1127
DarkStar One
  • Cogi
    *kalóz ölős küldit ^^
  • Cogi
    De lehet ha felszabadítasz rendszereket vagy kalózölős küldit válalsz... mert ezt ha köröznek a zsaruk nehéz megcvsinálni...
  • Dave000
    Na most megakadtam, ott tartok amikor elrabolták a gárét, és most vmi illegális cuccos konténert kéne elvinnem egy rendszerbe a trade stationra, csak rámszáltak a rendőrök, szétlőttem mint a szart őket, aztán most abban a rendszerben max körözésen állok, a buzi trade station meg 75k-ért enged be olyat akit kőröznek... MOst komolyan el kell basznom 75k-t azért hogy bemenjek a ts-re? Nem lehet vhogy csökkenteni a körözöttségi szintet???
  • Titan
    Asszem hanyagolom 1 ideig...ez a max. 12 fps nagyon elszomorít és minden low. Ha csata van és lőnek, akkor 3-5 fps...
  • The Sinner
    mert az első fejlesztéshez még 1 kell, aztán 2 aztán 3 aztán 4, és.....én itt tartok.
  • Pityesz
    Sziasztok!

Megint a fejlesztéssel van egy kis gondom!
    Az első artifact vagy mi a szösz az megvolt!
    Találtam később még egyet, azt megközelítettem , kijött belöle egy zöld sugár,és kész!
    Ki is írta , hogy...upgrad next.., de mikor a menüben fejleszteni akartam a hajót nem volt pontom!!!Miért nem bírom a hajót tuningolni?
    Előre is köszi!
    Sziasztok
  • The Sinner
    egy kis ratyiság tényleg van a (tört)játékban mert nekem is szaggat, pedig:
    A64 3200+;1G ram;ATI X800 PRO/XT PE;

Egyébként a múltkori kérdésemre válaszolva saját magamnak, a turret valóban auto és mostanra beszereztem egy military tornyot..... Hát nagyon brutál, mire ráfordulok az ellenre már oda a pajzsa. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és nem is fogyaszt sokat!
  • Devids Pro
    köszi bree így már sikerült
    neked is köszi Cogi
  • CodeRed
    A leírt konfig a tesómé, csak kipróbáltuk rajta a játékot, hogy érdemes-e neki is megvásárolnia. A kártya 256MB-os, és az árnyékok kivételével minden maxon.
    Persze az igaz, hogy van még mit optimalizálni a motoron, hiszen a hivatalos patch is csak béta. Remélem azért a végleges patch nem lesz kihatással a mentett állásokra stb. Viszont ha annyit javít mint az alapjátékon akkor biztosan nem lesz vele optimalizációs problémája senkinek sem. Amúgy a DEMO nálam akadt nagyon, de volt akinél pl nem, szóval biztosan nem 100%-os az optimalizáltság. De legalább (ha jól tudom) írtak egy saját motort a játéknak ami a videókból (ami render + a játék motorjának egyvelege) úgy tűnik sokmindenre lesz még képes ha fejlesztgetik még egy picit, és talán majd a moderek is csiszolnak rajta ezt-azt.
  • kolbaszosfank
    Koszi.

Akkor megis lehet hogy a tores miatt van, mert a konfigunk hasonlo.

Mennyi ram van a vidkartyadon ?? Nekem sajnos csak 128 mega, es most
    meg1 tesztet csinalta, levettem a textura felbontast kozepesre, es
    nagyon lecsokkent az akadas.

Kolb
  • Cogi
    sry all nemvettem észre hogy ezen a problémán már túlvagyunk [#vigyor4[#vigyor0
  • Cogi
    De szerintem ő azt nemtudja h hogykell szkennelni...azt ugykell hogy bal alul amikor kijelölöd a könténert akkor ott megjelenik a képe ott akörül keressél 3 nyilat az a szkennelés...
  • bree
    Nyomva tartod a Space-t és a bal alsó sarokban lévő szkenneren van egy ikon, arra rányomsz és leszkenneli a konténert.
  • Devids Pro
    hogy kell őket végigscannelni?
  • bree
    Az első hajóroncsnál egyik konténerben sem lesz ott, ami kell neked.
    Miután mindet végig szkennelted (3 vagy 4), a kísérőd elvezet a következő hajóroncshoz és ott már megtalálod az igazit.
  • CodeRed
    A DEMO-nál tapasztaltam ilyesmit..szinte játszhatatlan volt, de az eredeti + patch teljesen jól szuperál nálam, tegnap pedig egy AMD S754 3000+ + Radeon 9600XT + 1GB RAM konfigon próbáltam és azon is fut rendesen 1024x768-ban.
  • kolbaszosfank
    Koszi.

