A nagy UFO vita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ha tanultál fotózni tudnod kell h a fókusz és az objektív között kisebb a mélységélességi tartomány mint a fókuszpont után. De persze ez függ a távolsától és a rekesztöl
abban az esetben igazad van ha az ufo nagyon közel van az obj-hez, akkor a fák életlenek, bár akkora élességbeli külséget én nem látok a két dolog között
viszont erröl a képröl csak annyit mondhatunk biztonsággal - ha elfogadjuk h az "Ufo" éles és a fák nem- hogy a fák valamely irányban kiesnek a mélységélességi zónából, de hogy melyik irányban, sztem nem lehet egyértelmüen kijelenteni
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nekem nem. A visszatérõ egység 50km-el a fejük felett keringett azt látták amikor felettük húzott el és a nap megvilágította.
UFOk "márpedig" nincsenek..."
Ha én lennék az a "Bíró úr", én nem mondtam soha ilyet.
1. Az egész világon?
2. A tudósok nem értenek hozzá, a botcsinálta "szakértõk" igen?
Konkrétan 1 db. a Marsrról származó kavicsról tudok, ami tartalamz olyan mikroszkópikus objektumokat, amik akár megkövült mikrobák is lehetnek (ezt sokan vitatják). Ezen kívül csak egyszerûbb szerves anyagok jelenlétét sikerült kimutatni, az meg még nem élet. Hacsak nem tudsz valami újabb felfedezésrõl, amirõl én még nem hallottam.
1.Nem mi vagyunk az elsõk...
2.volt 1 szó ami böki az oldalam:a mikulás követ minket
Nem tudom mit jelentenek,+ h igazak-e,ha viszont igaz akkor...
<#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
Azt nem én írtam.
Akkor lehet szólni nyugodtan.
Starcraft + Diablo III - esemve
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ezek szerint, ha látsz a csillagos égen egy fényes pontot haladni, te rögtön tudod AZONOSÍTANI?
persze attól még lehet igazd
Érdekes "légköri jelenség" volt, azóta sem tapasztaltak ilyet, vagy legalábbis nem számolt róla be senki sem...
Bíró úr szerint nincsenek UFOk, mert a fény sebességénél nem lehet gyorsabban menni, így hatalmas energia ráfordítás kellene az utazáshoz,az idõparadoxon miatt sok száz v. ezer év telne el az indulási helyen, míg az utazónak csak pár év, stb stb..
UFOk "márpedig" nincsenek...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Akkor akár kezdhetnénk ott is, hogy van e vége az univerzumnak... (egyesek szerint van, és talán igazuk is van.. Semmi sem tart örökké 😊 )
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
Amúgy meg aki tagadja, hogy van földönkívûl élet, az nagyon sötét.
Pontosan milyen bizonyítékról van szó? Elég csöndben intézik ahhoz képest, hogy a történelem legnagyobb felfedezésérõl van szó.
A fák életlenek az UFO éles. Az UFO közelebb volt és az élesség arra volt állítva a mögötte levõ fák azért lettek életlenek.Ez egyáltalán nem nagy terjedelmû egy üvegre ragasztott körvonal.Értesz a fotózáshoz egyáltalán?
És ha te tévedsz???
Köszi a bíztatást. Nem szokásom fikázni, csak megmondom, ha valaki téved (veled ellentétben civilizált stílusban).
"Senki nem vette komolyan en sem gondoltam tul komolyan"
Nem tudhatod, hogy mások mennyire veszik komolyan. Tapaszalatom szerint sokan véresen komolyan veszik az ilyesmit. Ha meg te esetleg nem, arra az esetre léteznek szabványos nemzetközi jelzések ( pl.: <#awink>#awink> ).
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés