Internet Explorer 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Kösz a tippeket eddig semmi elõrelépés. 😞

Lefuttattam 3 féle antispywaret meg az avast! vírusellenõrzõt. Az antispyware-k kiszedtek pár szarságot rendes módban csökkentett módban egyik sem talált semmit a vírusírtó sem.

Valami kis hülye program vagy script véletlenszerûen akarja bezárni a böngészõ ablakot (de csak azt) de nem találtam rá eddig megoldást. És teljesen random a dolog mivel ha nem csinálok semmit az ablakban akkor ugyanúgy be akarja zárni mintha lázasan gépelnék...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

alert
Biztos hogy valami program rákészteti a bezárásra. Próbáld ki hogy net nélkül is bezárja-e (húzd ki), aztán azt próbáld ki hogy win csökkentett módban mi történik. Ha úgy megmarad akkor már szûkült a kör.. Milyen anti cuccokat futtattál? Ezeket mind ajánlom lefuttatni egymás után: NOD32, Kaspersky, Ad-aware, Spy Sweaper, Spybot Search&Destroy. Mindegyikbõl a legújabbat a legfrissebb adatbázissal és csökkentett módban!! Ezek a legjobbak közt vannak, ha ilyen eredetû a probléma akkor 99,9% hogy megoldják.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

BaLeeX
Nem kimondottan IE7 probléma de hátha van ötletetek.

Maxthon-t használok és ma kezdte el azt csinálni hogy váratlanul minden figyelmeztetés nélkül bezárja a böngészõt. Ezelõtt soha sem csinált ilyet full stabil volt. Ugye IE alapú a böngészõ. Feltettem az IE7-et ugyanez a gond. Böngészek egyszer csak feljön az ablak hogy be akarom-e zárni az összes tab-ot.

Most beállítottam Maxthonnál is hogy kérdezzen rá kilépéskor és 4-5 percenként magától feljön az ablak hogy tényleg be akarom zárni a böngészõt. Ötlet?
Víruskeresõt most futtattam végig spyware keresõt szintén.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

alert

Helló!sztm valamit az elején elálítottam mert a search-résznél beálítottam a google-t és angol google-t hozza ba ha keresek vmit de nekem a magyar kéne.hogy lehet beálítani? elõre is kösz

PS3 ID: AdmT89

a windows jelszó megjegyzéssel kapcsolatban szeretném kérdezni hogy mitõl függ, hogy melyik oldalon kínálja fel hogy megjegyezze-e az adott oldalon a jelszavamat??
alert
IE7-ben nem lehet olyat csinálni, amit azt hiszem az Operában láttam, hogy kilépéskor megjegyzi hogy mely tabon mely oldalak voltak nyitva és indításnál automatikusan behozza õket? Vagy csak elõredefiniálni néhány oldalt amit automatikusan megnyit a tabokon indításkor? thanks

Kíváncsi vagyok megy-e vele a VisualChat.hu
Firefoxon ilyen:
Igen, vagy okosítottra (de nagyon furmányosan kell a VGA-checket kikerülni).
Van fent egy csomó trükk a neten, de a torrent is tele van ezzel.

Fortuna fortes adiuvat.

Majd akkor probálom ki ha lesz magyar! Az angol 7bétát mér próbáltam így várok.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

sziasztok!
lenne egy kérdésem ez az IE 7 csak eredeti windowsra megy fel???
elõre is köszönöm a választ!

Üdv: GUHouse
RelakS
?
Jó volt az, nem kell javítani szvsz 😊

Itt mega beta feliratokat le kéne vakartatni, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

januárig*

Kijött a végleges IE7, magyar nyelvi csomag jövõ januárra várható.

daxan
sztem jó lesz ez az új explorer de még mindig nem tökéletes....

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Fortuna fortes adiuvat.

agyhalál
Mivel még nem végleges verzió, így nem is lesz, de ez igaz minden egyes béta állapotban lévõ programra mind a Microsoftnál, mind bármely más cégnél.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

dester
Ha ez egy b-vel kezdõdõ oldal akar lenni, akkor az ID alapján a felhasználó kitiltva van írva a felhasználói név mellett, eszerint nem kifejezetten Windows illetve IE hiba.

Newyorker
Olyan gondom van, h van egy oldal ahová be akarok lépni, ez egy login lenne.
Na szóval idáig ment, de most ha elindítom, akkor bejön a képe, majd egy fehér kép lesz és alul kiírja, hogy kész.Majd a url linkben ez jelenik meg:
http://..................../rereg.php?bad=183&id=22094
A pontokat azt én tettem bele az az oldal címe lenne, de az utána lévõ dolgok a lényegesek!

Nos mi lehet a baj?
A cookikat, az elõzményeket már töröltem, semmi.Vírustírtottam, spamet, spyt és semmi!

Mi lehet a baj?

Nincs. RC-knek valószínûleg nem is lesz.

Fortuna fortes adiuvat.

baajos
Sziasztok. Van már a 7-esnek magyar nyelvü változata?

Pet

Újraindítottam és jó!
Köszi mégegyszer!
köszi
lehet hogy letöröltél vmi codec pakkot és az vitte magával a windows hangját is 😊
csinálj egy .reg filet notepadban, ezt tedd bele:

Windows Registry Editor Version 5.00

"midimapper"="midimap.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"wdmaud.drv"="wdmaud.drv"
"wave"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"

aztán futtasd és reboot.

