475
Internet Explorer 7
-
cooldoc #195 Szia, barát! Én letöltöttem, de nem raktam fel. Qrva munkás, mert mindenképpen el kell távolítani aBéta 3-at ELŐTTE. Utána a biztonság kedvéért a Microsoftos MVP-srácok kétszeri rebootot ajánlanak. Aztán jöhet az időrabló telepítés... -
http://winportal.net/?id=414
Én még nem raktam fel a IE7-est. -
cooldoc #193 Érdemes felrakni a Béta3 helyett? Mi a különbség? -
saitek #192 Én felraktam, pedig nem eredeti az xp.:) -
Ezt is csak az teheti fel akinek eredeti xp-je van nem? :) -
moonman #190 Internet Explorer 7 RC1
-
cooldoc #189 Szerintem is- sokkal izgibb volt rossz CD-meghajtóval, DaemonTools-szal feltelepíteni az Office 11-t...És frankón működik! Ez kellemes:) Sokan nem azért törik a progikat, mert pofátlanul drágák, hanem virtusból. I do 'cause I can... -
cocobanana #188 Már saitek tegnap elküldte privibe a megoldást köszönöm is neki.
Takraj: tudod nem mindenki teheti meg ,hogy csak úgy 35.000Ft elköltsön olyanra amit ingyen is meg lehet szerezni. -
Keress rá erre --> iecustom.rar a gúúúgliban. -
IE7 Beta3 használata régi IE6-os mellett - nálam bevált. -
cooldoc #185 Meg lehet oldani, ha nagyon kell. Privátban elküldöm az elérhetőségét. kell egy kis ügyesség hozzá. -
Vedd meg a Windowst és akkor feltelepül. -
nksiker #183 Én Firefox-ot használok, azóta, hogy az Explorer (a hatos alatt) alatt egy rohadt féreg megtámadott. Beta-t meg nem telepítek, majd csak ha kijön a végleges verzió. -
cocobanana #182 ÉS a BETA3t szeterném felrakni.... -
cocobanana #181 Szted?? Termék kulcs... -
saitek #180 Pontosan mit jelent az, hogy nem engedi? Talán valami hibaüzenetet írhatnál. -
cocobanana #179 Plz vki mondja el hogyan tudnám felteni az ie 7.0 betát.Mert sajna nem engedi.... -
Ez már nincs fent sajnos.
Valahova esetleg feltudnád tenni ha Neked megvan?
Vagy küldjek emil címet? -
Ok! rendben, akkor felteszem. Régebben olvastam valamit erről, hogy magyarra nem ajánlott feltenni, de ha nektek gond nélkül megy, akkor ok :) -
cooldoc #176 Nálam is fent van - stabil, megbízható. És szerintem szép is - noha én inkább Opera és Firefox-párti vagyok. -
Tovi #175 nekem tökéletesen működik már pár hónapja, szerintem tedd fel nyugodtan. -
Sziasztok!
Az IE7-et fel lehet tenni magyar XP SP2-re vagy okoz valami kellemetlenséget? Köszi -
FLeK0 #173 még idén is kijöhet, elvileg ősszel. A vistában ie7+ lesz, úgyhogy a sima 7-es megjelenése után is lehet komolyabban fejleszteni. -
Szerintem akkor, mint a Vista
Vagy kicsivel előtte... -
LaciMaci #171 Sziasztok!
Mikor jelenik meg az Internet Explorer 7 Teljes Verziója? -
értem. -
FLeK0 #169 Azt az oldalt a fejlesztőinek kell frissítenie, eddig se működött vele rendesen. -
pl.: iwiw -
Mondanál ilyen címeket? -
Hello!
A görgető sáv nem jelenik meg bizonyos oldalakon, de csak az oldalsó!
Tudja valaki mitől lehet?
Köszi a válaszokat előre is -
Nos az a helyzet, hogy ha a phishing filtert nem kapcsolom ki akkor akadályokba ütközöm a lapok megtekintésénél. Amiota disable -ra tettem megnyilik minden. De még így lassabb mint a firefox sajnálom.. -
tökéletesen és gyorsan működik a 7-es nálam. Csak jól kell beállitani mindent.És nem kell mindent bepipálni csak azért mert jól hangzik,hogy kiszűr akkor valamit. Sok ilyen funkció lassitja a böngészést. -
moonman #163 Internet Explorer 7 Beta 3 -
cooldoc #162 Nem vádollak, löketem sincs ki vagy. Nem is akartalak meggyőzni semmiről. Ennél semlegesebben már nem linkelhetek be egy tanulságosnak vélt oldalt. Mindenki azt használ, amit akar - te is. Én maradok a Rókánál és az Operánál.
Annyit bátorkodom megjegyezni - he nem is találkozik megfellebbezhetetlen véleményeddel-, hogy az IE7 úgy tűnik, jól sikerült. Oszt jónapot... -
már a tesztkonfiguráció is nevetséges "800 MHz Intel Pentium 3, 256 MB RAM." Miért egy csaknem 10 éves procival kell tesztelni? LOL -
Nem érdekelnek az idióta cikkek, és tapasztalatból mondom hogy gyorsabb!! És még engem szoktak MS elfogultsággal vádolni... -
jó tudom, de annyi mindenhez találni, hátha van valahol! Végülis nem lehet nagy gond átírni! -
FLeK0 #158 Internet Explorer 7 will be available in several languages when the final product is released in the second half of 2006. Internet Explorer 7 Beta 2 is available now in Arabic, English, Finnish, German, and Japanese.
-
Egy kérdés: IE7 -hez létezik e magyaritás vagy magyar nyelvű változat. Én még nem találtam. Ha valaki tud, dobjon egy linket! Köszi...
-
Cat 02 #156 hátt nem tudom de én nekem még a startlapot is gyorsabban hozza be a róka de ez sztme nem ide tartozik :D
mindenki azt használ amit akar csak előtte próbálja ki mit tud a másik :D én kipróbáltma a Foxot és kb mióta ADSL netem van azzal tolom
nma ennyi bár ezis flém már :(