23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19027 most néztem meg a részt..és én is pont ezt akartam beírni..mondom milyen sasszemük van ezeknek..jó nagy baki vazze :D -
#19026 nem komolyan gondoltam :D -
#19025 Szerintem hamar elintézi,hisz nem ő a fő célpont. -
#19024 sőt évad végéig -
Seeley #19023 Igen, szerintem is...kivallatják hogy mit tud aztán odaadják Mahone-nak...Ő meg pár részen keresztül kínozza majd :D -
Seeley #19022 Nah..és ti meg kiröhögtök engem, közben nem is tudjátok ti sem :P -
#19021 Azokon a képeken szerintem egyedül hagyják Mahone-val,hogy intézze el asorsát.
Mert ott ha jól láttam a kezei valami téglába vannak rakva,és láncolva.
Ebből gondolom kicsit vallatják aztán meg megkapja a magáét!:-) -
#19020 :Dddddd -
#19019 valszínű megszökik... -
#19018 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hoppá, mi jutott eszembe. anno lehetett látni forgatási spoiler képeket, amin mahone verekedik wyattel valami hazteton. most vagy az lesz h megszokik wyatt, vagy azota kitalaltak ezt az jelenlegi rolandos szitut, es eszerint megy a történet.. -
#19017 nem ott, hanem a rész legelején, mikor Lincoln a régi haverjával ül a kocsiban... -
#19016 tell me a better option^^ -
Larvin #19015 az meg már jericho lenne -
#19014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!spanom azt vetette fel h scylla valoszinu valamilyen fegyver, atombomba vagy ilyesmi lesz, és a 6 kártya a beinditasahoz szukseges. nem hülye gondolat -
#19013 igen most derült ki tisztán hogy nem csak info...hogy mi sajna sztem azt elég sokáig nem fogjuk tudni, nem tudom hogy meddig fogják húzni...:Sss -
Seeley #19012 de én arra gondoltam hogy mi van benne...eddig azt hittem hogy sok infó, a co.- lebuktatására...erre a mostani részben meg amikor szóba került....nah, és ezekután jött a kérdésem... -
Seeley #19011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pont erre gondoltam...köszi hogy leírtad....ezek alapján tettem fel a kértésd, a Grecsenes párbeszéd plusz a végén a move Szilla--->kicsit olyan Lostos volt..we have to move the island...:D -
Seeley #19010 Jajj, nem úgy értem..hanem hogy mi van benne... -
#19009 nem teljesen lehetetlen mert ha az a háztömb nem olyan nagy akkor láthatták amint beszáll a kocsiba, a háztömb takart amíg úton volt és utána az ütközés...de ettől függetlenül tényleg sántít:) -
#19008 de 2001. -
edhi8 #19007 Most megnéztem megint azt a részt amiről beszéltek, de szerintem marhára nem látják Lincolnék a General autóját. Azért van Mahone megfigyelőállásban hogy tájékoztassa a többieket.
Ő is igen, felemelő rész volt amikor adott a nigger pofájának. Sokkal jobb mint mikor annak idején Kimi kapott egy sort :D -
#19006 de ezt sztem leheett is tudni hogy nem csak 6 kis fekete pendriveot hajkurásznak:DDDD -
#19005 nem kérdezett annyira hülyeséget Seeley, ugyanis
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gretchen is mondja T-Bag -nek, hogy a legtöbben azt hiszik a Scylla _csak_ a cég fekete könyve, de több annál.... meg aztán a "move scylla" is azt érezteti, hogy itt tényleg nem csak nevek, meg adatok vannak mondjuk egy számítógépen, hanem vmi többről van szó -
#19004 igen ez nekem is feltünt. -
#19003 ide is beírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a rész legelején: Hogyan látta Lincoln a házaktól a kocsit ami a merőleges utcában jött? sztem az eddigi legnagyobb baki... -
#19002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zsír rész volt,2001-ben még mikemény volt már Linc :Dddd ez a Roland gyerek amúgy sem volt egy szimpi karakter,mindig ott okoskodott,most meg geci áruló lett,hát így járt :Dddddd -
#19001 esetleg Mahone -
#19000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legjobb rész volt amikor a köcsög Wyattet elkapták... Remélem szarrá kínozzák... -
#18999 ki az a szkófild? :DDDDD -
#18998 érdekes kis rész volt...
seeley: lol erről szól kb ez az évad:) -
#18997 xDDDDDD -
#18996 szerinted?
Scofield pofikáját xDDDDD -
#18995 te mit néztél eddig? :) -
#18994 "Mi a franc az a Szilla?"
-
#18993 van magyar felirat
-
Seeley #18992 MAHONE FOR PREZ!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Király volt hogy megvárták azt amíg a feka végez a sárga genyóval, teljesen megérdemelte, rüheltem, örülök hogy kiírták. Nah és Mahone hogy nekiesett a fekának, ez kész és most szétkínozhatják :DDDD
Sco meg fogyjon le egy 5 kilót minimum, plíz.
Mi a franc az a Szilla?
Tetszett ahogy a kurva Grecsent visszafogta Self, jól leosztotta, elegem van a nagyképűségéből...
-
Verseghy #18991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem kurvára megérdemelte a Roland. Scofieldnak meg mindenkit sajnálni kell...:D -
Dave0092 #18990 következő rész vetitési dátuma: 2008.nov 3
ismét baseball idény miatt -
Larvin #18989 vagy mert megérdemled
Loreál, Párizs
:) -
#18988 :DD