434
-
#354 Mindenképp ajánlom a mozit, úgy még ütősebb. :) -
deicide #353 b@sza meg:((
nézni szoktam csak most elfelejtettem:((
na majd akkor elmegyünk rá moziba...!:)
-
#352 Volt megint nyereményjáték, nem figyelted a honlapot? :|
December 19-20-án kellett telefonálni a jegyért, 22-én volt a vetítés. -
deicide #351 micsoda...????
Fangoria megint vetitett...?
mikor hol...??
1 éve ott voltam a SAW-on de most le maradtam volna...?:(( -
#350 rajtad kívül nagyon sokan ennél is hamarabb, tehát ebből se vitát, se versenyt ne nyiss...
aki most a Fangoria vetítésre bejutott, az előzött mindenkit moziban ez 100% -
#349 Gondolom tök jó minőségben, stb. -.- -
Teofil #348 Én kerek egy hónappal elötte láttam... :) -
#347 lol:) -
#346 Bibi, csütörtökön láttam premier előtt. -
#345 má megy az előzetese.
dec29től a mozikban ... -
#344 Még nincs info a DVD-ről egyáltalán. Talán majd 1-2 hónap múlva. -
deicide #343 valaki tudja mikor jelenik meg a film dvd változatban...?
Nem Magyarországra gondoltam...! -
#342 hmmm DVD Screener, vagyis a "másolásvédett filmanag" felirattal meg talán egyszer kétszer fekete fehér képpel ellátott anyag, ellenben az, hogy SVCD... hát kiváncsi lennék rá :| -
#341 hmm, hogyhogy ma ennyi félét törtek fel?mi történt?
2005-12-16 XviD Saw 2 (2005) *DVDSCR* DAMIAN 50x15 MB -
#340 illetve ez gondolom dvd..
2005-12-16 DVD-R Saw II (2005) *DVDSCR* BVI 100x50 MB -
#339 2005-12-16 SVCD Saw II (2005) *DVDSCR* SUPERIOR 112x15 MB
ez milyen verzió? most jött ki -
#338 Mondtam, hogy csak az uj filmeknek basszak el a szinkronjat... a regieket en is csipem, hisz akkor meg valami mas mukodott az emberekben:) azokat persze jobban szeretem magyarul -
oaken #337 Elősször feliratosan láttam a Fülkét és nagyon tetszet, utánna megnéztem szinkronosan és az egész egy xar volt, minden érzelem nélkül beszéltek a szinkronszinészek és ezt utállom a legtöbb szinkronos filmben! A Fűrész is csak eredeti hanggal jó, a szinkront ott is elcseszték!A másodikat már meg sem szerzem inkább szinkronosan!Thrillert vagy horrort csak eredeti hanggal nézek meg elősször, aztán később esetleg szinkronnal. A másik, sok háborús vagy olyan filmben amiben nagy tömeg van, sokszor a szinkronban kb. 5 ember kiabál 300 helyett és ez kurvára idegesítő tud lenni!A vígjátokok viszont jobbak szinkronosan.
A Fűrész első része számomra nagyobbat ütött mint a 2, de azért ez is elmegy! -
béricsi #336 Most mondok egy rég lerágott csontot. :)
Nagyon fontos az, hogy hogy látod elpször a filmet, sorozatot.
Pl. a Ravasz, az agy... c. film nekem nagyon bejött a magyar szinkronnal, nem is vágyom rá, hogy megnézzem eredeti nyelven. Ugyanilyen a jóbarátok c. sorozat is.
Pont a minap olvasgattam erről a 2 címről, és itt vannak a legtöbb ellentmondások. Sokaknak nagyon tetszik a szinkron, sokak szerint bődületesen szar, mert eredetibe sokkal jobb.
Ide sorolnám még mondjuk a Vissza a Jövőbe triólógiát, vagy a Rém rendes családot...
Ugye abban egyetérthetünk, hogy vannak jó, és kevésbé jobb szinkronok.
