karaktert..
    Pont az lesz a poén az egészben hogy úgy áll majd bosszút hogy közben nem kell megölnie senkit... a csavaros eszével biztos többre futtja neki majd egy vérfürdőnél....szerintem...
  • szilvalé
    Azért érdekes az, hogy a mi Michaelünk egyszerű kis elegántos építészúrból..egy ultragigamegaokos semmitőlsemfélek és mindenkit kinyírok Mácsó lett. Egyetértek a korábban szólókkal..a 4. évadban Michael átmegy majd Chuck Norrisba és mindenkit lezúz a picsába... Vajon jó lesz az?
  • Seeley
    poén lenne ha kiderülne hogy rettegésbe tartotta fél Columbiát, a hírhedt zsákos gyilkossal van dolgunk, vagy ilyesmi.

Akkor azért Sco bánhatta volna :D
  • Camelia
    Ja...így már értem... ez tényleg csak egy Jason Lief a nagyvilágból :)
  • precision
    google képkereső
  • cement
    semmibol csak poenbol rakeresett a guglin gondolom, es mivel valoszinuleg van par jason lief a vilagon valosagban is, kiadta ezt :D
  • Camelia
    Miből gondoljátok hogy ő lesz majd Jason Lief?
  • precision
    hát nekem nem igazán tetszett ez a rész sem...annyira B kategória érzete van az embernek... na mind1
    nem várom a 4. évadot, mert félek hogy my name is Scofield, Michael Scofield 007-es superintelligent special agent rambot akar majd játszani...

(sejtem, hogy jönni fog a kőzápor a fanoktól :))
  • II Rocky II
    mert t-baget megkinozni akarták és elhitték hogy elmondta amit tud.: azaz Sucre tud Sco hollétéről.ennyi.
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én inkább az nem értem, hogy miért csak szegény Sucre-re szálltak rá az őrök.Tíbeg meg ott bragyizott velük, miközben egyrészt ő is bűntársa volt Májkülnek, másrészt együtt szökteg Fox R.-ből, szal akár őt is szarrá verhettéek volna, hogy infót csikarjanak ki belőle.Miből gondolták, hogy csak Sucre tud Májkülről?
  • Dynamic
    Mondjuk nem nagyon szokás reklámozni, ha valaki egy "titkos szervezet" ügynöke.Erről lehetett szó, és nem valamiféle szolidaritásról.
  • Timbo
    azt nem értem, hogy grecsen miért ment bele wisztler hülye koordinátás játékába.. hát mit érdekli őt, hogy szegény nőci megtudja az igazat az ő dzsémszéről.. "meg odaadja neki a fél lapot :D úristen"
  • Quantumleap
    A szám a Mulholland Drive-ban:

http://www.youtube.com/watch?v=oddg6dCB7FE
  • Quantumleap
    Én amúgy nem írnám még le Mahone-t egyértelműen, hogy újra geci lett. Lehet, hogy csak kavar, vagy pedig tényleg geci, de a negyedik évad végefele bepálfordul. Én is féltem, hogy Kellerman jön, de ahogy látom, egyesek még mindig nem adják fel. De legalább a Sara-dolog tiszta lehet mindenkinek. Ami az epizód végi számot illeti, nem tudom hányan láttátok a Mulholland Drive-ot. Ha a folytatás 4.évad lesz, akkor alcímmel kellene mennie, valahogy így: Prison Break - The Revenge
  • I.C.ram
    Mintha mondta is volna, hogy autórádiókat lopott, vagy az valami más? :D
  • hunbasser
    elvileg 13 évesen sittelték le :OOO (mivel 16 éves,és azt olvastam,hogy már 3 éve börtönben van)
  • kisdead99
    A wiki azt írja, hogy McGrady autólopásért volt benn a Sonaban.
  • hunbasser
    aha :) én is gondolkoztam rajta,hogy beteszem,de mondom hülyeség...
  • N o N a m e
    Ő Jason Lief? :)
  • passatgt
  • N o N a m e
    Mikor lesz 3x14 promó videó? vagy 4x01? :D
  • hunbasser
    jahh,egyik börtön sem akarja már befogadni,mert úgy vannak vele,hogy "minek?úgyis megszökik" neki meg már "honvágya van" és beszökik -.-
  • hunbasser
    hmm,tényleg,eszembejutott még valami...amikor odaadta LJ az origami rózsát Mihálynak,az azért szerintem ütött...legalábbis nálam befigyelt egy kis libabőr,főleg,hogy még mutattak is egy első évados jelenetet.

látom mindenki le szeretné már zárni a sona szálat :) igazatok van,el lehetne intézni,McGrady bosszúból majd nyom rá egy atomot,azt csá ;)
    persze még az utolsó pillanatban T-Baget,Bellicket meg Sucrét átszállítják valahová,valamilyen oknál fogva...

Érdekes lesz a folytatás,Michael megint tervezni fog,és jól átbassza majd a céget :) legalábbis én ezt várom.nameg Kellerman visszatérne,és akkor segíthetne neki.mondjuk tudtommal Michael nem is tud róla,hogy Kellerman meghalt,szóval max úgy lehetne ezt kimagyarázni,hogy "az előző részek tartalmából" részben benne lenne a Kellerman rabszállítója elleni merénylet,és aztán meg rögtön ezután jönne az is,hogy végülis mi történt.de ez hülyeség,egyszerűen lehetetlen így megoldani szerintem.

most hogy Mihály elszáguldott,kicsit bizonytalanná válik a folytatás.Linc nem fogja otthagyni LJ-t,nameg az sem biztos,hogy számot cseréltek Michaellel,ergo ha segíteni szeretne neki,azt sem tudja,hogy hová menjen érte...bár elképzelhető egy olyan,hogy vmi hírt hall róla,mondjuk a tv-ben,és akkor odamegy...de attól félek,hogy nem lesz folytatás.
  • Camelia
    Ez a befejezés szerintem remek alapot szolgáltat a következő évadhoz. Egyrészt ott ez a név: Jason Lief Én arra tippelek hogy ő az a fickó akit Whistler egyszer elvitt valahová (persze ha igazat mondott akkor) és ő az akit meg akarnak találni. Gondolom Michael majd elöbb akad a nyomára aztán segít neki vagy ilyesmi. Na meg ott van ugye Michael bosszúja, biztos majd nyomoz a cég után, a közelébe férkőzik stb. stb.. Na meg végre megvalósíthatják az "új nő-projektet" is, mert ha jól tudom annak a bizonyos Mollynak is Lief lesz a vezetékneve. Minő véletlen :) Szóval szerintem ebből a sorozatból még legalább egy izgalmas évad biztos kihozható. Én kiváncsian várom...
  • sweech
    nem
  • N1ggA
    tudjuk hogy miért zárták be McGradyt?
  • II Rocky II
    gondoltam hogy nem basztatásbol mondtad:)))
  • gabo91
    nem b**sztatásbol mondtam, te az okokat keverted, én meg a nevet nem tudtam... (ez van eze nincs mit csodálkozni, gondolom te se nézed minden héten újra az összes részt.)

• gabo91
    a papir virágot kifelejtetted... azzal fogja kivégezni susant...
    belehajítja majd mind a ninja csillagot :D
  • II Rocky II
    akkor a választ benyögheted ha kinevetted magadat :?S:DA?:?:SD:A
    Tweenert (mondta gabo) zárták be...jo hát van ez igy.
  • Fyrex
    "McGrady meg vmi basebal kártyalopás miatt zárták be ha jól emlékszem."

ezen 5 perce röhögök :DDDDDd nem bántásként.
  • Seeley
    kétlem, bosszú és kész. de azért egy rozzant kocsi meg egy pisztoly és cuki síros szemek nem lesznek elegek ;)
  • Dave0092
    Akkor majd befog kommandozni, a cég helyére :)?
  • Seeley
    ops, oké, így világos! Köszi!

Nem hiszem hogy Sco a cég embere lenne majd, hülye elmélet, nem hiszem hogy habzó szájjal azt mondja: I am in :DDD
  • gabo91
    30:52 alul a felirat ACANDI, COLUMBIA na ezért nem várta egy rendőr se...
  • gabo91
    a baseball kártyát nem ő lopta, hanem az első évadban lévő srác akit kivitt michael (ne krédezd a nevét nemjut eszembe... hiába régenláttam)
    nála nem derült ki hogy miért került be
  • sweech
    basebalkártya lopás miatt Tweener-t zárták be
  • Seeley
    Megkérdezte hogy benne van-e, ha Mahone nem-et mondott volna lehet mondta volna a családot, nem tudom.
    Amúgy Whistler tuti csak játszik, jó lesz Ő, higgyetek már nekem, nah! Amúgy már nekem az előző részben is feltünt mennyire barátkoznak Mahone és James, segített neki a lábával, a vízben is, kicsut furcsállottam is, de gondoltam Mahone jó útra tért és a sok szeretetét most szétadja :DD

Visszaolvastalak titeket:
    A baki: lehet Lechero az, lehet nem. Ruha és kinézet alapján lehet, de nem egyértelmű. Szerintem nem baki.

T-bag elmélet: nem rossz, zendülés és közös erővel kitörés Sona-ból. Ez már nekem is eszembe jutott, nem miatta, hanem alapban, hogy simán összefoghatnának és amikor legközelebb bejönnek a rendőrök harc. Nade majd így!