Internet Explorer 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tökéletesen mûködik már pár hónapja, szerintem tedd fel nyugodtan.

wudy86
Sziasztok!

Az IE7-et fel lehet tenni magyar XP SP2-re vagy okoz valami kellemetlenséget? Köszi

még idén is kijöhet, elvileg õsszel. A vistában ie7+ lesz, úgyhogy a sima 7-es megjelenése után is lehet komolyabban fejleszteni.

TothLaci
Szerintem akkor, mint a Vista
Vagy kicsivel elõtte...
Sziasztok!

Mikor jelenik meg az Internet Explorer 7 Teljes Verziója?

VinylToy
értem.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Azt az oldalt a fejlesztõinek kell frissítenie, eddig se mûködött vele rendesen.

VinylToy
pl.: iwiw

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

agyhalál
Mondanál ilyen címeket?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

VinylToy
Hello!

A görgetõ sáv nem jelenik meg bizonyos oldalakon, de csak az oldalsó!
Tudja valaki mitõl lehet?

Köszi a válaszokat elõre is

baajos
Nos az a helyzet, hogy ha a phishing filtert nem kapcsolom ki akkor akadályokba ütközöm a lapok megtekintésénél. Amiota disable -ra tettem megnyilik minden. De még így lassabb mint a firefox sajnálom..

Pet

baajos
tökéletesen és gyorsan mûködik a 7-es nálam. Csak jól kell beállitani mindent.És nem kell mindent bepipálni csak azért mert jól hangzik,hogy kiszûr akkor valamit. Sok ilyen funkció lassitja a böngészést.

Pet

http://www.winportal.net

Nem vádollak, löketem sincs ki vagy. Nem is akartalak meggyõzni semmirõl. Ennél semlegesebben már nem linkelhetek be egy tanulságosnak vélt oldalt. Mindenki azt használ, amit akar - te is. Én maradok a Rókánál és az Operánál.
Annyit bátorkodom megjegyezni - he nem is találkozik megfellebbezhetetlen véleményeddel-, hogy az IE7 úgy tûnik, jól sikerült. Oszt jónapot...

Fortuna fortes adiuvat.

DjDano
már a tesztkonfiguráció is nevetséges "800 MHz Intel Pentium 3, 256 MB RAM." Miért egy csaknem 10 éves procival kell tesztelni? LOL

DjDano
Nem érdekelnek az idióta cikkek, és tapasztalatból mondom hogy gyorsabb!! És még engem szoktak MS elfogultsággal vádolni...

baajos
jó tudom, de annyi mindenhez találni, hátha van valahol! Végülis nem lehet nagy gond átírni!

Pet

Internet Explorer 7 will be available in several languages when the final product is released in the second half of 2006. Internet Explorer 7 Beta 2 is available now in Arabic, English, Finnish, German, and Japanese.

baajos
Egy kérdés: IE7 -hez létezik e magyaritás vagy magyar nyelvû változat. Én még nem találtam. Ha valaki tud, dobjon egy linket! Köszi...

Pet

hátt nem tudom de én nekem még a startlapot is gyorsabban hozza be a róka de ez sztme nem ide tartozik 😄

mindenki azt használ amit akar csak elõtte próbálja ki mit tud a másik 😄 én kipróbáltma a Foxot és kb mióta ADSL netem van azzal tolom
nma ennyi bár ezis flém már 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én is Rókát használok, de azért az IE7 szép, és szarintem jól sikerült darab. Gyorsabbnak sajnos a Róka nam gyorsabb. A cikk szubjektív, de azért vannak benne tények.
Firefox-mítoszok

Fortuna fortes adiuvat.

DjDano
Épp most olvastam, hogy augusztus környékén jön a IE7 beta 3... bár nekem eszem ágában sincs visszaváltani IE-re, Firefox gyorsabb és nagyobb tudású IE7-nél is...

Marki
Firefoxnál, és IE -7-nál igen.. De 7+-nál más..

KoЯn

beállítások / tartalom / javascript enegyedéjezése ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Marki
Sziasztok! Az Istenért sem akarnak megnyílni a JavaScriptek, pl. ebbe a fórumba szmájlik beszúrása, galériában képek megnyitása, bejelentkezés, stb. Állandóan állíók valamit a beállításokon, de hiába. Pedig a Java-kat engedélyeztem. Mit tegyek??

KoЯn

jbal
köszi sikerült

A programok eltavolitasa listaban talalod, ha nem latszik akkor X-eld be, hogy mutassa a frissiteseket.

jbal
ennek van olyanja?mert a windows összetevõknél megpróbáltam de ha rakom a 6.0-t akkor kiírja h már új verzió van nem lehet telepíteni

uninstall

jbal
ha nem akarom használni akkor a 6-ot milyen módon lehetne visszarakni?

alert
control panel

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

gamerman01
Hurrá mûködik!!

gamerman01
Akkor mi az a CP???

nincs magyar windowsom

gamerman01
Please magyarul

cp / folder options / file types / advanced / X confirm open after download

gamerman01
Nagy gondom van!!!!
Ha le akarok tölteni egy .rar formátomú fáljt a netrõl automatikusanegy Temp könyvtárba menti!!!!
Azt hol kell kikapcsolni hogy nem automatán töltse le??

alert
Rejtett fájlok megjelenítését bekapcsoltad? Regeditben jól írtad át a usernevet? Más tippem így elsõre nincs.

alert
Na errõl beszéltem.

