A nagy UFO vita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A jugoszlávok öntelten mutogatták hogy lelõttek gépágyúval egy Lopakodót. Azt már elfelejtették, hogy hány száz gépágyú, hány százezer lövést adott le mire egy talált.
Szeritnem a közepén az SG logo jobban árulkodik az eredetérõl.
Nemrég láttam egy mûsort és nagyon sok ufós felvételt mutattak be és több ember nyilatkozott,pilóták,ûrhajósok,szóval valamennyire megbízható emberek.A felvételekbe sajnos bele lehet kötni és sajnos szerintem vannak kamu felvételek is.De az tény hogy több egymástól külömbözõ felvétel van amire nincs magyarázat és több összefüggés figyelhetõ meg.Hogy egyet-kettõt említsek pl a holdraszállásnál egy-két fura árnyékot figyeltek meg amik elrepülnek a hold felszíne felett,és egyértelmûen kiderítették hogy nem aszteroidák voltak.Aztán volt hogy egyik éjszaka fura fények lebegtek az egyik város fölött és idõnként elmozdultak.És mindenki látta a fénypontokat de senki nem tudta miaz.Szóval vannak olyanok amire nem lehet azt mondani hogy kamu.
Az emberrablásoknál is vannak érdekes dolgok,állítólag több idegen eredetû tárgyat szedtek már ki emberekbõl.Azt nem értem akkor miért nem került a figyelem középpontjába,hiszen a tárgy maga a bizonyíték.Az ilyenek fölött sokan átsiklanak,ma már könnyû hamis bizonyítékokat gyártani.
És ha az ufók kísérleti amerikai repülõgépek akkor mi a fenének mennek más jelenktéktelen országok légterébe?
A meglévõ felvételek alapján én az gondolom hogy az ufóknak nagyon hatékony álcázó technikájuk van,képesek láthatatlanná válni az emberi szem számára,és a radar számára.Az hogy idõnként feltûnnek több oka lehet.Talán energiatöltés,vagy valami meghibásodás........
Egy biztos ez a rejtély még megoldásra vár.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Tehát részletesebben, léteznek nem azonosított repülõtárgyak?
Igen!!!!!
Sõt, az azonosítatlan repülõtárgyak repülési paramétereik, illetve egyéb környezetre gyakorolt hatásuk alapján, a jelen tudásuk szerint az esetek szignifikáns részében mesterséges eredetûnek tûnnek, mozgásukra célirányosság, rendezettség jelemzõ.
És hogy továb menjek ezeket a nem azonosított repülõtárgyakat minden egyes állam légvédelme, nem csak figyelheti, hanem országának szuverenitása okán köteles is figyelni, az azonosítás érdekében mident megtenni.
Ennyi. Mesterséges eredetûnek tûnõ UFOk tehát vannak, ez tény. Ajánlom figyelmébe mindenkinek az idén márciusban nyilvánosságra hozott, mexikói anyagot. Ha jól tudom még a mexikói államfõ is kommentálta a dolgot, hogy miért hozták nyilvánosságra.
A földönkívüli eredetre csak az tûnik bizonyítéknak, hogy repülési paramétereik az általunk ismert technológiával épített gépekkel nem reprodukálhatók.
A földönkívüli eredet tehát egy kézenfekvõ, persze nem 100%-ig bizonyított elmélet, a sok közül. Viszont minden más elmélet, még ennél is sokkal valószerûtlenebbnek tûnik.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az elsõ képhez felesleges negatív, a fák messzebb vannak mint az "UFO", és a kép függölegesen két felvételbõl áll.
Senki nem vette komolyan en sem gondoltam tul komolyan, menjel mar el nyaralni vmi huvos helyre egy kicsit...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
max negatív alapján megmondani sztem hogy eredeti-e a kép
Mindkét pontban tévedsz. A sokkal fejlettebb technika nem garantálja, hogy nem tudjuk lelõni. Különösen, hogy valszeg nem katonai jármûveket küldenek.
Balesetek is történnek a legfejlettebb kütyükkel is, legfeljebb ritkábban.
"szoval mindezt belakalkulalva, tuti hogy itt sunnyognak vhol... 😊)"
Ez aztán a logika:
1. Ha itt vannak, nem láthatjuk õket.
2. Nem látjuk õket.
Következtetés : Itt vannak.
Csak két ponton bukik a dolog:
1. Látjuk õket. Tehát a logikád alapján az összes észlelés hazugság, vagy tévedés.
2. Természetesen érvénytelen a következtetésed. A->B -bõl nem következik B->A.
más:létezésükrõl nem tudok semmi konkrét véleményt mondani,de nem állítom h vannak sõt azt sem h nincsennek csak annyit h ?VALAMI? van az biztos!
Az USA(vagy USB <#idiota>#idiota>) nem mond el mindent amit róluk tud.Nem is fog....még 1 darabig.Csak azt nem értem akkor minek ez a nagy titkolózás(51s körzet,Rooswell,a tunguzkai "meteorit"+még sok más hasonló dolog) velük kapcsolatban.Minnél jobban titkolják,annál jobban érdekli az embereket.Mert azt ne mesélje be nekem senki h bárkit hidegen hagy az a dolog hogy vajon élnek-e más lények odakint.Habár ha bejelentenék h holnap du 3kor találkozó az idegenekkel a városi sporin "akitudjöjjöneligérjüknembánjameg" jeligével(és tényleg igaz lenne nem csak kamu)hát lehet h lenne 1 kis téboly.Lehet h Nenadesznak igaza van és tényleg "tuti hogy itt sunnyognak vhol"!!Kúva *nny*k*-t!
A probléma amúgy:
1.békések???
2.vagy nem??
Ez még a jövõ zenéje,reméljük még kiderül ebben az évtizedben,és akkor nem kell járni többet suliba,mert ha idáig eljutottak akkor valószinû h kicsit fejletebbek mint mink(tehát amit eddig tanultál,annak kb a 60% semmivé válik ha jön ahír h +jöttek) és tele vannak ilyen hiperszuperbrutálmetál kütyükkel!!!
Vagy csak annyi az egész h kiközösítették az emberiséget.Kitudja,talán több 100000 faj él szerte az univerzumban csak közös +állapodás alapján az emberiséget nem vették be ebbe a bandába és rohadjon + ott ahol van.<#wilting>#wilting>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szal: nem léteznek ufok szerintem
szoval mindezt belakalkulalva, tuti hogy itt sunnyognak vhol... 😊)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.