1127
DarkStar One
  • LeonSilver
    Hát bizony.És főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a mostani divattal ellentétben nem töltöget órákat a játék.....
  • rotator
    Újrakezdtem a játékot, azért a kivitelezés nem semmi...
  • LeonSilver
    Ez egy nagyon hasznos link!
  • LeonSilver
    Én például nemis igen értem, hogy a mai,multis-netes világban miért adnak ki játékot multi nélkül.A DSO annyira sok lehetőséget rejtene magában, hogy az hihetetlen.Qrva nagyot lehetne kaszálni vele.

#1002 -- Az összes helyet bejártem és semmi. :(
  • Titan
    1et értek, bár én Enterprise 128K-n játszottam... Az a baj, hogy a mostani játokban csak a részei vannak meg.. Szerintem talán a az X3-Renuion áll hozzá közelebb (bár, bizonyos részek túl vannak komplikálva és nagyon hiányzik a belső nézet és így nagyon odavágja a feelinget), de a DSO-ban nagyon tetszik, hogy a hajóm változik és fejlődik plusz a kezelhetősége is jobb... szvsz De mind2ből nagyon hiányolom a multi részt! (ala freelancer):( Szal nincs egy tökéletes game a piacon!
    Számomra a tökéletes game úgy nézne ki, hogy a fent említett 3 játék pozitív tulajdonságai össze vannak gyúrva! X3 gazdaság és freestyle, DSO hajó(k) belsőnézet, kezelhetőség és Freelanceres modolható multi rész...
  • Titan
    Abban a szektorban nincs "Side mission" valamelyik csillagnál??
  • CodeRed
    Szintúgy!
    És a 8 vagy 9 CoV-ból amiben leközölték a story-t, billentyűkiosztást, küldiket, leírást csináltam egy komplett kézikönyvet a lefénymásolt oldalakból (akkoriban amikor egy vagyonért fénymásoltak egy A4-es oldalt) és azt lapozgattam a játék közben, mert volt vagy 20 kezelőbillentyű, meg rengeteg dolog amit nem ártott tudni. Milyen jó is volt az Istenem! Na ezért szeretem a DSone-t, mert hasonlít, de nagyon, és hát a dinamikus árakat semmi sem übereli. Mostanában zsoldosként működöm és így hgyűjtöm a lóvét. Néha egyik bolygótól a másikig kísérgetek kereskedőhajókat, flottákat. Nagyon jól lehet vele keresni viszonylag kis kockázat mellett. (persze kell hozzá egy aránylag jól felszerelt hajó - legalábbis az adott rendszer fightereihez képest) Közben egy kis raktérbővítés és csempészet kombóval már nagyon jól lehet "keresni".
  • LeonSilver
    Kössz.Közben rájöttem.Van viszont egy ami közelében semmit sem találtam ami odavitt volna... :( :(

• LeonSilver
    Hejjjj kollégaúr!!!!
    ELITE???Életemben összesen nemjátszottam annyit játékkal (kis túlzásal) mint az ELITE-el....Volt egy nagy, francia koczkás füzetem.Abba írtam, hogy mi - hol - mennyi.Istenem, de rohadt jó játék volt.Pedig csak sz@r vektorgrafika volt c64-en.
  • Titan
    Többféle képpen. Pl. Side mission után vagy ha közeli szektorba érsz, akkor frissíti a térképet... valami ilyesmi...
  • CodeRed
    Én meg úgy vagyok vele, hogy olyan jó ízlelgetni ezt a játékot. Rossz lesz majd a végére érni, viszont nagyon jó az, hogy ezt tényleg ezer féleképpen végig lehet vinni. És még mindíg igazi ELITE érzésem van akárhányszor veszem elő.
  • DeviloftheHell
    sok sikert jó páran várnak arra hogy magyarul játszhassan vele sokan nem tudnak angolul aztán nem értik hova kell menni meg ilyenek
    én angolul máe 3 szor játszottam végig :)
  • LeonSilver
    Énis
  • CodeRed
  • Alwares
    Csinálom de mostanában nem sok időm jut rá, de azt hiszem a tavasszal gyorsabban tudok haladni majd vele...
  • CodeRed
    Akkor ketten már tutira várjuk :-P
  • CodeRed
    Én is pont itt járok (lassan játszom, hátha megérkezik az a magyarítás 1x)de még nem mentem el oda.
  • LeonSilver
    Ilyen kérdőjeles rencccerekre hogyan lehet eljutni??

