Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Édesjóistenem!Torrentre kellett kényszerüljek ezért a 6 db rar file-ért ami hiányzik úgyhogy szólnom kell ismerõsömnek,hogy talán már jövõhétre kész lesz<#falbav>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Joe004
Hali! Én is leírom nekem, hogy sikerült hátha valakinek segítek vele!
Nos elsõre nekem se indult, de aztán lekaptam a Daemon 4.06HE-t eddig a 4.03 vólt azzal nem ment (All emu on) + a Pr0t.St0p-ot és láss csodát elindult demó + procyon exe nélkül simán az mm.exe-vel!

A játék tényleg brutálissan sokat tõlt Gépem: Athlon64 3200+ 1Gb ram, Geforce 6800GT , maga a játék "jól" megy! Az elején a városostromnál szaggatott picit de utánna nem ment 25 FPS alá átlag 40 kb! Amúgy nagyon jó pörgõs játék!

j0nNyKa
hat a csoda screenshot progik kozul az 1. amit kiprobaltam, toltesnel lefagyasztott, tehat menuig jutottam vele :|

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

te, j0nNyKa, amit belinkeltel procyon exe, sajnos csak a link a filehoz. es valahogy amit leszedtem, ahoz nem volt procyon loader, ha feltudnad tolteni megkoszonnem.

koschwarz
hát õszintén szólva a mai játékokban a hdr-t egy kicsit túlzásba viszik. engem még sose vakított el így nap, még akkor sem amikor görögországban nyaraltam<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kill3r21
pedig csak pont anyira vakusz meg mint az életben sztem
Zsolo007
Hát valóban nagyon nagyon nagyon lassan tölt. És akad is míg be nem tölt rendesen játék közben ami jó, mert így rögtön az elején felhúzott, mikor jön a monszta a városban...nem találtam meg a kiutat..és párszor újra kellett tölteni, hogy meghalljam a csajt...ugyanis recseg ropog az egész. Ráadásul kikapcsoltam a fos hdr-t is, mert egyszerûen semmit sem látni tõle! Ne mondja nekem azt senki, hogy a HDR reális mert nem az 😊

kill3r21
nxugi még nekem sem ért le tegnap reggel ota..este szar volt net ugyhogy nem vagy egyedül 😄
Sajnálom nem akartam elnézést csak beígértem a játékot valakinek nem jött össze a letöltés és emiatt most nagyon ideges vagyok😞

j0nNyKa
jolvan valamelyikkel csinalok par kepet, de nem lesz tul valtozatos, mivel hat el vagyok akadva, es eleg behatarolt a terulet, amin mozgok

kill3r21
én nem kérdésre válaszoltam csak mondtam valamit nem kell leugatni...
Itt van az összes ehez hasonló program:

Capture Game Screenshot

j0nNyKa
en nem kerdeztem semmit, o sirt screenshotert
te azert sirsz, mer szar a flashget
en azer sirok, mer nem tom megolni a pao kait
kovacs pisti meg azer sir, mer nem az szdsz nyert
ez ilyen.

K*****a nem azt kérdezte,hogy nálad mennyit eszik hanem,hogy nála nem mûködik és tudunk e megoldást rá!!!!

Van valami más letöltésvezérlõ a flashget-en kívül?Ez a fos progi nem töltött le az éjjel(kihagyott)6 file-t és lejárt az sms-em<#boxer> + nemcsak az sms-em járt le hanem a kártyám is
<#rinya>

kill3r21
az ige soha nem gondoltam volna...😄
Me0w
Lol, valoban 😄

Together we'll fly someday...

j0nNyKa
ott hogy elinditom es szaggat tole a dark messiah.

