1127
DarkStar One
-
#1047 Erről tud valaki valamit? -
#1046 Majd megkerslek bár nem hiszem hogy most a hétvégén mert elég zsufolt napom van ma... Az X3 huh de jó játék csak borzaszótan bonyolul és a világa is elég steril. De tán az a legjobb Elite alternatíva, jelenleg... Bár nekem igazából nem nagyon jött be, de grafikailag, gyönyörű. Bár én személy szerint még midig "szerelmes" vagyok az Eve-online-ba csak azért nem játszok mert az igencsak a tanulmányaim rovására menne.... -
#1045 Fordítás lesz csak nem tudom mikor leszek készen. A Freelancer pedig egész jó kis játék, nemrég próbáltam ki és multiban még igencsak nagy tömegek játszanak vele. Az irányítása pedig egyenesen remek, olyannyira egyszerű hogy az egész játék mechanizmusa pár perc alatt megtanulható és kezdőknek kifejezetten ajánlott....
Egyébként remélem majd ha elkészül a magyaritásom sokan majd újból előveszik a játékot! -
#1044 Keresgéltem... :) -
#1043 Keresgeétel, de nem igazán találtam: van valami hír, hogy mennyire volt sikeres a játék? Várható esetleg valami folytatás, vagy ez is ilyen egylövetűre sikerült, mint a Freelancer? -
#1042 Eredeti DarkStar ügyben keress meg priviben vagy msn-en. Most úgy is tudom nélkülözni, mert az X3 2.0 végre simán fut a gépemen és most kicsit azt nézem meg magamnak, mivel eddig ez tartott vissza. így ki is húzom valahogy a DSone magyarításának elkészültéig Aztán most már tényleg megtanulok angolul. -
#1041 Szerintem is a lelet teljesen rendben van...végülis a szónak is ez a jelentése: tárgyi lelet. -
#1040 -
#1039 Ajaj, na ezen még gondolkodom... -
#1038 A kézikönyv nemes egyszerűséggel leletnek. -
#1037 Egyébként az Artifacts-ot ti hogyan fordítanátok? -
#1036 Imádnivaló ez a játék! Melyik játékban fordíthatok még ilyen király dolgokról? Azt hiszem a játék fordítását még jobban élvezem mint magát a játékot! Na de majd ha lefordítottam ki is játszom majd, meg meg is veszem... Ízelitő, a teljesség igénye nélkül csak így kimásolva:
"A pajzs energiát nyel el a fegyverektől és a kiegészítőktől. A páncél önmagában viseli el a találatokat mikor a pajzs lemerül vagy meghibásodik. A fejlettebb szintű pajzsok több energiát nyelnek el; habár, az újratöltődési sebességük is gyorsabb. A beillesztett generátor osztályok döntik el a pajzsok újratöltési sebességét.
Míg tüzelsz a fegyverekből vagy a tornyokból, rövidesen minden lövéshez nagy mennyiségű energia szükségeltetik. A fegyver kapacitor szolgáltatja ezt az energiát. A generátor újratölti a kapacitort.<n><n:6>Fejlettebb kapacitorok nagyobb mennyiségű energia tárolására képesek.
Az utánégetők erős, induktív mágneses mezőt hoz létre a részecskék felmelegítésére amit az impultus meghajtók fújnak ki. Ez a folyamat gyorsítja a hajót egy időtartamig. Fejletebb osztályú égetőknek hosszabb az időtartalmuk. Fejleszd a Darkstar One hajtóműveit beleértve az újratöltőket és az utánégetőket is." -
#1035 Igen.Mintha hidrogént vagy valami hasonlót kellett volna tenkolni.És valóban a napfelé haladva lehetett szipkázni is.De kellett hozzá valami kütyü.. -
#1034 Hát nem tudom lehet az lesz belőle mert sehogy se tudom elinditani... Sehogy... Már minden létező cracket kipróbáltam de sehogy se indul el... -
#1033 Hát ha kell a fordításhoz oda tudom adni az eredetit...ezen ne múljon -
#1032 Láttam a videóid a youtoube-on! Nem kicsit megdobták a fordítási kedvemet, megint haladok vele rendesen, csak valami baj van a játék inditásával. Mert ha felteszem akkor minden ingyen lesz meg úgye szar az egész játék a normál crackel. Ha felteszem azt a 100 Mb-s fixet akkor pedig el se lehet inditani... -
#1031 És ugye az üzemanyag sem volt kifogyhatatlan. Azt is vásárolni kellett, illetve volt egy szerkentyű ha jól emlékszem amivel a nap felé közelítve üzemanyagot tudott kivonni, és így feltölteni a hajót. Csupa-csupa apróság, melyek jócskán dobtak az élvezeti értéken és időtállóságon. -
#1030 Az első fejlesztés nálam is a dokkoló volt, de azért a végére már nekem is ment. :) -
#1029 Én ügyi vótam és tudtam kézzel is dokkolni, bebebeee ;) :P
-
#1028 A "Kekduna" egybol elohozta a regi emlekeket, miszerint keptelen voltam manualisan dokkolni anno, es az elso fejlesztes a Cobran az automata dockolo rendszer volt :D Utana mar johetett a tuzero es egyeb technikai upgrade. Bar hozzateszem, a "keringo dallamara" is eleg sokszor csapodtam bele az urallomasba... Hiaba, az automatika sem volt egy eletbiztositas.
