1127
DarkStar One
-
gyuri222 #1087 Sziasztok elakadtam a játékban: 6. Jack`s Whereabouts
El kellene menni a Barnard rendszerbe, és ott megkeresni vmi La'zaar nevű ürgét,de sajnos nem igazán engedélyezik(azt írja hogy a hiperugrás arra nem engedélyezett; a csillagtérképen két különböző mezőben jelennek meg azok a rendszerek ahova elmehetek).
Mit kellene tennem illetve ti mit csináltatok?
PLS HELP ME!!!!!!
A válaszokat előre is megköszönném -
Cyrus666 #1086 hy! Én még anno gameltem vele, csak egy ponton totál beszaggatott amikor sokan jöttek, pedig a max configra írja ki a gépemet. Most szedem a patchet, az jó a warez gamehoz? -
norberto3 #1085 Ha az amikor azt írja, hogy vizsgáld át a konténereket, akkor azt a bal alsó sarokban lévő "visual target display" nevű gombbal kell megtenni. -
adeva #1084 Hello!
Szerencsésen túl vagyok az alább említett részen, viszont elakadtam a következőn, ahol a 3 konténerrel nem tudok mit csinálni. ha tud valaki segíteni, megköszönném! -
norberto3 #1083 Hát erre kiváncsi vagyok, ugyhogy rakhatom fel ujra a gamet. -
sgabor80 #1082 A faranc belé, tényleg úgy kellett.
Először el kell intézni a Raptorokat, majd a melléjük küldött 2 vadász utánpótlást. Utána a kilőni a 4 konténert, és irány a következő rendszer.
-
sgabor80 #1081 Helló!
Látom sokunknak ez a problémánk.
Igen, szétlövöm őket, már az elején, majd elintézem a Raptorkat, de amikor a hipertérbe szeretnék ugrani választás elé állít, hogy kilépjek a játékból, vagy ne ugorjak. Különben misson fail.
Valaki tényleg elárulhatná, hogy a fenébe kell túljutni ezen az idegesítő küldetésen. Már mindent megpróbáltam, de hiába. -
tmisi #1080 Nekem marhára bejön a game, ehhez képest az X2 dögunalom volt (végig sem vittem), az X3-at még nem próbáltam. -
norberto3 #1079 Ha szétlövöm őket akkor mission fail. Azt írja, hogy vigyem el őket az állomásra, de 4-et nem tudok egyszerre vinni, ha meg csak 3-mat viszek akkor is mission fail. -
tomonor #1078 Ha! Jó nagy utánzat ez játék az X3 Reunion után...Nem mintha nem vittem volna végig 1000X -
Devotus #1077 A 4 konténert szétlőni kell ha jól tudom(egyszer már végig vittem, csak most megint kedvet kaptam:P) -
norberto3 #1076 Én mikor feltettem a gamet ráraktam a patchet + crack + nvidia fix + vmi windows fix és így tökéletesen ment kivéve amit az 1068-ban írtam (de ezt patch és fix elött is igy csinálta ugyhogy a tört verzió az lehet hogy nem egy járható út) -
#1075 Magyarítás továbbra sincs ? :((( -
Devotus #1074 patchet raktam, aztán annak a törését is kipróbáltam
letöröltem, majd a regfájlokat is átnéztem, hátha azzal van a gond,
egyik ismerősöm, ugyanarról az image-ről rakta fel, és gond nélkül elindult neki, megpróbáltam azt átmásolni, de semmi nem változott
kb ennyi -
norberto3 #1073 Ha leírod pontosan hogy ezzel mit akartál csinálni mert én nem értem akkor utánanézek hogy mit tudok segíteni. -
Devotus #1072 Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e aki még látogatja ezt a topicot, és hogy tud-e valaki segíteni a próblémámon, vagy tudja hogy ilyenkor mi a teneendő!
Ha átmásolom a voyager.dll-t akkor nem indul az exe, és nem történik semmi, ha nem másolom át, egy darabig tölt, majd kiad 4 hiba üzenetet egymás után!
