Milyen PDA-t?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.
Papíron én is jobban szeretek olvasni, csak enyhénszólva drága mulatság lenne kinyomtatni a sok e-book-omat. Gép elött görnyedve meg nemszeretek olvasni.

PíszLávJuniti
Mindenképpen 3,5" tftset nézzél!
Bár én nem szeretek rajta olvasni, kényelmesebb gépen, vagy könyvbõl.
Szerintem ilyet kapsz már 80 alatt is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sziasztok! Elektronikus könyv olvasásra, és gps-navigálásra milyet ajánlotok? Úgy hozzávetõlegesen 100e-ig.

red bull
Kingston kártyát vegyél...Lehet drága 1 kicsit de ha neked gyorsaságra kell, kingston...Egyébként ram-ba is a kingston a legjobb...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

mateus33
Sziasztok! Ha fõleg GPS-re kéne a PDA,akkor jó az olcsóbb fajta? Vagy jobb egy hasonló árkategóriájú kimondott GPS készülék? Van aki erre,van aki arra esküszik,de ha jó a PDA is erre a célra,akkor inkább azt vennék.

PíszLávJuniti
pqi 150x et ajánlom.
depo.hu és edigital.hu-t érdemes megnézni

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Csacsi
Jó, akkor konkretizálom. 4gb-os Sd kártya kéne, csak kéne tudni, hol olcsóbb, és melyik márka érdemes. Amelyik megbízható, és elég gyors.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

amilyen belemegy.

es ott vedd, ahol a legjobban elerheto szamodra

Csacsi
Sziasztok. Milyen memóriakártyát ajánlotok pda-hoz? És hol vegyek? Konkrét link is jól jönne. Köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Auruma
Acer N35-ös GPS-es PDA 1 Gb-os karival, minden madzagjával (hálózati töltõ; autós töltõ; usb kábel; aluminium tok; stb. 55K-ért adom.
e-mail: [email protected]

Sõt 4 gb ot is

Sokkal gyorsabban kommunikál a mûholdakkal, pontosabb, és kevésbé veszíti el a jeleket.

PíszLávJuniti
Tetszik az Asusok kihajthatós GPS antennája!
Kíváncsi lennék, hogy mennyivel nagyobb nyereségük van kihajtva, mint egy más, beépített kütyünél.

M@TriX
2GB-osat még kezel

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Recs
Hali!!
Én nem vagyok nagyon otthon a témában és nem tudom hogy van-e korlátja a bõvítésnek. Nekem egy Fujitsu-Siemens N 520-as lenne a választottam. A leírásban szerepel hogy sd karival bõvíthetõ. De jó vajon bele egy 2GB-os is???

hunbasser
az apróhirdetést fent találod,ez a topik nem erre való

ReaL MaDRid x siempre

Eladó sürgõsen egy Mitac Mio 180 Digiwalker típusú PDA kitûnõ állapotban, töltõvel, telepített IGO 2006 szoftverrel, 1 gb-os SD memóriakártyával. Csak készpénzért, csere nem érdekel!
Ár: 55.000 Ft
[email protected] címen érdeklõdj!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ennél jóval könnyebben fog rájönni mi kell neked ha itt szétnézel és kérdezel.

PíszLávJuniti
PDA-t nem ajánlanék szövegszerkesztésre semmiképpen 😊
Alap szövegszerkesztõ dolgot szinte mindegyik készülék tud, de ezen felüli elemeket neked kell eldöntened. Multimédiára.. arra megint nem ajánlanék PDA-t 😄 mp3 lejátszáshoz túl sokat eszik ahhoz hogy ezt hallgasd. filmezéshez és képnézegetésre kicsi..
Viszont mindenképpen 3.5 colost vegyél ( vagy nagyobbat ).

teljes mértékben tudom ajánlani azn560at. fõleg ha multimédiára kell. mondjuk tv kimenet nincs rajta, ahhoz ot az x51v. 116 ért megkaphatod+20eft 4gb sd és egy fasza gép van a kezedben.

Neogan
Ha a közeljövõben PDA vásárlásra adnám a fejem mit ajánlanátok? Teljesen kezdõ vagyok, az N560 nagyon tetszik, de nem ismerem ki magam az ár/teljesítmény viszonyában. Ha jól értelmezem az N560 erõsebb mondjuk egy HP iPAQ HW6915-nél de ez sokkal drágább. Szóval mit tudnátok ajánlani max 150 ezer ft-ig. Fõleg multimédiás célokra kéne, meg szövegszerkesztésre és egyéb programok futtatására. Ebbõl az árból a legjobbat szeretném kihozni.