kill3r21
Fraps csökennti fps-t? el hol olvastad? nekem max 2mb memoriát eszik 😄
SötétBarom
Ennek a warez releasnek van az utóbbi 5 év legidiótább NFO-ja.. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

j0nNyKa
na innen le lehet szedni a demo exet is, a procyont is, meg a Pr0t.St0p-ot is
lentebb irtam hogy mit lehet kezdeni ezzel a 3 dologgal, akinek ezek utan nem sikerul elinditani, az b*lf*sz, de erosen

es akkor mostmar let's talk about se.. ize, a jatekrol

j0nNyKa
az a baj, hogy nincs screenshot funkcio a jatekban, fraps-ot nem fogok hasznalni, mer csokkenti az fpst, az meg, hogy print screen, alttab, paint, stb., rengeteg ido, mivel kb fel perc, mig lemegy a jatek talcara, es fel perc, mig feljon

lentebb postoltam 1 kepet, epp pao kai-rol, akinel elakadtam

lyan: az jo ha tetszett, mert lesz meg kovacsolasra lehetoseg, meghozza varazsfegyvert lehet majd.. :]

kill3r21
hát jah mondjuk tolhatnál fel fasza shotokat mert én még nem jáccok vele..ha nem gond..megköszönném
hm, ez a longsword kovácsolás nagyon tetszett^^

j0nNyKa
lehetne a telib*szott jatekrol beszelni?
olte mar meg valaki pao kai-t? mer igy nem tudok rajonni hogy hogyan kene

kill3r21
elvileg a játékkal együtt van!!! én odaadom ha kell
Igazan koszi sracok.😊
Es sry hogy balfaxodom az eliditassal de nem lehetek mindenben profi.😊
koschwarz
ez a fizikai meghajtó huzigálás mindig elõjön, én még sose csináltam (már ha lett volna warez gémem<#awink>)

gregoryan
a crackkel..
ugy megy.. thx

Zsolo007
Tudom ennek nem fogtok örülni: Most tömörítettem ki és ebben bizony nincs procyon loader... hol találok ilyet neten?

UI.: Egy ilyet találtam: procyon securom 7.26 loader ez az ami nektek van?

Nekem csak úgy volt hajlandó elindulni. Ha tudnám, hogy miért kell huzigálni már megoldottam volna. Egyébként sem érdekel, mert nem használom az írót, úgyhogy édes mindegy, hogy be van kötve, vagy sem. Csak azért írtam, hátha másnak ez a problémája. Kipróbálni ki lehet...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

ati2002
Figyi, az exe nélkül én sem tudtam elindítani, ekkor jöttem ide a fórumra, visszaolvastam, és megtaláltam a #2206-ban a linket, azóta megy a játék.

Visszaolvasni, a fontos dolgokat feljegyezni!!!
😊

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

j0nNyKa
nem kell cibalni fizikai meghajtot, ez ipari baromsag
szimpla securom vedelem van ezen a szaron, miert kene huzigalni ?

Hali!

Nagyon durva a cucc. SZVSZ. Tegnap este én is megszenvedtem vele, mire elindult, de szerencsére sikerült.
Nekem így (de szerintem már többen leírták):

1.Deamon v4.06 feltelepít
2.All emulation on, majd játék felinstallál
3.Gép kikapcs, MINDEN optikai (fizikai) CD-DVD-Bluray-HD lehúz (nálam csak a vinyó maradt)
4. Bekapcs, a mellékelt securom loader indít, mm.exe kiválaszt és játszik

Volt, akinél a különbözõ refresh force - erek, meg hasonló butaságok hibáztak, ezért ajánlom kikapcsolásukat. (gy.k. ezek olyan programok, amivel kényszerítheted a monitorod, hogy pl. ne 60Hz - ben, hanem 85 - ben mûködjön)

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

gregoryan
hol is van crack?? 😊 Linket please

j0nNyKa
nem csak szinte volt odairva, altalaban tenylegelesen szol is a jatek, hogy "ne felejtsd el, hogy bele tudod rugni a tuzbe az ellenseget" 😄

ati2002
Nem értem miért kell szenvedni az indítással, amikor van crack hozzá (demó exe szuper).

