A nagy UFO vita

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
a saját létezésed

V9ykn8_TZL0

Az a lényeg hogy e köré ma már egy szép és jövedelmezõ iparág épült. Hozzá kell tennem hogy én is hiszek benne. De nem értem hogy minek kell titkolózni. Biztos van sok igazság benne de túl sok a fake meg a mindenbe mindent belemagyarázó hülye. Legutóbb Szegeden volt egy ufókonferencia ahol közölték hogy hazánkban van egy "titkos klónlabor". Na ne. Van igen de nem titkos max. valamely biológiai kutat. intézetben néhágy lelkes tudós a vállára vette a témát komolyabban. De a paranoia mindebbe belemagyaráz valami összeesküvéses maszlagot Mulderrel meg klón origamimestersereggel amit exportra gyártanak vietnámba.
norbre
söt ha az ablakra lett volna ragasztva, a fáknak tök elmosodottaknak kéne lenni

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Talán ottvoltál??
norbre
az 1. képpel kapcsolatban

ha tanultál fotózni tudnod kell h a fókusz és az objektív között kisebb a mélységélességi tartomány mint a fókuszpont után. De persze ez függ a távolsától és a rekesztöl

abban az esetben igazad van ha az ufo nagyon közel van az obj-hez, akkor a fák életlenek, bár akkora élességbeli külséget én nem látok a két dolog között

viszont erröl a képröl csak annyit mondhatunk biztonsággal - ha elfogadjuk h az "Ufo" éles és a fák nem- hogy a fák valamely irányban kiesnek a mélységélességi zónából, de hogy melyik irányban, sztem nem lehet egyértelmüen kijelenteni

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

JZO
Nagyon súlyos ez az SG-s gabonakör grafika <#alien>
annyit pontosítanék,hogy nem vadászgép volt😊

az igazság odaát van😊

Most nézem ott a linkek közt az eset amirõl beszélek...szerintem te is arra gondoltál.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nos,mint mondtam nem 100% hogy az az eset, de hasonló...egy drogosokra vadászó géprõl látták, de nem vadászgép,csak amolyan megfigyelõ. Mutatták az infrakamera felvételeit,és úgytünt mintha mozognának a tárgyak a géppel egy vonalban...de csak a felhõk miatt tünt úgy. Aztán a szakértõ megnézte a gép helyzetét és a fények irányát...elindultak arra fele 1 kisgéppel...és csodák csodájára a parttól északra lévõ olajfúrókhoz jutottak 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

norbre
és ha tényleg a mikulás volt?<#vigyor3>

"2.volt 1 szó ami böki az oldalam:a mikulás követ minket"

Nekem nem. A visszatérõ egység 50km-el a fejük felett keringett azt látták amikor felettük húzott el és a nap megvilágította.
"Bíró úr szerint nincsenek UFOk, mert a fény sebességénél nem lehet gyorsabban menni, így hatalmas energia ráfordítás kellene az utazáshoz,az idõparadoxon miatt sok száz v. ezer év telne el az indulási helyen, míg az utazónak csak pár év, stb stb..
UFOk "márpedig" nincsenek..."

Ha én lennék az a "Bíró úr", én nem mondtam soha ilyet.

"A bizonyíték erejû anyagokat az amerikai kormány begyûjti és titkosítja, illetve a tudósok egyszerûen nem elég körültekintõen vizsgálják ezt a jelenséget"

1. Az egész világon?
2. A tudósok nem értenek hozzá, a botcsinálta "szakértõk" igen?
norbre
mivan ha csak hülyéskedtek?

"Pl mikroorganizmusok egyes üstökösökben és aszeroidákban....az is élet 😊"

Konkrétan 1 db. a Marsrról származó kavicsról tudok, ami tartalamz olyan mikroszkópikus objektumokat, amik akár megkövült mikrobák is lehetnek (ezt sokan vitatják). Ezen kívül csak egyszerûbb szerves anyagok jelenlétét sikerült kimutatni, az meg még nem élet. Hacsak nem tudsz valami újabb felfedezésrõl, amirõl én még nem hallottam.