Nagyon jo lett a zenei anyag, esetleg "publikalhatnad" vhol, szivesen kiprobalnam igy. -
#1027 Jó lesz az! -
#1026 Nem rossz! -
Krum Lee #1025 Hali nem tud valaki 1.3-as patchez müködö trainer-t vagy cheat-t már 2szer végigtoltam de amig megjön a magyaritás ökörködnék kicsit hardon köszi
-
#1024 Egy kis bemutató erejéig, INNEN leszedhető egy kis ízelítő avi formátumban, ITT pedig a youtube-on nézhető meg gyengébb minőségben. Sajna későn vettem észre, hogy mivel a hangkártya 5.1-re van állítva a felvétel meg stereoban történt, kicsit halkabb a zene mint az effektek és a hangok, ezért sorry, de egy képet biztosan ad a cuccról. Közben kiegészült még a repertoár egy kis VANGELIS-el, és egy kis Kék Duna Keringővel.... az öregebbek tudják miért -
#1023 zsír! -
#1022 Hajjajjj...CoV-ot a mai napig előszedem ha úgy adódik. Jó pár évfolyam itt lapul a szekrényben. Sosem fogják überelni azt amit akkoriban nyújtott az tuti. A mai "marketingzsenik" csak álmodozhatnak arról, hogy lesz annyi tehetségük egész életükben mint amennyi egyetlen CoV-ban benne volt. Persze akkoriban nem is öntötte el a szemét az újságos standokat. Volt 4-5 színvonalas újság minden rétegnek. Na de, hogy ne csak offoljunk, éppen most készítgetek a DSone-hoz egy teljesen új zenei világot, ami Mike Oldfield szvsz legjobb, és a játékhoz legjobban illő zenéit tartalmazza. Természetesen ugyanolyan interaktívan változva mint a DSOne eredeti zenéi. Már egész jól állok, ha készen lesz vhogy elérhetővé fogom tenni (kb 120 mega) de már most teljesen átformálta a hangulatot, legalábbis számomra. -
#1021 Nekem sajnos a Privateer, az ELITE folytatások és Wing Commanderek kimaradtak. :( -
#1020 Kicsit szét izéljük a topikot de hát istenem.Legalább van élet.
Szóval csak azt akarom mondani ehez a HSZ-hez még, hogy abban az időben (Jézusom de régen volt) még érdemes volt újságot venni.Igaz nemvolt csilli-villi, nemadtak hozzá CD-t és flopyt is csak az előfizetők kaptak (a Guru-hoz) de mégis.Volt nekünk egy CoV-Boy-unk egy Brazilunk.Akik abban az időben még nem számítógépeztek (koruknál fogva) azok elsem tudják képzelni mennyire jóvolt.Itt Szombathelyen volt ehy MikroKlub, ott gyültünk össze még c64-es gépekkel meg Spectrummal, HT1080Z,Primo gépezetekkel.És hát izgatottan vártok a CoV megjelenését.
És volt mégegy frankó dolog.A lemezújságok.
Gondolom azért van itt aki olvasta anno a TerrorNews-t vagy a Kendermagot.
Régi, szép idők... ;) -
#1019 Privateer-t se hagyjuk ki, nekem nagy kedvencem volt legalabbis (bar akkoriban nagy origin fan voltam, foleg a WC sorozat miatt;]) -
#1018 Én évekig úgy toltam az ELITE-et, hogy sejtelmem se volt arról, hogy van benne főküldetés is. :) Az ELITE és Freelancer között volt még egy kedvencem Space Rogue néven. -
#1017 Hát az ELITE-ben meg 2-3 küldi volt és utána is marha jól el lehetett vele lenni, persze a mai igények mások, de én az ELITE, Freelancer óta nem vettem a kezembe ilyen stílusú játékot, (ELITE2 is mindíg fagyott AMIGA-n :-( )tehát lesz még mit felfedezni szerintem. (pl, rögtön ott van a 2 fel nem szedett cucc :-) )Egyébként a modokat énis nagyon hiányolom, főleg, hogy a játék motorja alapból képes kezelni a felszíni repkedést is. Ebből még egy komplett játékra valót ki lehetne hozni, még csak nem is kellene minden bolygóhoz saját felszín. -
#1016 Most, hogy végigjátszottam a játékot rájöttem mégegy, igen súlyos hibára.
Nevezetesen, hogy ha az ember végigtollja nincs miért tovább játszani vele :(
A Freelancert ugye lehetett végülis tolni akármeddig a minél jobb cuccok eléréséért.Itt sajnos nincs ilyen.Nemlehet hejót venni, nemlehet tovább fejleszteni.Szóval semmi moriváció.És ez igen nagy hiba szerintem.
Talán majd lesz valami küldetés lemez vagy valami mert modban nemnagyon bízok.Ha eddig nemcsináltak hozzá akkor már nemnagyon valószínü, hogy valaki nekiáll.Sajna. -
#1015 Nakérem.Végignyomtam a gámát és hát sajnos 2 darab bizbasz elmaradt valahol :( -
#1014 "Na ma összedobtam egy háttérképet gyorsban."
ezt akartam írni -
#1013 Na ma gyorsan egy háttérképet gyorsban
És itt van nagyban is. -
#1012 A multiplayert énis nagyon hiányolom. Viszont ahhoz képest, hogy külön modereknek készítettek kit-et a játékhoz, sehol egy darab mod hozzá. -
#1011 Nálam csak az első kereskedésnél szokta piszkálni. Bár valószínűleg a védelem ellenőrzése véletlenszerű és ezért mindnekinél más és más. -
#1010 Nekem is annyi van. -
#1009 Nekem nem pisztergálja.Mondjuk lehet, hogy a 2 giga ram miatt. -
#1008 Jah! Bár azt még mindig nem értem, hogy a kereskedésnél árutranszfernél miért kell hozzányúlnia a dvd-hez. :)