475
Internet Explorer 7
-
K Ace #275 Azt mér lehet, hogy ha sok a flash elem egy oldalon akkor belassul az egész oldal? Pl mikor görgetni akarom akkor is akadozottan görgeti, meg látsik, hogy nagyon akad az egész. Firefox-al nincs ilyen. -
#274 nem lehet a görgöt átállitani bal egér gombra? -
FLeK0 #273 A középső egérgombbal kattints a linkekre. -
#272 HELP!
Felraktam a IE7 magyar verzsönt,de ha behivok egy oldalon egy oldalt akkora régi oldalon hivja be
Hogy tom azt beállitani h az uj oldalt egy új lapon nyissa meg???? -
FLeK0 #271 ctrl+q -
Rasti #270 Sziasztok.
Egy kérdésem lenne:
Hogy tudom azt megoldani,hogy ha több lapot nyitok ki akkor ne a jobbra és balra nyilakkal lehessen lapozni,hanem az összes megnyitott lapot mutassa esetlegesen több sorba? -
K Ace #269 Nekemis ugyanez a hiba :( -
Jimbo86 #268 Sziasztok! Szóval az lenne a problémám, hogy nem tudom feltelepíteni az IE7-et. a log file szerint a JFIF kulccsal van problema. Úgy vettem ki, az a baj, hogy nem tudja felülírni. Máshol írták, hogy engedélyezni kell meg minden, csak hát nem enged semmit, nem tudom módosítani. Nagyon örülnék, ha segítene valaki, mert ez így nagyon gáz:P A biztonság kedvéért itt a log file tartalma:
[ie7.log]
1.109: ================================================================================
1.109: 2007/02/06 19:16:26.765 (local)
1.109: d:\53017861b1943a00609b96ee\update\update.exe (version 6.2.29.0)
1.156: Hotfix started with following command line: /quiet /norestart /er /log:C:\WINDOWS
8.375: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
10.765: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
11.297: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
11.765: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.jfif
12.109: IECUSTOM: Unwriteable key HKLM\SOFTWARE\Classes\.jfif
12.218: IECUSTOM: Backing up registry permissions...
12.218: IECUSTOM: Unable to backup DACLs HKLM\SOFTWARE\Classes\.jfif
12.218: IECUSTOM: Finished backing up registry permissions...
12.218: IECUSTOM: An error occured verifying registry permissions. ERROR: 0x80070005
12.218: DoInstallation: CustomizeCall Failed: 0x3f5
12.234: IECUSTOM: Restoring registry permissions...
12.234: IECUSTOM: Unable to restore DACLs HKLM\SOFTWARE\Classes\.jfif
12.234: IECUSTOM: Unable to restore DACLs HKCR\.jfif
12.234: IECUSTOM: Finished restoring registry permissions...
12.234: A konfigurációs rendszerleíró kulcsot nem lehetett írni.
12.234: Internet Explorer 7 telepítése nem ért véget.
12.234: Update.exe extended error code = 0x3f5 -
cleric #267 Feltettem a magyar IE 7-et és sok weboldalnál (pl. az sg fórumnál is) kiírja a title-t, majd vagy 10 mp-et kell várnom mire az oldal megjelenik. Más oldalaknál is ez a helyzet, pl. napirajz.hu, de az index.hu-nál nem csinálja. Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja? Az adathalász ellenőrzést kikapcsoltam. -
#266 köszönöm! -
#265 Tudomásom szerint nem kell hozzá feltétlenül IE, lehet használni valami külső kliensprogramot is (mint például sima Távoli Asztali Kapcsolat, vagy Citrix). Legalábbis anno öcséméknél amikor még Neptun volt, akkor működött. Nézd meg az iskolád honlapját, mit írnak, szokott lenni segítség a kliensprogramok beállításához (pl akik Linuxot használnak, azoknak eleve nincs IE). -
#264 Üdv!
Van egy kis problémám.
Nem tudok belépni a neptunba (ugyebár csak IE-vel lehet, mert ActiveX kell hozzá) ,mert már a felbontás kiválasztásakor kiírja hogy hiba az oldalon,és nem tudok továbblépni. Nemrég kezdődött ez a probléma,és ie6 és ie7-el sem megy.
Lehetséges valami megoldás? -
Repist #263 Sajnos én nem jöttem rá. Leírnád, hogy hogy csináltad. -
#262 bocs, közbe rájöttem -
#261 üdv
Hogy lehet megcsinálni hogy jobb oldalt felüll ne az angol hanem a magyar lapo közt keressen a google-ben? -
#260 Miért van kiírva mikor behozom (+ zárójelben a neve mellett), hogy bővítmények nélkül ??? -
#259 Természetesen! -
savafan #258 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A magyar verzió feltehető a "másfajta" XP-re? -
#257 "az egyszeri eredetiségvizsgálat kevés, a telepítés megkezdésekor is bizonyítanunk kell operációs rendszerünk jogtisztaságát." Valaki kifejtené bővebben hogy ez mit jelent a telepítéskor? -
#256 Valaki tudna segíteni?
Eredeti windowsra akarom feltenni az IE7 végleges magyar változatát, de állandóan leáll a telepítés.
