Internet Explorer 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Tudnátok abban segiteni hogy mi lehet a probléma ha minden email fiokos oldalnál megfagy az IE?Minden más oldal müködik,de ha az emieles oldalon beirom a jelszavamat és ráakarok kattintani az olvas gombra utánna megfagy és alig tudom bezárni az oldalt.A freemail és gmailes oldalon is ugyan ugy.Más gépröl megtudom nyitni csak nálam sz**Rakodik.
biomage
Hali

Van egy kis problémám
Van pár forum aminél a "mark this forum read" funkcioja nem müxik megfelelöen, egy hétel ezelött még müködött de most ezt csinálja, benyomom és minden topik olvasot lesz 😊 aztán kilépek az IEböl és amikor viszamegyek ujbot olvasatlan :S, csak ugy lesz olvasott ha kijelentkezek és visza jelentkezek.
Ötlet mit csináljak, hogy müködjön?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

sziasztok! most kaptam új gépet, Vista van rajta és az IE7-tel van gondom. ha leakarok tölteni vmit, akkor kijön egy ablak, hogy vmi gond van. mindegy hogy mire kattintok, az IE újraindul és képtelen vagyok akármit is letölteni. A windows update és a vírusító updateje mûködik, tehát lehet letölteni. A tûzfal kikapcsolása nem segített. ha van ötletetek plz írjatok köszi
agyhalál
A bönhészõ keresõjében a lenyíló menüben; További szolgáltatók keresése...
Kövesd a sárga mezõben lévõ utasításokat!

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sziasztok! Felraktam az explorer 7.0 de kb 3 hete küszködök azzal a beállítással hogy a keresõszolgáltatóhoz a jobb felsõ sarokba található ablakba a magyar Google keresést tudjam beállítani! Ugyanis ha rámegyek a keresõszolgáltaó módosításra ugyan hoz be Googlét de nem a magyart és így hiába berakom azt alapértelmezetté ha valamit keresek akkor nem a magyar oldalokon keres és az oldalak ebbõl az országból Magyarország helyett UK van kiírva! Ha valaki tud megoldást kérem írjon mert már feladtam a reményt!

Adam II
Tudom nem egészen ide tartozik de IE 6-ban ,hogy arákban lehet törölni az elõzményeket. Rákattintok az elõzményekre kitörlöm a "Ma" meg az internet beállításoknál is rányomok a törlésre ,de visszajön és én nem fogok több mint 9000 bejegyzést kézzel törölgetni.
Ki lehet egyáltalán ezt a funkciót kapcsolni?

403-as hiba: „Hozzáférés megtagadva/tiltott”:support.microsoft.com.

Balintrial
bocs, kép
Balintrial
hello!

oylan problámam van, hogy "A webhely elutasította a lap megjelenítését!"
HTTP 403 Tiltott...ezzel mit lehetne kezdeni?elég fontos lenne hogy meg tudjam nézni a weboldalt, mer klánoldal...
itt egy kép:
Kaptár
Szerintem az internet explorer vistás verziója nem tökéletes,amit külön töltöttem le a microsoft oldaláról azzal semmi bajom nem volt.<#confused><#confused><#szomoru1><#szomoru1><#confused><#confused>

Nálam is ez a probléma pl a Honfooooglaló mindíg kéri. Mi lehet a probléma?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Kaptár
De pár weboldalnál mûködik csak azoknál amiknél nem azt írják ki hogy töltsem le a 8-asat.

Kaptár
Feltelepítettem a Flash playert, de nem mûködik sehogy pedig látom hogy ott van a bépülõ modulok között. Az xp-s IE 7-el nem csinált ilyet.

jaja <#vigyor> de egy próbát megér
zvaragabor
De az már nem fog olyan jól hangzani, hogy:
"Microsoft Live Search a barátod!" xD

Chaos Anno Domini

Pontosabb mint a gugili? hmm kipróbálom <#vigyor>
Most próbálom a Microsoft új keresõmotorját, a Live Search-öt,meglepõen gyors és pontos,bár írják is - majd kiderül,hogy válik be.Az IE-ben használom , de alternatív keresõként,lehet a Mozilla-ba is.Ja és sok új szolgáltatással rendelkezik.
Megoldás: A tálcán jobb klick az IE-re és bepipálni az aitomatikus elrejtést.
:-)
Sziasztok!
A bajom hogy F11 leütésére nem lesz teljes képernyõs az ablak. Nem csukódik fel a képernyõn az eszköztár csak a program címsora tünik el
de a vezérlõgombok és az eszköztár ott marad.
Hogy tegyem ujra felcsukódóvá?

