Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy nehezen összekûzdenek egy játékot. Az egész gyönyörû meg minden, erre jön valaki aki azt mondaja hogy nem tetszik az a pixel ott a jobb sarokban szar az egész játék. Ha én lennék a készítõ és ilyet mondanának nekem akkor vagy lexarnám magasról az ürgét vagy ha rossz napom van akkor egyszerûen tökönrúgom hogy mentõ viszi el. Fõleg ha még kész sincs.
A másik dolog ami miatt felmegy bennem a pumpa az az ha valaki olyan ugat le egy játékot aki letöltötte netrõl. Ez olyan mintha kirabolék egy nagyit az utcán aztán visszamennék leugatni hogy "miért csak 500forint van a tárcádban!!!"
A másik meg az hogy "Az csináljon jobbat, akinek ez a dolga." Nem egészen. Ha neked az a dolgod hogy lenyírd a füvet akkor lenyírod a füvet. Aztán jön a szomszéd senki és azt mondja hogy ott még 2 fûszál magasabb mint másutt. akkor mit csinálsz? Elõkotrod a fûnyírót és lenyírod a 2 szálat? Egyértelmû hogy nem. "Ha nem teszik nyírd le magad", vagy vállat vonsz és mész sörözni a TV elé. Éppen ezért igaz amit mondasz, részben. Az csinálja akinek a dolga. De ha jobbat akarsz magadnak kell csinálnod. Ha meg nem tudsz akkor ne szólj le másokat és ne egyere a de szar ez, de szar az dumával...
Egyébként csak egy kis javítás a HL2-ben még nem volt HDR, elõszõr a Lost Coastban volt.De nálam az episode1 is maxon futott szóval nincs szükség valóban 100-es kártyára...
Az újgazdag teóriáddal maximálisan egyet értek, én is izzadok tovább a számlák kifizetése végett 😛
Mint, azt már néhányszor leírtam, amikor ezt a csinálj jobbat baromságot olvasom, leírom megint:
Az csináljon jobbat, akinek ez a dolga. Szép is lenne, ha tényleg nem várnánk többet másoktól, mint magunktól. Fogalmam sincs, hogy kell egy autón motorgenerált csinálni, de ezek szerint ne vigyem autószerelõhöz, mert õ sem tudja jobban. Ha neked nem tetszenek a kormányrendeletek, attól még nem mész politikusnak, hogy jobbat csináljSTB.
Amúgy ezért is nem vezsek 100.000.-es kártyát. Mit csináljak vele? Amihez kell az nem érdekel (nem azért mert kell hozzá) ami meg érdekel az úgyis megy a gépemen legrosszabb esetben medium-on. Szal az ilyen ujgazdag unatkozó csemeték vegyenek inkább kocsit és szaladjanak neki egy fának 230-al mert "rám nem vonatkoznak a fizika szabályai" felvogásúak...
nah kiéltem magam most már dolgozhatok <#nyes>#nyes>
És nem azért hogy 100k-s kártyát vegyek hanem azért hogy kifizessem a víz,villany számlákat...
Egyébként próbáld csak ki az Episode1-et meg fogsz lepõdni 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
én ugyan nem játszok egy ilyen ósdi motorral
nem azért vettem meg a legjobb videókártyát 100000+ forintért
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tiszta égés ilyen régi motort használni amikor ezerszer jobbak vannak a piacon
az ég szerelmére 2006 júliusa van!
S a videókból is nagyon úgy tûnt nekem, hogy ugyanaz a ragdoll.
Dark Messiah (Dárk Messájá) sztem
Jah amúgy erre mondják azt hogy "ne várj többet mástól mint amire magad is képes vagy" azaz ha nem tetszik csinálj jobbat. Szörszre lesz írva szal nem lesz túl bonyolult. Ja hogy te még nem csináltál modokat sem pl hl2-höz? Hát akkor meg mért szólod le a játékot ami még meg sem jelent?
No de ne vitatkozzunk
Next PC upgrade: 2022
Egyébként csalókák ezek az elõzetesek. Mindig az látszódik csak h. milyen szuper lesz a játék, aztán amikor kijön... nem egészen ezt vártuk. Sorolhatnék példákat nem is olyan régrõl, de inkább nem teszem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nem akarom,hogy egy "w+egér" legyen arról szó nincs,de mostanában a nagyágyú játékokból a JÁTÉK szót hiányolom,ha értitek mire gondolok
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
nekem is tetszik hogy bármi lehetsz, csak attól függ mire gyúrsz. És ilyenkor látom hogy nagyon nagyon messze van még az a szeptember <#rinya>#rinya>
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23068
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Grat hozzájuk!!!(mármint az összegyûjtögetésért)<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Uj DM videok (55 Mb)
Next PC upgrade: 2022