Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A krekked szar.
Ha lejebb görgetsz ott látsz a 2733-as hozzászólásnál találsz egy linket ami állítólag mûködik.Próbáld meg lehet hogy jó lesz én most próbálom behívni a demóban az E3-as pályát amiben benne van az összes skill és varázslat.
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Azt hittem, hogy a falon a kar nem mûködik, pedig csak klaviatúra problema volt.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Nekem azt írja az objectives-ben h a maiden's eye kell!
Hiszek neked de ha az a sárga akkor mondd el a többit is h hol vannak pls!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az lenne a poblémám, hogy a játék kilép engine hibával, és nem tudom folytatni a játékot, mert csak egy résznél van ez. Amikor a megkell ölni a
a katonákat hogy ne jussanak fel a hajóra, és pont amikor jönne a videó, hogy folytassa a játékot, mindig ki lép. Tudja valaki erre a megoldást?
the maiden’s eye
the matron’s heart
soul of the crone
... a szinekre fejbol mar nem emlekszem
a pókba be kéne tenni 4 kristályt 1et a fejére az fehér 3at pedig a potrohára v milyére abból a felsõ kettõ +van az alsó nincs
ami már megvan: fehér,sárga,lila
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Srácok a koponyát szeretném megszerezni a kriptás zambis résznél , a pók bálványba kéne szerválnom 4 kristályt!! 3 már megvan de ahogy állsz szembe a szoborral onnan nézve balra nem tudok bemenni sehogy se!!
<#wilting>#wilting>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
már arra gyanakszom, h a tft-m miatt kapcsolja ki a monitoromat a game és jön be utána fekete képernyö...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
már probáltam a menuben mindenféle beállitást, és semmi nem használt.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
AMD Athlon 2,5+, 1GB ram, Shappire X700, WinXp SP2
Leszedtem az itt belinkelt Cracket, és próbáltam az új securom loaderrel is, de ha elindítom a játékot, egy fél pillanatra az egér mellett megjelenik a homokóra, utána nem történik semmi...
CSak én rontottam el valamit vagy másnak se indul?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Valaki plz. mondja meg, hogy a kristály lopós varázsló nénit, hogy iktassam ki!
Észrevesz felemel a magasba és megfojt az állat.:]
Darth Vader menyasszonya.
Természetesen privát üzenetben.
THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H