Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Arra, hogy aki FPS nyomja, az cs/cod, aki rpgzni akar, az már régen vmi online jatekot tol, es nem fogja több honapos karijat otthagyni pl l2/gw...akármi
mas multi meg eddig nem nagyon jött be, akinek tetszike z a multis dolog ugyis mmorpgben pvpzik, pl gw, durva pvprendszer, l2->siege, nem sorolnám....

tugyiti
mire alapozod ezt ?
arra hogy kaszt rendszerek csak együtt tudnak majd teljes egységeket alkotni,vagy hogy 5 küldes lesz egymás után és terület foglalás lesz ....
etc...etc..
kastil
na jah, inferno gizda, csak betettem demoban vmi nagy mobot, valami orias volt, mittomén' mi a neve, sajna akarmit csinaltam vele nem halt be, de az valami eszmeletlen jo volt, amikor felkapta a foldrol a hullákat, es azt dobalta felém, nagy bejott, VÁROM!!!!!!!!<#eplus2><#eplus2>

kastil
Na vajon miert...durva lesz az biztos, de nem fog akkora tomegeket vonzani hogy hosszueletu legyen^^

armageddon666
fire ball meg inferno is jól mûködik 😄 a gond az hogy sok manát zabál az összes spell és ha jól vettem észre nem töltõdik csak potitól...

@

tugyiti
már miért ne játszanák a multit??
kastil
Multirol nem is beszélve, kétlem h sokaig jatszani fogjak multit, de egy jodarabig tuti marhanagy poén lesz...

Magiszter
Hát igen. a varik elég gyengék lettek, reméljük észrevették ezt a készítõk, vagy esetleg több is lesz csak demóba nem rakták be még mutatóba se... nemtom. majd meglátjuk.

kastil
Demoban at lehetett irkalni egyik filet, es akkor midnen skill megvolt, meg lehetett betenni még mobokat meg iylesmi, nekem a skillek elég gyengének tuntek, egyedul ami ert valamit az a flame trap meg telekinezis volt.
de lehet hogy csak demoban, es tuti nagy siker lesz, csak legyenek nagy nyitott mapek 😊

Halfer
ö... PC Exklúzív, csak megsúgom 😉

22Barna22
"pfff..."

Ez mi volt?

pfff...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

22Barna22
De megcsinálják mert nekem konzolra kell!<#duhos2><#vigyor2>

vagy nem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

22Barna22
Ha PC-n nagy siker lesz, márpedig az lesz akkor megcsinálják.

22Barna22
Sztem tutkó megcsinálják konzolra.

grebber
Nem szopat senki Október 24.-én jön a game!
Konzolról egyenlõre nemtudok!

Next PC upgrade: 2022

kastil
ÁÁÁ ne szopassatok már, alig varom h kijojjon, amugy lesz vmi konzolra is?^^

Halfer
én úgy tudom októberre tették 😞

22Barna22
Azt hallottam szeptemberben megjelenik a full verzió...
Lehetséges ez?

Magiszter
Egy illetékest kell megkérni. Most megyek haza és folytatom. Addig intézkedjetek.

Alwares
Az oldalad fejlécét be lehetne tenni ide a topicba is!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tugyiti
<#eljen> faja lesz <#vigyor3>
Magiszter
új oldal (mert az UW beszart) Dark Messaih

Magiszter
Most suliban vagyok és csinálom az oldalt tovább.