De pont az olyan filmek szinkronjai hozzák ki a legtöbb ellenérzést, aminek a szinkronját sokak szerint nagyon eltalálták. Vajh miért? :)
Miért nem ebszél senki a Harry Potter szinkronjáról, vagy az Amerikai pitéjéről, stb?
-
winnie #335 de az eredetik még akkor is sokkal jobbak:) -
#334 1et értek!!
bár van néhány film aminek nagyon jó a szinkronja
pl Mad Max,Terminátor,Alien
ezek nekem nagyon bejönnek szinkronizáltan -
#333 semmifelekeppen sem... magyar szinkronnal nem nezek uj filmet, telljesen elveszti a hatasat. -
#332 jah Én azt hittem te arra gondolsz hogy szinkronizáltban néztem -
#331 "magnó felvételen baszott kemény"... magnofelvetelen torzitva van -
#330 Én is arról beszélek -
#329 Én is arról beszélek -
#328 Hat szemely szerint jobban bejon a szinesz eredeti hangja:) -
#327 meg a jighsawnak nagyon kemény a hangja sztem!amikor halljuk a magnó felvételen baszott kemény -
#326 Hat igen... zsenialis a saw eddigi 2 resze, a Devils Rejects utan ezek a filmek toplistavezetok lettek nalam. Zsenialisan jatsza a szerepet az oreg, emellett rendkivul szimpatikus. Nagyonis kell a harmadik reszbe, az oreg hatalmas egyen. Egyedul a csaj szamomra nem utne akkorat. Egyebkent ugye az (egyik) iro ugyanaz lesz.. szoval nem felek hogy rosszabb lesz a harmadik resz szinvonala az eddigi reszekhez kepest. Charlie Clouser pedig hatalmas figura.. igaz hogy nem volt olyan hudenagy melo ezeket a zeneket megcsinalni, de utosek nagyon(de azert nem feledem ezt a ket "orokzold" tracket sem a masodik reszbol The Legion Of Doom - Home Invasion Robbery, es Puscifer - Rev 22:20 (Rev 4:20 Mix)). Az igazat megvallva a cimet nem is kene leforditani magyarra.. hisz a legtokeletesebb nev a Saw szerintem (meg amugy is szeretem, ha az angol film cime angolul marad:)). A fureszt alapbol nem tudom az oreghez fuzni.. koze nincs hozza:) -
deicide #325 hát nem nagyon jön be semmisem:(( -
deicide #324 az bosszant hogy nem találom ott ahol kellene lennie:((
ez már tuti...((
most 3 dolog jutott még eszembe..
1. jelszófeltörö...
2. teszem amit mondasz..tehát torrent elindit csevegés bekapcsol..
3.megprobálom másut megkereseni hát ha...! -
#323 én amikor nagyritkán belefutok ilyenbe, akkor DC-n szoktam megkérdezni...
vagy pölö a BitCometben van chat-ablak, ha torrenten nyomtad újból konnektelsz, és rákérdezel...
próba-szerencse -
deicide #322 "ha nem akkor suxxx..." ez mi...?
azon vagyok de a eltünt onnan minden..:(( -
#321 és azt szerinted innen ki fogja így vágni???
ahonnan leszedted, ott tutira közzétették a jelszót
ha nem akkor suxxx... -
deicide #320 Tudna valaki segiteni...?
letöltöttem 3.5 G Saw2 és jelszavas..((
nem akadt valaki erre rá...vagy nincs ez meg valakinek...?
kellene a jelszó...!!! -
#319 Hya. :D -
#318 saw III imdb -
énmeg mingyármegnézem :| -
#316 hát igen azt jelenti
ez honnan van? -
#315 "Jigsaw and his apprentice, Amanda, continue to "teach" those who are undeserving of life."
ez azt jelenti hogy ketten lesznek nem?lehet mégsem halt meg jigsaw.