434
-
#394 hm.. nemtom, sztem mindket reszben igenjocsaj:) -
Alexei #393 de a két Amandát ugyanaz játsza nem? márcsak azért mert a 2. részben kurva jól néz ki, az egyben meg nem tetszett... >:-) -
#392 Nem, Dina Meyer a Starship Troopers-ben játszott. A medvecsapdásfejű lány Shawnee Smith (Amanda). -
Prof William #391 Most béna kérdés jön... de rég láttam na... Dina Meyer ugye a medvecsapda felyű lány játszotta az előző részben... Neki legalább sikerült... -
Alexei #390 Hát én most néztem meg kb 5 perce lett vége és haza is értem a moziból...
Akinek ez nem tetszik hát az... az ne szeresse de akkor ne ordibálja hogy szar a fórumokon, én sem szseretem a DIABLO II-t vagy a Mátrixot vagy akár a Kishableányt mégsem osztom a fórumaikon...
Az utolsó 15 percéig én sem mondtam volna rá hogy kurva jó, csak annyit jó... de aztn a fordulatokkal... >:-DDD kibaszott nagy az egész! De amúgy az a kopasz faszi a Xiane vagy ki a fasz és csak a csajt dobja be helyette nem? -
winnie #389 jó, de ha valakinek nem tetszik a film - márpedig sokaknak nem tetszik, akkor csak le kell írnia. (mondom, szerintem is gáz a kritika, de akkor is)
gondolj bele, hogy milyen sikeres volt a boogeyman és nem hiszem, hogy sokan dícsérnék:) -
#388 Azért valljuk be, kicsit vicces, hogy 2004 egyik legsikeresebb thrillerét(Saw 1) lapos, jellegtelen, förtelemnek titulálja és pont egy olyan online napilapban, amelyik Mo.-n az egyik legolvasottabb.
"remélem nem az a baj, hogy van egy ember, akinek nem tetszik a film és le is írja"
Nézd, ezt a gondolatmenetet követve, ezexerint bárki lehet filmkritikus, akár a 10 éves Bercike is aki javában fogja osztogatni az "Aligátor Kommandó 5" típusú filmekre a 100%-ot, a Keresztapára meg a 0%-ot, hisz az is csak egy vélemény. -
#387 nem, őszintén szólva sem az egyet, sem a kettőt nem láttam, csak úgy benéztem az este. -
#386 Remélem ez nem lesz olyan szar mint a 3. -
#385 -
winnie #384 ööö, de remélem nem az a baj, hogy van egy ember, akinek nem tetszik a film és le is írja.
biztos többezer/százezer/millió ember utálta asaw2-őt és tartja gagyinak.
mindegy. a lényeg, hogy szerintünk jó volt. -
#383 egy kritikustól nem tudom mit vártok :S
azoknak még én sem tetszem...
-
#382 azoknak semmmi sem tetszik -
#381 és az indexen ? :| kapja be -
#380 akkor nézegesse a sikoly filmeket és társait :D -
#379 Mr.Fafej indexes kritikusnak ismét nem tetszett a film.Mily meglepő:>
Fűrész 2
Azért "érdemes" elolvasni, az első rész kritikáját is:
"kerüljék messzire ezt a lapos, mesterkélt, kiszámítható, jellegtelen, néhány használható ötletet a semmibe eldurrogtató förtelmet."
Ilyen és ehhez hasonló elmés beszólások tömkelege.Idióta! -
#378 :C -
#377 Gém óvör! :@
:O))) -
#376 I want to play a game -
#375 tüdüde tüdüde tedütüdüde tüdüde - tüdüde tüdüde tedütüdüde tüdüde - tüdüde tüdüde tedütüdüde tüdüde... :)
nem lesz nehéz felismerni a dallamot -
#374 Azért ez még nem 100%, pl. elképzelhető, hogy csak visszaemlékezések lesznek rá a a köv. részben. -
#373 vagy csak neki is a hullája lesz ott, ami már rég kiszáradt :| -
#372 balfasz volt , ha a jingsaw ra halgat akkor o is meg fia is tuléli , így meg majd a 3 ba nézhetjuk ahogy a fakabát szenved... -
#371 nem halt meg, pedig eléggé laposra verte a képét a fakabát :) -
#370 mik lesznek még ? ::D::D:D:D: jihi -
#369 SPILALERT
"Torture-friendly serial killer Jigsaw continues to "teach" those who are undeserving of life alongside his new apprentice. "
Szal akkor nem halt meg :D De tenyleg mosojog a vegen :D -
#368 na, most töltöm a DVDSCR DAMiAN verziót -
#367 saw III -
#366 jaja jófilm és lesz folytatása! ááá h ami azt illeti én is összeszorítottam a fogam mikor kereste a "tűt a szénakazalban " a csajszi :P -
#365 az tényleg szörnyű volt :CC -
#364 az a rész Nekem szószerint fájt:) -
#363 ez a film szó szerint így jó, ahogy van :)
én csak akkor borzongtam bele picit, mikor a csajt behajították a kádnyi fecskendőbe... hát nem szivesen élném át... -
#362 infarktust nem lehet kapni töle,hányni viszont igen...
nembeszélve a fantasztikus szinészi játékrol... :P -
#361 Ez hulyeseg vaze nezd meg nalam pl sokkalta intenziv volt a kettes megtekintese mert 4 ember sajratett kezzel felulve nezte a kurva Tv-et ugy hogy ha abban a pillanatban valaki bejott volna a szobaba spontan 4-bol 2-en tuti infarktus :D -
#360 Jigsaw nak ellett találva a magyar hangja (ha az lesz, ami az előzetesben van) -
Lyan Kyj #359 Nem azért mondtam! Én rettentően szeretem az 1-et és hihetetlen nagyon csalódtam a 2-ben:((((((((( A hangulata viszont ugyanaz! Csak hát a sztori kissé gyengus lett, ami nálam sokat számít. Ettől függetlenül megveszem majd DVDn... -
#358 valaki viszont nem tudta... nagyokosok -
#357 Meg szerencse hogy iyen lelemenyesek vagytok vaze! -
Lyan Kyj #356 Egyetértek! Azért volt 2 "játék", ami tetszett, de már az elején tudtam, mi lesz a vége! -
#355 most néztem meg,eröltetett az egész és a készitök megint csattanosra akarták venni a végét csak hát besült...