23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
dev723 #19067 Csáó. Eszt NÉZZÉTEK Meg!!
http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack -
#19066 a franc, megint baseball van, kösz. -
#19065 olvass már egy kicsit vissza, htx -
#19064 A 9. rész kijött már, nem ? csak mert torrentz-n alig van torrent.. -
#19063 A 9. rész promója szerint egész novemberben lesz (All November long), szóval nem lesz baseball.. :D -
technopeter #19062 Jah, van 2 évadom csak nem visz rá a lélek, mert olyan vok ha elkezdem , n tok megállni, hiába munka , suli :D
hajnalig nézem aztán irány suli:D
d mondjuk most ugyis szünet van szó beis lököm az első részt hamarosan:D
kössz a tippet:P ::D -
G_ArchAngel #19061 nezz addig Dextert:-) -
technopeter #19060 áááá istenem:D kikészülök komolyan. 2 hetente egy rész nagyon keves:( -
#19059 amiért a múltkor sztem... -
#19058 baseball -
technopeter #19057 Most miért nem volt már megint? :/ -
#19056 ott csináltáka szillát! kár, hogy fingunk sincs miaz ;| -
#19055 Mer mé' ne klónozhatna embereket? Mi az isten lehet csinálni nagyon gyanúsan egy laborban ami annyira titkos, hogy a kopasz leveszi az öltönyt??? És méR general a tag? dögéledes Gadona!!!!!!! -
#19054 honnan a rossebből tudod? még bármi lehet, fasz se tudja :D -
#19053 nem klóón!!!!!!!!!!!!!!!
hanem robot. a jövőből jött vissza. -
Verseghy #19052 Lehet, hogy az apja volt az:D:D Aki valójában egy földön kívüli... -
#19051 és ha Scofield klón is, hol van az eredeti Scofield? -
#19050 Te valóban egy barom vagy ... már sorry ... SCOFIELD egy CLONE ... Te beteg vagy ... a laboratóriumnak valószinüleg megvolt a maga célja ... majd lesz rá válasz, de biztos nem embereket klónoz a Cég ... -
#19049 "mer nem bírja el az IQ-t." -
#19048 ott tuti,hogy Whistlerre gondolt -
Verseghy #19047 2dik évad végén rengeteg minden volt, amit nem értek. Pl amikor a T-Bag a börtönbe valami csókának mondja, hogy ő megtette amit kért. Akkor az a laboratóriumos rész. De ha a Scofield egy klón, akkor mélységeset csalódtam az egészben. -
#19046 Erről beszélek. Csak afelett elsiklott mindenki.. Nincs kedvem visszakeresni a hsz-em, de már ott megmondtam :DD
És ott mond egy olyat, amikor kérdezik, hogy mit fog csinálni Scofield, hogy azt, amit várunk tőle. -.- No mind1, majd kiderül. Hacsak nem lesz cancel :D -
#19045 Tényleg, Tényleg! Mi volt az a laboratórium? :O -
#19044 SB nem mondd hülyeséget. Emlékszetek még anno a masodik evad utso reszere amikor az ezredesnek szoltak h bennvan scofield a sonaban? egy laboratoriumban volt a general, feher kopenyben. aztan az is belejatszik h azert tettek be a sonaba, h ugymond teszteljék, hogy mit tud. ki tudja, lehet benne valami. -
Verseghy #19043 Megnézted volna az összes részt tudnád..:D De gondolom csak ez egy (neked) jó vicc, mert ilyet olyan ember, aki a legtöbb részt látta, nem mondd. -
#19042 da broavaz -
#19041 És azért referálnak rájuk úgy, hogy "the brothers".
Vajon miért csak a "the brothers" fontos a cégnek, és miért szarják telibe sucrét, meg többi csököttet? -
#19040 De ez lesz. Azért volt CIA-s a faterjuk, meg azér vérzik az orra, mer nem bírja el az IQ-t. -.- -
#19039 Hát te milyen egy sötét barom vagy! -.- -
#19038 ok -
#19037 Fojgátok fel, hogy Linc és Scofield klónok, ill. mesterségesen létrehozott emberek, és ezért iszonyú durva mind2 arc (az egyik szellemileg, a másik meg testileg -.-)
Úgyis igazam lesz. Ezt már egyszer elmondtam valamelyik évad végén. (amikor először láttuk a Generalt) -
Bmx01 #19036 most látom csak hogy most ismét 1 hét szünet és csak akkor jön a köv rész hmmm -
#19035 már nem :D -
#19034 Hja, hopp sry spoiler..D -
#19033 Gretchent szépen megvágta Sara..:D -
Larvin #19032 tv2-n a ribancot grecsennek hívják :) -
Larvin #19031 jól van már, hát persze, hogy nem igaziból vágta el a nyakát :D
szarul csinálták na, de ilyen bakik minden filmben előfordulnak tucatjával -
Verseghy #19030 Igen, amikor a Sara belvág a Grecsen nyakába. De azt lehet arra fogni, hogy a sötétbe nem látszott olyan állásból a vér. -
#19029 spanom mondta hogy a vérző nyaknál is van baki, én már töröltem a részt, aki akarja csekkolja le ;) -
#19028 MAhones részhez 3szor visszatekertem :)