Vegeztem meg par tesztet. Valoban, a problema leginkabb az aszteroidas
    szektorokban van.

Megallok teljesen, majd az egeret elhuzom jobb szelre hogy folyamatosan
    forogjon a gep. Allandoan folyekony, de van a 360 fokban egy pont, amikor
    ugy beakad mint az allat. Es a poen az, hogy akkor az aszteroidak a hatam
    mogott vannak, nincsenek is a kepernyon.

Ismet egy total szarul optimalizalt prg. HURRA. Kukas par patchig.

Kolb
  • Devids Pro
    Elakadtam az egyik küldetésnél a raptor rendszerben.
    Itt a küldetés leírása:

Itt találkozom a fickó embereivel:

Itt válaszol Eona:

Megyek a roncshoz, közben mond valamit:

Mikor odaérek elküld a konténerekhez, de azokkal akármit csinálok nem jó, ha felveszem nem történik semmi, ha szétlövöm akkor elvesztem a küldetést, ha beviszem a traid stationbe nem történik semmi, ha elugrom a rendszerből elvesztem:

Itt vagyok:

(katt a kis képekre a nagyhoz)
    Mit csináljak a konténerekkel? Valaki segítsen!
  • Borg
    Konkrétan ezt nem a törés okozza. Ha jóltom bizonyos szektorokban, ahol aszteroidamező van, sokaknak beszaggat. Nekem is.

Viszont nekem az eredeti crackel valahogy a fejlődés bénult meg, meg folyton lelövik a hullját a hajómnak, akkor is a pajzsot visszatöltöm...
  • kolbaszosfank
    Sziasztok

Kerdesem lenne. Reloaded verziom van +reloaded fixed tores.
    Elvileg ennek jonak kellene lenni, de bizonyos szektorokban
    es harc kozben neha a frame leesik 5FPS-re a kb. altalaban 50-rol.

Ez a szaggatas teljesen kiabrandito, a harc elmenyet tonkreteszi.
    A gepem teljesen jo, IP4 2900, GF 6800GT, 1Giga.

Szerintetek ez a jatek optimalizalatlansagabol ered, vagy a TAGES
    vedelmet nem sikerult meg a fixedben sem leszedniuk rendesen ?

A jatek tetszik, gondolkodtam rajta hogy megveszem, de ha gyarilag
    ilyen es nem a tores okozza, akkor egy fillert sem adok erte.
    Kicsit unom hogy mapasag minden progi szemet kb. 3 patchig.

Koszi az infot.
    Kolb
  • CodeRed
    Sziasztok! Lenne egy olyan kérésem, hogyha valamelyikőtöknek van rá lehetősége (mert mondjuk már előrébb jár a játékban mint én :-) ) az küldjön már nekem légy szíves pár screenshotot a hajó különböző fejlettségi szintjeiről, ahol közelről látszik a hajó. Egy-egy állapotról elég 1 kép. Egy készülő videóhoz lenne. emil: [email protected]

előre is köszi!
  • Alwares
    Én is hasonló gépen játszok és nem szaggat be majdnem max grafon...
  • dave42
    hát véleményem szerint a videókártya a ludas. ha szeretnél ezzel jáccani akkor ideje lecserélni a karit.