üdv
Eszközök-Internetbeállitások-Biztonság-Internet-Egyéni szint.De felhivom a figyelmed,hogy biztonsági okokból van alapbeállitásként letiltva az aláiratlan ActiveX vezérlõk letöltése és az ActiveX vezérlõk és beépülõ modulok szintén.

sziasztok!

ie7 alatt hogy a p*csába kell bekapcsolni az ative x-et?
van egy weblap amit nem tudok megnézni enélkül, és nagyon fontos lenne.
elõre is köszi!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Sziasztok, valaki légyszi segítsen,.
Feltettem a gépemre, és eszeretnék vele leszedni egylinkrõl egy rar-t, na most viszon úgy csinálja hogy nem szedi le, hanem rögtön megnyitja, így nem tudom beállítani, hogy hova töltse le. Ez nagyon rosz, és azt kérdezném, hogy hol kell beállítani, hogy mindent elõtte töltsön le mondjuk a munkaasztalra, hogy aztán én tudjam azokat kezelni.
Légyszi valaki help?
Köszi 😊

bmate0007
Szerintem ezt az Internet Explorer 7-et nagyon eltalálták.

fravik
köszi, megoldódott

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

fravik
sziasztok! az IE7-et használom Vista alatt és a flash player letöltésénél azt írja, hogy Adobe Flash Player successfully installed, tehát települt...de ahányszor odamegyek mindig telepíteni akarja. most egyik olyan oldal sem mûködik rendesen, ami flash-t használ (speedtest.net, videa...), mert kérik, hogy telepítsem a Flash Player 8-at, vagy jobbat. hiába telepítgetem a Flash Player-t, egyszerûen olyan, mintha nem érzékelné, hogy telepítettem.
Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
Elõre is köszi!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Senki sem tud segíteni nekem ???
Sziasztok
Kérlek segítsetek ha tudtok :

Letoltottem az IE7-est , felraktam és nekem "megy" de csak addig amíg meg akarok nézni valamilyen videot a neten . Az még érdekes hogy ha bekapcsolom a gépet akkor az elso videot engedi de ha meg akarok nézni egy másikat akkor már nem engedi és igy tovább . Mert akkor megáll kiírja hogy valami hiba az IE7-esben és bezárja a teljes IE7-est . Azt hittem a Windows Media Player lessz a hiba ezért lehúztam a 11-es verziót felraktam de nem az a hiba mert tovább csinálja hogy : hiba és kikapcsol . A régi IE-vel nem volt ilyen gondom . NOD32-vel átnéztem a gépet és elvileg nincs vírus .

Mi lehet a hiba ? Valakinek csinálta már vagy csak én vagyok ez a kiváltságos ? Please HELP ME .....

Ui : Ha valakinek kell abban tudok segíteni hogy kell felrakni a nem eredeti wondowsra az IE7 és a WMP11 . Kuldjom privát uzenetet .
Köszi szépen jó is lett egybõl.

Sil78
Google barátunk szerint van egy kértevõ, ami egyszerûen törli ezt a fájlt. Szóval elõször is töröld a C:\Windows\System32\ipv6monl.dll fájlt (vigyázat, létezik egy ipv6mon.dll nevû, teljesen legális fájl is, azt ne bántsd), és utána telepítsd újra a Firefoxot. Aztán meg nem árt, ha ellenõrzöd a gépedet vírusirtóval és spyware-irtóval (és mondjuk felraksz egy tûzfalat is). Ha egy trójai bejutott, lehet ott még más is.

These are my friends, see how they glisten...

Hello.
tudtok nekem abba nsegíteni hogy ha megy a firefox és elindítom mellette az explorert akkor kilép a firefoxból és js3250.dll -t keresi.Ez mitõl lehet?

TothLaci
lck
A legálissal szinte soha nincs gond. ( Nekem is is jó kb. 2 éve )
alert
Én évek óta használom és mivel hálózatépítéssel is foglalkoztam garantálom, hogy általában mûködik 😊 Keress meg privátban.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nashville
Hát, ez már el fog menni torrentezésbe, de ha már belekezdtünk... A BitComet- et nem sajnálom, talán majd egy régebbi verzsönt rakok fel.
A max. feltöltési sebességem régebben 128 kbit/sec volt, most 420. A cometben beállítok 15 KB/s- os feltöltési sebességet, úgy gondolom, hogy ez reális lenne, de a net ilyenkor másra használhatatlan.
A cfos- ról azt hallottam, hogy megszolgált a nevéért (c)fos. Ismersz olyat, akinek ez rendbe tette az ADSL kapcsolat gyengeségét? Amiket eddig olvastam eléggé negatívak, különbözõ problémák jöttek elõ használatával.

Contemporary Country Music

alert
Külföldi fórum 😊 De nem kell a bitcometet eltávolítani csak az IE bõvítményeknél letiltani a bitcomethez tartozó vackot. Egyébként a feltöltés miatt az internetlassulás természetes jelenség a kimeneõ és a bejövõ adatforgalom meg a szolgáltatók sávszélesség korlátja okozza. Ezt jórészt ki tudja küszöbölni a cfos nevû program illetve ha routeren keresztül van osztva az internet akkor a cfosspeed.

