Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
már mindegy. biztos látta õs is az új részeket =(

stargatelost
wow <#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

zeus89
baxus nehogy megmond a koordinátákat a bérgyilkosnak !!!! 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

N o N a m e
Nézelõdtem egy kicsit a Google Earthön:
KÉP 1 - KÉP 2
KÉP 3 - KÉP 4
KÉP 5 - KÉP 6
Rockynhooo
xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
jahh,mégse Whistler volt az,mI? 😄 igen,nekem is furcsa volt kicsit,máshogy nézett ki...😄DDDDdd

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
meg egy eyecandy a takarítónõn kívül😄

azt is manipulálták 😛
Rockynhooo
pfff :|ott virított a lyuk a fejében meg ömlött belõle a vér még az újság is megírta h meghalt :|

Még az is lehet kamu (reménykedem) ha Sarah is visszakerült 😛
hunbasser
na,hogy ne legyen félreérthetõ: ott a Májkül éppen Schumacher volt...😄DDdd

ON

ReaL MaDRid x siempre

PyRex
lol

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hunbasser
persze,tisztában vagyok ezzel,csak eszembejutott a bagi-nacsás paródia,amikor a szinkrontolmácsot parodizálták ki az rtl klubról 😄DDDDddd (ott is valami ilyesmi volt,hogy "Michael," az meg mondja,hogy "no" erre a fordítás: igeeen 😄DDDddd)

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
T-bag inkább megeszi Scofieldot 😄
Flamer
jasper = kellerman. visszatért 😄D!!

http://loal.atw.hu

a feneket, addigra a feka "Kellerman" hidegre teszi a csapatot:-)

legalabbis en neki drukkolok, illetve varok Mahone-tol egy amokfutast es T-Bag-tol megnagyobb szemetsegeket (mondjuk megeroszakolhatna Scofieldot)<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

Herr Lehrer
eyecandy-nek lõttek😛

Your suffers will be legendary even in hell!

Szolnokboy1
én tudom, ezért írtam, hogy semmi vicces nincs ezen. 😛

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

grebber
Ja mert nagyon görcsöl a fejével mindig 😞

Next PC upgrade: 2022

PyRex
azt hiszem agydaganat miatt is lehet orrvérzés, de ne legyen igazam...

Atisz
Börtönkoszt után gondolhatod hogy nem Norbi-update-en élt...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Basszus nehogy már valami betegség vigye el Scofield-et!
Remélem akiknek most segítenek majd megmentik egy fain mûtéttel.

Next PC upgrade: 2022

PyRex
ez tényleg így volt, de magyarul logikailag mégis a "nem" volt a helyes válasz, ha meghallgatjátok, az elõzõ mondat miatt...

én nem bánom ha az utolsó évad..ez így lenne jó, ebben van még 20on rész hogy lebuktassák a céget, aztán viszlát.
Szolnokboy1
"meg az is fasza volt,mikor a második részben kérdez Linc,erre mondja Sco,hogy yeah,erre a fordítás: nem. 😄DDDDDDDDddd"

Inkább ne mondtál volna semmit, fõleg nem ilyen baromságot... <#wilting><#wilting><#lama>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

zeus89
yó, hogy már nem kell spoiler igy leirhatom tisztán h Gretchen nem halt meg 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Nem nézted végig a második részt?

http://teddike.freeblog.hu

sadvagabond
miért,meghalt?

Herold
Ezek után már azon se csodálkoznék, ha Gretchen se halt volna meg.

FRenkie
Jól meghízott szkófild.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Nah megnéztem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tetszett, ahogy látom ez lesz a legizgalmasab és sztem utolsó évad:S, én ugy halottam, legalábbis a spoiler-tv pb blogjába irták, biztos forrásokból, hogy sco-ról megtudunk valamit a 10. részben (valamilyen beteg) sztem már csak ezért is ezlesz az utolso évad, mert ha lebuktatják a céget, akkor elvileg happy van, mert mindenki fellesz mentve nincs mivel folytatni + ha sco halálos beteg akkor még ugyis vége:S
Am. jól tették hogy visszatették Sara-t, mert azért egy ilyen sorozatba a szerelmi szál is fontos.

