6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
gamehunter0922 #3209 j0nNyKa megtudnád osztani a r.35 fájlt is az is crc hibás -
#3208 Meglesz 2ik figyelmeztetes is!! :P -
gamehunter0922 #3207 Amugy 9 chapterből áll ha jl tom. -
gamehunter0922 #3206 Köszi! -
Crash88 #3203 elöször is hi all,na nehezen de leszettem a gamet atom király game,de számomra vannak naon idegesitö hibái ami miatt csak néha jáccok vele
ez az iszonyatos hosszu töltögetési idö vmi irdatlan sok(érdekes a demonal nem vol enyi),pedig a gépem elég jó hozzá és fullon megy semmi akadás nélük,athlon 3000+,1gb ram kingston,geforce6800 256mb ezen simánmegy csak mondom ezt a töltögetési idöt kéne megoldani de nagyon ráadásul nem csak az új chapternél tölt rohatt sokat hanem ha meghalok vagy vmi akkor is ugyanannyit szinte ,ienkor rádölök a billentyüzetre és hallgatom ahogy széttölti magát a vinyó vagy 10 perc ig ááááá:@
Ja és még vmi,ma mikor jáccok nincsen beszédhang tehát mikor vki beszél azt csak feliratozza kicsit fura :S
Ha valaki tud akkor segitsen légyszives már.
meg lenne még 1-2 kérdésem is: összesen hány chapter van?
multit kiproblta e már vki?(nekem nem is engette felrakni mer hibát irt ki a steam vagy nemtom)
Na hirtelen ennyi lenne .Elöre is köszi mindenkitől
u.i: a game a demo nak az exéjével van crackelve
-
#3202 valaki kert 1 filet
pro-dame.r23 -
#3201 Sok buggal van tele? -
#3200 7 gigát. -
#3199 Elnézést, hogy folyton ilyeneket kérdezek, de a merevlemez-kapacitásom erősen véges...
Szóval mennyit pakol fel a vinyóra ez a rövidített verzió? -
Árnyvadász #3198 Vedd fel a sarokban heverő ork hulla melletti íjat. Lőjj vele a fejed feletti gerendába, majd mássz fel a lehulló kötélen. (Én a láncot nem vettem észre, szoptam is vele jó egy órát...) -
#3197 Végre tegnap kipróbálhattam a demó után a Datonation verzsöt is.
No problémó futott rendesen, de egy kicsivel jobbra számítottam grafikai téren.
1280x1024 4xAA 8xAF minden full kivéve a textúrát az mediumon van.
Az látszik, hogy source engine dohog a game-ben de mégsem az igazi.
Most nem leszólni alarom mert biztosan végigjátszom a 3 résznél vagyok és tetszik is de, meg kell hagyni vannak a piacon szebb graffal bíró game-k. Ez egyéni vélemény nem kell k...a anyázni! -
sonka18 #3196 Hi all!
Alakadtam a The Temple of the Spider résznél! Kinyírtam a repülő izéket és a láncot lehúztam hogy kinyíljon a kapu! De utánna merre kell menni hogy kijussak mert akár merre ugrálok nem mászik fel sehova! Előre is thx!
-
Joshuaa #3195 Ok megnézem,amugy önnáló vagyok,thnx a helpet....
-
gamehunter0922 #3194 Kösz.
-
#3193 nezd, az utobbi 2 palyaszakaszod arrol szolt, hogy 1 bizonyos liftet beuzemelj
na, remelem ennyi eleg volt, probalj meg onallosodni 1 picit
tipp: "faltorokosos" secret ! -
Joshuaa #3192 THNX!!!!!
És meddig megyek vissza?????
Valamit elfelejtettem volna???? -
adammmmmmm #3191 Vissza kel menni oda ahonnan a sziklás rész kezdődött és ott néz körül mert találni fogsz egy liftet.Nem tom pontosan hol. -
#3190 nyugodjal, rakom, majd szolok ha fentvan -
#3189 Én is arra gondoltam -
#3188 van faq, csak ki kene egesziteni -
#3187 9 -
Lossantos #3186 Szóval ennyi? Akkor...hu a ku*vais*enfa**át, ezért nem érte meg küzdeni, hogy elinduljon. A gamespot-os videok szerint úgy tünt hosszab lesz, pl valami női karakterrel is trükköznek ott, gondoltam annak is majd eljön az ideje de semmi, rövid záró video, semmi kihívás miután azt a sárgán világító kardot tudod használni...áh. Ha valaki még azon filózik hogy megvegye, akkor azonnal verje ki a fejéből. -
#3185 visszamesz kurvasokaig... -
#3184 Csinálni kéne egy FAQ-t -
#3183 na jo, es meg 2 jatekban levo elakados problema
1) Ork templomos resznel hogy kell bemenni a racsos ajton
megoldas:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lent a tunnelben, ahol a rope bowot felszedted, a falban meghuzod a lancot, majd a rope bow segitsegevel felmesz a csajszihoz, meg a segedjehez. (tipp: ugyanitt lent, 1 masik teremben a rope bow segitsegevel fincsi targyhoz juthatsz)
2) Hogy kell megolni Pao Kait?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Becsalod a naaaagy racsos ajto ala, majd rabaszod a karral a fejere -
gamehunter0922 #3182 #3173? -
#3181 hány chapterből áll a game? -
Joshuaa #3180 Hali All!!!!
Kellene 1 kis help!!A CH5-ben mikor feljutok az orkok sziklás részére,végig verem az összes orckot,bemegyek 1 alagutba,ahol van kovácsmühely,és 1 generátor szoba,lehuzóm a kart elindulnak a fogaskerekek,összeütök 1 jó kis bladet,és utána fogalmam sincs mi a teendö,valaki segitsen.
Lehet nem veszek észre valamit???? -
PunkZoli #3179 ááktung:) help :) -
#3178 most nem azer, de 3 problemarol szol meg mindig a forum
1) Nem tudom elinditani, blablabla
oka: securom vedelem
megoldas:
a) demo exe-t hasznalod
b) mindenfele anti securom programokkal probalkozol (pr0t.st0p, stb.)
2) Texturahibak, hanghibak, stb.
oka: 21. szazadban elsz, meghat picit optimizalatlan
megoldas: driverek frissitgetese, patch-re varas
3) Kidobal memoriahibaval
oka: esetleg keves neki a memoria ?!?!
megoldas: lentebb veszed a grafikat, es eleg lesz neki a memoria.. ha nem, veszel tobbet
ha ezt a hszt mindenki elolvasna, nem lenne hozzaszolo kb :|
-
#3177 akkor hulyeseget irt... :| -
Lossantos #3176 Épp e percekben fejeztem be és öszintén szólva eléggé megleptek a történtek , tényleg 9 chapter és vége, mintha valaki azt írta volna napokkal ezelőtt , hogy 12 részes, akkor most what a fuck?
-
#3175 Gothic :P -
#3174 Rope Bow esetleg? :) -
gamehunter0922 #3173 Lécci vki rakja fel ftp-re a pro-dame.r23 fájlt mert crc hibás -
Jak16 #3172 ÁÁÁ a kovácsolás !!!!! Mindig is oylan játékra váágytam amiben tényleg én magam kovácsolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
atkaq #3171 Helló!Elakadtam annal a résznél amikor a kristályokat kell gyűjtei és egy pók alakú szoborba kell berakni.Már 2 meg is van már csak a THE MAIDEN'S EYE hiányzik meg is találtam a falon csak nem tudok feljutni sehogyan.Ha valaki tudja a megoldást légyszives segitsen. -
#3170 ezt a szöveget akár ki is lehetne rakni majd a FAQ-ba :) -
Lossantos #3169 Ahoj!
Bocs hogy zörgök, nehezen jövök rá ,hogy kell elpusztítani a 9, chapter ben a csonti sárkányt, valaki jó volna ha elárulna, köszi -
#3168 köc