Elõre is kösz!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

116eFt+20eFt 4Gb SD (áfa nélkül kaptam)

Ennyiért tudom drága volt, mert pda webáruházon 136 Igoval és hunosan. De igot be tudok "szerezni"+Hunolással meg egy csomó proginak problémája van.

Szegeden egyébként. Tudok másnak is ennyiért, áfa nélkül...

hunbasser
mennyiért vetted?

ReaL MaDRid x siempre

N560 lett a kütyü. Minden PDA vásárlás elõtt álló ügyfélnek csak ajánlani tudom. Tévhit a sok lehurrogás. GPS teljesen tökéletesen dolgozik, gyönyörû a képe, Wifi kifogástalan, gyors. Egy hátránya van, nem raktak bele nagyobb memóriát. (128) Filmnézés elképesztõen nagy élmény!

Akkor talán ez lehet az amire gondolsz tud deriválni integrálni stb legalább is a leirás alapján

thx

C550 ben nincs GPS, ahoz kell vegyel egy kulso bluetoothos modult, ha iGO t szeretnel hasznalni vele. amugy a tobbi funkciora alkalmas, amit irtal.
szep a kepe , nappali fenyben is olvashato.

szasztok

egy kis segytség kellene. ultra kezdõ lévén szeretném megkérdezni melyiket?
dell x51v vs. Fuji C550

Amire használnám:
-filmnézegetés
-pár alklamazás
-fénykép nézegetés
-játék
-igo
-itthon és hostokon netezés

thx elõre

PíszLávJuniti
Sázmológépnek nem rossz, de érdekelne egyenletmegoldó, szimbolikusan integráló program is.

nem tudom hogy ilyesmire gondoltál el de talán megfelel

PíszLávJuniti
közel Derive szintû programot tudsz mondani?

Mindent lehet, gpst leosztani gépnek a gpsgatel kell.Wlant meg btn keresztül meg lehet osztani.Bár úgy azért nem lesz túl gyors a gép fele de menni fog

Van ezerféle fajta az alap 4 müvelettöl a tudományos sinus cosinus stbn át az egyenlet számlálósig.

http://www.pdamania.hu/soft/422

PíszLávJuniti
és kicsit okosabb progi?
4 alapmûveletnél több kéne

calculator pl

PíszLávJuniti
Milyen néven?

persze

PíszLávJuniti
Számoló program létezik hozzá?

PíszLávJuniti
illene tudnia. csak szoftver kérdése ( lenne ).
a flash kártya sebessége mennyit számít egy progi futtatásánál?

Darth Sith
én spec egy ETEN G500+ -al büszkélkedhetem, nagyon megvagyok elégedve vele, minden funkcija kiválló. WLAN az egyetlen amely nincs benne, de nem is nagyon hiányzik, itthon egyáltalán nem lehetne kihasználni, külföldre nem gyakran járok, kocsiban viszont a GPS nagyon jól tud jönni. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

???

pcn hasznalni a pda alatal hasznalt wlant nem fogod.
forditva megy ugyanis a pc tud leosztani halot a pdanak.

a gps koordinatakt sem fogod atkuldeni pcre szerintem....

PíszLávJuniti
PDA ba integrált a wlan és a gps is.
Ezeket a funkciókat szeretném használni PC-n

Ha külsõ gps egységed van, akkor mindenképp.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

PíszLávJuniti
a PDA GPS koordinátit, és WLAN hálózatot el lehet érni a nagy kocka számítógéprõl, ha össze van dugva?

Endre
Saját antennával általában 3-4 holdat lát, külsõvel 7-8 biztos, ez a pontosságra nagy hatással van. Külsõvel általában 1.2-1.5 méter.
Házak között a belsõ néha elveszti a fonalat, a külsõnél mindig marad elég hold a navigáláshoz.

Magoo
Az az én kedvencem nekem is 😉
n560

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

jopofa cucc a
fujitsu siemens pocket loox n560 as (wifi gps bluetooth infra beepitve )

lan kabelt pda hoz nem lehet kapcsolni.de usb kabelen ( speci kabel adjak hozza ) hozza tud ferni egy szamitogep internetkapcsolatahoz, ha mar mindenaron madzagozni akarsz.

oprendszert cserelni wm5 os modelleken nincs ertelme, mert nincs mas.
wm2003 se gepeken lehet nemelyiknel oprendszert cserelni wm5 re.

itt oprendszert muszaj megvenni a geppel.
raadasul egyfajta ROM ban tarolja az oprendszert, igy azt egy billentyukombinacioval "ujra lehet telepiteni" ( hard reset )

amit a netrol leszedsz vagy a nagy "kocka" szamitogeped segitsegevel activesync kapcsolaton keresztul telepited, vagy kütyün telepitheto verziot szedsz le ( .cab fileok ) amiket a pdan kell elinditani a telepiteshez.