434
-
#314 jah igaz, akkor nc ^^ -
#313 dudics haverja,hagyd. -
#312 ? -
Mojlepque #311 Hát eléggé unalmas, hogy ugyan az a sztori.
Ugyan az a cél, ugyan az a hely, ugyan azok a rendőrök, ugyan azok a gépek, berendezések stb -
#310 Nem fogjak megkocckaztatni ezt a befejezest mert mindeki erre gondol. En osziten aszitem a 2-esnek ez lesz a vege :D -
#309 nem az lesz... nekik is van eszük -
#308 Szerintem ez nagy hülyeség lenne, hogy nem is beteg, mert az egyik alappillére a filmnek az ő betegsége, és ez a legfőbb indok, a gyilkolászásra, szóval remélem nem ez lesz, mert ha igen, akkor nagyot csalódok, és sokat veszít az első két rész is az értelméből. -
#307 jajam, ebbe is belegondolva (:DDD) nem lenne nyerő
Szerintem.
de majd kiderül... -
#306 nem kéne :\ -
#305 Majd 2007 -ben kiderul :D -
#304 belegondolva, hogy az első rész vége is mekkora meglepetés volt nem csodálkozék ha a 3-ban együtt tervezgetnék a "játékaikat" a kiscsajjal -
#303 sztem meghalt! -
#302 Azert szerintem nem lesz ennyire nyilvanvalo dolog. Vagy lesz lehet de meg mas is. -
#301 lehet lelőtted a 3 végét:)
de sztem meghalt!simán lehet látni -
#300 Nagy szivi lenne ha a harmas vegen megjelenne bazeg es beszolna hogy semmi baja nem is volt beteg! :D -
#299 szerintem meghal. -
#298 Komolyan??? -
#297 és látszik, hogy vigyorogni kezd, minél jobban távolódik tőle a kamera :)
fogalmam sincs meghal-e -
neménvoltam #296 SPOILER
egy kérdés: tulajdonképpen Jigsaw a film végén meghal? Mer elég halott képe van a film legutolsó jelenetében amikor a kocsiban ül -
#295 akkor jó, mert ennél jobbat egyelőre én se találtam :) -
#294 Csak kamerás van még, de a maVen féle verzió egész jó lett, azt nyugodtam megnézheted :) -
#293 hogy mi a fájlcím, azt nemtom :D
de ez elég jó: Saw.2.TS.XviD-maVen
vcdqualityn nézz képet róla... -
#292 tényleg ? :)
hol és mi a fájlcím ? -
#291 lol:)
már elég régóta van kinnt élvezhető verzió -
qper #290 van már esetleg kint a neten a kamerásnál élvezhetőbb minőségű verzió? -
#289 szerinted komolyan gondoltam???
-
#288 csak nem ebben a filmben -
#287 Mi kerunk elnezest! -
#286 dugás/autósüldözés/lézerkardozás... -
#285 mi kell még? -
#284 a véres részek még véresebbek, fröcsögősebb részletek, mint az elsőben, a nyers erőszak jobban csapong.
a végén jó a csavar, de semmi több. -
#283 :D -
#282 ^^ -
#281 jah,csak furi volt ahogy mondtad -
#280 az OSTre értettem -
#279 nappal nézed? -
#278 télleg fasza :) még csak az elejénél járok de már tetszik :D -
#277 már mondtad :D -
#276 mind1,mindenkinek más a véleménye, vkinek ez tetszik vkinek meg a Megasztár -
#275 Felrebeszelsz.