Rockynhooo
<#idiota>

hunbasser
köszönöm,Dr.Bertus 😄DDDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jah persze nem azt mondom 😄 csak szakmailag ennyit tudtam hozzátenni xd

hát + néztem ma a 2 új részt, sztem jól megcsinálták, volt benne azért 1-2 érdekes fordulat de azért hozta a színvonalat remélem azért már evvel az évaddal befejezik, és nem bassz.k el a végén ismét valami komplikációval.....

hunbasser
nem hinném,hogy egy sima orrvérzést annyira izgalmasnak találnának a forgatókönyvírók,szóval lehet mégis lesz valami

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
több haverom is van akinek csa úgy spontán vérzik néha az orra, és semmi extra betegség , annyi h be kell menni dokihoz és egy eret elsütnek az orrodban , vagyis egyik srácnak ennyi volt.
amúgy jah a niga kellerman kurva yo 😄

hunbasser
ehh,tetszett a mexikóis poén 😄😄

-rossz mexióit ettél?
-mondjuk úgy.

😄DDDddd

meg az is fasza volt,mikor a második részben kérdez Linc,erre mondja Sco,hogy yeah,erre a fordítás: nem. 😄DDDDDDDDddd

amúgy jójó,de Sarah bekattanása tényleg kicsit erõltetett volt...Sco orra meg mitõl vérezhetett? remélem jár itt valaki orvosira,elmondhatná,hogy milyen betegsége lehet Sconak,csak úgy magától gondolom nem kezdett el vérezni.

kíváncsi vagyok hogy szerzik meg a másik 5 kártya tartalmát vagy magát a kártyát.

ez a feka kellerman meg kurva jól beleillik,bírom hogy ilyen nagyon nyugis ember 😄

ReaL MaDRid x siempre

Második rész
Nyilván az elsõ jobb volt, de ez is...ahh, kár h a Gretchen él, most tuti jajj jókislány lesz mert kicseszett vele is a co. hát nem kéne. T-bag meg kajázott egyet, nane 😄 Vele mindig oylan hihetetlen dolgok történnek, írjon köbyvet 😄 Mi a baja Sconak???? Sarah jó vékony, nem bánom, maradhat a csapatban. Várom a többit, huh PB lázban égek.
N o N a m e
a 2. részben láthattad hogy nem halott
dragon11
nah mind1, a csaj nem halt meg Hál Isten, de qrva jó nõ😊 btw, várom a hétfõt.. 3.rész..😊

wesker24
Hát azt bebuktad ! <#vigyor1>
Az elsõ rész után
Pb átment A-teambe és én ezt imááááááádom! Annyira jó volt az egész. Mahone-t nagyon sajnálom, bosszúzni fog rendesen. Scofield aranyos, ahhh, ahogy megkátta Sarah-t, imádtam. bellcik hogy megváltozott, miylen nagy puszihaverok Sucreval 😛 Mi van Sofiaval és LJ-vel? A co. tuti azért rájuk is vadászik majd...remélem Gretchen halott.
nem akartam a másodikat ma nézni, de muszáj 😛
Elkezdtem nézni elsõ részt

és temethetem el kicsi Whistlert, basszák meg <#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya>, Sco aranyos, bosszúzzanak csak
nah nézem tovább, majd egybe valamikor értekezek.
desigo
dragon11
hát, tetszik az elsõ két rész, alig várom a 3.ikat.

JAST
Elbaszták ezzel a dumával hogy Mahone Whistlerrel a cég lebuktatásán dolgoztak... Úgy ment le a Sona csatornájába, hogy nem is hitte, hogy van bárki is a fal mögött. Meg hetekig nem kapták el õket, most meg fél nap alatt mindenkit... Ettõl függetlenül jó volt a dupla nyitó Imádom, hogy az elsõ részben mindig kiírtanak olyanokat akik az elõzõ évadban fõbb szerepeket töltöttek be

PyRex
szerintem ez igen jó kezdés volt és számomra volt benne nem egy és nem kettõ meglepetés.

mivel minden nagyon tetszett, inkább azt írnám le, ami nem jött be annyira:

- Sara "török-zúzok" kimerülése. Ok, tudom, hogy min ment keresztül de szerintem ez picit erõltetett volt. Inkább sírna egy ember hasonló helyzetben.
- Whistler megölése. Nagy meglepetés volt, de szerintem kár érte.

Rockynhooo
nekem bejött fasza lesz 😊

Robez84
Igen van. lejjebb linkelték!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com