Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
Én megvárom amig a második részhez is lesz felirat és akkor egyszerre megnézem mindkettõt
kill3r21
Jah ezer köszönet a Pb forditókirálynak Victornak...Respect
DöflingR
pont most akartam linkelni 😊

VICTORPICTOR: BIG RESPECT!

kill3r21
Hamar meglett a felirat...hála az égnek 😊
N o N a m e
Puskán már van az elsõhöz felirat. Thx Victor

gabo91
hát ha saraht visszahozták akkor kellermant is viszalehetne...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

N o N a m e
lehet ha majd bevetik valahol...
passatgt
Ember él, Rem él

remélem visszatér Kellerman 😊

N o N a m e
de töltsük az idõt valamivel 😛
sztyui2
Mind1, nézem a fórumot, és remélem majd linkeli(remélem ma) a feliratot.
Addig úgyse nézem meg. Bár most belekezdtem angol felirattal az elsõ részbe, de csak az összefoglalót😄
Volt erõm kilépni a lejátszóból😄

www.flickr.com/sztyui

zaki
Mehetne a törlés&warn annak, aki felirattal kapcsolatban kérdez... Már rohadt unalmas, hogy minden 3. kérdés az, hogy mikor jön a felirat.... JÖN MAJD B+, MIT TÜRELMETLENKEDTEK?! Eddig aznap még kijött, most max másnapra meglesz, várjatok rá, attól ha 8x megkérdezitek nem lesz gyorsabban kész...

Robez84
Ha már ennyit idõt kibírtunk e nagyszerü sorozat várakozásával akkor ezt az 1 napot még bírjuk ki...Aki meg jól ért angolul annak meg Jóó.
Holnap egyszerre 2 részt is megnézhetünk..Remélem!!NAGYON Várom már!
Persze ha lesz ma este legalább az elsõ résznek felirat akkor az már siker! Köszönjük szépen a filmkészítõknek és persze a feliratkészítõknek is!!! Üdv All!<#wink><#hawaii>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

gabo91
nem vágom, de már a 3. évadért hajnalban keltem... ha lesz felirat természetesen újra megnézem...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

N o N a m e
Victorpictor dolgozik, csak munkaidõ után fog neki az elsõ résznek, BlaiSeCT pedig azt irta hogy 17 óra körül kezdi meg a 2. rész forditását.
DöflingR
A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!
AMÍG AZ EMBER ÉL, ADDÍG REMÉL!<#smile><#smile>

DöflingR
Remélem Victorpictor-nak ma semmi dolga se volt/van/lesz és akkor hamar megcsinálhatja nekünk a szupi fordítást 😊

sztyui2
sztem nem lesz. Én már kezdek belenyugodni, hogiy holnap lesz csak. Sejtettem, hogy a dupla adag, dupla annyi idõt jelent szegény fordítóknak.
De még így is minden respect az övék😄

www.flickr.com/sztyui

márvan angol felirat, szóval már nem olyan nehéz

DöflingR
Jajj de felcsigáztál wazze😄 Remélem ma estére lesz felirat 😊

N o N a m e
Úhh.. megnéztem, megnéztem 😛 nem birtam ki 😄 de csak az elsõ részt 😄 Angol felirattal a nagyját értettem, de magyarral is megnézem.. nem is 1x XD
N o N a m e
én még ma este/éjjel megnézem felirattal 😛
II Rocky II
ha már több hónapot kibirtunk akkor 1-2 nap megse kottyan😄 holnap estére jo pb-filmezés lessz azt csókolom 😄

24 - Exile -Nov.23

zsutyesz
<#nevetes1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kill3r21
hát nézd meg...énis megnéztem...teljesen megérteni ráér holnap is 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

II Rocky II
gondolom mert bevezetõ rész 😄
de ez spoiler volt 😄
na majd vki pls dobjon meg egy linkel ahol direct linket találhatok 😊
thx

24 - Exile -Nov.23

zsutyesz
várunk! nagyon! 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Szolnokboy1
Victorpictor szolgálati közleménye:

