Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár szerintem a tetkó, a pírszing meg a szoláriumozott barna bõr senkinek nem áll jól, a napon történõ lebarnult bõr viszont már kellemes látványt nyújt. A vakolattal végülis nincs gond, csak ne vigyék túlzásba. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hogy az a ... milyen ronda lett
puffadt arc(mert mozogni normálisan kajálni luxus és amúgyis a parishilton se mozog meg sütit eszik õ is) szétsült bõr és olyan frizura h idõutazónak nézett ki
nesze neked explaymatemittoménmi
de az a baj h volt most a superbody ott is vannak fittnes kategóriák lányoknak(szépségverseny gyakolratilag) bki ott is egyre több ilyen indul rezgõ hájas segg súlyzót sose látott test és akkor õ a fittnesspicsa ááh hányinger
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Az ilyen divatos "szépítõ" dolgok, illetve a mindenhova beszúrkált, mindenféle formájú/méretû testékszerek, valamint majd' az egész testen megtalálható tetoválások, továbbá a brutálisabbnál brutálisabb harci (kommandós festésû) körmök garmadája nélkül lehet igazán szép egy nõ.
Volt már rá példa, hogy tetszett egy-egy, a második részben említett szépségipari-turbó, de azok mind nagyon diszkrét kivitelûek voltak. Viszont ahogy egy rajzolt szemöldökrõl, úgy a túlzott szolizás eredményérõl sem tudom elképzelni, hogy diszkrét legyen. <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Eddig kiszeltündén röhögtem, de ezeken meg már csak sírni lehet(ne).
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
a szemöldöktetoválás a gáz(kvasoklányak van és kvaszarul néz ki), nem az ilyen szép tetkók
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
.: mobilize.hu :.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[/cserf][/fülünyúl]

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
- You can't win. If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Fisherman\'s Friend

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem a nyulas magazin, hanem az egyik 3 betûs. 😉
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(