A gyártók a HD DVD mellett törnek lándzsát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Na, de hagyjuk is ezt a témát, mert enyhén off.<#circling>#circling>
R Ö R G E
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az lenne a dilemám, hogy az Optikai Adathordozóknak (CD/DVD) mennyi a várható életciklusa... ha megfelelõ körülmények között tartom, márkás...etc?! Mert már sok helyrõl hallom hogy tünnek szépen az adatok az 1 éve megírt dvd rõl... válaszokat elõre is köszönöm szépen!
Elnézést a Sorokért😊
Elnézést a Sorokért:)
Tudod én nem utálom a PS2-t (képzeld, még nekem is van)pedig ilyen gondolokodásmóddal mint amit te folytatsz nagyon is utálhatnám.
És ha nem vennéd észre még egyszer sem fikáztam a PS-t, ellentétben veled, aki folyamatosan fikázza az X-et. Anyukád tanított erre kisgyerek? Mélyen nézz magdba báttya, mert a loller nem én vagyok.
R Ö R G E
Még a DVD-ben is rengeteg tartalék van házi használatra (ld. kétrétegû, kétoldalas lemezek. írók már vannak olcsóért, lemezek alig-alig kaphatóak erre.) Ezzel tehát még a gyártók bõven tudnak kaszálni, mire eljutunk odáig, hogy házilag írható legyen akár a BR, akár a HD-DVD. (Voltak olyan hangok, hogy PS3-ban író lesz, de ezt kétlem 😊).
Te valami belsõ ember vagy a MS-nél meg a Sonynál is? Ha nem akkor sogadd meg az alattam szóló tanácsát.
Apropó: kicsaptad már a PS3-ra?<#hehe>#hehe>Kibaszottul unalmas , hogy isteníted , az X-et meg fikázod orrba-szájba. A M. helyében úgy kivágnálak mint macskát szarni.
R Ö R G E
De jó lesz szegény embereknek, megveszik a PS3hoz képest fele annyit tudó gépet, majd megveszik hozzá a 25e ft-s dvd packot hogy nézhessenek dvd-t (mint a mostani x-foshoz), majd megvehetik 3db hd dvd-n ugyanazt a filmet amit a PS3masok megkapnak egy BR diszken. 😊
Az mpeg-2 kb kétszer ennyit használna ekkora felbontáson.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
mert nem mind1, hogy a 100GB mennyi ido alatt irja meg
MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,
És nem, nem adok linket. Adtam elégszer...
az olcsóság és megbízhatóság fog dönteni, márpedig ha vezetõ alapanyaggyártók azongyák ez ennyi, ez meg ennyi (és õk kimondottan a hd-dvd kultiválják), akkor a blúréj mehet pistikéhez zabot hegyezni bivalybasznádra és egy mpeg4-es filmhez jelenleg a hd dvd is bõven sok. merakkor viszont én kapok agyérzést ha ezekben is azt az ósdi mpeg2-õt nyomatják. ebben az esetben lenne legkevesebb értelme a dolognak...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A blu-ray sokkal nagyobb elõrelépés... a HD-DVD olyan mint egy sima feltuningolt DVD lejátszó... az ára persze ennek ellenére nem lenne kevesebb
mint a Blu-Ray-nek!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Gondolom otthon már mindkettõvel rendelkezel, és a hosszas tesztelés utáni tapasztalat mondatja veled ezeket. 😊
Persze. DVD-bõl meg van kétrétegû, kétoldalas is, valszeg egy kezem elegendõ ahhoz, hogy megszámoljam, ebben az országban hányan láttak ilyet.
A Blu-ray-nél jelenleg max. két rétegben gondolodnak, ami összesen 54 megát jelent, a 100 mega elvi lehetõség, ami talán egyszer a jövõben megvalósul.
HD DVD elõnye a "piros lézer", szal nem kell DVD olvasó meg még blu ray olvasó is a gépbe.
A következõ szabvány pedig a green ray kombo lesz, amiben keverik a pirosat a kékkel, hogy ne kelljen minden lemezedhez új hardver. 😄
Egyébként a technológia már régen megvolt, csak ugye be kellett hozni a pénzt, amit a 2 rétegû DVD fejlesztésébe öltek.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Starcraft + Diablo III - esemve
Ez még nincs letudva.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy