146
Irjátok meg a véleményeteket hogy mit ér a szeretett magyar forintunk! :)
-
#106 mi lenne ha értelmes hozászolást dobnál? -
#105 LoL -
#104 ? -
#103 -
#102 megjottem! kicsit elhalt a topic :) hetfoig megin nem leszek :)
vettunk egy kocsit es a gazolaj ara is az egeket veri :( -
#101 ennyit -
#100 mennyit ér ?
lósz*rt se !! -
jefferson83 #99 Jó utat -
#98 tevedsz amerikaban 110v es 80hz van! egyenletesebb az aram es eppen ezert eleg a 110v! most irtam utoljara :( elutazok 10 napra :'( -
chungey #97 És a 80 Hz? Amerikában is 60Hz van nem 80. Mindent ki lehet dobni ami a hálózatból időzít. Tv-k, órák stb. -
#96 nos hat ez igaz de pl a tv-m birja a 110v-ot a gepem birja a 110v-ot es nem egybol kell atalni szep fokozatosan 20-30 év alatt! -
jefferson83 #95 Én még bizakodó vagyok. -
jefferson83 #94 Azért az kicsit túlzás lenne. Mit csinálnának az emberek az eddigi elektronikus cuccaikkal? -
#93 szegeny szar orszag voltunk es azok is maradunk sajnos! -
#92 miert kell nekunk az europai normat kovetni a 230v-al? miert nem fejlodunk at 110v-ra mint az usa-ba? :S egyenletesebb is az aram 80hz-n es nem is eletveszelyes!!! es 110volt 80hertzen ugyan olyan minosegu aram minta 380! -
#91 nem kene olyan sokat varni mig az megkeresi az arat! ha jo helyre van elhelyezve akkor......
itt az a nem tetszo nekik hogy azt meg kell terveztetni fel kell szerelni azokat a lapatokat es karban kell tartani ez haraom kurva nehez feladat! ennel van konyebb megoldas veszuk a mereg draga aramot! -
jefferson83 #90 Az egyik cikk kapcsán én kifejtettem a véleményemet. Ott speciel asszem a szélerőművekről volt szó. Az a baj, hogy az ilyen alternatív energiaforrások kezdetben nagy beruházást igényelnek és az itteni illetékeseknek ez nem tetszik. Abban a pillanatban nem lesz pénz belőle. Nem akarják megvárni míg behozza az árát és annak a többszázszorosát. Igen ehhez idő kell, néha nem is olyan sok. A mi politikusaink is csak négy évre képesek előre gondolkodni. Ez van. -
#89 jah tesco gazdasagos kechup mi :D folyik belolle a viz mint aq csapbol :D
de olyan szar ez az orszag bazz van ket folyonk es csak 1 eromuuvunk van! van hegyunk nem csak kis dombjaink annyi szar aramfejlesztot lehetne felrakni es zat csak karban kene tartani ehylett veszuk az osztrakoktol az aramot!
a sok fasz fent nem arra gondol hogy milyen jo legyen az orszagnak csak hogy neki milyen jo legyen ne keljen dolgozni es bezsebelje a penzt :( -
jefferson83 #88 Szerintem is, sajnos. -
#87 Ez pont olyan, mint h. a spanyolból kamionon behozott paradicsomból olcsóbb ketchup-öt állítanak elő, mert itthon már csak a termesztése is drágább, mint a spanyolé a szállítási költségekkel együtt. -
jefferson83 #86 Tiszta sor, hogy tripláját is megkaphatja telek árának, de képzeld el azt a 60-70 éves embert aki ott élte le az életét. Annak lehet nemmindegy. Földgázügyben asszem még így is olcsóbb, hogy külföldről hozzák. Egyenlőre. A földgáz árát nemhiszem, hogy az itt talált földgáz csökkentené -> Sztem világpiac, bár nem vagyok szakértő :) -
#85 bar szerintem azert csak rafizet 5-6 millaval tobbet mint amennyit a telek er a kellemetlenseg miatt hisz igyis ugyis megeri az alamnak ha kidolgozza a sok matyit....
az az erdekes hogy nemregen a szeretett Alfoldunkon a MOL talat foldgazt! magis kulfoldrol veszuk a foldgazt es megsem csokkent a foldgaz ara! -
jefferson83 #84 Erre írtam, hogy dúrva. Mondjuk már megszokhattuk akinél a pénz azé a hatalom. -
#83 es ezzel az a bay hogy meg azt sem mondhatod hogy nemegyek! -
jefferson83 #82 Biztos igazad van, az állam ilyenkor leperkálja a telekárat azt lehet menni amerre akar az illető. Ez azért durva. -
#81 volt ilyen a tv-ben is hogy furtak kutat a tanyan es feltort a forrasviz, es el kellet adniuk a telket mert az alambacsi rajukjart pereskedtek meg minden es vegul eladtak a telket az alamnak aki valami gyogyfurdot epitettet ra..... (fokusz rtl) -
jefferson83 #80 Csak a gyufára vigyázz -
#79 NoProblemo -
#78 semmi ilyen, csak figyelmeztettelek joszandekuan -
#77 amugy ez mondjuk a foldgaznal erdekes lenne ha a fekete utat valasztanam :D -
#76 hat nem tudom en a torvenyes utat valasztanam mivel amugy is fizetnek :) de ha nemfizetnenek en is a fekete dolgot valasztanam :) -
#75 csak szoltam -
#74 amugy meg mit foglalkozol vele? mod vagy? en ugy lattam hogy nem! teged megbantottalak? megsertettelek?
amugy meg nem politizaltam csak megejtettem a politikat is! egyaltalan nem fejtettem ki a politikai alasspontom! -
jefferson83 #73 Magunk között szólva ki nem tenné el -
#72 egy linket please ahol benne van hogy vetettem!!!!!!!!!!!! -
#71 politizalas miatt -
#70 tod mit? nyomjad csak :) -
#69 miert is? -
#68 marhajol, ertesz hozza, latom -
#67 3uveg sor mellet raerek :D