bannert meg ilyeneket nem tudom felrakni nincs hozzá jogom

nah megyek vissza

Nagyon zsir a darkmessiah.uw.hu,

tegyed fel a bannert és a faq-t is....<#worship>

tugyiti
pm ment
Magiszter
Az oldalt majd most hétvégén megcsinálom egy pöttyett szebbre. Szombaton a suliban úgyis webszerkesztést fogunk venni.<#vigyor>
Majd lesz benne néhány menü. De ha tudsz akkor segíthetsz persze. 1x próbáltam meg egyedül egy fórumot adminisztrálni de nem ment. 3-an már könnyebb volt. Szóval ha akarsz segíthetsz. Nyitott vagyok mindenre. De az elképzelésemben lesz egy felsõ menüsor amiben lesznek majd: Hírek, Játékról, Demo, Cheat-ek, Kiegészítõk, Tippek-Trükkök...
Hírek: egyértelmû mi lesz benne
Jétákról: Története, karakterek, fegyverek, és érdekességek
Demo: letölthetõség, elemzés, vélemények
Cheat-ek: Majd a fullhoz kódok
Kiegészítõk: Pályák, új modellek...
Tippek-Trükkök: ide kerülne az amit eddig összehoztam az oldalon.

Szóval jó lenne még egy segítõ kéz. Ha van MSN-ed akkor privizd meg és ott megdumáljuk a részleteket holnap még a csillagkapú elött XD (3-ra érek haza)

tugyiti
nm!<#wink>az oldal hogy halad,valamit tudok segiteni?
Kandurex
Ez fél mega, csiszolj a méretein, mondjuk 10-zed ennyiben tökéletes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Magiszter
fent van. darkmessiah.uw.hu

Magiszter
<#worship><#eljen>

tugyiti
# 975, de tessék itt van még 1x
Magiszter
izé. Légysziiiiiiii

Magiszter
opsz <#falbav>
nah akkor linkeld be és kirakom az oldalamra (remélem).

tugyiti
Még azt se raktad ki amit a te oldaladra csináltam.
Magiszter
Akkor tákolj valamit <#eljen>

Alwares
Én szivesen csinálnék neki fejlécet, összeolloózhetok valamit ha akarjátok...

Magiszter
Miért van az hogy a legegyszerûbb dolgokat nem mondom? Nekem ez annyira egyértelmû hogy már el is felejtem <#falbav>

Magiszter
NEM AKAR VALAKI A JÁTÉKNAK LOGOT/BANNERT CSINÁLNI??? OLYAN KOPÁR ÍGY A FÓRUM <#rinya>

valami szaki tengernyi idõvel összeollózhatna valamit.<#nemtudom>

Alwares
Vagy indisd csak ujra a gépet és próbáld ujra...

Magiszter
Most mondanám azt hogy próbáld újrarakni, ha úgy sem megy akkor meg a windowst (mi az a 30 perc +20 perc?! vagy ghost-al 10perc?!) Szóval én nem tudok így hírtelen mást, ha még csak a háttérben sem futja magát. Vagy próbálj meg nem parancsikonból indítani hanem közvetlen.
Ha nem segít semmi akkor passz piros.

Valaki help, nekem a Demo egyáltalán nem csinál semmit, dupla klikk az indítófile-ra, és még háttérben sem indul el. Egyszerûen nem csinál semmit! Help! Visszaolvasva nem találtam megoldást... Amit találtam azt próbáltam, de nem ment. Mármint a kompatible mode-ot, meg azt a védelmi szarságot is.

steam, origin: ACE_hun

Alwares
Ez az oldal már nagyon régóta igy van kinn. Szal biztosan lesz még valami...

Magiszter
Hát nincs túl nagy változatosság. katona,katona,zombi,zombi,paksimonszta,paksimonszta. Reméljük azért lesz más is benne.

Alwares
A játékban szereplõ szörnyek: link oda

Alwares
Ebben az esetben a gamespot.com-on kéne de ezért is fizetni kellene...

armageddon666
hogyan lehet sign uppolni???

@

Alwares
Jah bocsa nem is nyilt csak hamarosan lesz az...

If you’re one of the first 5,000 eligible Total Access members to sign up, you’ll get full access to the beta version of the game absolutely free.

Alwares
Héj emberek, ez nagyon fog érdekelni titeket!
Nyilt béta a steamon!!! Hajrá mindeki kattanjon rá! Én még nem próbáltam ki de szerintem az!
http://www.gamespot.com/betas/darkmessiah/index.php
http://www.mightandmagic.com/us/demo.php