23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    harmadik évados magyar borítóóó??? hol élsz te? :D
  • hunbasser
    detto
  • gabo91
  • tommyg
    nincs valakinek harmadik évados magyar dvd borító?? de angol is jó ha csak az van :)
  • zeus89
    de megvenném eredetibe is szivesen de itt Romániába nem láttam szinkronosan :D
  • zeus89
    én mindég részenként szedtem le és mikor kigyült kiirtam ... megérte ..
  • Rockynhooo
    hát yo neked, de nekem esélyes sincs h újranézzem :\ letöltögetni meg nem fogom! kiírni meg sosem írtam 1 részt se :\
  • II Rocky II
    na megnézem énnekem ráfér-e:D
    szerk: nem fér rááá:S bekell tömöriteni Zipbe?
  • zeus89
  • gabo91
    dvd+cd
  • N o N a m e
    akkor jó :) nem vagyok egyedül.
  • zeus89
    ez engem is érdekelne, nekem se sikerült kiirni ..
  • N o N a m e
    én minden évadot kiirtam eddig, csak a 3. évaddal vagyok fennakadva egy kicsit. Egy dvdre szeretném kiirni és azt irja a nero hogy nem fér fel a dvdre (4,7 gb) pedig a 3. évad 13 rész 4530 mb körül van. Nem értem hogy miért nem fér rá. Össze kéne tömöritsem egy kicsit, csak nem tudom még hogy milyen progival :)
  • Rockynhooo
    yo ötlet csak nem tom honnan szerezzem be :\
  • passatgt
    1. évadban nálam kimaradt pár rész, ha lostot befejeztem utána tuti megnézem:)
  • II Rocky II
    vagy ujrakezdeni az egészet? mindenenapra vagy minden 2-3 napra egy rész...mire végzünk jön a 4. évad:D
  • Abruzzi
    Szerintem az egész részben az volt a legfaszább amikor LJ mondta Grecsennek h azér röhög mert azthiszi túljárhat Mihály eszén :D és tényleg fasza ahogy mindig megoldja a dolgokat...lehet megkéne megin nézni az 1. évadot :D
  • D4nY
    thenksz
  • Quantumleap
    Ez amúgy egy Roy Orbison szám spanyol átdolgozása.
  • passatgt
  • passatgt
    szerintetek 4. évad hol fog játszódni?

maradnak ott, vagy vissza usa?
  • D4nY
    ami a végén van zene, azt vki betudná linkelni vagy privibe elküldeni?
  • II Rocky II
    huh..hát jópár éve volt már a 3dik évad...nemtudni hogy nme lálttad:D ennyi ervel ha vki mond egy sorozatbol,akár filmből vmit egyből lehetne nyomni hogy spoiler mert a másik még nem látta:D amugy ja az kuvva meglepő volt mikor kiderült,nem is gondoltam volna gaelrol...:?D:A?S?D:?
  • zaki
    Faszért kell más sorozatból spoilerezni, ezt sosem értem meg...
  • Quantumleap
    Ja, és lehet, hogy Michael ezért akarta leállítani Lincet Mahone lelövésében.
  • N o N a m e
    egy papir rózsa volt, nem daru :P
  • Quantumleap
    Amikor LJ a darut átadta Mikenak, az a visszaemlékezés kitette a pontot Sara halálára. Legalábbis ezek után elég nagy baromság lenne. És én még azt hittem, végre abbamaradnak ezek a reménytelen fantáziálgatások.
  • zaki
    Végülis lehet... Ahogyan Sucre is úgy tűnt, mintha átb@szta volna Linc-et, aztán közben neki segített Grécsen ellen... :D
  • Hoz_Hun
    Nem a 4. évad végén a kopasz börtönbe kerül Lincel meg Scoval. Aztán együtt szöknek.
  • aricsi
    Persze ez csak spekuláció,mer csíptem a csajt,mi a francnak kellett teherbe esnie:)
  • aricsi
    A legnagyobb fordulat az lenne hogy Sarah él. Azért hagyták életben hogy mégegyszer kihasználhassák Mike-ot. Végülis LJ csak hallott vmit, nem látott semmit.A fej meg egy hasonló fej csak,Linc nem nézte meg rendesen,bár az fura is lett volna:). Így meg tudják oldani,ha esetleg mégis sikerülne megegyezniük a szinésznővel, mondjuk egy full 4.évedra.
  • II Rocky II
    hát ja a 4.évad végén lessz hogy talákozik Sco és Mahone és akkor fognak örülni hogy végree..eggyütt dolgoznak megint.:)Aztán vmi csavar bejön hogy akopasz nem is az kinek láttuk hanem az is csak parancsot kap.Am szerintem oan 7 évados lessz ez a Prison break is.
  • PyRex
    de ez majd csak az 5. évadban derül ki reméljük :D
  • II Rocky II
    hát ja bekell épülni a cégbe kiről a cég emberei nem is gondolnák hogy nem velük van...Sco megegyezett Mahonnal hogy épüljön be,Mahone a családja miatt benne volt,és mikor már megbíznak benne akkor Sco meg Mahone egyezet és lecsapnak a co-ra.:)
  • Rockynhooo
    szerintem is :)
  • PyRex
    ez szerintem pontosan így történt.
  • DJ BP
    sztem se dolgozna nekik, azok után ahová süllyedt miattuk. Legalábbis a logika ezt mondatná, hogy az írók mit gondoltak az más tészta :)
  • II Rocky II
    meg ne feledjétek el,a cég már zsarolta mahone-t acsaládjával kapcsolatban...
  • N o N a m e
    Mahone-nal még az is megeshet, hogy Michael megbizta titokban, hogy álljon be a cégbe és együtt megpróbálják eltüntetni a céget. Láttunk már ilyen fordulatokat a filmben.
  • r4pt0r
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én nem értem, hogy miért mindenki egyből arra gondol, hogy Mahone a rossz oldalon van. Mert lehet azért állt be hogy tönkretegye a céget. 1 percből nem derült ki ez, lehetnek még itt meglepetések. Lehet majd Sconak fog segíteni.