Nekem 6.0-ás IE-m van és azt szeretném kérdezni hogy miért nem játsza le a hangot! Mármint amelyik oldalnak lenne hangja, vagy kis video van nincs hang, pedig az internetbeállításoknál be van kapcsolva hogy legyen hang, esetleg vmi codec?
Igen, most raktam fel. Simábban fut, mint Beta3. de hányszor ellenõrizte az eredetiséget... Túlzás. Na, ma komoly nap volt, az Agnitum is ma küldte az utolsó Bétát a 4.0-bõl, bár Õk is RC1-nek mondják.

Fortuna fortes adiuvat.

Igen, most raktam fel. Simábban fut, mint Beta3. de hányszor ellenõrizte az eredetiséget... Túlzás. Na, ma komoly nap volt, az Agnitum is ma küldte az utolsó Bétát a 4.0-bõl, bár Õk is RC1-nek mondják.

Fortuna fortes adiuvat.

2 reboot volt, az egyiket magától csinálta valamiért, nem voltam itt végig.

Köszi! Még eddig mindig uninstall volt telepítés elõtt - és én egyszer ráadásul váletlenül kitöröltem a Preview2 uninstallálóját. Az szép kaland volt - Emailben küldték al a stringet...(Nincs erre szép magyar szó? uninstall)
Ez könnyebbség - köszönöm a tákékoztatást. Te így csináltad? De azért rebootolni kell szorgalmasan?

Fortuna fortes adiuvat.

The RC1 build includes improvements in performance, stability, security, and application compatibility. You may not notice many visible changes from the Beta 3 release; all we did was listen to your feedback, fix bugs that you reported, and make final adjustments to our CSS support. I do want to call attention to two changes in particular.

First, IE7 RC1 setup automatically detects and uninstalls previous IE7 betas before trying to install IE7 so you don’t have to. We’ll post more detail on the install/uninstall process very soon.

Second, IE7 RC1 will automatically detect add-ons with known stability or compatibility problems so that end users can easily get a newer version or temporarily turn the add-on off. The most common cause of the “IE7 installed but won’t run” problem reports we’ve gotten was old versions of some toolbars. We’ve worked closely with toolbar vendors to make this experience better. Again, we’ll post more detail on this topic here very soon.

A release candidate is fundamentally different from a beta. With the exception of a very short list of issues we’re aware of and working on, we think the product is done. We’re looking to enthusiasts, developers, and IT Pros to tell us if this build has any critical, must-fix before we ship issues. The real world is much richer than our test environment and I appreciate the feedback that has helped us make the product better.

Szia, barát! Én letöltöttem, de nem raktam fel. Qrva munkás, mert mindenképpen el kell távolítani aBéta 3-at ELÕTTE. Utána a biztonság kedvéért a Microsoftos MVP-srácok kétszeri rebootot ajánlanak. Aztán jöhet az idõrabló telepítés...

Fortuna fortes adiuvat.

Tomicsek
http://winportal.net/?id=414
Én még nem raktam fel a IE7-est.

Érdemes felrakni a Béta3 helyett? Mi a különbség?

Fortuna fortes adiuvat.

Én felraktam, pedig nem eredeti az xp.😊
alert
Ezt is csak az teheti fel akinek eredeti xp-je van nem? 😊

http://www.winportal.net

Szerintem is- sokkal izgibb volt rossz CD-meghajtóval, DaemonTools-szal feltelepíteni az Office 11-t...És frankón mûködik! Ez kellemes😊 Sokan nem azért törik a progikat, mert pofátlanul drágák, hanem virtusból. I do 'cause I can...

Fortuna fortes adiuvat.

Már saitek tegnap elküldte privibe a megoldást köszönöm is neki.
Takraj: tudod nem mindenki teheti meg ,hogy csak úgy 35.000Ft elköltsön olyanra amit ingyen is meg lehet szerezni.

LeonSilver
Keress rá erre --> iecustom.rar a gúúúgliban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Dj Faustus
Meg lehet oldani, ha nagyon kell. Privátban elküldöm az elérhetõségét. kell egy kis ügyesség hozzá.

Fortuna fortes adiuvat.

takraj
Vedd meg a Windowst és akkor feltelepül.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Én Firefox-ot használok, azóta, hogy az Explorer (a hatos alatt) alatt egy rohadt féreg megtámadott. Beta-t meg nem telepítek, majd csak ha kijön a végleges verzió.
ÉS a BETA3t szeterném felrakni....

Szted?? Termék kulcs...

Pontosan mit jelent az, hogy nem engedi? Talán valami hibaüzenetet írhatnál.
Plz vki mondja el hogyan tudnám felteni az ie 7.0 betát.Mert sajna nem engedi....

LeonSilver
Ez már nincs fent sajnos.
Valahova esetleg feltudnád tenni ha Neked megvan?
Vagy küldjek emil címet?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

wudy86
Ok! rendben, akkor felteszem. Régebben olvastam valamit errõl, hogy magyarra nem ajánlott feltenni, de ha nektek gond nélkül megy, akkor ok 😊

Nálam is fent van - stabil, megbízható. És szerintem szép is - noha én inkább Opera és Firefox-párti vagyok.

Fortuna fortes adiuvat.