[Jakuza]
Nem akar osszejonni ougyanazt irja ki egy message ablakban.

%MSG_IE7SameUserUninstall%

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Yakuza!
Ezt
olvasd el!
ha nincs meg a gyári uninstalláló, kalandos módon kell viszzacsalogatni az uninstalláló file-t. nekem bejött. Az volt a gond, hogy a Beta 2 preview-nak az uninstallálóját óvatlanul letöröltem (vagy aPucolóval, vagy a CCleanerrel).

Fortuna fortes adiuvat.

alert
Persze bármi megtörténhet mivel MS...
Egyébként én nem arról beszélek hogy telepíteni kell (telepítettem már ;P). A fájlokkal és a registryvel kell trükközni plusz a windows-al. Nem csak úgy lehet visszarakni az IE-t hogy telepíted, hanem úgyis hogy visszaállítod a fájlokat. Több progi is létezik erre, de kézzel is meg lehet oldani csak keresni kell hozzá leírást, erre pontosan én sem emlékszem. De sok progi megcsinálja hogy cache-bõl visszamásol vagy 100 fájlt. Vagy nem cache-bõl hanem a telepítõ cd-rõl.

[Jakuza]
Mar ne haragudj, de ha telepitettel IE-t akkor bizony tudnod illene, hogy verziot ellenoriz es az azonos vagy magasabb verziora nem enged feltelepiteni azonos vagy alacsonyabb verzioju IE-t.
Pontosan ezert kell a registryben trukkozni.
Szamtalanszor csinaltam mar, szoval nem en talaltam fel a spanyolviaszt.

Ilyen erovel tanacsolhattad volna a parancssori sfc /scannow parancsot is amivel az egesz XPn lecsereli a CDn levo eredeti fajlokkal, de azert en nem kockaztatom meg, hogy az egesz rendszert szetkurja az ilyen megoldas.
Mert jo hogy te azt mondod, nem omlik ossze a winfos, de azert en egy kicsit sem vagyok ilyen derulato az XP-vel kapcsolatban ismerve a rengeteg hibajat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

alert
Az IE6 cache-ben is tárolódik és az XP cd-n is fentvan. Végsõ esetben manuálisan is vissza lehet állítani ezekbõl. Nem kell telepíteni hozzá csak kicsit trükközni. Semmilyen verziót nem ellenõriz.
A 2. pontod korrekt és valóban nem a FULL IE6-ot célszerû rátelepíteni hanem a cache-bõl vagy az XP cd-rõl visszaállítani. Talán még a p add/remove -ból is mûködik. Jópárszor szarakodtam már vele mert történtek hasonlók velem is, de a full ie6 rátelepítés miatt sem omlik össze semmi egyébként.

[Jakuza]
Neked leszedte, nekem nem, mivel lehalt eleve a telepites igy valoszinuleg a nem jegyezte le a telepitesi dolgait a win szamara.
S miutan ez nem tortent meg ezekutan nem tudom hasznalni a regi IE6-t sem, mivel az uninstallal, nem allitja vissza az eredeti allapotot. Capise ?
Ilyen egyszeru.
Tehat csak trukkozessel lehetne rabirnom, az ujratelepitesre az Explorert, ennek ket lehetosege lenne.
1. Megprobalni megegyszer feltenni az IE7-et es ujra uninstallalni, de ezt nem tudom elerni, mert a telepites elott ellenorzi, hogy fel van e mar teve es nem tudom a registryben sem atirni a verzioszamot, mert nem ugy mukodik mint a regi verzioknal, hogyha kezzel kisebb verzioszamura atirta az ember, akkor ismet lehetett telepiteni.
2.
Meglehet probalni a registryben atirni azt, hogy nincs az IE telepitve es ratelepiteni egy full IE6-ot, de ez szinten kilove, mert SP2 a win es nincsen SP2es IE es nem akarom, hogy kovetkezo inditasnal akar a win se induljon el.

De, azert aki nem ert hozza elegge, az ne adjon ilyen tanacsokat. 😛

alert
Ezt nem igazán értem. Amikor kijött ez a béta én feltettem és a cleaner késõbb szépen le is szedte (a windows-os uninstall nem!) és vissza is pakolta a régi IE6-ot. Semmit nem kellett letölteni. Nekem is SP2-es windows-om van.

[Jakuza]
Ez szep es jo de honnan szerzek IE6 SP2-t ?
Mivel nekem Sp2es windowsom van de a MS oldalan nincs csak SP1es IE.

alert
Easy cleanerrel IE6 visszaállítása sem mûködik? MisterXp-ben vagy az oldalán is van 1-2 tipp IE6 újratelepítésére.

gamerman01
Nekem bejön a 2-es BETA. Szerintem a full veri a többi böngészõt!!

[Jakuza]
Bocsi, de sem azzal sem mas modszerrel nem jon le, mert hibauzenettel leall az uninstall.
Kezzel sem tudom eltavolitani, sot registry buheralassal sem, ugyanis ez nem irja bele a verzioszamat.