Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy... Hogyan lehet megcseréni az IE 7-ben a MENÜSORT és a mezõt, ahova írom az URL címeket?! Tehát, hogy a kettõ helyet cseréljen... Köszi a segítséget! 😉
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Tegnap lett újra rakva a gép, most van elõször IE7-esem. Ki akartam próbálni milyen sebességgel tudok letölteni. Mindig innen sg-rõl szedek ilyenkor, mert maxon jön. Természetesen bejelentkezve próbáltam a letöltésekbõl tölteni, de semmit nem tud letölteni. Ez jön be: "Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot". Más oldalról tudok tölteni.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Remélem nem kiabálom el, de sikerült a gépet megtisztítani.
Csökkentett módban lefutattam a HijackThis-t, a Sybot-Search & Destroy és az avast! programokat. Mindegyikben találtam fertõzést.
Az is kiderült, hogy nem csak a legutóbb jelzett kémprogram okozott gondot, hanem vírus is volt a rendszerben.
Talán tanulságként érdemes megemlítenem, hogy az utóbbi fél évben a gépem többször lefagyott, idõnként beavatkozás nélkül restartot is csinált. Hardver hibára gyanakodtam, de a hardverelemek tesztje nem mutatott hibát.
Amikor a bootolás is kezdett furcsa lenni, már biztos voltam abban, hogy ártalmas "szemét" van a gépemen.
Az eltávolításukban a csökkentett módban futtatott ellenõrzés volt a kulcskérdés.
Ettõl függetlenül köszönöm kollektornak a két program linket.
Üdvözlettel: gy?jt?
Ha már egyszer van HijackThis-ed, akkor simán kijelölöd azt a sort, amikor kész a scan, és megnyomod a "Fix checked" gombot. Semmi más gyanús nem volt?
Fertõzött gépnél elõször érdemes Csökkentett módban lefuttatni a HijackThis-t, meg a vírus- és kémprogram-irtókat is, mert normál módban elõfordulhat, hogy fut olyan processz, ami megakadályozza a sikeres irtást (vagy pl hogy megtalálják).
These are my friends, see how they glisten...
talán ezzel sikerül: RegASSASSIN 1.03
A bõvítmények között nem találkoztam a kémprogramként mûködõ dll fájl nevével (talán azért, mert a C:\Windows\ekxdvft.dll helyrõl letöröltem).
A neten viszont találtam utalást arra, hogy a szerencsétlenül behívott program nem kémprogram eltávolító, hanem éppenséggel kémprogramként mûködik.
A bejegyzés alatt felteszek egy képet, ahol együtt látható az AktiveX sávban bejelentkezõ program, a rendszeremrõl készült hijackthis log, valamint a kémprogram tulajdonságait leíró rövid szöveg.
Hogyan lehet a megadott érték {DBAF3291-D08D-4C8B-A960-D85A42FEE02F} alapján a registry-bõl eltávolítani ezt a programot?
Kép
eszközök / bõvítmények kezelése->bõvítmények eng/tiltása
és ott tiltsd le ,ha sikerül
A közelmúltban az IE 7 ablak felsõ részén megjelent egy sárga sávban egy üzenet, amit sajnos fogadtam.
Egy erõszakos portál kémprogramellenõrzõ programot kínált.
Utólag kiderült, hogy kémprogramot küldött a gépemre, amit a Spybot progival eltávolítottam.
Ettõl függetlenül az IE 7 böngészõ ablakban két problémát látok:
1./ A kevéssé zavaró az, hogy a Nézet > Eszköztár eszközeiben megjelent egy furcsa név: "ekxdvft". Aktiválás után kémprogram eltávolító eszközök ikonjait jelenítette meg a menüsorban (nem az eszközsorban!!).
Az ijesztõ név alapján egy dll fájlt találtam a Window fõkönyvtárban, amit sikerült eltávolítani, de a név - bár nem aktiválható - megjelenik az eszköznevek között. Hogyan lehetne eltávolítani?
2./ A másik gondom, hogy böngészés közben a sárga sáv a felirattal megjelenik bizonyos rendszerességgel az egyes portálok nézegetése alatt.
Itt a sáv képe:
Kép
Az IE 7 milyen beállítása akadályozná meg a sáv megjelenését?
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar \ WebBrowser registry kulcsból az < ITBarLayout > értéket, majd újraindítás
Nálamnál okosabb emberek segítségét kérem. Következõ a problémám az Internet Explorer 7-essel. De lehet, hogy a gépemmel van a bibi, nem tudok rájönni. Böngészés közben mindenféle elõzetes jelzés nélkül fogja magát, elfehéredik a képernyõ, hibaüzenet, miszerint az Internet Explorer hibát észlel, ezért leáll. Hibajelentés küldése stb...
