Tökéletes visszatérést produkált a Discovery
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A középsõ képen homorú a Föld!<#idiota>#idiota>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ha lenne fúziós meghajtásunk, akkor lehetne ilyenbe gondolkodni.
Addig marad ez a megoldás.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
már több, mint egy éve nyomom, a legjobb ûrszimulátor (egyáltalán nem játék). mióta repülgetek vele, azóta nézem más szemmel ezeket az STS missziókat, nem olyan egyszerûek ám!
ja egyébként az Orbitert én is ajánlom mindenkinek, aki tudni akarja, hogy hogyan kell feljutni az ûrbe reális fizikával.
a mai leszállást én is élõben néztem, fel is vettem az egészet <#wink>#wink>
Egy ûrhajó gyakorlatilag szabadesni kezd(na jó, valójában a pályán is szabadon esik), amikor letér a pályáról(már ha a Föld fele). Tehát gyorsul.
120 km magasságból ez azt jelenti, hogy ha 0 lenne a kezdõsebessége, akkor 1549 m/s sebességel érne földet(légköri fékezés nélkül).(Mondjuk ez csak 5 Mach körül van).
Mért ilyen nagy sebességgel jön be?? mért nem sokkal lassabban?? akkkor nem izzana fel és nem 17Machal kéne lavirozni. mért nem sokkal kisebba tempo??? és akkor kényelmesen leszállhatna???és nem lenne nagy a veszély hogy megint átég és felrobban..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Gyík az apád fasza! Ha ez az emberi technológia csúcsa, az már rég rossz, mert akkor 20 éve nem volt fejlõdés!?!
A csillagos-sávos szemellenzõs szemüvegedet nyugodtan leveheted. MEGALOL!!!!
http://www.medphys.ucl.ac.uk/~martins/orbit/orbit.html
Ezt gondold át mégegyszer.
xbox360+komputer
Ami azt jelenti, hogy a hajtómûvei elegendõek lennének akár a holdutazáshoz is, mivel a Föld elhagyásához szükséges sebesség a pályasebesség gyök(2) szerese.
Ha lenne még egy kicsi üzemanyag rajta, akkor vissza is tudna jönni.
xbox360+komputer
Nem volt rossz...<#vigyor0>#vigyor0>
Magzar billentzűyet rule\'y...