Saw 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
1et értek!!
bár van néhány film aminek nagyon jó a szinkronja
pl Mad Max,Terminátor,Alien
ezek nekem nagyon bejönnek szinkronizáltan

TheCables
semmifelekeppen sem... magyar szinkronnal nem nezek uj filmet, telljesen elveszti a hatasat.

bigfoot
jah Én azt hittem te arra gondolsz hogy szinkronizáltban néztem

TheCables
"magnó felvételen baszott kemény"... magnofelvetelen torzitva van

bigfoot
Én is arról beszélek

bigfoot
Én is arról beszélek

TheCables
Hat szemely szerint jobban bejon a szinesz eredeti hangja:)

bigfoot
meg a jighsawnak nagyon kemény a hangja sztem!amikor halljuk a magnó felvételen baszott kemény

TheCables
Hat igen... zsenialis a saw eddigi 2 resze, a Devils Rejects utan ezek a filmek toplistavezetok lettek nalam. Zsenialisan jatsza a szerepet az oreg, emellett rendkivul szimpatikus. Nagyonis kell a harmadik reszbe, az oreg hatalmas egyen. Egyedul a csaj szamomra nem utne akkorat. Egyebkent ugye az (egyik) iro ugyanaz lesz.. szoval nem felek hogy rosszabb lesz a harmadik resz szinvonala az eddigi reszekhez kepest. Charlie Clouser pedig hatalmas figura.. igaz hogy nem volt olyan hudenagy melo ezeket a zeneket megcsinalni, de utosek nagyon(de azert nem feledem ezt a ket "orokzold" tracket sem a masodik reszbol The Legion Of Doom - Home Invasion Robbery, es Puscifer - Rev 22:20 (Rev 4:20 Mix)). Az igazat megvallva a cimet nem is kene leforditani magyarra.. hisz a legtokeletesebb nev a Saw szerintem (meg amugy is szeretem, ha az angol film cime angolul marad:)). A fureszt alapbol nem tudom az oreghez fuzni.. koze nincs hozza:)

hát nem nagyon jön be semmisem:((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

az bosszant hogy nem találom ott ahol kellene lennie:((
ez már tuti...((
most 3 dolog jutott még eszembe..

1. jelszófeltörö...
2. teszem amit mondasz..tehát torrent elindit csevegés bekapcsol..
3.megprobálom másut megkereseni hát ha...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fifi
én amikor nagyritkán belefutok ilyenbe, akkor DC-n szoktam megkérdezni...
vagy pölö a BitCometben van chat-ablak, ha torrenten nyomtad újból konnektelsz, és rákérdezel...
próba-szerencse

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"ha nem akkor suxxx..." ez mi...?

azon vagyok de a eltünt onnan minden..:((

fifi
és azt szerinted innen ki fogja így vágni???
ahonnan leszedted, ott tutira közzétették a jelszót
ha nem akkor suxxx...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tudna valaki segiteni...?

letöltöttem 3.5 G Saw2 és jelszavas..((

nem akadt valaki erre rá...vagy nincs ez meg valakinek...?

kellene a jelszó...!!!

Sephi
Hya. :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PLackó
jointeer
<#gonosz1>

énmeg mingyármegnézem :|

köcsög

bigfoot
hát igen azt jelenti
ez honnan van?

PLackó
"Jigsaw and his apprentice, Amanda, continue to "teach" those who are undeserving of life."

ez azt jelenti hogy ketten lesznek nem?lehet mégsem halt meg jigsaw.

bertino
jah igaz, akkor nc ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PLackó
dudics haverja,hagyd.

bertino
?

Hát eléggé unalmas, hogy ugyan az a sztori.
Ugyan az a cél, ugyan az a hely, ugyan azok a rendõrök, ugyan azok a gépek, berendezések stb

Sephi
Nem fogjak megkocckaztatni ezt a befejezest mert mindeki erre gondol. En osziten aszitem a 2-esnek ez lesz a vege :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bertino
nem az lesz... nekik is van eszük

Csacsi
Szerintem ez nagy hülyeség lenne, hogy nem is beteg, mert az egyik alappillére a filmnek az õ betegsége, és ez a legfõbb indok, a gyilkolászásra, szóval remélem nem ez lesz, mert ha igen, akkor nagyot csalódok, és sokat veszít az elsõ két rész is az értelmébõl.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bertino
jajam, ebbe is belegondolva (:DDD) nem lenne nyerõ

Szerintem.

de majd kiderül...

smici
nem kéne :\

Úgy érzed nyomott vagy?

Sephi
Majd 2007 -ben kiderul :D

bertino
belegondolva, hogy az elsõ rész vége is mekkora meglepetés volt nem csodálkozék ha a 3-ban együtt tervezgetnék a "játékaikat" a kiscsajjal

csum666
sztem meghalt!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Sephi
Azert szerintem nem lesz ennyire nyilvanvalo dolog. Vagy lesz lehet de meg mas is.

bigfoot
lehet lelõtted a 3 végét:)
de sztem meghalt!simán lehet látni

Sephi
Nagy szivi lenne ha a harmas vegen megjelenne bazeg es beszolna hogy semmi baja nem is volt beteg! :D

PLackó
szerintem meghal.

Sephi
Komolyan???

bertino
és látszik, hogy vigyorogni kezd, minél jobban távolódik tõle a kamera :)
fogalmam sincs meghal-e

SPOILER

egy kérdés: tulajdonképpen Jigsaw a film végén meghal? Mer elég halott képe van a film legutolsó jelenetében amikor a kocsiban ül
bertino
akkor jó, mert ennél jobbat egyelõre én se találtam :)

Alien
Csak kamerás van még, de a maVen féle verzió egész jó lett, azt nyugodtam megnézheted :)

fifi
hogy mi a fájlcím, azt nemtom :D

de ez elég jó: Saw.2.TS.XviD-maVen
vcdqualityn nézz képet róla...

bertino
tényleg ? :)
hol és mi a fájlcím ?

bigfoot
lol:)
már elég régóta van kinnt élvezhetõ verzió

van már esetleg kint a neten a kamerásnál élvezhetõbb minõségû verzió?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

fifi
szerinted komolyan gondoltam???

<#conf><#conf><#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#rinya>

bigfoot
csak nem ebben a filmben

Sephi
Mi kerunk elnezest!

fifi
dugás/autósüldözés/lézerkardozás...

smici
mi kell még?

Úgy érzed nyomott vagy?