Még hozzáfûznék annyit h édesapám mondta nekem,hogy az "állítólagos" Holdraszállásnál(mostanában ez is vitatott téma)elhangzottak bizonyos rádióbeszélgetések(nem biztos h szó szerint így volt,de a lényegen nem változtat):
1.Nem mi vagyunk az elsõk...
2.volt 1 szó ami böki az oldalam:a mikulás követ minket
Nem tudom mit jelentenek,+ h igazak-e,ha viszont igaz akkor...
<#alien2><#alien2>
"Ezt a millio-t én lehagytam volna...."

Azt nem én írtam.

csuhi
akit jobban érdekel: http://www.rense.com/general52/deff.htm

"És ha te tévedsz???"

Akkor lehet szólni nyugodtan.

baze faxom má az sg-be össze vissza fékelnek jobbra balra😄
csuhi
természetesen az 2004 március

norbre
én a múltkor láttam a NG-on hogy mélyen a föld alatt a sziklában , nem a sziklák repedéseiben, magában a sziklában olyan mikroorganizmusok élnek amik a sziklát "eszik" és a végtermék arany lesz. persze elég hosszú idõbe telik

smv
Persze, hogy vannak ufo-k. A hacker csávesz is megmondta, aki feltörte a názát. <#alien><#alien><#alien2><#alien2>

Starcraft + Diablo III - esemve

csuhi
nos, javítsatok ki ha tévedek, de ha te a 204 márciusi esetre gondolsz, akkor tévedsz. a mexikói légierõ egy vadászgép este, a mexikói-öböl felett drogot csempészõ kisgépekre "vadászott" miközben észlelte a jelenséget. pilóta elmondása alapján, azk a nevezzük így "fényjelenségek" a mai fizika törvényeit meghazudtolóan mozogtak, (elmondása szerint a gépet is körbevették) majd eltûntek, de a gép infrakamerával rögzítette. ha jól tudom késõbb a mexikói kormány is hivatalosan elismerte h azonosítatlan repülõ tárggyal találkoztak. ugyhogy szerintem nem egyre gondolunk.

Elég furcsa dolog olyan valakinek személni ezt a vitát, aki már találkozott velük. :-)
Hátt nem...ezért is küldtek most valami üstököshöz ûrszondát...ha jóltudom az alaposan megvizsgálja majd...vagy már ez meg is történt?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Kornan
Ezt azért nem egyértelmû bizonyíték!
Nemtudom hogy az északi vagy déli sarkon találták e..de volt egy aszteroida aminek a belsejében voltak,tehát a földrõl nem juthatott bele.Sokan azt tartják hogy a földi élet is ilyesmi aszteroidáknak köszönhetõ.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

norbre
.. igazad

immovable
Ezek szerint az UFO rövidítés fogalmával nem vagy tisztában...
Ezek szerint, ha látsz a csillagos égen egy fényes pontot haladni, te rögtön tudod AZONOSÍTANI?
Kornan
Igen már találtunk életet?Ezt nem is tudtam.Én csak annyit halottam hogy egyes holdakon/bolygókon a naprendszerünkben megvan az élet feltétele mélyen a felszín alatt.Egyébként maximum amit mi kivittunk az földönkívüli élet.De földönkívüli eredetût még nem találtunk.
norbre
háát annyira nem rossz a szemem, de én komolyan nem látom azt amit te mondasz.
persze attól még lehet igazd

norbre
biztos alultáplált vagyok, de ilyeneket melyik üstökösben/ aszteroidában találtak?

