Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. nem vagyok diszkopatkány 😄
2. nem aljaember az aki sört iszogat, mert mint mondtam én is iszok néha... Nagyon sok haverom meg naponta iszik.. õk sem alja emberek
3. azért azt megkérdezném, hogy a kozel féle cseh remekeknek mekkora kulturája van...
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
-the invisible-

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mondjuk, mikor a dobozos kóla 500-tól van egy tereprally-n, akkor nekem ne árazza be senki a piákat, mert tarkón röhögöm😊))
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mint mondtam ez a saját véleményem, én pl nem szeretem a sört már csak az íze miatt sem... Ha le akarom inni magam akkor alapból nem jó asör, mert nagyon sok kellene belõle, ha pedig csak szótakoznék, ahhoz nem kell pia, így sört nagyon ritkán iszok... És mikor látom a srácokat 2-3 kozel sörrel a kézben futkozni egy szórakozóhelyen, bemenni táncolni vele, burogatni le a jónépet, akkor igen azt mondom, a sör aljapia...
Persze szórakozóhelye válogatja, biztos rossz helyre járok 😊
És mint írtam, balcsin, vagy nyáron mondjuk ebéd mellé, vagy haverokkal találka erejéig tökéletes a sör..
szlovák lánykák tudnak vmit 😊
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bármelyik Balaton-parti éjszakai strandbuli többet ér, sörrel, ukrán diáklányokkal😄DD
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
-the invisible-
és olvasd tovább, htx
Én a sört mindig aljapiának tartottam az ilyen partyhelyeken... Nyáron, Balaton parton semmi gond egy két üveggel, vagy rokoni összejövetelen, stb stb.. De csajok buliban üvegbõl sört? OMG
A csaj önmagában sztem helyes, csak az a haj nemgyerebe :\
Egyébként pedig nem akarom itt az ötleteket szórni de pl asti martini pezsgõ mar 1200-1600 körül megvehetõ inkább azt szórnák 😄 ne a szuttyos BBt. 😊
GanXstaZolee#2709
A sörözõs lány pedig nagyon rendben van én is söröznék vele, egye fene ha neki a dréher jön be nagy duzzogva megiszom vele 😊 + én sem a drága sörökért vagyok oda nyáron jöhet hidegen ászok is 😄
GanXstaZolee#2709
legalabb nem jatsza meg magat 😊 (mint paran, VIP-be pezsgosuvegbol inni a pezsit<#hehe>#hehe> ) es nem zavarja a sorszag
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.
-the invisible-

OFF
tudod, miért félkézzel maszturbál a néma?
mert a másikkal sikongat
ON
-the invisible-

a pucsítós szõke szilikonmaca hogy issza akoktélt ha a melleit fogja ? ( képzavar )<#conf>#conf><#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-the invisible-