Saw 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmhm
a véres részek még véresebbek, fröcsögõsebb részletek, mint az elsõben, a nyers erõszak jobban csapong.
a végén jó a csavar, de semmi több.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Sephi
:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bertino
^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bigfoot
jah,csak furi volt ahogy mondtad

bertino
az OSTre értettem <#nezze>

bigfoot
nappal nézed?

bertino
télleg fasza :) még csak az elejénél járok de már tetszik :D

fifi
már mondtad :D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bigfoot
mind1,mindenkinek más a véleménye, vkinek ez tetszik vkinek meg a Megasztár<#hehe>

Sephi
Felrebeszelsz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
na megnéztem végre és azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy jó film volt, de különösebben semmit nem tett az I. élményehez...
biztosan meg fogom még nézni párszor, de nem értem a hypeolást, mert azért ennyire nagy durranás nem volt ez.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bertino
én a másodikra most fogok csak ráállni :)

Sephi
En fogtam oszt letoltottem mindaket albumot :D

bertino
a Saw 1es OSTrõl a Charlie Clouser - Reverse Beartrap meg kicsit kraftos :)

ghost2
Charlie Clouser - Sober Fact (na ez aztán télleg qrva jó szám)
Charlie Clouser - Hello Zepp is jó meg a Zepp Overature(saw1 OSC)

Sephi
SPILER!

A szivarvanyos dolog lehet az is hogy a szamok szinesek voltak a fejukon szal lehet asszerint kellet ... mondjuk ez csak egy teoria.

Jaja!Köszi!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi
MAr egesz nap ez megy :D

Jah es a Saw2 rol a Charlie Clouser - Don't Forget The Rules is atomjo! :D

bigfoot
még jó hogy felraktam:)

PLackó
#257 :D
qrva jó zene

Sephi
Na ugy terveztuk hogy megnezuk vagy 20-an a Saw egyet meg egyszer es aztan az egesz capat moziba a Saw 2-re. Vannak akik nem lattak az egyest es vannak akik nem lattak a kettest :D

Sephi
MEGVAN NEKEM IS! :D

#257 -rõl lejött nekem.

Sephi
Ohh valakinek csak meg van ... rakja mar fel valahova.

Hátborzongatóan jó ez a zene és annyira el volt találva az elsõ részben ahhoz a jelenethez!Tuti!<#eljen>

Sephi
Feladom. Egy oraja keresem DC++ on es nem lelem :(

PLackó
<#worship>

bigfoot
http://www.war2.atw.hu/saw.mp3
itt fennt van!

akkor nem megy :D

én adok, megy privibe

Serpa
láttom senkinek sem akarodzik.
én felrakom, de kérek tárhelyet.
4 812 642 byte

bigfoot
Én is nagyon bírom azt a zenét!Én is mikor meghallottam kb olyan reakciót váltot ki mint nálad!sztem nem volt rossz helyen,igaz a végén is lehetett volna de itt is jó helyen volt!remélem a 3. részben is benne lez

Dynamic
Eh, nem lebaszásból mondtam, hanem az elmélet megerõsítéseként.
Sephi
Tegyetek man fel ezt a dalt valahova pliiizz...

bertino
én is onnan szedtem ANNO az egész OST-t...

csum666
sajna nem tom feltenni de dcn van....:D

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Sephi
Kersem neten de nem lelem es Dc-em nincs :(

PLackó
nekem is jól jönne,valami tárhelyre fel tudnád rakni?:)

Sephi
Nem tudod honnan tudnam letolteni mp3-ba?

bertino
jah, nekem is elnyerte a tetszésem

csum666
Charlie Clouser - Hello Zepp Errõl a zenérõl van szó kurva nagy!!!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Maco13
semmi sem tökéletes...
Sephi
SPILER!!!11

Jah es meg egy dolog. oltari de kolosszalisnagy hibanak tartom hogy az a kibaxot jo zene ami a egyesnek a vegen is volt amikor John felal az a masodik reszben nagyon elbaxott jelenethez volt berakva. Ugyertem miert ott raktak be a zenet amikor Xavier levagja a boret? Mi a francert nem ott raktak be amikor pl a detektiv megtudja hogy Amanda a bunjatekos?

ARGHHH Mert en amikor meghalottam azt a zenet ugy elkezdett dobogni a szivem es felultem kigullet szemekkel a csattanora...

bertino
jah, a kód ugye a tarkókon voltak... mindenkinek, szivárvány... ammeg jó kvestcsön :|

Sephi
Jah egy dolgot nem fogtam meg fol. Jigsaw aszongya hogy a szamok hatul vannak es a kodot valami "szivarvany" oldja meg... ezzel mit akart mondani?

Maco13
azt mondta hogy azért vágja ki ezeket hogy éreztesse hogy az áldozatból hiányzott valami (->túlélési ösztön) szal nem biztos...
smici
"hõsünk" :DD

Úgy érzed nyomott vagy?

STREEX
Tudjátok még mire vagyok kiváncsi?Hogy az ilyen puzzle darabokból amiket hõsünk leszed az áldozatairól vajon a harmadik részben összeáll e valamilyen dolog.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bigfoot
Én is csak azt látom:D