Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Lefotoznál? - Nem..

(sztem)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ez így még nem az igazi. Helyesen: Gyüsz topogni gecó?
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

amugy csak 1 fogmosás<#kuss>#kuss><#nezze>#nezze>
végülis veheti akár poénnak is a csaj, jót röhög rajtad, kis beszélgetés kerekedik, és a végén még tényleg "ovális keksz" lesz a dologból <#idiota>#idiota>
Mennymá' 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"És mit szeretsz ? Mármint rajtam kívül?"
asszongyák a diákjaim, hogy néha bejön az ilyesmi mostanság, próbálkozzatok fiatalok 😄
kar hogy dohanyzik
leves
- Lefotoznál? - Nem..
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
amúgy végignéztem az albumot, nem találtam magamról képt <#szomoru1>#szomoru1>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
nem én vagyok az
.: mobilize.hu :.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.