Ugyanez fordul elõ letöltések kezdeményezésekor, valamint a program bezárásakor mindig. Már újratelepítettem az IE7-et, vírust is kerestem, nem találtam, AdAware és Spybot végigfuttatva, de semmi. Valami blokkolná a mûködést, tûzfal, vagy ....? Nem jövök rá.
Ha valakivel történt már ilyen, és talált rá megoldást, az kérem jelezze mielõbb, illetve bárki, akinek ötlete van, jelentkezzen, írjon!
Köszönöm
Látom vannak gondok ezzel az IE7-el másoknak is.
Hosszu idõ elteltével bekapcsoltam az automatikus frissitést, mellyel telepítettem az IE7-et.
De az istenért sem akar semmilyen weblapot elöhozni.
Internetkapcsolatom jó, mivel a Mozilla tökéletesen müködik.
Az Internettulajdonságok/speciális/ SSL és TLS is kipipálva.
Diagnosztikai naplóban a következõ szerepel
A diagnosztika legutóbbi futtatásának idõpontja: 01/20/08 15:49:00
A HTTP, HTTPS és FTP protokollok mûködésének diagnosztizálása
HTTP-, HTTPS- és FTP-kapcsolatok mûködése
info FTP (passzív): Sikerült csatlakozni a következõhöz: ftp.microsoft.com.
info HTTPS: Sikerült csatlakozni a következõhöz: www.microsoft.com.
info HTTP: Sikerült csatlakozni a következõhöz: www.microsoft.com.
Mit jelent az FTP-nél a "passzív" nem itt lehet a gond?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
a7-et a vez.pult/prg.tel.,eltáv. lehet eltávolítani
esetleg még nézd meg: IE / eszközök / int.beállítások / programok / pipa be,ha nincs - Az Internet Explorer ellenõrizza, hogy alapértelmezett böngészõ-e.
klikk a webbeállítások visszaállítása... gombra,majd
start / Futtatás --> regsvr32 urlmon.dll (enter)
Hát kipróbáltam amit írtál.Kér állandóan hiányzó fájlokat, a cd-t hiába rakom be, semmi. Viszont ha rákeresek a C partíción a hiányzó fájlokra és megadom az útvonalat továbbmegy a telepítés. A végén viszont nem történik semmi😞
Foggalmam csincs mi a fene lehet ezzel e genyo explorerrel😞
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%/inf/ie.inf
parancsot.
futtatásba beírod: expandx:\i386\rundll32.ex_ c:\windows\system32\rundll32.exe
ahol az x:a cd meghajtó betûjele
utána restart
Peig kb 3napja raktam fel új windowst.
Az a gondom , hogy az explorer nem jeleníti meg rendesen az elõzményeket.Egyes oldalakat elment elõzményként, másokat nem. Akinek volt hasonló tapasztalata és tudja a megoldást, legyen szives írjon!
Nekem olyan problémám lenne, hogy egyszerûen nem indul el a ie7-es. Firefoxot használok, csak neptunozáshoz ie-t. Rákattintok és nem csinál semmit, vagyis vmit: akárhány kattintást teszek rá, annyi ugyanolyan "ie" ikont tesz ki az asztalra, ahelyett hogy elindulna. Valakinek vmi 5let?
Ja meg, ha nyomok rá 1 jobb gomb/tulajdonságokat ezt írja ki hibaüzenetnek: "rundll32.exe-belépési pont nem található. Az eljárás belépsi pontja (GetProcessImageFileNameW) nem található a DLL-ben (PSAPI.DLL)"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
IE 7-et vistára nem is engedi telepíteni, ez hogy lehet?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Annak mi lehet az oka, hogy ha középsõ egérgombbal rábökök egy linkre nem nyílik meg új fülön, csak egy kis hangot lehet hallani ami olyan mint amikor POPUP abalkot blokkol a böngészõ, viszont CTRL + balegérgob hatásáraa megnyitja új lapon a linket.
Most kötötték be náluk a netet és a weblapoknál nem minden kép jelenik meg .Elöször azt hittem hogy nincs fenn flash vagy java, de ezek feltelepitése után se változott a helyzet még firefoxxal sem.
Olyan mintha csak a zövekeket tölteni be az oldalaknál, de még a háttérképet sem jeleniti meg csak fehér hátteret.Mintha rémlene valami olyan beállitás hogy weblap csak szövegként,de nem tudom hogy ezt hol lehet kikapcsolni vagy hogy köze lehet-e hozzá.
Erre és az én problémámra is várok még megoldásokat ha tudtok
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7