475
Internet Explorer 7
  • zode40
    Üdv. mindenkinek!Ha megkérlek segítenétek nekem: felszeretném rakni az IE 7-et de kéri az eredetiséget.A betát egy dll cserével feltudtam rakni de ez nem megy vagy más iecustom dll szükséges?Hálás lennék ha segítenétek .
  • BaLeeX
    Tegnap jó volt ma újrakezdte. Hiába csináltam meg megint az oldalon leírtakat még mindig csinálja.
  • BaLeeX
    Úgy tűnik azóta nem lép ki.

Szóval big thx Alert-nek az infóért...
  • Scholes18
    baleex, masssza: Nekem is ugyanez a probléma skacok! Feltettem a Firefoxot azzal is ugyanúgy!
  • BaLeeX
    Hmmm. Restart óta még nem akart kilépni.

Kopp kopp kopp.

Azért még teszteljük. :)
  • alert
    Baleex, Masssza: Találtam valamit, nézzetek meg EZT, néhány hasonló problémával küzdőnek segített. Ha találok még valamit szólok.
  • alert
    Nem látod hogy az előtted lévő srácnak is ez a baja és senkinek nincs ötlete? Nekem sincs több. Külföldi fórumokon nézzetek utána, ott nagyobb a valószínűsége hogy találtok is valamit.
  • masssza
    Olyan problémám van hogy az explorer rendszeresen be záródik automatikusan, van amikor 5-10 mp, de van amikor 1-2 p után! Már lefutattam mindent nincs vírus és nincsen kémprogram a gépen! Mi lehet a probléma?
  • BaLeeX
    Azért gyanakszom hogy külső progi mivel semmi frissítést nem raktam fel előtte. Abban reménykedtem én is hogy bug és feltettem az IE7-et de változatlan maradt a dolog.

Csökkentett módban nem próbáltam de ott ugye netet sem érem el ha üresen otthagyom lehet nem záródik be magától de attól még nem tudom mi okozhatja. :(
  • alert
    És csökkentett módban is bezáródik? És mennyi időközönként? Mert ha igen... akkor nem valószínű, hogy külső progi csinálja. Lehet bug.. vagy valami Microsoft baromság.
  • BaLeeX
    Kösz a tippeket eddig semmi előrelépés. :(

Lefuttattam 3 féle antispywaret meg az avast! vírusellenőrzőt. Az antispyware-k kiszedtek pár szarságot rendes módban csökkentett módban egyik sem talált semmit a vírusírtó sem.

Valami kis hülye program vagy script véletlenszerűen akarja bezárni a böngésző ablakot (de csak azt) de nem találtam rá eddig megoldást. És teljesen random a dolog mivel ha nem csinálok semmit az ablakban akkor ugyanúgy be akarja zárni mintha lázasan gépelnék...
  • alert
    Biztos hogy valami program rákészteti a bezárásra. Próbáld ki hogy net nélkül is bezárja-e (húzd ki), aztán azt próbáld ki hogy win csökkentett módban mi történik. Ha úgy megmarad akkor már szűkült a kör.. Milyen anti cuccokat futtattál? Ezeket mind ajánlom lefuttatni egymás után: NOD32, Kaspersky, Ad-aware, Spy Sweaper, Spybot Search&Destroy. Mindegyikből a legújabbat a legfrissebb adatbázissal és csökkentett módban!! Ezek a legjobbak közt vannak, ha ilyen eredetű a probléma akkor 99,9% hogy megoldják.
  • BaLeeX
    Nem kimondottan IE7 probléma de hátha van ötletetek.

Maxthon-t használok és ma kezdte el azt csinálni hogy váratlanul minden figyelmeztetés nélkül bezárja a böngészőt. Ezelőtt soha sem csinált ilyet full stabil volt. Ugye IE alapú a böngésző. Feltettem az IE7-et ugyanez a gond. Böngészek egyszer csak feljön az ablak hogy be akarom-e zárni az összes tab-ot.

Most beállítottam Maxthonnál is hogy kérdezzen rá kilépéskor és 4-5 percenként magától feljön az ablak hogy tényleg be akarom zárni a böngészőt. Ötlet?
    Víruskeresőt most futtattam végig spyware keresőt szintén.
  • alert
    Katt ide
  • AdamT
    Helló!sztm valamit az elején elálítottam mert a search-résznél beálítottam a google-t és angol google-t hozza ba ha keresek vmit de nekem a magyar kéne.hogy lehet beálítani? előre is kösz
  • mekszp
    a windows jelszó megjegyzéssel kapcsolatban szeretném kérdezni hogy mitől függ, hogy melyik oldalon kínálja fel hogy megjegyezze-e az adott oldalon a jelszavamat??
  • alert
    IE7-ben nem lehet olyat csinálni, amit azt hiszem az Operában láttam, hogy kilépéskor megjegyzi hogy mely tabon mely oldalak voltak nyitva és indításnál automatikusan behozza őket? Vagy csak előredefiniálni néhány oldalt amit automatikusan megnyit a tabokon indításkor? thanks
  • skydrake
    Kíváncsi vagyok megy-e vele a VisualChat.hu
    Firefoxon ilyen:
  • cooldoc
    Igen, vagy okosítottra (de nagyon furmányosan kell a VGA-checket kikerülni).
    Van fent egy csomó trükk a neten, de a torrent is tele van ezzel.
  • masssza
    Majd akkor probálom ki ha lesz magyar! Az angol 7bétát mér próbáltam így várok.
  • DioSr50
    sziasztok!
    lenne egy kérdésem ez az IE 7 csak eredeti windowsra megy fel???
    előre is köszönöm a választ!

