Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Addig úgyse nézem meg. Bár most belekezdtem angol felirattal az elsõ részbe, de csak az összefoglalót😄
Volt erõm kilépni a lejátszóból😄
www.flickr.com/sztyui
Holnap egyszerre 2 részt is megnézhetünk..Remélem!!NAGYON Várom már!
Persze ha lesz ma este legalább az elsõ résznek felirat akkor az már siker! Köszönjük szépen a filmkészítõknek és persze a feliratkészítõknek is!!! Üdv All!<#wink>#wink><#hawaii>#hawaii>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
De még így is minden respect az övék😄
www.flickr.com/sztyui
24 - Exile -Nov.23
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
de ez spoiler volt 😄
na majd vki pls dobjon meg egy linkel ahol direct linket találhatok 😊
thx
24 - Exile -Nov.23
Bizonyára Ti is tudjátok már - hogyne tudnátok, hiszen rajongók vagytok, ráadásul ez az oldal minden apró PB-vel kapcsolatos infót megoszt veletek - hogy a negyedik évad elsõ része dupla lesz, azaz 90 perces. Mivel ez dupla annyi fordítási munkát jelent, ezért segítséget kértem és kaptam a jól ismert és méltán népszerû fordítópárostól, név szerint Chetory-tól és BlaiSeCT-tõl. Az elsõ dupla rész tehát az õ segítségükkel kerül fordításra, amit elõre is köszönök nekik!
UPDATE: 2-án délelõtt nekem dolgom lesz, úgyhogy legkorábban délután vagy este tudom elkezdeni a részemet. Lelkileg mindenki készítse fel magát arra, hogy az "aznapi" feliratoknak valószínûleg vége, de gondolom aki eddig kitartott mellettem, az képes lesz várni egy kicsit.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
24 - Exile -Nov.23
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
http://epica.nl
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
4:10 kor kelek... suli elött még belefér
igaz én ugyis csak szinkronba nézem és ezértis várom már h minél hamarabb szinkronizálják le
kíváncsi vagyok már
de azt is csak azért mert haver hülyeségbõl azt mondta,hogy megnézte én meg elhittem neki :c
24 - Exile -Nov.23