Ehun ni...
  • Kaszi46
    Van persze, én pl azért nem is kezdtem el, mert olvastam hogy készül a magyaritás.
  • LeonSilver
    Vagy csak akik játszanak vele nemjárnak ill. nem írogatnak a fórumra.
    (csak remélem, hogy csinálgatod azért a fJordítást ...)
  • Titan
    Már meg van..csak nem tudtam, hogy nincs minden kőben érc...
  • Alwares
    Asszem b-t kell nyomni bár lehet ez másik játékban van :D
  • Titan
    Skacok!
    Nem tudja valaki, hogy azt az ore collectort pontosan hogyan kell használni? Mert hiába lövök szét egy követ, az csak szétrobban és nem történik semmi..
  • Alwares
    Nem ez a fix kéne mert igy nem kerül semmi pénzbe és a térkép is rezegni fog. Szóval ismerem a gamecopyworld-ot de ott nincsen fenn az a régi 100 megás csomag.
  • CodeRed
    Talán itt?
  • CodeRed
    Naná hogy van értelme. Én ezért hagytam félbe a játékot...várok a magyarításra
  • Alwares
    A picsába meghalt ez a forum is gondolom már nem játszik senki evvel, nemtom van-e értelem még leforítani...
  • Alwares
    Volt itt régebben egy nagyobb crack fix amit torrentről lehetett leszedni. Nos ez kéne nekem de most már nem megy. Ha valaki tudja honnan lehet leszedni akkor irjon már egy linket!
  • DeviloftheHell
    hát én inkábbszeretem hogyha lassu de amire rálövök az kipusztul azért is sajnálom hogy nem lehet kimaolni mert akkor nem engedi a class 10 es cuccokat de ugy vettem észre ahogy nö a felszerelés classa ugyanugy erösödnek a gép hajoi is pedig egyszerübb lenne két lövésböl leszedni egy cirkálot
  • LegionarR
    Ha ki lehetne maxolni, akkor az elvenne a játék értékéből sztem... Így legalább alaposan meg kell fontolni hogy milyen stílusú hajót akarsz, bombázót, vagy inkább egy iszonyatgyors vadászt, vagy... Ha mindentudó hajót lehetne csinálni, nem lenne olyan nagy kihívás...
  • LegionarR
    A proci cserétől jön rendbe csak... Tapasztalatból mondom, az új nem celeronos gépemen sokkal jobban megy, bár sztem neked új videókari is kellene... Tudom könnyen beszélek, de ez van, a régen szuper gépek már súlyosan kezdenek elavulni...
  • DeviloftheHell
    hello mértnem lehet kimaxolni ezt a hülye hajot?
    pedig milyen élvezet lenne minden cuccból a 10 est használni
  • lac coo
    Hol lehet utána nézni , engem is érdekel a magyarítás ? ;)
  • CodeRed
    Én úgy tudom, a warez verzióval sok gond van...de én ezt nem tudhatom
  • Cowek
    Amíg megjön az eredeti kellene hozzá NOCD-is
  • CodeRed
    Bár már nem mai, de most fedeztem fel. 1.3 patch
  • CodeRed
    Hogyan áll a magyarítás project?
  • cain
    köszi, asszem belevágok.
  • CodeRed
    Az eredeti játék megvételét ajánlom...az nem csinál ilyet, de már írták többen is.
  • cain
    mármint a videokártyának van fél giga ramja. a gépnek másfél.