Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nagyon tetszett a demo, és ha már ugyanaz a motor, akkor a HL2 is nagyon bejött, de azzal is ugyanez volt a bajom: nagyszerû játék, egyszer végigvittem, kb. 12 óra volt és eszembe sem jutna újra feltelepíteni...<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
DT4 All Options ON (nem ér semmit nekem<#szomoru1>#szomoru1>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Deamon Tools 4.06HE
CureROM 2.0.3.3
DVD írót lehúztam, egy cd író aktív már csupán, ám így is az eredeti lemezt követeli rajtam. DT4-ben minden emuláció ON-on van. Hmm, hol hibázhattam? Elõre is köszönöm a segítséget!
Én addig lekevertem neki egy pofont,amitõl rögtön észhez tért.
Ki érti ezt? 😄
Ki hol tart?Én a negyedik fejezetnél.Most hagytam abba a játékot,mert már álmos vagyok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár szegényke vak,el sem tudom képzelni,hogy tud így élni.
Néha érdekes ebbe belegondolni.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De a végsõ konklúzió most is az mint mindig: lové kell de rendesen, mert ha az van akkor sok minden más is van.
Köszi a hozzászólásokat és jó játékot.
Warezolok. És ha egy játék 40 óránál több óra szórakozást nyújt (legyen akár SP vagy Multiplayer játék és szimek szinte mindig polcra kerülnek) megveszem. De csakis ha megérdemli és minden percében szórakoztatott.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
beváltja a hozzá fûzött reményeket?
a jelenleg "elérhetõ" verziója jó e, telepítésre gondolok, és bugos e mint a gothic 3, vagy játszható darab?
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
a lényeg hogy : NO PARA a gépeddel semmi baj nincs 😊
Na jó mókát mindenkinek, megyek dobog a perselybe

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És ha a több memória csak a töltési idõ miatt kell neki akkor igazán nem számit...
Ne ilyesztegess ember! Szerintem elég ennek az 1 GB lazán... Bár nincsen meg még de a demo ami még nem volt teljesen készen annak is elég volt az én 512-m is a high beállitásokhoz...
Bocs hogy zavarok, de érdekelne, hogy akinek a progi fut rendesen ( állítólag van itt ilyen ) az mennyi memóriával rendelkezik, mert szerintem 1 Gb az ide elég kevés
Nekem nem ez az érzésem a játékról, nagyon is jól van összerakva.
Ha nem errolt szolt volna az osszes videojuk, akkor hamar beletorodik az ember de igy Innentol kezdve ismerve magamat , meg csak az ilyen idiota dolgokra fogok figyelni benne. Kar erte.
szerintem
szerintem
--
na nem tartott sokaig rajonni, van GCF extracter azzal megnezve a mm_levels_public.gcf filet, 12 level talalhato benne, talan ugyanannyi chapter is.
szerintem
Tudja valaki hány chapterbõl áll amúgy?