23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16766 harmadik évados magyar borítóóó??? hol élsz te? :D -
#16765 detto -
#16764 -
#16763 nincs valakinek harmadik évados magyar dvd borító?? de angol is jó ha csak az van :) -
#16762 de megvenném eredetibe is szivesen de itt Romániába nem láttam szinkronosan :D -
#16761 én mindég részenként szedtem le és mikor kigyült kiirtam ... megérte .. -
#16760 hát yo neked, de nekem esélyes sincs h újranézzem :\ letöltögetni meg nem fogom! kiírni meg sosem írtam 1 részt se :\ -
#16759 na megnézem énnekem ráfér-e:D
szerk: nem fér rááá:S bekell tömöriteni Zipbe? -
#16758 -
#16757 dvd+cd -
#16756 akkor jó :) nem vagyok egyedül. -
#16755 ez engem is érdekelne, nekem se sikerült kiirni .. -
#16754 én minden évadot kiirtam eddig, csak a 3. évaddal vagyok fennakadva egy kicsit. Egy dvdre szeretném kiirni és azt irja a nero hogy nem fér fel a dvdre (4,7 gb) pedig a 3. évad 13 rész 4530 mb körül van. Nem értem hogy miért nem fér rá. Össze kéne tömöritsem egy kicsit, csak nem tudom még hogy milyen progival :) -
#16753 yo ötlet csak nem tom honnan szerezzem be :\ -
#16752 1. évadban nálam kimaradt pár rész, ha lostot befejeztem utána tuti megnézem:) -
#16751 vagy ujrakezdeni az egészet? mindenenapra vagy minden 2-3 napra egy rész...mire végzünk jön a 4. évad:D -
Abruzzi #16750 Szerintem az egész részben az volt a legfaszább amikor LJ mondta Grecsennek h azér röhög mert azthiszi túljárhat Mihály eszén :D és tényleg fasza ahogy mindig megoldja a dolgokat...lehet megkéne megin nézni az 1. évadot :D -
#16749 thenksz -
Quantumleap #16748 Ez amúgy egy Roy Orbison szám spanyol átdolgozása. -
#16746 #16710 -
#16745 szerintetek 4. évad hol fog játszódni?
maradnak ott, vagy vissza usa? -
#16744 ami a végén van zene, azt vki betudná linkelni vagy privibe elküldeni? -
#16743 huh..hát jópár éve volt már a 3dik évad...nemtudni hogy nme lálttad:D ennyi ervel ha vki mond egy sorozatbol,akár filmből vmit egyből lehetne nyomni hogy spoiler mert a másik még nem látta:D amugy ja az kuvva meglepő volt mikor kiderült,nem is gondoltam volna gaelrol...:?D:A?S?D:? -
#16742 Faszért kell más sorozatból spoilerezni, ezt sosem értem meg... -
Quantumleap #16740 Ja, és lehet, hogy Michael ezért akarta leállítani Lincet Mahone lelövésében. -
#16739 egy papir rózsa volt, nem daru :P -
Quantumleap #16738 Amikor LJ a darut átadta Mikenak, az a visszaemlékezés kitette a pontot Sara halálára. Legalábbis ezek után elég nagy baromság lenne. És én még azt hittem, végre abbamaradnak ezek a reménytelen fantáziálgatások. -
#16737 Végülis lehet... Ahogyan Sucre is úgy tűnt, mintha átb@szta volna Linc-et, aztán közben neki segített Grécsen ellen... :D -
Hoz_Hun #16736 Nem a 4. évad végén a kopasz börtönbe kerül Lincel meg Scoval. Aztán együtt szöknek. -
#16735 Persze ez csak spekuláció,mer csíptem a csajt,mi a francnak kellett teherbe esnie:) -
#16734 A legnagyobb fordulat az lenne hogy Sarah él. Azért hagyták életben hogy mégegyszer kihasználhassák Mike-ot. Végülis LJ csak hallott vmit, nem látott semmit.A fej meg egy hasonló fej csak,Linc nem nézte meg rendesen,bár az fura is lett volna:). Így meg tudják oldani,ha esetleg mégis sikerülne megegyezniük a szinésznővel, mondjuk egy full 4.évedra. -
#16733 hát ja a 4.évad végén lessz hogy talákozik Sco és Mahone és akkor fognak örülni hogy végree..eggyütt dolgoznak megint.:)Aztán vmi csavar bejön hogy akopasz nem is az kinek láttuk hanem az is csak parancsot kap.Am szerintem oan 7 évados lessz ez a Prison break is. -
#16732 de ez majd csak az 5. évadban derül ki reméljük :D -
#16731 hát ja bekell épülni a cégbe kiről a cég emberei nem is gondolnák hogy nem velük van...Sco megegyezett Mahonnal hogy épüljön be,Mahone a családja miatt benne volt,és mikor már megbíznak benne akkor Sco meg Mahone egyezet és lecsapnak a co-ra.:) -
#16730 szerintem is :) -
#16729 ez szerintem pontosan így történt. -
DJ BP #16728 sztem se dolgozna nekik, azok után ahová süllyedt miattuk. Legalábbis a logika ezt mondatná, hogy az írók mit gondoltak az más tészta :) -
#16727 meg ne feledjétek el,a cég már zsarolta mahone-t acsaládjával kapcsolatban... -
#16726 Mahone-nal még az is megeshet, hogy Michael megbizta titokban, hogy álljon be a cégbe és együtt megpróbálják eltüntetni a céget. Láttunk már ilyen fordulatokat a filmben. -
r4pt0r #16725 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én nem értem, hogy miért mindenki egyből arra gondol, hogy Mahone a rossz oldalon van. Mert lehet azért állt be hogy tönkretegye a céget. 1 percből nem derült ki ez, lehetnek még itt meglepetések. Lehet majd Sconak fog segíteni.