1127
DarkStar One
-
skandal #807 Hi!!!
Előre is bocs ha hülyeséget kérdezek.
Az a problémám hogy a játékban mikor rakétát veszek akkor mindig kilkép a program a windowsba.
CSak a rakétáknál.
Ez van másnál is vagy csak nálam?
Van rá megoldás???
Előre is köszönöm. -
Marcipán #806 © dscholtz 2006. aug. 22. 16:44 | Privát | Válasz | #503
Szedd le a Bitcomet nevű kis progit, telepítsd fel aztán katt a demonoid oldalon Demonoid - Darkstar One patch a "Click here to download the torrent with HTTP tracker"-re és menni fog!
Megnéztem telepítettem, de kér egy jelszót és egy kódot... -
Marcipán #805 Hello! Valahonnan le lehet szedni a fixet, de NEM torrent oldalról? -
Dns5000 #804 van mar mukodo crack? -
#803 -
Zozzo #802 Egyébként valaki végigtolta már?(elkéne a segitség). -
#801 Nos emberk egy jó hir a magyaritással kapcsolatban! Az egyik osztálytársam styx beszállt a forditásba! -
powerdozer #800 Na ,az is kiderül hogy ez előbb említett hiba csak akkor jön elő, ha valamelyik szerencsétlen flótás segítséget kér mert mindjárt kalózok támadják meg, segítek levadászni neki azt mikor az ucsót kalózkát kinyírom, hop nagy töltés azt kilép! -
powerdozer #799 Hali
Szerintetek mi a bánata ha 1-2 résznél kilép és kiírja ezt:Error -------------------------------- NMission::NComm::LUA_AddMessage - Invalid value for parameter 'Sender'! Executed script: 'GLOBALSPACE_009' LUA callstack -------------------------------- Called from (Lua) function '?^ in file `Source/Game/lua/mission/GLOBALSPACE_009.lua' defined in line 137 Called from (C) function 'AddMessage' in C defined in line ??? Source -------------------------------- file `Source/Game/lua/mission/GLOBALSPACE_009.lua' in line 165 -
#798 én elküldeném, ha lenne ilyen fileom, és esetleg egy e-mail cím sem ártana... -
BladeW #797 Nem, de szerencsére a papa nem tilt el ha valamit törlök a gépről -
Krum Lee #796 Kapd be mert te biztos tökéletes vagy
-
BladeW #795 -
Krum Lee #794 HELP valaki akárki lécci küldje el a DsoFixer.exe-t mert letöröltem a fater gépéröl véletlen és ha megtudja 1 hét letiltás is lehet a gépröl pls pls -
csoola #793 nah, ne kövezzetek meg, de a reloaded verziót érdemes leszedni? ne haragudjatok h nem olvasgatok, megvan az okom rá... -
#792 Ez azért van mert warez verziót használsz. Olvasd a fórumot és akkor okosabb leszel. -
Anotino #791 udv,
win64, x1600pro vga + 6.6 catalyst. a kep olyan, mintha be lenne love az ember (invertalt szine, motion blur + rangatozo kep) volt vkinek ilyesmi hibaja?
reloaded fixed iso + crack van fent. A konfig jo elvileg, mas progik tokeletesen mennek. -
Caine #790 Egy kis segítség azoknak, akiket már szintén őrületbe kergetett a Flak Mission 2:
goto darkstar one directory
rename dds_3dadd.cpr to dds_3dadd.cpr.zip
then extract files from it into darkstar directory.
then open the inifiles folder
open HitPoint.ini
find the line entries with the text
Schadensfaktor fuer Geschuetze als Turm in einer Flakmission
then change the turrentfactor at the beginning to TurretFactor06 = 40.000000
then find the multiple lines with Schussfreqenz der Waffe Energygun als Turm in einer Flakmission and change the bit in the front of that to
FreqEnergygun06 = 10.000000
FreqLaser06 = 10.000000
FreqPhaser06 = 10.000000
FreqPhotonenkanone06 = 10.000000
FreqRailgun06 = 10.000000
FreqSchallkanone06 = 10.000000
FreqS’kaadrill06 = 10.000000
close the hitpoint.ini file
then delete the ini_file.bin in the inifiles folder.
then start darkstar one again.