Azért a mexicoi UFO észlelése, katonai megfigyelések közzététele igencsak megkérdõjelezi a fenti cikk bizonyíték-fikázását.
Érdekes "légköri jelenség" volt, azóta sem tapasztaltak ilyet, vagy legalábbis nem számolt róla be senki sem...
Bíró úr szerint nincsenek UFOk, mert a fény sebességénél nem lehet gyorsabban menni, így hatalmas energia ráfordítás kellene az utazáshoz,az idõparadoxon miatt sok száz v. ezer év telne el az indulási helyen, míg az utazónak csak pár év, stb stb..
UFOk "márpedig" nincsenek...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Jajj má ehhez nem kell program.
azzal hogy kulturaltan fikazol, nem valtoztat a tenyen. Nem a szohasznalat a kerdeses hanem az amit csinalsz, jelentektelen ebben az esetben hogy szepen teszed vagy sem. Hogy kicsit okoskodva-stilusodban valaszoljak.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Kornan
Akkor nem ugyanarról az esetrõl van szó.Én is láttam még régen amit bemuattak.Azok az objektumok amiket az infrakamera rögzített körülvették a repülõgépet és irányt változtattak.És azt hiszem a földi radar is észlelte õket.Kevesebb mint egy tucat objektum volt látható pontosan már nem emlékszem mennyi.
Amit én láttam annak gépágyú találta el a szárnyát a csûrõnél, azért zuhant le. De ez nem úgy van hogy ott a gép és egyet lövök hanem több száz gépágyú tüzel egyszerre, és csak véletlenül találják el.
Pl mikroorganizmusok egyes üstökösökben és aszeroidákban....az is élet 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

norbre
hát egy ideje fotózgatok <#wink>, de ebbõl a képbõl én most nem tudom levonni azt a következtetést ami te. (bár lehet h rossz a szemem, és nincs most nálam progi amivel jobban fölnagyíthatom)

Ezt a millio-t én lehagytam volna....
Akkor akár kezdhetnénk ott is, hogy van e vége az univerzumnak... (egyesek szerint van, és talán igazuk is van.. Semmi sem tart örökké 😊 )

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

IlluminatoR
Az UFO-k az USA kísérleti gépei, azsl.

Amúgy meg aki tagadja, hogy van földönkívûl élet, az nagyon sötét.

"Foldonkivuli elet van mar talaltunk bizonyitekokat ,csak meg az inteligenciaval rendelkezo eletet nem fedeztuk fel amibol tutira van tobb millio......."

Pontosan milyen bizonyítékról van szó? Elég csöndben intézik ahhoz képest, hogy a történelem legnagyobb felfedezésérõl van szó.

"azt hogy a fák messzebb vannak vagy nem, 1 képbõl nem lehet megállapítani. Lehet hogy ez az ufo meszebb van, de bazi nagy a tárgy"

A fák életlenek az UFO éles. Az UFO közelebb volt és az élesség arra volt állítva a mögötte levõ fák azért lettek életlenek.Ez egyáltalán nem nagy terjedelmû egy üvegre ragasztott körvonal.Értesz a fotózáshoz egyáltalán?

immovable
"Köszi a bíztatást. Nem szokásom fikázni, csak megmondom, ha valaki téved (veled ellentétben civilizált stílusban)."
És ha te tévedsz???
immovable
Vagy Seagate vinyó reklám... 😊)
Remélem jól írtam?
norbre
milyen bizonyíték van a földönkívüli életre?

"ez a biroAndras, neki aztan van logikaja hogy mindig lefikazzon valamit, eszem megall toled nem talalok egy olyan forumot ahol ne kotnel bele a mindent a'tuto szakmaisagoddal."

Köszi a bíztatást. Nem szokásom fikázni, csak megmondom, ha valaki téved (veled ellentétben civilizált stílusban).

"Senki nem vette komolyan en sem gondoltam tul komolyan"

Nem tudhatod, hogy mások mennyire veszik komolyan. Tapaszalatom szerint sokan véresen komolyan veszik az ilyesmit. Ha meg te esetleg nem, arra az esetre léteznek szabványos nemzetközi jelzések ( pl.: <#awink> ).

Király ez a StarGate logo 😊

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés