Saw 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2. azér tetszik jobban mert az a plakátos,szal még a héten eldöntöm:)
másodikra ránézek és kiver a víz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
én is most néztem meg szinkronosan, DVDn
rakás fos, teljesen más a film hangulata... no comment
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
haverom a végén csak nézett :|:D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és mi értelme van, hogy bezárja még 1x ?
jolenne valami olyasmi fordulat, hogy nem halt meg jigsaw és a csajt aki segített neki azt ujbol bezárja a rendõrrel együtt abba a szobába! hát röhögnék egyet az biztos
fõleg most, ahogy ezen kívül elgondolkodtam, ha tudnám, hogy Jigsaw nem lenne benne, meg se nézném, annyira köré nõtt már nekem ez a film, hogy nem tudom elképzelni, hogy kihagyják a harmadik részbõl
szal sztem tuti benne lesz (kivéve ha a nyomozó bácsi nem verte halálra tényleg) de ez majd kiderül
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ja és Dr Lawrenceel mi lettpontosan? gondolom meghalt...
Igen, neki kellett volna belemennie, ugyanis SPOILER õ drogdíler volt, mielõtt bekerült a játékba, tehát az volt a cél, hogy egy kicsit átérezze, mit adott az ügyfeleknek. :)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Akinek ez nem tetszik hát az... az ne szeresse de akkor ne ordibálja hogy szar a fórumokon, én sem szseretem a DIABLO II-t vagy a Mátrixot vagy akár a Kishableányt mégsem osztom a fórumaikon...
Az utolsó 15 percéig <#lookaround>#lookaround>én sem mondtam volna rá hogy kurva jó, csak annyit jó... de aztn a fordulatokkal... >:-DDD kibaszott nagy az egész! De amúgy az a kopasz faszi a Xiane vagy ki a fasz és csak a csajt dobja be helyette nem?
gondolj bele, hogy milyen sikeres volt a boogeyman és nem hiszem, hogy sokan dícsérnék:)
"remélem nem az a baj, hogy van egy ember, akinek nem tetszik a film és le is írja"
Nézd, ezt a gondolatmenetet követve, ezexerint bárki lehet filmkritikus, akár a 10 éves Bercike is aki javában fogja osztogatni az "Aligátor Kommandó 5" típusú filmekre a 100%-ot, a Keresztapára meg a 0%-ot, hisz az is csak egy vélemény.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036