23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Verseghy
    Én azt várom, hogy a T-Bag visszakerüljük a Fox Riverbe:) Akkor jól érezném magam:P
  • Dynamic
    Ja, közben rájöttem. Azt hittem az a baj, hogy spoiler taget használunk:)
  • Dynamic
    Nézd csak mi van a fejécen, a piros keretben írva!
  • N o N a m e
    ti csak spoilerbe tudtok beszélgetni? :D
    Alig várom már a feliratot :D
  • Egerwin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó rész volt, Bellick végre csinált valamit. Az amikor a tábornok lesmárolta Grechent tényleg undorító volt: "my girl :D"
  • precision
    naja, akármikor visszahozhatják Wyattet amikor kedvük tartja... a sorozatok már csak ilyenek... a Sarah -s fejlevágós, de azért feltámasztjuk cucc után bármi elképzelhető... akár Bellick is visszatérhet, nem mutatták a holttestét, ki tudja hogy hova vezetett az a cső, lehet hogy él
    ezért szar ez, ha újabb évadokat akarnak és kifogynak az ötletből, akkor, hopp, gyártsunk gyorsan flashback -eket, és halottnak hitt karaktereket támasszunk fel, had menjen még a sztori, had hozza a pénzt a sorozat az alatt a 48 évad alatt amíg még húzni tudjuk az időt
  • cement
    hat en is azon gondolkodtam h nehogy az legyen h telleg majd ecce csak feltunik wyatt hogy hello, sporttagozatos suliba jartam es uszas volt a fo sportagam mert akko ideges leszek :@
  • Dynamic
    Hát az tényleg gyomorforgató volt, amikor a vén hülye lesmárolta:D
  • Dynamic
    Elég huszadrangú szereplő volt már a szezon kezdete óta így számomra elég nyílvánvaló volt, hogy nem lesz hosszú pályafutása. A múltkor olvastam, hogy az egyik állandó szereplő meg fog halni.Akkor már biztos voltam benne, hogy B. lesz az.
    Azért remélem Fekakellerman tényleg kipurcant, és nem az lesz, hogy pár epizód múlva feltűnik, miközben néhány flashbackben megmutatják, hogy úszott ki a partra:))
  • Flamer
    mer nem mindegy. kinek kellett?:o rinyagép volt.. :D fojton elakart lépni. nekem nem fog hiányozni.
  • Szolnokboy1
    NEMÁR BELLICK!! :-// hát erre nem számítottam, ez hideg zuhany volt (szó szerint)! Mér kellett kiírni??
  • cement
    tőtikézemmá jajdejó
  • precision

Negro is dead :)
    Bellick is dead :(
    Először azt hittem, hogy a General Gretchen apja, de miután lesmárolta... pfujj az a rész gusztustalan volt :D
  • Larvin
    Nekem meg épp az nem tetszik sokszor a magyar szinkronban, hogy minden háttérzajt hangosan csinálnak meg, mikor nem kéne annyira hallatszaniuk a fó hangokhoz képest. pl: cipőkopogás (sokszor az az érzésem mintha mindenki holland facipőben járna)

dehát izlések és pofonok
  • cargame
    Hat en szinkronnal szeretem...bar ez telleg attol fugg h idaig hogy nezted.
  • N o N a m e
    Hogy már én is hozzászóljak:
    Nekem az egyetlen bajom a magyar szinkronnal az hogy túl hangos, ha egy filmet eredeti hanggal nézünk akkor sokkal jobban hallatszik minden háttérzaj, ami a magyarból legtöbbször kimarad, ezeket a két vagy több hangsávos filmeknél lehet a legjobban észrevenni, miközben váltogatjuk a hangsávot.
  • precision
    a magyar szinkron pocsék az utóbbi években, mind a választott hangok mind a fordítás tekintetében

