146
Irjátok meg a véleményeteket hogy mit ér a szeretett magyar forintunk! :)
-
Dodo55 #26 Lehet, hogy ezért nincs papír 100-as. A régin gondolom kevesebb hamisításvédelem volt, és így olcsóbb volt előállítani. De lehet, hogy egy új papír százast a mostani hamisításvédelemmel többe kerülne előállítani, mint 100 forint. -
#25 megyek is! hagylak titeket meg morfondirozni egy kicsit a helyzetunkon :(
hajra magyarorszag! csak igy tovabb lefele a leejton! -
#24 " baly " - - - bay
amugy elofordul ilyen keson reggel ota nyomom az ipart :) -
jefferson83 #23 Én kifúrtam volna, úgyis lett volna egy csavar ami eltakarja. Ennyi kérem kapcsooolja ki... -
skristof #22 szar az ország mrt vkik szarrá tették.. de a te helyesírásod is legalább annyira szar -
#21 a svajci frank a legjobb penz es a leg ertekalobb!! az osszes hitelt erre alapozzak mostanaban! a forint nem er semmit! az euro meg ugyszint! igaz hogy tobbet er mint az ft de akkor is! szar ez az orszag, es az a baly hogy erre fent a fookosok nem jonnek ra :D
de yo hogy a penzbol atertem a politikara :D -
#20 ehhe :D es leutltetek a csavokat mert kiuztotte az 1ft-seket? :D:D:D:D LOL -
skristof #19 igen, ez józan paraszti éssze is könnyedén kitalálható :) -
Emmegki #18 Egyszer mutatták a TVben a pénzverdét, ott mondták, hogy az 1 forintos gyártása ráfizetéses. -
#17 de lehet téma a ft értéke is! az, hogy nem ér semmit, az már más kérdés! -
#16 Ezzel egyszer mar megbuktal:) Ha jol emlekszem, tetofedeshez hasznaltak uj egy forintost, csak at kellett utni rajta a szoget, es tokeletes, orokeletu alatet lett belole;)))
Nem tudom hany evet kapott;DDDD -
#15 mind1 csak egy erdekeseg volt amit megosztottam veletek! ha gondoljatok be is lehet zarni a topicot :) -
Braveheart #14 lófütyit -
#13 hát nem épp a legértelmesebb, ebben télleg van valami :-) -
#12 zsákszart -
skristof #11 mellfúró?
értelmetlen topik? -
#10 hat igen ez baszott minket is foldhoz es az a legszebb hogy ha meg meg is csinalnam 2forintosokkal az alam meg is baxna hogy rongalom az alami tulajdont -
#9 12v akus furoval is ki tudod furni es annak a feltoltese is fillerekbe kerul, de gondolj bele! befogom a satuba es atutom egy jukasztoval :D -
pasquale #8 és az áram fogyasztás?? -
#7 Viszont, ha már van fúród, akkor megteheted:)
Sőt, ha kisebb alátét is elég, akkor az 1 forintost is ki tudod fúrni, akkor még olcsóbb:)Sőt ha van régről filléred, akkor meg pláne -
#6 "Irjátok meg a véleményeteket hogy mit ér a szeretett magyar forintunk?"
röviden és tömören: szart se -
#5 ez mar csak akadekoskodas :D -
#4 egy jobb hazban legalabb 2 furo van! -
DannyBoy #3 Ahoz hogy barmit is ki tudj furni, eloszor venned kell egy furot, ami tobbe kerul, mint 1,5 forint...
Mirol beszelunk? -
cyrus #2 ez nagyon csúnya dolog
bye: Cyrus8 -
#1 A minap muteromnak megigertem hogy elkeritem a kertet a kutya elol! Megcsinaltuk a vaskeretet megvettuk a szem formas fat! Minden megvan mar csak a csavar az anya es az alatet kell!
Kiemelnem az alatetet! 1 alatet 3,5 forintba azaz 3forint50fillerbe kerul!
Ha belegondoltok a 2 forintos ugyan olyan vastag mint egy alatet! es ha kifurod a 2-forintost erosebb az mint az alatet! Es nem is rozsdasodik!
Ennek ellenere kijelentem hogy nem rongaltam a penzt es nem furtam ki, es rendes alatetet vettem!
Velemeny? Ird le!
Bye: Max7