Remember to change the values back to the origional values after your done.
And you have to delete the ini_file.bin each time you do this.
Én már kefét ettem, most megyek vissza és végre a játék érdemi részével foglalkozhatok. Ha voltmár, akkor bocs. -
jozzy #789 Hello!Lehet a hajót 20-as szintnél tovább fejleszteni? -
powerdozer #788 Jaja
Van 1-2 bug- benne, pl nekem valamikor fogja magát, elkezd tölteni azt kilép:(
Kiír valami vakert, azt hiszem németül, hmm erre már nem emlékszem. De elég idegesítő!
-
Zozzo #787 Lehet hogy csak béna vagyok és valamit kihagytam. -
#786 Ez nálam is így van, szerintem bug. -
Zozzo #785 Sziasztok.
Elakadtam valami épületfélében(Bronis Fegyvergyár) ahol mindenféle fegyverplatformot meg reaktorokat kell pusztitani.Bezáródott mögöttem+elöttem a kapu igy csapdába estem és csak abban a teremben repkedek nem tudok kijutni.Valaki segitsen pliiiz! -
#784 Köszönöm! -
powerdozer #783 Hali
Hát ez érdekes, mikor én rákattintok, hogy átállítsam, kijön hogy: "press any key" ha billt nyomok minden ok, átállítja de, az egérnek nyomkodhatom mind az 5 gombját, baszik átrakni!
-
BladeW #782 Viszont mouse 3,4,5 stb nekem nem muxik -
#781 Contols-ban ott van ... én át is raktam a Plasmat a görgőre, secondary-t (Ami meg nincs ...) Mouse 2-re ... -
#780 Tudtommal sehogy... :( -
powerdozer #779 Hali
köszi az infót, és még lenne egy ici pici kérdésem, a controlba: az elsödleges és másodlagos fegyvereket hogyan lehet az egér külömböző gombjaira áttenni? Én csak bill-re tudtam beállítani. Csak azért mert a másodlagos fegyver a görgő benyomásával működik és egy csöppet idegesítő! -
#778 Ha fejleszted a hajód páncélzatát(Orr rész)! A 2. szinttől lehet már 1 turretted! -
#777 Ez...ez...ez..egy..egy...egyegy...
Fantasztikus! Maximális tiszteletem érte! Grat!! -
powerdozer #776 Helo
Olyan kérdésem lenne. hogy a turret féle fegyver mikor lesz elérhető?
-
#775 Szokásos tailorworks minőség:) Már a nascaros videóidat is szerettem:)
Hangulatos jó munka:) -
Lyan Kyj #774 nekem az volt a mákom, h már kikértem a leszállási engedélyt a szkennelés végére, és bár megkaptam a csillagokat, berepültem és nem vont le semmit:P -
#773 DarkStar ONE video Van benne két helyesírási hiba mert gyorsan készült, de a szöveg az elején inkább látványelem mintsem nyelvtani torna :-) -
#772 Hát nekem meg volt akkor kb. 25k-m, utána 1-2 órán keresztül csak raboltam, kalózt írtottam meg küldiket csináltam h legyen zsetonom :D -
#771 Hehhh ... nekem ott 135k-t kellett kidobnom :( :(
Hiába ... a nők viszik a pénzt :) -
#770 igen közben már én is rátaláltam, köszi :D, most egyenlőre pihizek 6 óra játék után :D -
Cogi #769 az én hozzászólásomat olvasd el lejebb #744.... -
#768 Na azt már megoldottam most ott van a gond, hogy el kell mennem a Klatok custlerbe a csaj miatt, de odáig el is megyek csak a rendszer ahová kéne menni mission szerint azt írja h out of range, pedig 5-ös field drive-om van aminek a specje az 5.1 LY és a rendszer ahová menni akarok, arra is azt írja h, 5.1 ly és mégis out of range... most nem tom mi a rákot lehetne csinálni, közlebbei rendszerek meg mind kérdőjelesek, oda hogy lehetne eljutni?