Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor jelenik meg az Internet Explorer 7 Teljes Verziója?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A görgetõ sáv nem jelenik meg bizonyos oldalakon, de csak az oldalsó!
Tudja valaki mitõl lehet?
Köszi a válaszokat elõre is
Pet
Pet
http://www.winportal.net
Annyit bátorkodom megjegyezni - he nem is találkozik megfellebbezhetetlen véleményeddel-, hogy az IE7 úgy tûnik, jól sikerült. Oszt jónapot...
Fortuna fortes adiuvat.
Internet Explorer 7 will be available in several languages when the final product is released in the second half of 2006. Internet Explorer 7 Beta 2 is available now in Arabic, English, Finnish, German, and Japanese.
Pet
mindenki azt használ amit akar csak elõtte próbálja ki mit tud a másik 😄 én kipróbáltma a Foxot és kb mióta ADSL netem van azzal tolom
nma ennyi bár ezis flém már 😞
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Firefox-mítoszok
Fortuna fortes adiuvat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
KoЯn
Ha le akarok tölteni egy .rar formátomú fáljt a netrõl automatikusanegy Temp könyvtárba menti!!!!
Azt hol kell kikapcsolni hogy nem automatán töltse le??
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
%MSG_IE7SameUserUninstall%
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt
olvasd el!
ha nincs meg a gyári uninstalláló, kalandos módon kell viszzacsalogatni az uninstalláló file-t. nekem bejött. Az volt a gond, hogy a Beta 2 preview-nak az uninstallálóját óvatlanul letöröltem (vagy aPucolóval, vagy a CCleanerrel).
Fortuna fortes adiuvat.
Egyébként én nem arról beszélek hogy telepíteni kell (telepítettem már ;P). A fájlokkal és a registryvel kell trükközni plusz a windows-al. Nem csak úgy lehet visszarakni az IE-t hogy telepíted, hanem úgyis hogy visszaállítod a fájlokat. Több progi is létezik erre, de kézzel is meg lehet oldani csak keresni kell hozzá leírást, erre pontosan én sem emlékszem. De sok progi megcsinálja hogy cache-bõl visszamásol vagy 100 fájlt. Vagy nem cache-bõl hanem a telepítõ cd-rõl.
Pontosan ezert kell a registryben trukkozni.
Szamtalanszor csinaltam mar, szoval nem en talaltam fel a spanyolviaszt.
Ilyen erovel tanacsolhattad volna a parancssori sfc /scannow parancsot is amivel az egesz XPn lecsereli a CDn levo eredeti fajlokkal, de azert en nem kockaztatom meg, hogy az egesz rendszert szetkurja az ilyen megoldas.
Mert jo hogy te azt mondod, nem omlik ossze a winfos, de azert en egy kicsit sem vagyok ilyen derulato az XP-vel kapcsolatban ismerve a rengeteg hibajat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A 2. pontod korrekt és valóban nem a FULL IE6-ot célszerû rátelepíteni hanem a cache-bõl vagy az XP cd-rõl visszaállítani. Talán még a p add/remove -ból is mûködik. Jópárszor szarakodtam már vele mert történtek hasonlók velem is, de a full ie6 rátelepítés miatt sem omlik össze semmi egyébként.
S miutan ez nem tortent meg ezekutan nem tudom hasznalni a regi IE6-t sem, mivel az uninstallal, nem allitja vissza az eredeti allapotot. Capise ?
Ilyen egyszeru.
Tehat csak trukkozessel lehetne rabirnom, az ujratelepitesre az Explorert, ennek ket lehetosege lenne.
1. Megprobalni megegyszer feltenni az IE7-et es ujra uninstallalni, de ezt nem tudom elerni, mert a telepites elott ellenorzi, hogy fel van e mar teve es nem tudom a registryben sem atirni a verzioszamot, mert nem ugy mukodik mint a regi verzioknal, hogyha kezzel kisebb verzioszamura atirta az ember, akkor ismet lehetett telepiteni.
2.
Meglehet probalni a registryben atirni azt, hogy nincs az IE telepitve es ratelepiteni egy full IE6-ot, de ez szinten kilove, mert SP2 a win es nincsen SP2es IE es nem akarom, hogy kovetkezo inditasnal akar a win se induljon el.
De, azert aki nem ert hozza elegge, az ne adjon ilyen tanacsokat. 😛
Mivel nekem Sp2es windowsom van de a MS oldalan nincs csak SP1es IE.
Kezzel sem tudom eltavolitani, sot registry buheralassal sem, ugyanis ez nem irja bele a verzioszamat.