Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
nanananananananaaaaaaaa

1. nem vagyok diszkopatkány 😄
2. nem aljaember az aki sört iszogat, mert mint mondtam én is iszok néha... Nagyon sok haverom meg naponta iszik.. õk sem alja emberek
3. azért azt megkérdezném, hogy a kozel féle cseh remekeknek mekkora kulturája van...

.: mobilize.hu :.

támogatom !!!

SötétBarom
Nagy szentségtörés történt, úgy tûnik a vezekléshez csak egyetlen dolgot tehecc: teljesíted öregember kívánságát és linkelsz egy sor popsit mindenki örömére ;DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nekem ebbõl az jön le hogy attól aljapia hogy számodra alja emberek isszák, mostmár befejezem a kötekedést csak nem szeretném ha néhány diszkópatkány miatt rosszfényben lenne feltüntetve egy olyan dolog aminek több száz, sõt ezer éves kultúrája van.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

SötétBarom
A pospi az popsi.. De a sör.. khm.. 😊

egy hasonlót nem lehetne kérni popsikból ?

arra próbáltam rávilágítani, hogy egy 170-180 ft-os közért árú sört (pl Borsodi) ... 3 kilóér utánad dobják gy szórakozóhelyen

5-700? hol? pesten biztos nem.. bár szegeden jatéban 560ért ittam ha jól emlékszem...

-the invisible-

SötétBarom

és a röhej mikor nem is üvegbõl kapod a " színes cukrozott vizet " hanem mekis style-ban szirupból, gépbõl ... ot vajon mennyi lehet az anyagköltség ? <#idiota>

A sör biztos nem trendY.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

<#taps><#taps><#taps><#banplz><#nyes>

sharpshooter
szutyok bacardikóla 5-700, 3dl Kilkenny 800-tól felfelé...

mondjuk, mikor a dobozos kóla 500-tól van egy tereprally-n, akkor nekem ne árazza be senki a piákat, mert tarkón röhögöm😊))

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

azér' a 23509-nél elég romboló hatású az a sörösüveg

gabber_saviola
<#szeret><#szeret>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

autoszimulator
Másnak semmi, számomra elég sokminden 😄D
Mint mondtam ez a saját véleményem, én pl nem szeretem a sört már csak az íze miatt sem... Ha le akarom inni magam akkor alapból nem jó asör, mert nagyon sok kellene belõle, ha pedig csak szótakoznék, ahhoz nem kell pia, így sört nagyon ritkán iszok... És mikor látom a srácokat 2-3 kozel sörrel a kézben futkozni egy szórakozóhelyen, bemenni táncolni vele, burogatni le a jónépet, akkor igen azt mondom, a sör aljapia...
Persze szórakozóhelye válogatja, biztos rossz helyre járok 😊

És mint írtam, balcsin, vagy nyáron mondjuk ebéd mellé, vagy haverokkal találka erejéig tökéletes a sör..

jó h nem már ndk úszónõk...<#idiota><#idiota><#idiota>
szlovák lánykák tudnak vmit 😊

Akkor Te még nem ittál ilyen helyen sört.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

gabber_saviola
<#finom><#finom>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sharpshooter
a pultos!

az ára

sharpshooter
mondjuk én meg ezeket a helyeket nem tartom sokra😊

bármelyik Balaton-parti éjszakai strandbuli többet ér, sörrel, ukrán diáklányokkal😄DD

Mi emeli a többi szeszt a sör fölé az ilyen party helyeken?

nem vagy te normális 😛

-the invisible-

autoszimulator
Én a sört mindig aljapiának tartottam az ilyen partyhelyeken....

és olvasd tovább, htx

<#wilting>

SötétBarom
Sör aljapia?! Omg.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

azoknak ASTI-t ? kár beléjük ... nézz már körbe milyen emberek (?) járnak le néha

autoszimulator
sör sztem para csaj szájában, legyen az üvegbõl avagy pohárból 😄
Én a sört mindig aljapiának tartottam az ilyen partyhelyeken... Nyáron, Balaton parton semmi gond egy két üveggel, vagy rokoni összejövetelen, stb stb.. De csajok buliban üvegbõl sört? OMG

A csaj önmagában sztem helyes, csak az a haj nemgyerebe :\

GanXstaZoleeWrk
Na ja 😄 Seeley Fan Club mikor alakul meg? 😊

Egyébként pedig nem akarom itt az ötleteket szórni de pl asti martini pezsgõ mar 1200-1600 körül megvehetõ inkább azt szórnák 😄 ne a szuttyos BBt. 😊

GanXstaZolee#2709

zolee ... maga az egész jelenség bõröhej ahogy kapálóznak egy 500 ft-os (bolti ár) pezsgõért

GanXstaZoleeWrk
ennel mar csak az a jobb amikor a lejjebb emlitett szoli szilikon stb lanyok az ingyen pezsgõért rombolnak elõre dokkban pl 😄 azon nagyon szoktam nevetni, nem vagyok egy nagy pezsgõs se ilyen ingyen mindent plane nem, viszont ha már pezsgõ akkor asti vagy cinzano 😊

A sörözõs lány pedig nagyon rendben van én is söröznék vele, egye fene ha neki a dréher jön be nagy duzzogva megiszom vele 😊 + én sem a drága sörökért vagyok oda nyáron jöhet hidegen ászok is 😄

GanXstaZolee#2709

<#szeret><#szeret><#szeret>
legalabb nem jatsza meg magat 😊 (mint paran, VIP-be pezsgosuvegbol inni a pezsit<#hehe> ) es nem zavarja a sorszag

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Persze persze 😛

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

nem nekem kell infó róla

fújbazmeeeg <#wilting><#wilting>

-the invisible-

ajem kisa
<#wilting>

duknád?

elsõdlegesen a balos

sharpshooter
ez két nõ...melyikrõl?😊

ajem kisa
Azthittem a stalkert inditottam el, de nem, johelyen járok...(asszem).

valaki .. róla kellene infó ( iwiw v akármi )

Szan, ezért az off-ért fuss 3 kört a Parlament körül ... <#beka2>

balosnál beütött a laszti

bármikor... 😊

hát õõ.. egykézzel 😛P

OFF
tudod, miért félkézzel maszturbál a néma?
mert a másikkal sikongat
ON

-the invisible-

hé hé hé .. nem mondtam h nem tetszik, volt szerencsém élõben is látni a kishölgyet és hát
a pucsítós szõke szilikonmaca hogy issza akoktélt ha a melleit fogja ? ( képzavar )<#conf><#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jártam sörös cég raktárában és ijesztõen nem vitték a magyar terméket

nemrossz a dreher, más kérdés hogy nekem nem ízlik..

-the invisible-