Bizonyára Ti is tudjátok már - hogyne tudnátok, hiszen rajongók vagytok, ráadásul ez az oldal minden apró PB-vel kapcsolatos infót megoszt veletek - hogy a negyedik évad elsõ része dupla lesz, azaz 90 perces. Mivel ez dupla annyi fordítási munkát jelent, ezért segítséget kértem és kaptam a jól ismert és méltán népszerû fordítópárostól, név szerint Chetory-tól és BlaiSeCT-tõl. Az elsõ dupla rész tehát az õ segítségükkel kerül fordításra, amit elõre is köszönök nekik!

UPDATE: 2-án délelõtt nekem dolgom lesz, úgyhogy legkorábban délután vagy este tudom elkezdeni a részemet. Lelkileg mindenki készítse fel magát arra, hogy az "aznapi" feliratoknak valószínûleg vége, de gondolom aki eddig kitartott mellettem, az képes lesz várni egy kicsit.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

N o N a m e
mivel a 2 rész nem egyben van, és mivel Victorpictornak a feliratai a 3. évadhoz legtöbbször már fél 12kor megvoltak, igy szerintem hamarosan megkapjuk az elsõ rész feliratát.
a felirat mikorra várható?
Szolnokboy1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem nagyon bejön ez az olasz melós (vagy inkább Scofield's seven-ös) csapatmunka, jó, hogy így mindenki együtt van.<#vigyor3> az akciók még mindig neccesek, fõleg ez a bejárónõs-táskás dolog volt húzós. Whistler ennyi volt...WTF?? szegény Seeley<#idiota>. Az FBI-os arc rettentõ idegesítõ, a néger bérgyilkos viszont elég jól hozza, kicsit Kellermanös. na majd meglátjuk, nem lesz ez rossz sztem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

II Rocky II
majd vki adjon már linket privátba ,mert nem találom sehol hogy tavaly honnan szedtem 😊

24 - Exile -Nov.23

kill3r21
Bár T-BAG emberevése?????.....számomra kicsit túl lö a célon...hát meglátjuk... 😊
kill3r21
hát ez a premier, izgalmas , érdekes és furcsa volt! jó lesz ez...azthiszem 😊
N o N a m e
biztosan igen, régebben is volt.
zeus89
a HD verzióhoz is lesz felirat? erre gondolok ... Prison.Break.S04E01.PROPER.720p.HDTV.x264-CTU, érdemes-e leszedjem ..

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Hmm úgy néz ki Sco barátunk a halálán van, vagy csak kicsit beteg 😄

Az semmi de 2 részt adtak le, jó volt mind2. 😄

0ppika
<#crazya>

Prison.Break.S04E01.HDTV.XviD-LOL

http://epica.nl

N o N a m e
én jobban értem a nyelvet, mint beszélem, csak akkor vannak a bajok amikor szleng szavakat használnak vagy gyorsan beszélnek.. olyankor veszitem el a fonalat 😄
tommyg
énis megnézem ha úgy adódik hogy sokat késik a felirat, nem olyan nehéz megérteni mi megy egy részbe

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

II Rocky II
ennyire vágod az angol nyelvet ? (vagy megnézed feliratosan is?)

24 - Exile -Nov.23

gabo91
😊 ki nem...
4:10 kor kelek... suli elött még belefér

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

N o N a m e
😄
de szeretnék ebben az idõpontban amerikában lakni 😄
Törölt felhasználó
énis várom már az utolsó évadot(remélhetõleg utolsó évadot, mert ezthittem a 2. évadra is még mikor azt vetitették)
igaz én ugyis csak szinkronba nézem és ezértis várom már h minél hamarabb szinkronizálják le
már várom a holnapi részt
kíváncsi vagyok már

II Rocky II
jaja alap 😄 felirat nélkül eddig egyszer néztem egy részt.
de azt is csak azért mert haver hülyeségbõl azt mondta,hogy megnézte én meg elhittem neki :c

24 - Exile -Nov.23

N o N a m e
én is, de remélem felirattal 😊