A log fájlban a következő van:
3.328: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
3.765: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.application
5.140: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
5.594: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
5.984: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.application
6.312: IECUSTOM: Backing up registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Finished backing up registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Setting new registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Unable to clear DACLs HKCR\.application
6.312: IECUSTOM: Finished setting new registry permissions...
6.312: IECUSTOM: An error occured verifying registry permissions. ERROR: 0x80070534
6.312: DoInstallation: CustomizeCall Failed: 0x3f5
6.312: IECUSTOM: Restoring registry permissions...
6.312: IECUSTOM: Finished restoring registry permissions...
6.312: A konfigurációs rendszerleíró kulcsot nem lehetett írni.
6.328: Internet Explorer 7 telepítése nem ért véget.
6.328: Update.exe extended error code = 0x3f5
Nem tudom, hogy mi lehet a hiba eddig minden frissítés jól működött.
-
#255 magyar nyelven is letölthető a hivatalos oldalról. -
FLeK0 #254 inkább szokd meg, sokkal gyorsabban, hatékonyabban lehet úgy olvasni. -
#253 köszi. -
David Coulthard #252 Internet Options - Advanced - Multimedia - Always Use ClearType for HTML
-
#251 IE6ban mi volt az alap font típus?
IE7 nem teccik. -
#250 Indítsd újra a gépet, ne indítsd be az IE-t és akkor menni fog. -
#249 Uff!
Nékem nem igazán akarja. 2 file-t nem enged kicserélni. -
jozsfm #248 Sziasztok, nekem a vistában levö IE7-röl lenne két kérdésem.
- hol tudom megnézni benne a mentett jelszavakat mint a firefoxnál?
- ha valamelyik weboldalon egy új ablakot nyitok meg az nem teljes képernyőn nyílik meg. Ezt be lehet állítani?
Köszi! -
#247 Sziasztok nem tudja valaki hogy mitol van hogy hibauzeneteket ir a flash.ocx -el kapcsolatban es becsukja a bongeszot? Nem volt masnak ilyen gondja? -
#246 köszönöm -
moonman #245 Link
-
#244 szevatok felraktam a 7 edik részt vki tud hozzá magyarositást ? -
#243 ebben nincsenek könyvjelzök mint a firefox-ban? -
NZiM #242 Sziasztok. Hogyan tudom az Internet Explorert és az Outlookot véglegesen eltávolítani a gépemről? -
#241 Hogyan tudom telepíteni nem eredeti xp-re a teljes verziós IE 7-et? -
cooldoc #240 HijackThissel próbáld meg "delete on reboot" functio. Vagy töltsd le az "Unlocker" nevű zseniális kis kiegészítő progit - ő megoldja ezeket. -
#239 Köszönöm! Több írtó progival is próbálkoztam, és talált is nekem egy csomó olyan dolgot ami szerinte nem odavaló és töröltem is ezeket, és van olyan zavaró kütyü is amitől már megszabadultam de az említettektől nem. Pedig használok Vírusírtót, víruspajzsot, tűzfalalat, spywareírtót és pajzsot is valamint az Ad-aware-t és a HijackThis-is lefuttattam és ezekkel is lőttem ki dolgokat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csökkentett módban nem futtattam még le ezeket a dolgokat de ha lesz időm ez következik.
Valaki nem tudja véletlenül mi lenne az a flapopen.exe? Ez is benne volt az automatikusan iduló peogik között, és Win leállításkor panaszkodott is időnként a Win, hogy nem tudta leállítani, vagy hasonló. -
cooldoc #238 Adware. Legelőször törölj minden "Temp" ill. egyéb ideiglenes fájlt! Gyorsítótár, süti, mindent! Futtass le egy frissített Anti_Spyware progit - safe mode-ban, hogy ne induljon trükkös helyről az adware drivere (Object DelayLoad, Active Setup, WinLogon, AppInit Dll stb.). Irtás,Reboot, Rendszervisszaállíts kikapcs, kész kéne, hogy legyél. Ha nem, nézd meg HijackThis!-szel mi indul, nézd meg az Autorun-entryket a registry-ban, s vagy szelektív pusztítást alkalmazol, vagy adok egy szisztémát, ami általában mindenre jó antibiotikum:) Bár ez utolsó kissé olyan, mintha ágyúval lőnél madarakra (nem feltétlenül verebek-progija válogatja).
Sok sikert! -
#237 Hi! Nekem problémám lenne, ami kb. azóta van jelen, amióta az IE7-et használom, bár nem biztos, hogy ezzel van összefüggésben. Tehát, alapértelemzett böngészőként a Firefox-ot használom, és amikor elindítom megjelenik minden egyes alkalommal egy IE-s pop-up ablak, ad.firstadsolution.com címről, úgy hogy az IE addig nem is futott. Próbáltam a blokkolandó címek közé rakni, de hiába. Valamint IE7-el való böngészés közben egy csomószor jelenik meg JAMBA-s (telefon csengőhangok, háttérképek-et reklámozó) pop-up ablak, amit nem bírok leírtani, kikapcsolni stb. Van valkinek azekkel kapcsolatban ötlete? -
saitek #236 Link (#12949-es hozzászólás)