475
Internet Explorer 7
  • cooldoc
    Szia, barát! Én letöltöttem, de nem raktam fel. Qrva munkás, mert mindenképpen el kell távolítani aBéta 3-at ELŐTTE. Utána a biztonság kedvéért a Microsoftos MVP-srácok kétszeri rebootot ajánlanak. Aztán jöhet az időrabló telepítés...
  • Tomicsek
    http://winportal.net/?id=414
    Én még nem raktam fel a IE7-est.
  • cooldoc
    Érdemes felrakni a Béta3 helyett? Mi a különbség?
  • saitek
    Én felraktam, pedig nem eredeti az xp.:)
  • alert
    Ezt is csak az teheti fel akinek eredeti xp-je van nem? :)
  • moonman
    Internet Explorer 7 RC1
  • cooldoc
    Szerintem is- sokkal izgibb volt rossz CD-meghajtóval, DaemonTools-szal feltelepíteni az Office 11-t...És frankón működik! Ez kellemes:) Sokan nem azért törik a progikat, mert pofátlanul drágák, hanem virtusból. I do 'cause I can...
  • cocobanana
    Már saitek tegnap elküldte privibe a megoldást köszönöm is neki.
    Takraj: tudod nem mindenki teheti meg ,hogy csak úgy 35.000Ft elköltsön olyanra amit ingyen is meg lehet szerezni.
  • LeonSilver
    Keress rá erre --> iecustom.rar a gúúúgliban.
  • Dj Faustus #186
    IE7 Beta3 használata régi IE6-os mellett - nálam bevált.
  • cooldoc
    Meg lehet oldani, ha nagyon kell. Privátban elküldöm az elérhetőségét. kell egy kis ügyesség hozzá.
  • takraj
    Vedd meg a Windowst és akkor feltelepül.
  • nksiker
    Én Firefox-ot használok, azóta, hogy az Explorer (a hatos alatt) alatt egy rohadt féreg megtámadott. Beta-t meg nem telepítek, majd csak ha kijön a végleges verzió.
  • cocobanana
    ÉS a BETA3t szeterném felrakni....
  • cocobanana
    Szted?? Termék kulcs...
  • saitek
    Pontosan mit jelent az, hogy nem engedi? Talán valami hibaüzenetet írhatnál.
  • cocobanana
    Plz vki mondja el hogyan tudnám felteni az ie 7.0 betát.Mert sajna nem engedi....
  • LeonSilver
    Ez már nincs fent sajnos.
    Valahova esetleg feltudnád tenni ha Neked megvan?
    Vagy küldjek emil címet?
  • wudy86
    Ok! rendben, akkor felteszem. Régebben olvastam valamit erről, hogy magyarra nem ajánlott feltenni, de ha nektek gond nélkül megy, akkor ok :)
  • cooldoc
    Nálam is fent van - stabil, megbízható. És szerintem szép is - noha én inkább Opera és Firefox-párti vagyok.
  • Tovi
    nekem tökéletesen működik már pár hónapja, szerintem tedd fel nyugodtan.
  • wudy86
    Sziasztok!

Az IE7-et fel lehet tenni magyar XP SP2-re vagy okoz valami kellemetlenséget? Köszi
  • FLeK0
    még idén is kijöhet, elvileg ősszel. A vistában ie7+ lesz, úgyhogy a sima 7-es megjelenése után is lehet komolyabban fejleszteni.
  • TothLaci
    Szerintem akkor, mint a Vista
    Vagy kicsivel előtte...
  • LaciMaci
    Sziasztok!

Mikor jelenik meg az Internet Explorer 7 Teljes Verziója?
  • VinylToy #170
    értem.
  • FLeK0
    Azt az oldalt a fejlesztőinek kell frissítenie, eddig se működött vele rendesen.
  • VinylToy #168
    pl.: iwiw
  • agyhalál
    Mondanál ilyen címeket?
  • VinylToy #166
    Hello!

A görgető sáv nem jelenik meg bizonyos oldalakon, de csak az oldalsó!
    Tudja valaki mitől lehet?

Köszi a válaszokat előre is
  • baajos
    Nos az a helyzet, hogy ha a phishing filtert nem kapcsolom ki akkor akadályokba ütközöm a lapok megtekintésénél. Amiota disable -ra tettem megnyilik minden. De még így lassabb mint a firefox sajnálom..
  • baajos
    tökéletesen és gyorsan működik a 7-es nálam. Csak jól kell beállitani mindent.És nem kell mindent bepipálni csak azért mert jól hangzik,hogy kiszűr akkor valamit. Sok ilyen funkció lassitja a böngészést.
  • moonman
    Internet Explorer 7 Beta 3
  • cooldoc
    Nem vádollak, löketem sincs ki vagy. Nem is akartalak meggyőzni semmiről. Ennél semlegesebben már nem linkelhetek be egy tanulságosnak vélt oldalt. Mindenki azt használ, amit akar - te is. Én maradok a Rókánál és az Operánál.
    Annyit bátorkodom megjegyezni - he nem is találkozik megfellebbezhetetlen véleményeddel-, hogy az IE7 úgy tűnik, jól sikerült. Oszt jónapot...
  • DjDano
    már a tesztkonfiguráció is nevetséges "800 MHz Intel Pentium 3, 256 MB RAM." Miért egy csaknem 10 éves procival kell tesztelni? LOL
  • DjDano
    Nem érdekelnek az idióta cikkek, és tapasztalatból mondom hogy gyorsabb!! És még engem szoktak MS elfogultsággal vádolni...
  • baajos
    jó tudom, de annyi mindenhez találni, hátha van valahol! Végülis nem lehet nagy gond átírni!
  • FLeK0
    Internet Explorer 7 will be available in several languages when the final product is released in the second half of 2006. Internet Explorer 7 Beta 2 is available now in Arabic, English, Finnish, German, and Japanese.
  • baajos
    Egy kérdés: IE7 -hez létezik e magyaritás vagy magyar nyelvű változat. Én még nem találtam. Ha valaki tud, dobjon egy linket! Köszi...
  • Cat 02 #156
    hátt nem tudom de én nekem még a startlapot is gyorsabban hozza be a róka de ez sztme nem ide tartozik :D

mindenki azt használ amit akar csak előtte próbálja ki mit tud a másik :D én kipróbáltma a Foxot és kb mióta ADSL netem van azzal tolom
    nma ennyi bár ezis flém már :(