AMD A64 2500++, 1GB ram, Gigabyte Radeon 9600 Pro 256Mb
  • Cogi
    a másik hely ahol sokan elakadnak az a bizonyos távolság amit nemtudnak áthidalni nah most abban a rendszerben van egy bojgólánc én ugy kaptam meg a szükséges koordinátákat hogy végigmentem az öszes bolygón a rendszerben de lehet hogy ez nem szükséges... nah mind 1 az a bolygó amire sztem elkell menni az a bolygó lánc alatt található így máris nagyon leszűkítettük a keresés méreteit sok sikert
  • Cogi
    AMD 3000+, 1024 ram, 6600GT és minden maxon van kivéve az hogy 2xes AA(ANTI ALIASING)
  • Titan
    1 páran leírnátok, hogy milyen gépen játszotok, mert nekem az Intel p4 2.6, 768 ddr, fx5600-on nagyon szaggat, ha 4 kalóznál több van..:( Arra vagyok kiváncsi, hogy ez warez(fix) hiba vagy több kraft kell a játéknak?
  • BladeW
    Nekem a shield + emp kombo jott be jol, a bandaknal a kalozvezer eleg csunyakat gondolhat mikozben fegyverzet meg manoverezes nelkul kenytelen hanykodni az űrben 20 mp-ig mialatt en kenyelmesen kilovom... 7-es wingem van, 4 fegyver 1 raketa (azis csak cirkalok ellen, hogy hamarabb megdogoljenek) meg 5os engine, most kezdtem fejleszteni a hullt (mondjuk nem sok ertelme van soha nem megy le a pajzsom), hogy kiprobaljam a turreteket is.
  • Cogi
    Am a jatékhoz trainer Sept 4.-én válik elérhetővé a Cheathappens-en :)
  • Cogi
    Sziasztok nah én már nagyon régen olvasom ezt a topicot mert én imádom az ilyen játékokat (IMPERIUM GALACTICA FOR LIFE xD) a fixel minden tökéletes....
    A kezdőknek lenne egy tanácsom a fejlesztésről én ugy csinaltam a jatékot hogy kimaxoltam a wingeket a végén a hat irányítható ágyú odab*sz namost ha elfogy az energia amit eléggé fogyaszt négytől fölfele nemkell megiedni mert a plazmabol eloszor a legalsot kell fejleszteni és csak egy jobb click és maxolva lesz és marad a fejlesztés szintjétől függő időtartalmig. a második plazma fejlesztés a pajzs energia növelő legyen ez ha lemegy a pajzsod akkor jobbclick és máris ugyanaz mint a fegver sokan nemjönnek rá hogy a plazmaképességeket hogykell váltogatni... space és az alsó menükből balról a második asszem szal keresd meg a plazma jelét :) Jó játékot mindenkinek .
  • Alwares
    Próbálgattam azt hogy kicsit-jobban túllépem a mondatok karakterlimitét, és nagyon szépen reagálrá, a feliratoknál új sort kezd meg ilyenek. Egyedül a menüben kell ügyelni arra hogy ne csússzon ki az ablakból mert az nagyon hülyén néz ki...
  • [Jakuza]
    Eleg jol lehet haladni azert vele, mert nagyon sok szoismetlodes van benne, ajanlom az Ultraeditet a szerkesztesehez.
    A szoismetleseket egyszerre kitudod vele cserelni es egy csomo idot megsporolsz vele.
    Amugy kb 700-800 kbyte lehet a tenylegesen forditando szoveg benne, ha nekiallsz rendesen akar ket het alatt lehet vegezni vele. (Persze ezt nem azert mondtam, hogy elkapkodd :P)
    De arra ugyelj azert, hogy ne nagyon lepd at a mondatok karakterlimitjet, mert nem lehet tudni hogyan reagal ra a jatek es lehet elcsuszik minden.
  • 3P
    Köszi. Megnyugtattál. :) Akkor bátrabban megrendelem a Seven M-nél.
  • CodeRed
    Ha úgy rendeled mindenféleképpen bontsd ki, nézd meg a lemezt, és csak azután írd alá, hogy átvetted! CD Galaxis nem cserélte ki nekem, (elég vérlázítóan viselkedtek) ellenben a forgalmazónál (SEVENM) azt mondták, hogy ha felmegyek hozzájuk rögtön adnak egy másikat. Nagyon korrektek voltak.
  • 3P
    Sok sikert, és szivesen lenénk amolyan béte teszterek... ;)
  • 3P
    Igen, de csak futárszolgálat hozza ki, ha sehol nem fogok kapni, akkor "ráfanyalodok" arra, hogy ott rendelem meg, s reménykedem, hogy éppen megkapom a lemezt.
  • CodeRed
    A forgalmazónál még kapni.
  • CodeRed
    Sok sikert!!
  • Alwares
    Szép népszerü ez a játék szerintem, ahoz képest hogy nem mindenhol kapott olyan jó kirtikát és végülis vannak hiányosságai is, de nem zavaróak és élvezetes játék lett belőle. Igy még nagyobb kedvel indulok neki a forditásnak, sajnos lehet lassan fogok vele haladni mert a szövegek a fájlban össze-vissza vannak. Szeretném befejezni karácsonyig de nem hiszem hogy végzek addig. A technikai dolgok megoldva úgy látszik minden ékezetet támogat a játék, mostantól hivatalosan is belkezdtem a játék forditásába!
  • 3P
    Ajánljatok egy boltot, ahol még lehet kapni a DarkStar One-t! Holnap megyek BP-re s jó lenne, ha valahol még kapnék. A CD Galaxisnál már sajnos elfogyott. A futár szolgálatos rendelést azt hiszem érthető okokból passzolom.
  • CodeRed
    Van, hogy hármat is össze kell gyűjteni, hogy fejleszteni tudj.