Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Nos a Co-op engem nem szomorít el. Bár érdekes lett volna kipróbálni. Kûlsõ nézet meg aztán fõleg nem szomorít el. Végre egy RPG ami végig FP nézetben megy.
Szóval nem fogok "mély levegõ, start new game" stílusban leûlni játszani. Mert ettõl még lehet jó. hacsak ki nem veszik az íjat, a kardot, a varázslatokat, az orkokat, a pályaelemeket, és a fõkarit. Aztán játszahtunk a nagy feketeségben a nagy feketeséggel a nagy feketeség ellen, nagy feketeséggel a kezünk helyében.<#idiota>

Magiszter
"a játékhoz pedig nem lesz szükségünk AGEIA-processzorhoz."
Széjjel is röhögtem volna az agyam ha kell hozzá. Aztán pedig mentem volna a hõsök terére tüntetni.<#vigyor> Szörsz Rúlz<#taps>

j0nNyKa
latom megertetted a hsz-em
mindent beigernek, aztan mar a betaban (!) kivesznek 1 csomo beigert dolgot
te ebbol arra kovetkeztetsz h minden rendben ?
ha nem gond, en nem loloznek, meghagyom neked.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

a coop tényleg sajnálatos de nehogy már a külsõ nézet legyen a fõ dolog ami miatt jo lessz vagy nem..., lol 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
dejo hogy bejelentik hogy lesz coop, es 1 napnyi beta utan rajonnek, hogy meg se
dejo hogy nem lesz kulso nezet
dejo hogy ebben is csalodni fogunk

grebber
Dark Messiah of Might and Magic érdekességek
<2006. július 16. @ 12:36 - Mantis>

A játék hivatalos fórumán Raphael Colantonio (Acheval) megválaszolt néhány kérdést a Dark Messiah of Might and Magiccel kapcsolatban. A szeptember 28-án megjelenõ FPS-ben bizony elképzelhetõ, hogy lesz pályaszerkesztõ is. Azonban sokak mély sajnálatára multis co-op mód már nem kap helyet a játékban.

Lesznek kétkezes fegyverek is, azonban ellenkezõ esetben pajzsot is hordhatunk. Nem lesz harmadiknézetû mód, kizárólag elsõnézetben játszhatunk. Az AI pillanatnyi taktikánk és fegyverzetünk szerint dolgozik majd ellenünk, a játékhoz pedig nem lesz szükségünk AGEIA-processzorhoz.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

j0nNyKa
(...nem...)

Magiszter
Monst merje valaki azt mondani hogy nem <#nyes>

j0nNyKa
egyertelmu.
😄

Magiszter
akkor jól tudtam :-) Remélem felteszik hamarosan a Dark Messiah SP OPEN FULL-t vagy ilyesmit. És bárki leszedheti <#idiota>

j0nNyKa
igen, regelni kellett closed betara, es ha bevalasztottak, kaptal 1 kulcsot, amit siman aktivalni kellett steamen

Magiszter
Mert nem vagy eléggé fúrmányos (a tört sztím csodákra képes<#idiota>)
Amúgy meg aki kipróbálta az azt mondta hogy:
1.) Ez még béta. Nincs benne még egy csomó dolog
2.) Simán szaladgál a gépen álá szörsz
3.) Nagyon szépen néz ki, bár még nem a végleges grafikát tükrözi.

GothiK Aesh
nekem nincs fenn steamen a closed béta pedig regeltem is rá :S 😞

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Magiszter
Ezek szerint a DM-esek mégis csak valami kapcsolatban vannak a valve-el hogy az õ termékük fent van a steam-en. megprózálom leszedni bár a closed lehet azt jelenti hogy valami kis zárt csoport szedheti le. Pl beta teszterek

j0nNyKa
bar mondjuk ugye ez source engine, ennyi koze talan lehet steamhez, illetve hl2hoz..

j0nNyKa
steamen most mindenfele product van, aminek semmi koze a valvehoz
mostmar nem a fileplanet subscribe a meno, hanem a steam.. :|

Magiszter
Nah mivel találtam valami érdekeset ezért megszólalok.
Steam-en fent van a Dark Messiah MP Closed Beta. Mit keres a steam-en?

Magiszter
Nah akkor én most berakom könyvjelzõkbe ezt a topikot és ha kijön a játék akkor szólalok meg. Bár egyzserûbb azt mondani: Já Mejin Fûrer!

j0nNyKa
ja mert amig nincs kint a jatek, nem lehet rola beszelni? ez nekem ujdonsag
akkor mi tortent az 1. ~250 hszben?
meg nem ertem, hogy mivel jobb a kussolasnal a vgakrol, es az ogazdagokrol folytatott flame
ezt azert meg elmagyarazhatnad

reaper4
ez szerintem is egyértelmû..

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Csibe001
Lehet nem az, de sztem annak nincs értelme, hogy jaj de jó videó milyen király ez milyen király az...majd ha itt lesz a játék akkor lesz értelme de videóknál nem nagyon szvsz. 😊

reaper4
<#eljen> mér gondolják azt emberek hogy aki ilyet vesz az nem tudja h idõvel a csúcskategória nem lesz csúcskategória?

ez csak költõi kérdés....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Magiszter
Jaja jót dumcsiztunk. Csak kár hogy ez nem a 100k-s kártyák topik. De majd ha jön egy góré akkor megmondja hogy mirõl beszélgethetünk. De szerintem is vissza kellene kaynarodni a játékhoz. Ki melyik pályán tart? <#nyes><#idiota>

Csibe001
Nyugi johnnyka, amíg nincs kint a játék addig kussoljunk?Milyen jól elbeszélgettünk a mai nap is a 100k-s kártyákról. ^^

Magiszter
Sajnos nagyon lassacskán jön a játék. Addig marad a nyálcsorgatás a videókra. Amúgy felfedeztem egy érdekes dolgot. azt hogy a muksó keze akivel vagyunk eléggé érdekesen néz ki. És az újait is furán görbítgeti. Én látom rosszul?

CS@
Jogos téma lezárva, Jöjjön lassacskán a játék.

Magiszter
Akkor egy bölcs mondással le is zárnám a vitát:
"ne vitatkozz hülyékkel mert lesûlyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal"

Ezért maradjunk a Topik címénél. Én már nem irok ekkora offokat (remélhetõleg<#vigyor>)

j0nNyKa
azert a 2 mas
ott segitseget nyujtanak egymasnak a jatekkal kapcsolatban hardwares szempontbol
itt flamelnek 1 nagyszajut a hardware miatt
azert erezheto szerintem a kulonbseg
(egyebkent nezem a topicot, amirol szo van, es hidd el, moderalnam, ha az menne, ami itt, de a fentibol lathatod, hogy -szerintem- nem ez megy ott...)

CS@
Okés teljesen egyet értek veled <#eljen> csak azt nem értettem miért háborodtál fel ezen, hiszen ehhez hasonló dolgok szinte minden fórumban elõfordulnak.
Neked pedig ezt különösen tudnod kéne, mert ha benézel oda, ahol te vagy a házigazda, és mondjuk átsasolod a ma reggeli/délelõtti hozzászólásokat, akkor ott is ehhez hasonló helyzettel találkozol, ami inkább egy hardware topikokba való.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
nem ertem az osszefuggest a topic cime, meg a 100k ft-os VGA-k kozti rinyalas kozott
rinyalni hardware topicban kell, jatekrol beszelni itt
ha ennyire lenezik az okosok azt, aki verte a nyalat a jo VGA-ajara, akkor hagyjak ra... maskulonben csak neki lesz jo erzes, hogy foglalkoznak vele

CS@
Hát néked meg mi nyomta fel a pumpád, hogy ilyen morcos lettél?

j0nNyKa
en meg uzenem az osszes geciokosnak hogy ez nem az a topic, aminek ok hiszik
:[

grebber
Õk meg visszaüzenik nekünk hogy rakjunk maxra mindent és utánna ugassunk ,errõl ennyit!

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Aki 100.000 Ft-os karit vett, annak csak annyit üzennék h. 2 hónap múlva kb. feleannyit fog érni a kártyája, mint most; és h. 1-2 év múlva ugyanolyan középkategóriás lesz, mint a 6600 GT. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

koschwarz
hát azért ez így túlzás. elfutogat, mondjuk inkább így. igazából ennél a két játéknál fõleg a videokari memóriájának mérete számít, meg a proci is. a graw nekem is 1024-ben medium beállításokkal fut (3000+, 1,5 G memo), de az fps max 40. de ha valami történik, akkor 20 alá is lemegy. az oblivion jobb valamivel, bár azt csak 800x600-ban tolom, kb. közepes beállításokkal, de még így is szebb az összhatás, mint a graw-ban. de az fps szintén sokszor a béka segge alatt van. ez a baj.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Magiszter
Nah lassan hasamegyek leülök a 100.000 forintos gépem elé (benne van az monitor, a bill, egér, hangfal, az asztal és a szék is) és végigtolom a doom 2-õt <#nyes>

Magiszter
Igen úgy tûnik sajna hogy a fõmonsztákat csak 1 féle képen lehet kinyírni. de reméljük hogy ez a legnagyobb hibája.

Igen ilyenek mindig vannak. De ha csak 1 percet ahasználnák az agyukat és nem csak a W,A,S,D mouse 1-et akkor õk is kitalálhatnák.

reger: szerintem egy jó kártya az a 6600gt <#eljen>

reger
Amúgy még a GRAW-hoz meg az oblivionhoz se kell 100000+ videókari Mindakettõ elfutott a 6600 gt-men 1024*768-ba. A Graw medium beállításokon az oblivion meg hdr-el szinte minden maxon

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

CS@
Az elõzetes videók alapján erre komoly esély van.
Ezekbõl néhányszor úgy tûnt, hogy bizonyos lényekkel csak egy bizonyos módszerrel végezhetünk majd.
-Segíccsetek léccci nem tom, hogy kell megölni az elsõ pálya végén a NagySzõrösIrgumBurgumot.
-Olvass vissza kettõvel alattad válaszoltak rá.
…és hasonló nagyszerû párbeszédek.

