1127
DarkStar One
-
#847 Most már 100%-ban tudok foglalkozni a forditással mert lassan befejezem a Ghost Recon-t és van még egy forditó aki segit a munkában... -
szekelygeri #846 én ott még nem tartok.A Kalózos System-eket meghagytam a játék végére már csak Kettő van belőlük utána meg kalózbandák kifüstölésével,assigment-ek teljesítésével fogok szórakozni. -
anathon1 #845 De akora elfogynak az artifaktok? Mert akkor elég uncsi lessz. -
szekelygeri #844 Van persze hogy van! -
anathon1 #843 Nincs a sztori végén szabad játék, mint a freelancerben? -
szekelygeri #842 nekem a hull-om 10-es szinten a szárnyam pedig 8-as szinten van.Egy ébként kb. öt perce végigjátszotttam a gamét! -
Zozzo #841 probálom összeszedni az össz artifaktot és sorba egyenletesen fejlesztem a hajot,de kicsit elörébbvan a fegyverzet és a pajzs.Egyébként ujra felraktam a gamét hátha tudsz segiteni átjutni a pályán. -
szekelygeri #840 na mindegy. egyébként te hogy fejleszted a hajódat? -
Zozzo #839 az ugy már nem lenne az igazi
-
szekelygeri #838 ez így nehéz lesz de ha te elküldöd a te mentésedet akkor én azzal megcsinálom a pályát és visszaküldöm a pálya utáni mentést. -
Zozzo #837 Hali.
Jobb lenne ha megprobálnád leirni,vajon hol tévesztettem el az utat, mert én nem találtam elágazást vagy nem vettem észre(az elsö reaktor után). -
anathon1 #836 A mentésel az a baj, hogy az ürhajók nem egyformán vannak fejlesztve. -
szekelygeri #835 rossz helyre mész be!nézz körül jobban! Én már túl vagyok ezen a pályán.Küldjek egy mentést?
Az e-mail címed is kéne! -
Zozzo #834 van 1 rész ahol bezárodik mögöttem az ajto (erötérrel védve),és az elöttem lévö is
zárva van körbe körbe repkedek a helységben és nemtom hogy juthatok ki -
szekelygeri #833 na a bronis fegyvergyárban vagyok az első generátort kiiktattam.Ti melyik résznél akadtatok el? -
szekelygeri #832 megvan ez volt a gond köszi majd szólok ha a bronis fegyvergyárban leszek!Bye! -
anathon1 #831 Úgy van tovább kell meni a következő roncshoz -
szekelygeri #830 megpróbálom aztán Írok!Addig is figyeld a fórumot légyszi! -
Zozzo #829 volt olyan feladat ha jol emlékszem.
-
szekelygeri #828 lehet hogy azt a 4 konténert szét kell lőnöm? -
szekelygeri #827 A legfrissebb mentésedet nem tudnád elküldeni hátha nekem sikerül a küldi?Persze utánna elmondanám mire jutottam! -
Zozzo #826 5.3 5.4-nél akadtam el, nem emlészem mert uninstall és kicsit pihentetem a gamét hátha valaki nekemis tud majd segiteni. -
szekelygeri #825 a küldi neve ahol tartok:Wolodja research station -
szekelygeri #824 Zozzo rendes vagy hogy ilyen intentíven segítesz! -
szekelygeri #823 ugye minden fő küldi részekre van osztva. én kb. a 2.2 résznél tartok
-
Zozzo #822 nem tudom a nevét de nagyon hasonlit a küldetés a lent leirtakra,ameddig én jutottam csak ott kellett scennelni konténereket.
-
szekelygeri #821 nincs csak eona van velem
-
szekelygeri #820 az melyik pályán van?
-
Zozzo #819 van két idegen kiséröd? -
szekelygeri #818 nem voltam még
-
szekelygeri #817 még ott tartok hogy 4 darab konténert kell elszállítanom a bogozan Systembe de csak 3-at tudok fölvenni ha 1-et kilövök 3-at fölveszek nem csinál semmit,ha mindet szétlövöm Mission failed ha elhagyom a rendszert mission failed! -
Zozzo #816 egyébként a Bronis Fegyvergyárban voltál már? -
szekelygeri #815 bocs az az a küldi de én még nem annál a részénél tatok!
-
szekelygeri #814 már néztem az ne az a küldi
-
Zozzo #813 Lejjeb nézd meg a megoldást a #750-es hozzászolástol -
szekelygeri #812 Na megnéztem de sajnos nem sikerül!Végigszkennelem a konténereket de mindegyiknél azt írja rakománynak hogy basilius(vagy milyen)shipment!Nem tudnál mentést küldeni?(Nem akarok tolakodónak tűnni!)Ha nem tudod ez melyik küldetés akkor leírom a nevét és majd úgy talán könnyeb lesz a küldi neve:Wolodja research station előre is köszi! az e-mail címem:[email protected]. -
szekelygeri #811 Köszi majd otthon kipróbálom de most nem tudom mert a suli gépéről Írok!Majd írok ha sikerült!Akkor is fogok ha nem!Addig is köszi! -
anathon1 #810 Helló!Ah jól emlékszem szkennelni kell a konténereket vagy szétlőni. De azt hiszem szekennelni és akkor kiderül melyikbe van a palzma ágyú vagy mi. Azután is trükkős mert odakell szálitani a fejlesztőálomáshoz és letenni, de nem ám akárhová hanem az ajtó elé. Mert a gyíkok mivel hidegvérűek az ürben nagyon lusták:). -
szekelygeri #809 Tippeket is szívesen adok-fogadok! -
szekelygeri #808 Sziasztok!Lécci segítsetek ! Ott tartok hogy a Bogozan Systembe kell Négy konténert szállítani de csak hármat tudok fölvenni!Ha valamelyikőtök túl van ezen a küldin akkor vagy Írjon a fórumba Vagy küldjön egy mentést az alábbi címre:[email protected] király a Játék Ui.:Ti melyik frakciót utáljátok a legjobban??