138
Nem a fiú-lány közötti kapcsolat, hanem az igazi barátság
-
ZsirosKwork #17 érdekes, a legjobb barátommal én is így vagyok. Mindenben egyetértünk szinte de ha a nőkről van szó egyből összeveszünk :)
Neki egész más elképzelése van a nőkről, ő még mindig csak arra hajt hogy minél több nőt tornásztathasson meg az ágyában, én meg inkább a komolyabb kapcsolatokat keresem (mindketten még csak 20 évesek vagyunk). Ezért aztán ha látunk mondjuk kocsiból egy plázacicát az utcán ő rögtön ráizgul, én meg csak legyintek, hogy pff buta liba. Erre persze kiakad hogy mekkora fasz vagyok de hát istenem.. majd egyszer csak felnő ;D -
Nuki #16 Azt tudom hogy szomszédom ismerem mióta megszülettem, és ez így nagyjából majdnem 17éve megy =) Soha az életben nem veszekedtünk egyszer sem!
igaz csajdolgokról meg ilyenekről nem sűrűn szoktunk beszélgetni, de szerintem ezzel nincs semmi baj. szvsz -
Nuki #15 Barát, relatív hogy mettől az és meddig csak haver...
Legjobb barát sajnos változik ált suli után is (a legtöbb esetben, ugye-e?) -
Szerencsére én sosem estem bele ebbe a hibába, nem voltak legjobb barátaim, csak barátok, azokból is 4, viszont az egyikre felesleges volt ráerőltetni a "barát" megnevezést. -
nickandris #13 ő mondhatná rád... De ő is megtenné érted? -
blackgamer #12 szerintem csak érdekemberek vannak, akik barátnak állítják be magukat, de aztán úgyis rádunnak, ellened fordulnak
persze sok normális barátom van, de azokkal nem találkozok naponta, max fél évente, évente
egy hasonló topic -
Csoder #11 Ismerős szitu... -
Én személy szerint a 3 igaz barátomnak odaadnám, másik kérdés hogy ez így lesz e tíz év múlva is :( -
-
nekem anno egy sittes öreg róka azt mondta, csak arra mondd, hogy igaz barátod, akinek, ha szüksége lenne rá, odaadnád pl a fél vesédet, hogy segíts rajta...
odaadnád? -
Hát ja, csakhogy mindketten tizenévesek vagyunk, ezért főleg az idősebbek véleménye fontos számomra, hogy sikerült e megtartani a barátokat, meg stb. -
Ben C #6 Sok ideig az ember azt hiszi hogy megtalálta az igazi barátot, eltűri az összes hibáját, aztán amikor vége, rájön hogy ráerőltette a "leggjobb barát" titulust -
Létezik. Én megtapasztaltam, és élek is vele.
2 igazi barátom van, de 1 tutira. 3-os ált iskolás korunk óta ismerjük egymást. Persze voltak hullámvölgyek ahogy nőttünk fel, de mostmár felismertük mennyire fontos ez a dolog és ápoljuk is rendesen.
Rengeteg haverom, de igazi barátom max. 1.
Jó érzés. -
persze, hogy van ilyen, nekem má van egy barátom 13 éve.. -
vagy mégsem:D -
hát ez egy üres topik -
Keresőben rákerestem a "barát" címszóra, nem találtam ilyen jellegű topikot, amennyiben még is létezik, törlés.
Nos a véleményeket várom a barátságról, a barátokról. Létezik e egyáltalán ilyen hogy barátság(annak a tükrében hogy tulajdonképpen nagyon ritka a hosszú ideig tartó igazi barátság). Nekem a barátok eddig általában jöttek mentek, s csak az igazi jóbarátok maradtak meg(3 ember). Voltak olyan barátaim is akikről azt gondoltam hogy mindigis jóban leszünk, aztán mégsem úgy alakultak a dolgok. Sztorik, vélemények, meg minden a barátságról jöhet.