Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lefuttattam 3 féle antispywaret meg az avast! vírusellenõrzõt. Az antispyware-k kiszedtek pár szarságot rendes módban csökkentett módban egyik sem talált semmit a vírusírtó sem.
Valami kis hülye program vagy script véletlenszerûen akarja bezárni a böngészõ ablakot (de csak azt) de nem találtam rá eddig megoldást. És teljesen random a dolog mivel ha nem csinálok semmit az ablakban akkor ugyanúgy be akarja zárni mintha lázasan gépelnék...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Maxthon-t használok és ma kezdte el azt csinálni hogy váratlanul minden figyelmeztetés nélkül bezárja a böngészõt. Ezelõtt soha sem csinált ilyet full stabil volt. Ugye IE alapú a böngészõ. Feltettem az IE7-et ugyanez a gond. Böngészek egyszer csak feljön az ablak hogy be akarom-e zárni az összes tab-ot.
Most beállítottam Maxthonnál is hogy kérdezzen rá kilépéskor és 4-5 percenként magától feljön az ablak hogy tényleg be akarom zárni a böngészõt. Ötlet?
Víruskeresõt most futtattam végig spyware keresõt szintén.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
PS3 ID: AdmT89
Van fent egy csomó trükk a neten, de a torrent is tele van ezzel.
Fortuna fortes adiuvat.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
lenne egy kérdésem ez az IE 7 csak eredeti windowsra megy fel???
elõre is köszönöm a választ!
Üdv: GUHouse
Jó volt az, nem kell javítani szvsz 😊
Itt mega beta feliratokat le kéne vakartatni, nem?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Fortuna fortes adiuvat.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Na szóval idáig ment, de most ha elindítom, akkor bejön a képe, majd egy fehér kép lesz és alul kiírja, hogy kész.Majd a url linkben ez jelenik meg:
http://..................../rereg.php?bad=183&id=22094
A pontokat azt én tettem bele az az oldal címe lenne, de az utána lévõ dolgok a lényegesek!
Nos mi lehet a baj?
A cookikat, az elõzményeket már töröltem, semmi.Vírustírtottam, spamet, spyt és semmi!
Mi lehet a baj?
Fortuna fortes adiuvat.
Köszi mégegyszer!
csinálj egy .reg filet notepadban, ezt tedd bele:
Windows Registry Editor Version 5.00
"midimapper"="midimap.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"wdmaud.drv"="wdmaud.drv"
"wave"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"
aztán futtasd és reboot.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Ez könnyebbség - köszönöm a tákékoztatást. Te így csináltad? De azért rebootolni kell szorgalmasan?
Fortuna fortes adiuvat.
The RC1 build includes improvements in performance, stability, security, and application compatibility. You may not notice many visible changes from the Beta 3 release; all we did was listen to your feedback, fix bugs that you reported, and make final adjustments to our CSS support. I do want to call attention to two changes in particular.
First, IE7 RC1 setup automatically detects and uninstalls previous IE7 betas before trying to install IE7 so you don’t have to. We’ll post more detail on the install/uninstall process very soon.
Second, IE7 RC1 will automatically detect add-ons with known stability or compatibility problems so that end users can easily get a newer version or temporarily turn the add-on off. The most common cause of the “IE7 installed but won’t run” problem reports we’ve gotten was old versions of some toolbars. We’ve worked closely with toolbar vendors to make this experience better. Again, we’ll post more detail on this topic here very soon.
A release candidate is fundamentally different from a beta. With the exception of a very short list of issues we’re aware of and working on, we think the product is done. We’re looking to enthusiasts, developers, and IT Pros to tell us if this build has any critical, must-fix before we ship issues. The real world is much richer than our test environment and I appreciate the feedback that has helped us make the product better.
Fortuna fortes adiuvat.
Én még nem raktam fel a IE7-est.
Fortuna fortes adiuvat.
http://www.winportal.net
Fortuna fortes adiuvat.
Takraj: tudod nem mindenki teheti meg ,hogy csak úgy 35.000Ft elköltsön olyanra amit ingyen is meg lehet szerezni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fortuna fortes adiuvat.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Valahova esetleg feltudnád tenni ha Neked megvan?
Vagy küldjek emil címet?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fortuna fortes adiuvat.