Üdv: GUHouse
  • RelakS
    ?
    Jó volt az, nem kell javítani szvsz :)

Itt mega beta feliratokat le kéne vakartatni, nem?
  • FLeK0
    januárig*
  • FLeK0
    Kijött a végleges IE7, magyar nyelvi csomag jövő januárra várható.
  • daxan
    sztem jó lesz ez az új explorer de még mindig nem tökéletes....
  • cooldoc
    FYI:
    Egy IE7 Béta-tester cikke
  • agyhalál
    Mivel még nem végleges verzió, így nem is lesz, de ez igaz minden egyes béta állapotban lévő programra mind a Microsoftnál, mind bármely más cégnél.
  • dester
    Ha ez egy b-vel kezdődő oldal akar lenni, akkor az ID alapján a felhasználó kitiltva van írva a felhasználói név mellett, eszerint nem kifejezetten Windows illetve IE hiba.
  • Newyorker
    Olyan gondom van, h van egy oldal ahová be akarok lépni, ez egy login lenne.
    Na szóval idáig ment, de most ha elindítom, akkor bejön a képe, majd egy fehér kép lesz és alul kiírja, hogy kész.Majd a url linkben ez jelenik meg:
    http://..................../rereg.php?bad=183&id=22094
    A pontokat azt én tettem bele az az oldal címe lenne, de az utána lévő dolgok a lényegesek!

Nos mi lehet a baj?
    A cookikat, az előzményeket már töröltem, semmi.Vírustírtottam, spamet, spyt és semmi!

Mi lehet a baj?
  • cooldoc
    Nincs. RC-knek valószínűleg nem is lesz.
  • baajos
    Sziasztok. Van már a 7-esnek magyar nyelvü változata?
  • raymond01
    Újraindítottam és jó!
    Köszi mégegyszer!
  • raymond01
    köszi
  • FLeK0
    lehet hogy letöröltél vmi codec pakkot és az vitte magával a windows hangját is :)
    csinálj egy .reg filet notepadban, ezt tedd bele:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
    "midimapper"="midimap.dll"
    "wavemapper"="msacm32.drv"
    "aux"="wdmaud.drv"
    "wdmaud.drv"="wdmaud.drv"
    "wave"="wdmaud.drv"
    "mixer"="wdmaud.drv"
    "midi"="wdmaud.drv"

aztán futtasd és reboot.
  • raymond01
    Nekem 6.0-ás IE-m van és azt szeretném kérdezni hogy miért nem játsza le a hangot! Mármint amelyik oldalnak lenne hangja, vagy kis video van nincs hang, pedig az internetbeállításoknál be van kapcsolva hogy legyen hang, esetleg vmi codec?
  • cooldoc
    Igen, most raktam fel. Simábban fut, mint Beta3. de hányszor ellenőrizte az eredetiséget... Túlzás. Na, ma komoly nap volt, az Agnitum is ma küldte az utolsó Bétát a 4.0-ből, bár Ők is RC1-nek mondják.
  • cooldoc
    Igen, most raktam fel. Simábban fut, mint Beta3. de hányszor ellenőrizte az eredetiséget... Túlzás. Na, ma komoly nap volt, az Agnitum is ma küldte az utolsó Bétát a 4.0-ből, bár Ők is RC1-nek mondják.
  • FLeK0
    2 reboot volt, az egyiket magától csinálta valamiért, nem voltam itt végig.
  • cooldoc
    Köszi! Még eddig mindig uninstall volt telepítés előtt - és én egyszer ráadásul váletlenül kitöröltem a Preview2 uninstallálóját. Az szép kaland volt - Emailben küldték al a stringet...(Nincs erre szép magyar szó? uninstall)
    Ez könnyebbség - köszönöm a tákékoztatást. Te így csináltad? De azért rebootolni kell szorgalmasan?
  • FLeK0
    The RC1 build includes improvements in performance, stability, security, and application compatibility. You may not notice many visible changes from the Beta 3 release; all we did was listen to your feedback, fix bugs that you reported, and make final adjustments to our CSS support. I do want to call attention to two changes in particular.

First, IE7 RC1 setup automatically detects and uninstalls previous IE7 betas before trying to install IE7 so you don’t have to. We’ll post more detail on the install/uninstall process very soon.

Second, IE7 RC1 will automatically detect add-ons with known stability or compatibility problems so that end users can easily get a newer version or temporarily turn the add-on off. The most common cause of the “IE7 installed but won’t run” problem reports we’ve gotten was old versions of some toolbars. We’ve worked closely with toolbar vendors to make this experience better. Again, we’ll post more detail on this topic here very soon.

A release candidate is fundamentally different from a beta. With the exception of a very short list of issues we’re aware of and working on, we think the product is done. We’re looking to enthusiasts, developers, and IT Pros to tell us if this build has any critical, must-fix before we ship issues. The real world is much richer than our test environment and I appreciate the feedback that has helped us make the product better.