"Uncaught Exception in LoadMipMap"
"Uncaught Exception in LoadImage_Aim"
majd ugyanezeket kétszer, egy darabig próbálkoztam, néhány dologgal, de semmi nem működött! Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, és veszi a fáradtságot hogy leírja azt nekem :) -
norberto3 #1071 Hát ilyen problémával én nem találkoztam, ha nem tettél rá patch-et, akkor probáld meg azzal, ha utána sem mükszik akkor gáz. Probáld netán más fegyverrel. -
#1070 A tört változatok csináltak ilyen mókád dolgokat emlékeim szerint. -
#1069 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az a gondom hogy egy idő után a lézerágyú nem oda lő ahova az egérrel célzok. Már többször újrakezdtem a játékot az eleján még jó majd a harmadik alapküldetés után elállítódik jobbra, nem találtam a játékban arra utaló jelet hogy szinkronizálni kellene az ágyúkat. Amikor pedig vettem egy másik lézert az is félrehordott.
Olvasgattam a hozzászólásokat úgy tűnik csak nekem van ilyen problémám.?
-
norberto3 #1068 Tudna valaki abban segiteni hogy a Schel bolygón mikor fel kell szedni 4 konténert és be kell vontatni azt hogy csináljam mert csak 3-at tudok felvenni. -
#1067 én is itt akadtam el
-
#1066 ??? -
#1065 Mivel az nem PC DOS-os valtozat, hanem Amiga emulator :D -
kisgezenguz #1064 Hi!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy honnan tudom leszedni a DSOFixer-t?
Még csak most szedtem le a Darkstar One-t és szomorúan tapasztaltam hogy nem mükszik rendesen valami a grafikánál, úgy tudom a ez a fix megoldja.
Előre is köszi!
-
#1063 Respect! -
Nagyon várom !!! -
#1061 Dolgozgatok rajta, de a gs-es hírezés melett nagyon kevés időm van rá, valószínüleg keresek egy új fordítót, hamarosan aki befejezi amit elkezdtem. -
#1060 Magyarításról nincs valami híretek ? -
#1059 Elore is koszonom ;] -
#1058 Elkészült a zenei anyag, ha lesz valahol elég hely feldobom és tolok egy linket :-) -
#1057 Van PC-s (DOS-os) változat, de azt kicsit nem egyszerű elindítani, úgyhogy WinUAE + frontier.adf :) -
#1056 Hogyan? Emuval, vagy van PC-re átírt változat? -
#1055 Kipróbáltam, azta, ez durva! -
#1054 Akkor majd azt fogom feltenni ;-)
De készül most asszem Infinity: Quest of Earth a neve, MMO lesz asszem és egy-két ember készíti, biztosan nagy Elite hívők, remélem jó lesz :) Asszem volt itt hírben is az SG-n... -
#1053 Én úgy tudom, hogy az egyetlen ilyen játék az ELITE 2 volt. -
#1052 Én még nem találkoztam olyannal, amiben le lehetett volna szállni folyamatában az űrből érkezve. Bár eleve gondom szokott lenni a bolygók méretarányaival. :} -
#1051 Igen megnéztem! Arra voltam kiváncsi hogy van-e még más olyan űrhajózós játék amiben le lehet szállni a bolygókra? Nem olyen Freelancer félén, hanem ügyesen manuálisan! -
#1050 ITT van az eredeti intro összehasonlításképpen 15 évvel ezelöttről. -
#1049 Ez az Amigás Elite2 - Frontier. Ott egy floppyn volt ez az egész játék. Youtube-on megnézheted az eredetit is. A kérdésem arra vonatkozott, hogy a remake-ről tud e valaki valamilyen infot, vagy ez csak egy video...ami egyébképnt hozzá teszem egy-az egyben az eredeti játék intrója csak új köntösben. Ha így nézne ki a remake akkor nem is kellene semmilyen más játék. -
#1048 Huh ez milyen? Ugy láttam le lehet szállni a földre! Más ilyen game nincsen?