Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mas multi meg eddig nem nagyon jött be, akinek tetszike z a multis dolog ugyis mmorpgben pvpzik, pl gw, durva pvprendszer, l2->siege, nem sorolnám....
arra hogy kaszt rendszerek csak együtt tudnak majd teljes egységeket alkotni,vagy hogy 5 küldes lesz egymás után és terület foglalás lesz ....
etc...etc..
@
de lehet hogy csak demoban, es tuti nagy siker lesz, csak legyenek nagy nyitott mapek 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
bannert meg ilyeneket nem tudom felrakni nincs hozzá jogom
nah megyek vissza
tegyed fel a bannert és a faq-t is....<#worship>#worship>
Majd lesz benne néhány menü. De ha tudsz akkor segíthetsz persze. 1x próbáltam meg egyedül egy fórumot adminisztrálni de nem ment. 3-an már könnyebb volt. Szóval ha akarsz segíthetsz. Nyitott vagyok mindenre. De az elképzelésemben lesz egy felsõ menüsor amiben lesznek majd: Hírek, Játékról, Demo, Cheat-ek, Kiegészítõk, Tippek-Trükkök...
Hírek: egyértelmû mi lesz benne
Jétákról: Története, karakterek, fegyverek, és érdekességek
Demo: letölthetõség, elemzés, vélemények
Cheat-ek: Majd a fullhoz kódok
Kiegészítõk: Pályák, új modellek...
Tippek-Trükkök: ide kerülne az amit eddig összehoztam az oldalon.
Szóval jó lenne még egy segítõ kéz. Ha van MSN-ed akkor privizd meg és ott megdumáljuk a részleteket holnap még a csillagkapú elött XD (3-ra érek haza)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
valami szaki tengernyi idõvel összeollózhatna valamit.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha nem segít semmi akkor passz piros.
steam, origin: ACE_hun
If you’re one of the first 5,000 eligible Total Access members to sign up, you’ll get full access to the beta version of the game absolutely free.