Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel az IE egyes részei alapból be van töltve a Windowsba - gyorsabban töltõdik be, mint a Firefox - ez teljesen logikus, nemde?" - Nem. Ezen a téren továbbra sem értek veled egyet. De legyen...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Mivel az IE egyes részei alapból be van töltve a Windowsba - gyorsabban töltõdik be, mint a Firefox - ez teljesen logikus, nemde? Ismert forráskódokra építve könnyebb optimalizálni, ezt te is elismerhetnéd.
Ennek ellenére Firefoxot+Operát használok (mi a fenének kardoskodok a webszerkesztéssel foglalkozó topicokban a szabványosság mellett - és remménykedek, hogy az IE is hajlandó lesz betartani a szabványokat (és rendesen beleépíteni a CSS 2.1-et és a PNG átlátszóságot)? jókedvembõl?) elsõdlegesen. Annak ellenére, hogy lassabban töltõdik be Windows alatt mint az IE (több gépen PEntium I/AMD K6-2/Pentium III/Pentium IV Celeron/Duron/Athlon64 tesztelve).
Legyél oly szives, és olvasd el a hozzászólásaimat ebben vagy más fórumokban - és vond le a konzekvenciákat (nem vagyok egyik tábor - Linux/Windows/Mac - pártján - bár inkább Firefox/Opera használó vagyok - de mindegyik rendszer elõnyeit/hátrányait ismerem).
"Ehem melyik böngészõ van beleintegrálva a Windowsba? Az IE természetesen. Ezáltal természetesen gyorsabb." - ez nem áll egyeneságban azzal hogy a Firefox lassabb lenne.. sõt. Akár ha felteszed a Firefox-ot nyíltan a szemed elõt ki fog derüln hogy melyik a gyorsabb. Én épp a minap fejeztem be egy weblapot. Szörnyûlködöm hogy mennyi baj van vele IE alatt, plussz még lassú is. Hiába dugsz méréseket, teszteket.. a gyakorlat mást mutat. Mindenesetre nem akarok FLAME-et. Úgyhogy a FireFox - ot tekintsétek annak aminek valójában szánták: Alternatív megoldásnak.
Teljesen mindegy, hogy a Google révén jutnak pénzhez - nem károsítanak téged/másokat ezáltal.
"a lassú Explorerével... "
Ehem melyik böngészõ van beleintegrálva a Windowsba? Az IE természetesen. Ezáltal természetesen gyorsabb.
Melyik böngészõ memóriazabálásáról értekeznek általában? A Firefox-éról.
Melyik böngészõ támogatja jobban a szabványokat, a Firefox 1.x vagy a IE 6.0? Bizony az elõbbi.
Melyik böngészõ biztonságosabb a Secunia szerint? A Firefox. Lásd itt, illetve itt.
Drukkolok az IE7-nek, remélem biztonságosabb/szabványtámogatóbb lesz, mint az elõdje. A Firefox meg remélem kevesebb memóriát fog elzabrálni, és gyorsabb lesz.
De a 6-ost használni... Csak ott, ahol az van! 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Én most raktam fel, és elég jónak tûnik... <#wow1>#wow1>
Ha nem csinál hibákat, érdemes fenthagyni? Nekem sokkal jobban bejön ez a stílus (többfüles), mintha mindent külön ablakban nyitna meg, mint a 6.
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Java-t futtató programot feltelepített valaki?
Betûtípus szokatlan volt ugyan, de számomra sokkal olvashatóbb volt, mint IE 6-ban lévõ.
Attól a hülye betûtípustól majd kifolyt a szemem <#wilting>#wilting> Ráadásul mindig bejött egy kezdõlap valami védelmi beállításokkal, el is fogadtam a beállításokat, de csak átirányított egy másik oldalra, azzal az üzenettel, hogy hibás a beállítás. És akárhogyan állítottam be, mindig ilyen hibaüzit kaptam, és ez a lap jött be állandóan kezdõlapként, és persze más kezdõlapot meg nem lehetett átállítani. Meg azt a bûnronda betûtípust se tudtam megváltoztatni <#duma>#duma>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Kipróbáltam viszont a Windows összetevõk hozzáadása, vagy eltávolítása pontot. Leszedtem, feltettem és persze az IE 7-et kaptam vissza.
Idézem magam egy másik oldalról: "Felraktam, de ha megnyitok egy oldalt, vagy egy linket, állandóan bedobál egy ablakot, hogy válasszam ki, melyik internet kapcsolatot használja. Természetesen csak egy van és az ablakban a Cancel kivételével minden inaktív. Alkalmakként kb. 10x is feldobja az ablakot, mire betölt a teljes oldal. Ha Cancelt nyomok, hátha abbahagyja, akkor természetesen bontja a kapcsolatot és utánna már ha újrakapcsolódik se tud betölteni egy oldalt se. A kapcsolat beállítása: mindig tárcsázzon, ha nincs kapcsolat, ADSL és nem hagyom, hogy az IE létesítsen kapcsolatot, azt mindig magam teszem meg még IE indítása elött.
Amíg írtam bontottam a kapcsolatot, majd amikor végeztem és újra "tárcsáztam", kiírja ugyan, hogy tölti az oldalt, de meg se mozdul se a böngészõ, se a 2 kis monitor lent a tálcán. Más, az internetet használó programmal aktívitást látni. Úgyhogy azonnal le is szedem.
Persze csak ha megtalálom a módját, mert uninstallra eddig még nem találtam semmi lehetõséget."
Én explorert használok és meg vagyok vele elégedve(jobban bejön mint az opera vagy a róka).A gamestar oladláról leszedtema béta 2-õt.Namost ez felmegy service pack 2-õs win xp-re?Le lehet utána majd törölni gond nélkül??
http://flickr.com/photos/zolika90/
6-os verzió... mellesleg Vista-ban is ugynez a betütípus lesz!
A Microsoft azért változtatott mert ez a laptopokon állítólag jobban olvasható... bár elsõre kicsit nekem is furcsa volt..
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones