Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T. Raumschmiere 😊
V9ykn8_TZL0
Legalábbis 1 féle cuccal biztos. Minimum 2 féle kell 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
infidel
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
fõleg amik tele vannak ilyen arcokkal, mint e fórum
Vágtam, hogy zalaiak, a szürke felsöst láttam már vhol, és ég is a pofám, mert ilyen nyomorultnak lenni, 50 éves báli zenékre ugrabugrálni, és 100 fröcsöt meginni, még mindig menõ...
Rengetegen fikázzák az elektronikus zenét, a tanya stilus mennyivel jobb?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
ajj nem ezt akartam...
na ezt 😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
kb 5 perc után az ember megnézi az arcát is 😄DD az se csuf..
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Érdekes egy kúlturházas tanyabuli lehetett ez.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
feher: az gyujti a csiit a nagy fight-hoz a zold polos meg mondj hgy ne fenykepez köcsög !
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.