off off
  • Larvin
    Az olyan filmekben mint a prison break ahol a karakterek közt sok a kemény fiú, bűnöző, és a nőknél is kemény csajok vannak és befigyel a "teaser orgánum" (tudjátok, ahol a narrátornak mindíg mély rekedtes hangon kell beszélnie) szar a magyar szinkron, mert ilyen szinkronszínész nincs Magyarországon.
    Van azonban egy csomó sorozat (családi, tini, gyerek sorozatok) ahol zseniális a szinkron. Gyakran jobb mint az eredeti.
  • Verseghy
    Hát valamikor muszáj, hogy kijöjjön a szótag. Ha most normálisan fordítják és duma van amikor nem tátog akkor meg az baj..:)
  • cement
    hat ha az ember az osszes reszt eddig angolul latta, akkor szarnak hat a magyar szinkronos hidd el. mindig az eredeti a legjobb, itt meg kulonosen, tekintve h nem csak hogy 1-2 hang van elbaszva hanem néha gagyiul fordítják a szöveget is
  • Sharks
    Sztem a magyar szinkronja iszonyat jó, persze angolul is tetszik. Mindenesetre ha a magyarra azt mondjátok, h szar, akkor tuti nem hallottátok még a német szinkronját. Csak annyit árulok el róla, h már az elején lévő zene alá is sikerült vmi undorító német rappszámot szerkeszteniük... Egyébként én is ládtm Abruzzit a redalert videóban, nagyon nagy szinész, jól nyomja... :D
  • Verseghy
    Szerintem nem vészes a szinkronos. Mondjuk lehet, hogy azért mondom, mert nem néztem a többit feliratosan..:D:D
  • Flamer
    hátigen. egyetértek. fenomenálisan szar egyes sorozatok szinkronnya. de ezmár megin off szóval kussoltam :D
  • tommyg
    lál red alert 3 videóiba Abruzzi szerepel
  • Rockynhooo
    oo semmi :D én magyarul tuti nem nézem meg de most lehet h n3whouse odatudja adni az első két évadot. a 3.at meg 4.et meg majd beszerzem vhogy. nem tom magyar hanggal képtelen lennék élvezni ezt a sorozatot.
  • Larvin
    van :) én

de én is törölni szoktam

szerintem biztos meg lehet rendelni azokat az évadokat amik kijöttek dvd-n
  • Flamer
    értem. kay. én bp. :D sry. küldésbe meg náhiszek. de biztos van vmi fan szegedenis :D
  • Rockynhooo
    nem fogok letölteni 20gigát az 1 megás netemmel. am szentesen , de szegeden vok sokat ott áttudnám venni de mondom postán is yo vona. na mind1 nem offolok ha vkinek yo az majda jelezze. htx

on
  • Flamer
    nmeegyszerűbbleszedned?
    de hollaksz? lehet küldeni se kéne..-
  • Rockynhooo
    sejtem h senki se fogja megtenni de egy próbát megér.
    na szóval én ahogy néztem a részeket úgy töröltem mindig és nem írtam ki az évadokat. esetleg ha vkinek megvan az első 3 évad meg a 4. évad eddigi részei és kiírná nekem dvd-re őket felirattal együtt h dvd lejátszon tudjam nézni az dobjon egy pm-et , fizetném a postát meg küldeném a lemezek árát.
    (asszonynak megakarom mutatni me éli az ilyesmit meg én is szivesen ujranézném:D)
  • toysoldier
  • dragon11
    Az meg ki?XD :) itt milyen szerepet játszik? Mahone?XD
  • tommyg
    LOL :D:D
  • Verseghy
    Csak ilyen picit találtam:)
  • tommyg
    képet
  • N o N a m e
    jól csinálta :D
  • Verseghy
    Most láttam a Bombanő c. filmet. Jól néz ki benne a Wyatt:):)
  • dragon11
    Azért Mahon milyenek bevert a néger csávónak, LOL.

Vagy 5-6ot ütött Neki..:D de erőből :D
  • rcstuning
    Linc testileg durva... baromság.
  • Larvin