Nashville
Hát ez szuper! Mostanában nem tetszik a BitComet, valami gyanús nála! Kikapcsolás után is ott marad a memóriában, manuálisan kell kikapcsolni a feladatkezelõbõl. Állandóan változtatnak alap funkciókon, bazira lelassul a net, szinte használhatatlan miközben töltök felfelé.
Hálás köszönet a tippért, igazad volt! Eltávolítottam mérgemben és azóta minden flottul megy! Már csak arra vagyok kíváncsi, minderre hogyan jöttél rá! 😊

alert
Nem használsz bitcometet vagy valami torrentet? Annak van egy bithelper vagy mi a túró bõvítménye IE-ben ami ezt okozza. Tiltsd le és kész.

Nashville
Hello!
Az miért van, hogy mióta felraktam az IE 7- et az û és az õ helyett q és Q jelenik meg, ha írok gmail- ben, vagy egy weblapon?
A beépített google keresõ miért nem engedi csak a magyar találatokat keresni?
Elõre is kössz!

Valamilyen spyware indítja a folyamatot. Azonkívül a file neve ( a normál IE7) iexplore.exe, nem iexplorer.exe.
Nézd neg honnan indul. Javasolt egy HijackThis log.

Fortuna fortes adiuvat.

hogyan tudok kilépni az internet explorerbõl, ha nem is vagyok belépve?!
Elmesélem: megszereztem az Adobe Photoshop CS3-at és mielõtt installálni tudnám, ki kell lépjek az Internet Explorerbõl, csakhogy nem is vagyok belépve. Erre megnyomom a CTRL+ALT+DELETE gombokat, rámegyek hogy Folyamatok, és ott 2x szerepel az iexplorer.exe, az egyik 23688 K-ban használlja a memóriát a másik 9808 K-ban. És ha be akarom zárni a folyamatot, akkor bezáródik, de autómatikusan elõjön még 1 iexplorer.exe és újra 2 van. Hogyan tudnám letörölni a programot, vagy hogyan tudnék kilépni belõle, hogy telepitsem a CS3-at? Légyszi segitsen aki tud!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

rcstuning
ok. nagyobbra nyitom, thanks

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

alert
Hali! Minden internet explorerben és outlookban eddig is volt kedvencek, cookie-k és címek exportálása funkció, amit késõbb vissza importálhatsz. Ilyenkor egyetlen fájlba kiment mindent. Ott van a menüben csak picit nagyobbra nyisd a csipád 😊

rcstuning
Sziasztok!
Újra szeretném telepíteni a rendszeremet, de kellene valami megoldás, hogy a kedvenceket át tudjam menteni a következõ rendszerbe. A régi C könyvtár teljes törlésre kerül. Ja és még az Outlook-os e-mail címeket is át lehet valahogy vinni. Kicsit hosszadalmas lenne ennyi mindent leírogatni. Köszi

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Sziasztok!!!

Lenne 1 problémám. Ezt írja ki az explorer, amikor java alkalmazást indítana: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player.
Az Add-on-oknál engedélyezve van, újra is telepítettem de utána sem mûködött.
Mozillában viszont simán mûködik a java. Ha segítene valaki, akárcsak 1 levélben vagy valamiben leírná a probléma megoldását azt nagyon megköszönném.

ToCsEk
Hali, tudnak valki adni egy olyan linket ahonnan letudom tölteni a Internet Explorer 7 magyarul? Jöhet privátban is. THX.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

vixo
Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem,h az Internet Explorer 7-es verziójában miért nem frissít egy oldalt? http://xy.uw.hu oldlról lenne szó és csak az index.html-t frissíti,magát az utána következõ main.html-t nem.Miért???
Elõre is kösz a segítséget!

zmeor
hali!

kéne egy kis segítég!

explorer 7 essen nem tudok csatlakozni egy ftp re
megadom a kódját+felhasználónevet a bejövõ kis ablakba, és utána nem enged be

ez 6 ba sikerült

mi a baj?

leszarom a konfigod...

zebulon
Nagy szar az új explorer! Használj Mozillát.

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

psg5
Az mitõl van hogy a IE7 új felületén fent a menüsõr grafikailag hibás, nem jelennek meg rendesen a kezelõgombok és nem lehet használni a legördülõ menü néhány funkcióját pl eszközök menüben, elõugró-ablakok blokkoláûsa stb...
(Minden redben a gépemen grafikaibeállítások terén)

F.K.T.

Mikiller
Az miért van, hogy egy windows ablakból (pl. a sajátgép) fenti kedvencekben rákattintok egy linkre és 2x nyitja meg ugyan azt az ablakot egymás mellett?
Kiidegel <#falbav><#help>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller