Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis problémám
Van pár forum aminél a "mark this forum read" funkcioja nem müxik megfelelöen, egy hétel ezelött még müködött de most ezt csinálja, benyomom és minden topik olvasot lesz 😊 aztán kilépek az IEböl és amikor viszamegyek ujbot olvasatlan :S, csak ugy lesz olvasott ha kijelentkezek és visza jelentkezek.
Ötlet mit csináljak, hogy müködjön?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Kövesd a sárga mezõben lévõ utasításokat!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ki lehet egyáltalán ezt a funkciót kapcsolni?
oylan problámam van, hogy "A webhely elutasította a lap megjelenítését!"
HTTP 403 Tiltott...ezzel mit lehetne kezdeni?elég fontos lenne hogy meg tudjam nézni a weboldalt, mer klánoldal...
itt egy kép:

AKKÓ JÓVAN AKKÓ
"Microsoft Live Search a barátod!" xD
Chaos Anno Domini
:-)
A bajom hogy F11 leütésére nem lesz teljes képernyõs az ablak. Nem csukódik fel a képernyõn az eszköztár csak a program címsora tünik el
de a vezérlõgombok és az eszköztár ott marad.
Hogy tegyem ujra felcsukódóvá?
üdv
ie7 alatt hogy a p*csába kell bekapcsolni az ative x-et?
van egy weblap amit nem tudok megnézni enélkül, és nagyon fontos lenne.
elõre is köszi!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Feltettem a gépemre, és eszeretnék vele leszedni egylinkrõl egy rar-t, na most viszon úgy csinálja hogy nem szedi le, hanem rögtön megnyitja, így nem tudom beállítani, hogy hova töltse le. Ez nagyon rosz, és azt kérdezném, hogy hol kell beállítani, hogy mindent elõtte töltsön le mondjuk a munkaasztalra, hogy aztán én tudjam azokat kezelni.
Légyszi valaki help?
Köszi 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
Elõre is köszi!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Kérlek segítsetek ha tudtok :
Letoltottem az IE7-est , felraktam és nekem "megy" de csak addig amíg meg akarok nézni valamilyen videot a neten . Az még érdekes hogy ha bekapcsolom a gépet akkor az elso videot engedi de ha meg akarok nézni egy másikat akkor már nem engedi és igy tovább . Mert akkor megáll kiírja hogy valami hiba az IE7-esben és bezárja a teljes IE7-est . Azt hittem a Windows Media Player lessz a hiba ezért lehúztam a 11-es verziót felraktam de nem az a hiba mert tovább csinálja hogy : hiba és kikapcsol . A régi IE-vel nem volt ilyen gondom . NOD32-vel átnéztem a gépet és elvileg nincs vírus .
Mi lehet a hiba ? Valakinek csinálta már vagy csak én vagyok ez a kiváltságos ? Please HELP ME .....
Ui : Ha valakinek kell abban tudok segíteni hogy kell felrakni a nem eredeti wondowsra az IE7 és a WMP11 . Kuldjom privát uzenetet .
These are my friends, see how they glisten...
tudtok nekem abba nsegíteni hogy ha megy a firefox és elindítom mellette az explorert akkor kilép a firefoxból és js3250.dll -t keresi.Ez mitõl lehet?
Na vajon miért?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A max. feltöltési sebességem régebben 128 kbit/sec volt, most 420. A cometben beállítok 15 KB/s- os feltöltési sebességet, úgy gondolom, hogy ez reális lenne, de a net ilyenkor másra használhatatlan.
A cfos- ról azt hallottam, hogy megszolgált a nevéért (c)fos. Ismersz olyat, akinek ez rendbe tette az ADSL kapcsolat gyengeségét? Amiket eddig olvastam eléggé negatívak, különbözõ problémák jöttek elõ használatával.
Contemporary Country Music
Hálás köszönet a tippért, igazad volt! Eltávolítottam mérgemben és azóta minden flottul megy! Már csak arra vagyok kíváncsi, minderre hogyan jöttél rá! 😊
Az miért van, hogy mióta felraktam az IE 7- et az û és az õ helyett q és Q jelenik meg, ha írok gmail- ben, vagy egy weblapon?
A beépített google keresõ miért nem engedi csak a magyar találatokat keresni?
Elõre is kössz!
Nézd neg honnan indul. Javasolt egy HijackThis log.
Fortuna fortes adiuvat.
Elmesélem: megszereztem az Adobe Photoshop CS3-at és mielõtt installálni tudnám, ki kell lépjek az Internet Explorerbõl, csakhogy nem is vagyok belépve. Erre megnyomom a CTRL+ALT+DELETE gombokat, rámegyek hogy Folyamatok, és ott 2x szerepel az iexplorer.exe, az egyik 23688 K-ban használlja a memóriát a másik 9808 K-ban. És ha be akarom zárni a folyamatot, akkor bezáródik, de autómatikusan elõjön még 1 iexplorer.exe és újra 2 van. Hogyan tudnám letörölni a programot, vagy hogyan tudnék kilépni belõle, hogy telepitsem a CS3-at? Légyszi segitsen aki tud!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Újra szeretném telepíteni a rendszeremet, de kellene valami megoldás, hogy a kedvenceket át tudjam menteni a következõ rendszerbe. A régi C könyvtár teljes törlésre kerül. Ja és még az Outlook-os e-mail címeket is át lehet valahogy vinni. Kicsit hosszadalmas lenne ennyi mindent leírogatni. Köszi
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Lenne 1 problémám. Ezt írja ki az explorer, amikor java alkalmazást indítana: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player.
Az Add-on-oknál engedélyezve van, újra is telepítettem de utána sem mûködött.
Mozillában viszont simán mûködik a java. Ha segítene valaki, akárcsak 1 levélben vagy valamiben leírná a probléma megoldását azt nagyon megköszönném.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lenne egy olyan kérdésem,h az Internet Explorer 7-es verziójában miért nem frissít egy oldalt? http://xy.uw.hu oldlról lenne szó és csak az index.html-t frissíti,magát az utána következõ main.html-t nem.Miért???
Elõre is kösz a segítséget!
kéne egy kis segítég!
explorer 7 essen nem tudok csatlakozni egy ftp re
megadom a kódját+felhasználónevet a bejövõ kis ablakba, és utána nem enged be
ez 6 ba sikerült
mi a baj?
leszarom a konfigod...
(Minden redben a gépemen grafikaibeállítások terén)
F.K.T.
Kiidegel <#falbav>#falbav><#help>#help>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller