Milyen PDA-t?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papíron én is jobban szeretek olvasni, csak enyhénszólva drága mulatság lenne kinyomtatni a sok e-book-omat. Gép elött görnyedve meg nemszeretek olvasni.
Bár én nem szeretek rajta olvasni, kényelmesebb gépen, vagy könyvbõl.
Szerintem ilyet kapsz már 80 alatt is.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
depo.hu és edigital.hu-t érdemes megnézni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
es ott vedd, ahol a legjobban elerheto szamodra
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
e-mail: [email protected]
Kíváncsi lennék, hogy mennyivel nagyobb nyereségük van kihajtva, mint egy más, beépített kütyünél.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én nem vagyok nagyon otthon a témában és nem tudom hogy van-e korlátja a bõvítésnek. Nekem egy Fujitsu-Siemens N 520-as lenne a választottam. A leírásban szerepel hogy sd karival bõvíthetõ. De jó vajon bele egy 2GB-os is???
Ár: 55.000 Ft
[email protected] címen érdeklõdj!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Alap szövegszerkesztõ dolgot szinte mindegyik készülék tud, de ezen felüli elemeket neked kell eldöntened. Multimédiára.. arra megint nem ajánlanék PDA-t 😄 mp3 lejátszáshoz túl sokat eszik ahhoz hogy ezt hallgasd. filmezéshez és képnézegetésre kicsi..
Viszont mindenképpen 3.5 colost vegyél ( vagy nagyobbat ).
Elõre is kösz!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Ennyiért tudom drága volt, mert pda webáruházon 136 Igoval és hunosan. De igot be tudok "szerezni"+Hunolással meg egy csomó proginak problémája van.
Szegeden egyébként. Tudok másnak is ennyiért, áfa nélkül...
szep a kepe , nappali fenyben is olvashato.
egy kis segytség kellene. ultra kezdõ lévén szeretném megkérdezni melyiket?
dell x51v vs. Fuji C550
Amire használnám:
-filmnézegetés
-pár alklamazás
-fénykép nézegetés
-játék
-igo
-itthon és hostokon netezés
thx elõre
4 alapmûveletnél több kéne
a flash kártya sebessége mennyit számít egy progi futtatásánál?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
pcn hasznalni a pda alatal hasznalt wlant nem fogod.
forditva megy ugyanis a pc tud leosztani halot a pdanak.
a gps koordinatakt sem fogod atkuldeni pcre szerintem....
Ezeket a funkciókat szeretném használni PC-n
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Házak között a belsõ néha elveszti a fonalat, a külsõnél mindig marad elég hold a navigáláshoz.
n560
fujitsu siemens pocket loox n560 as (wifi gps bluetooth infra beepitve )
lan kabelt pda hoz nem lehet kapcsolni.de usb kabelen ( speci kabel adjak hozza ) hozza tud ferni egy szamitogep internetkapcsolatahoz, ha mar mindenaron madzagozni akarsz.
oprendszert cserelni wm5 os modelleken nincs ertelme, mert nincs mas.
wm2003 se gepeken lehet nemelyiknel oprendszert cserelni wm5 re.
itt oprendszert muszaj megvenni a geppel.
raadasul egyfajta ROM ban tarolja az oprendszert, igy azt egy billentyukombinacioval "ujra lehet telepiteni" ( hard reset )
amit a netrol leszedsz vagy a nagy "kocka" szamitogeped segitsegevel activesync kapcsolaton keresztul telepited, vagy kütyün telepitheto verziot szedsz le ( .cab fileok ) amiket a pdan kell elinditani a telepiteshez.