Amúgy kipróbáltam, Chapter 2-nél járok. Elég vegyes az összkép.
Elõször a hibái:
-ami kiakasztott az a pályabetöltési idõk, nagyon sokszor, sokat tölt. Remélem nem ezzel akarják a játékidõt növelni.
-a játék nekem túlságosan lineáris, szinte nincs is szabad mozgás.
-rpg elemek: elég gagyi, mi az már, hogy a skill pontokat fix helyeken, fix mennyiségben kapjuk?
-ez a környezetkihasználás jópofa, de annyira átlátszó, hogy direkt úgy van kiépítve a pálya, hogy használjuk a terep adottságait (még olyan is volt, hogy volt egy tábortûz, és a nyilas ellenség pont elötte állt <és persze nem mozdult onnan> szinte oda volt írva, hogy rugjam bele a tûzbe...)
-kissé túl van magyarázva, egyszerüsítve, gondolom hogy a kis tinik és az amcsik is tudjanak játszani vele.

Ami tetszik:
-elég pofás a grafika, jól is fut, csak az 1 GB memóriát felzabálja
-összességében egy jó kis középkori akciójáték karakterfejlõdéssel
-terepkihasználás, tereprombolás jópofa
-harcok jók nagyon
Azért összességében tetszik ám.<#smile>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

j0nNyKa
Na jo leirom, csak hogy ne a balfaszokrol szoljon a topic.
1) Game letolt, kicsomagol
2) .mdf DT4-be mountol, All Emulations ON
3) Telepit
Innen 2 megoldas van:
a) Letoltod a demo exe-t akarhonnan. Erre nehanyan azt irjak, hogy bugos lesz tole a jatek, nehanyak szerint nem.
b) Pr0t.St0p v1.0-al Hide, majd az includolt procyon.exe-vel megkeresed az mm.exe-t, es indit. Erre meg nehanyan azt irjak, hogy nem mukodik.

Most csakazertis kiprobaltam.
a) modszer muxik, egyaltalan nem bugos
b) modszer szinten muxik, indul, fasza, semmi baja

Legyszives innentol ne errol szoljon a topic.

gregoryan
Mondjuk nekem sem indul ASR-rel sem, "benne securom loadert" meg nem nagyon látom, amit betettek volna acrackelõk.. HELP!!!

Huh...akkor megtenned hogy leirod mit is kellene tennem hogy mukodjon a dolog?

sokat segitenel.😊
j0nNyKa
mivel nem kell hozza curerom, igy alapbol rosszul kezded

Sziasztok!
1 kis segitsegere szorulnek a jatek inditasaval kapcsolatban.😞
Valaki el tudna nekem mondani hogyan is kell hasznalni a cureROM ot?
Es mit kell meg tenni hogy elinduljon a gama?.😊
Igazan halas lennek.😊
kill3r21
jó nektek én még mindig töltöm 90k/s Powa 😄😄
Zsolo007
Heh, using the cs.rin newest steam.dll I managed to download/play this on steam, but to avoid damaging the account I just took the exe and created my own crack using some steam files.

Plays perfect now.

Valaki aki steam-el tolja feltölti ezeket a fájlokat valahová?

Csak hogy legyen a népnek jó 😊

Mr Bishop
Elvileg dupla klikk az exe-jére, megkeresed és berakod a Dark Messiah exe-jét, elõtte pedig a Deamonba rakod az iso-ját.
Remélem, nem írtam butaságot.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Cafu
Valaki PLS HELP hogy kell indítani a Procyont!

Mr Bishop
Így van, ezt mondom !
Le van már töltve rég, de jelenleg még kódolt sajnos.
Észak-Amerikaiaknak már tegnap kikódolták.

Alwares
De pre-loadolni már rég lehet! Én úgy tudom. Szóval van akinek már le van töltve csak még a steam nem engedélyezi az inditást..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Mr Bishop
Sziasztok !
Most várhatok holnap reggelig, Steam-en akkor lesz elérhetõ, de mindegy,
hétvégén lehet nyomni.

koschwarz
hát ha így visszagondolok, az utóbbi idõben a HL2 és a condemned volt olyan csõjáték, amit toltam, most oblivion, ghost recon, és bf2-õt játszok, ha van egy szabad órám, pár hónapja fejeztem be a swat4 kiegjét...egyik sem a klasszikus csõjáték kategória. ha nagyon jó a hangulata, akkor még belefér, de manapság ilyen játékmenettel kiadni játékot...

bár újszülötteknek valszeg még ez is újdonság<#email>