Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
MS ismet alkotott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ne aggódj ezt megteszi helyettük a W3C (World Wide Web Consorcium).
Ez a szervezet felelõs a weben használt nyelvekért a HTML-ért és társaiért.
Ezek a "szabványok"/"ajánlások" egyre inkább szigorúbbak lesznek, egyre inkább fejlõdnek (a felhasználók, és a komolyan webfejlesztéssel foglalkozók érdekébõl). Sajnos az Internet Explorernek kellettek az "alternatív böngészõk rohama", hogy a fejlesztõk rájöjjenek: nekik is kéne frissíteniük (nem csak biztonsági szempontból) a böngészõt.
Ha keményen ragaszkodsz a szabványokhoz (és lehetõleg a modern megoldásokat használod), akkor az IE-ben jelennek meg leginkább a problémák (:hover, PNG átlátszóság, dobozméretek, stb, stb, stb).
Külföldön (szerencsére lassan itthon is) elterjedõben vannak a modern webes szabványok rendes használata. Remélhetõleg az IE is sikeresen abszolválja ezeket a szabványokat - és a fejlesztõk dolga is könnyebb lesz egy kicsit ezáltal.
Ami pedig ezt a kis vitaindítót illeti, az IE7 beta-t teszteltem ugyanabban a környezetben, mint amiben FF-al dolgozom és rosszabb eredményeket adott, mint pl. 5.5 és 6.029 verziókban. Mellesleg a Mozilla összes funkcióját egyszerûen átmásolták. Ami nem is úgy mûködik. De mivel ez csak béta, így még jó esély van arra, hogy jobb lesz. S ha felülmúlja a Firefox-ot, arra én is átváltok.
Egyelõre maradok a számomra leginkább használhatónál.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Egyébként az IE sokszor olyanokat is helyesen jelenít meg, ami eleve rosszul van megszerkesztve, szintaktikai hibák felett egyszerûen átsiklik. A Mozilla viszont nem, tehát egy sz..ul megszerkesztett oldal persze hogy hibásan jelenik meg.
Felraktam a IE7-et de nem jeleníti meg az oldalakat fülekben. Hiába úgy nyitom meg a linket hogy New Tab... akkor bejön az új oldal de minta új ablakot nyitottam volna meg és nem látszik a másik ablak fülben. Remélem érthetõ 😊
Az optionsban engedélyezve van a dolog de még a Quick Tabs icon sincs meg. Mi lehet a gond?
2 Csomagold ki valahova ( pl. winrarrar )
3 Az update mappában lévõ iecustom.dll-t cseréld ki erre.
4 futtasd az update.exe-t ( nem az iesetup-ot ! )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezt az IE-t csak a Windows frissítésekre, meg online vírus-scanre használom.
Fortuna fortes adiuvat.
kb. 20 percig bírtam, aztán <#csodalk>#csodalk>
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Fortuna fortes adiuvat.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Viszont nekem meg a PROHARDVER! oldalaival vannak gondjaim; ha bármelyik oldalának a felsõ részén kattintok, mindig a fõoldalra dob vissza, (azokon a részeken linket érzékel a keresõ is, mert állandóan kézfejként jelenik meg a pointer) érdekes módon az alsó régiókban már nem jelentkezik ez a hiba. A megoldás, ha egy másik fülön megnyitott lapon görgetek, majd visszaváltok a P!-re. A visszalapozás nálam is vacakol természetesen.
Nektek se találja a Windows-updatet? És bejön-e a Live Safety Center?
Nekem egyik sem jön be a 7-essel.
Fortuna fortes adiuvat.
Letöltöttem az új b5385-öt. Sajnos csak az elõzõ uninstallja után akar települni. Nekem viszont a programok hozzáadásában nics uninstall lehetõség valószínüleg azért mert korábban töröltem a win mappában lévõ $NtUninstall.... mappákat.
Esetleg tud valaki megoldást ?
Registry buhera - vagy valami ?
Végre már mûködnek a favikonok, amit régóta vártam, a takaró csík eltûnt a JS-el megnyitott kisablakokból, és mintha gyorsabban indulna a program.
A program hiányosságai, amit az elõbb említettek, a back-forward gombok nem mûködnek jól, Acid2 teszt igaz, egy kicsivel jobb lett, de van még bõségesen mit javítani, és még egy két nem annyira vészes hiba, ami az elõzõ változatban is megtalálható volt.
Fel napnyi hasznalat utan nagy problema nincs vele, eddig egyedul az tunt fel, hogy a back-forward gombok mashogy mukodnek, nem jegyzik meg az aloldalakat (pl. egy forumtopic oldalait), es igy eleg gaz a visszalepkedes neha.
Akkor miért van betöltve alapból például a C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 könyvtár (amit az IE használ) az Explorer.exe (ami nem egyenlõ az Iexplorer.exe-vel!)?
Az oldalak betoltese nekem szinten inkabb IE alatt jon be, az altalam latogatottak kozul mindent gyorsabban tolt, kiveve a gamespy network lapjait, ott vmi gond van a reklamok miatt gondolom. Ami nem tetszik a firefoxban, hogy gyorsan beadja a szoveg reszeket, aztan x ideig meg ugral ossze vissza minden az oldalon amig betolti a kepeket/reklamokat melle, ez inkabb irritalo szamomra mint gyors - de ez mar lehet nem igy van, reg lattam. Az ie7 egyszeru felulete meg magaert beszel, nagyon bejon nekem.