Magiszter
Na ja. Át kellene menni a "hogyan sminekljem magam dzsenifer lopeznek" nõi fórumra <#hehe><#mf1>

Magiszter
Izlések és taslik. Én egy nõben nem éppen a rectum-ára vagyok kiváncsi ha már "vizsgálódhatok", hanem egy kicsit odébb lévõ reprodukciós szerveire. és ohgy még bölcselkedjek egy kicsit "Ahány ház annyi szokás"

Azért röhögnék egy sort ha valaki beírná hoyg elakadt az x-edik pályán, és milyen xar nehéz a játék <#idiota>

Csibe001
Egy a ciki, túl sok nõi fórumozó nincsen legalábbis itt O_o

SZilaJMaGGoT
ANÁL RULZ!!!<#idiota><#hehe>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

CS@
Egy olyan játékról bármiben vitázni ami még meg sem jelent szerintem is hülyeség.

Viszont nem bírom kihagyni, amit erre a remek bölcs mondásra egyszer már leírtam, úgyhogy megteszem még egyszer:
Elsõre olvasásra jópofának tartottam, de aztán végiggondoltam és rájöttem, hogy teljesen baromság mert én biza egy csomó nõnemû lénynek, hááát, hogy is mondjam szépen...szívesen megvizsgálnám a hátulsó fertályát.

Magiszter
Jó persze ha pénzért vágod le a füvet az más<#nyes>. De jelen esetben a készítõk kapnak x pénzt (nem 2 fillért) és aztán viszlát. A bevételi nyereség az viszont a céget érinti(meg a kiadót). ha sok a bevétel természetesen csinálnak 2. részt vagy új projektet ahol visszahívják a jól bevát bandát. ezért van némi érdeke a programozónak, grafikusnak, conceptesnek... de... persze mivel õ a bevételbõl nem lát pénzt ezért elkészíti a maga kis mûvét és ha valaki megjegyzi hogy "Nekem nagyon nemtetszik ahogy összeesnek az ellenfelek" akkor jön a kérdés miért? "Olyan okádék szar az egész nem tetszik" akkor jön a kérdés de miért? "errõl ne vitázunk nem tetszik nekem és kész!" akkor vállat von és játszik tovább D3-at multiban a részleggel(<#idiota>)

De tényleg ne vitázzunk errõl. Hogy is van az a bölcs mondás? "a vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van 1 de senki nem kiváncsi a másikéra" <#banplz>

Amúgy meg: kereskedõ? Én meg infós vagyok (hobbi:grafikus, játékmodolás, szakma:rend.infó.) ezért nem szeretem az ilyen "nem tetszik ahogy mozog az az izé ott" kezdetû dumákat mert tudom mit össze lehet vele szenvedni hogy egyáltalán odáig eljussunk hogy mozog az az izé <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Veled is egyet kell, hogy értsek... :\ Télleg az õk érdekük, hogy eladható cuccot csináljanak, és le lehet szólni valamit attól, hogy nem veszem meg, épp azért mert meg se érdemli, hogy megvegyem... Különben meg tizenévesen nem is megy annyira ez a dolog, hogy mindent meg tudjon venni az ember, meló nincsen anyámékat meg nem tudom annyi pénzel lehúzni... :S

SZilaJMaGGoT
újgazdag <#kocsog> vagy, ennyi... Te megteheted, hogy 100000-ket költsél, mi nem...

CS@
A netes letöltõs dologgal nagyjából egyet értek veled, de azért annyit megjegyeznék, hogy én már sosem fogok megvenni egy játékot se anélkül, hogy ne tölthessek el vele egy kis idõt. Miután ez megtörtént majd eldöntöm, hogy érdemes e pénzt áldoznom rá. Ha a nem mellett döntök, akkor jó eséllyel nem tetszik a játék, ha 3percen belül döntök a nem mellett, akkor még az is lehet, hogy a játék megérett a leugatásra.

A csináljon jobbat -ban ebbõl a szemszögbõl neked van igazad, de ha azt nézem, hogy a készítõk közel állnak a kereskedõkhöz(érdekük, hogy minél többen megvegyék a portékáikat), grebber pedig közel áll a lehetséges vásárlóhoz(reméljük<#buck>) akkor lehet, hogy elõszedem azt a nyamvadt fûnyírót és levágom azt a két száll füvet a vevõ kedvéért. Na jó ez már tényleg erõs túlzás és lehet kissé meg is látszik belõle, hogy kereskedõ a szakmám <#idiota>

Magiszter
Dettó<#nyes>

És attól hogy még az original HL2-ben nem volt HDR én varázsoltam bele, motion blurt is meg Dept of Field -et is. (ala Garry's mod 9.0.4)<#nyes>