A nagy UFO vita

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp van egy UFÓ-s film az NG-n. (Néha értelmes, néha értelmetlen véleményekkel mindkét oldalon.)

"Negatív már nem sokáig lesz. Nagyon terjednek a digitális gépek"

Csak van amit nem tudnak, és még egy ideig nem is fognak.
Gyorsan mozgó légi jármû is összepréseli a levegõt, a villám meg azért jó hasonlat mert ezek a jármûvek villámgyorsak!
A villámáskor nagy hõ keletkezik az ív körül és a hirtelen kitáguló levegõ hangját hallod, je meg amikor kilép egy egy tárgyból annak a hasadását!

De tényelg nem néztem meg még mit írtatok fóla, errõl nincs több infó, mert érdekelne, hogy miért is pontosan az SG logóját rajzoták fel?

Jó kis reklám volt az SG-nek az ufóktól <#taps>

arschsg
<#eljen> ott a pont. Olyan pedig elõ-elõfordulhat, nem? 😄 <#smile>És még csak nem is idegen Földön kívûli civilizáció...

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

"tessek, magyarazd meg."

Egy fotózáshoz egyáltalán nem értõ embernek hiába magyarázom hogy a fotón mi bizonyítja hogy szándékosan hamisították a képet, tehát nem egy natúr képrõl van szó. A kisrepülõgépes képen csak a bemozdult gépet látják azt hogy az épületek ugyanúgy bemozdultak már nem.
"haha haha bruhaha,
nézd hogy lóg a taraja"

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

És arra még nem gondoltál, hogy azért tudsz ilyen sommás véleményt mondani, mert a szûk tudásbázisod alapján ez nagyon egyszerû?

Azért javaslom mindenkinek, olvassa el a mexicoi UFOs topicot, ott már elég sok mindent leírtunk, megbeszéltünk

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ez éppen most jutott az eszembe, bár lehet, h mások ezt már kitalálták:
Mi van akkor, ha az UFOk nagy része csak valamiféle asztrális projekció? Talán épp ezért hangtalanok???
Aki közelrõl láttak ( ????? ) UFOt néha beszámolnak valami zümmögõ hangról, vagy halk suhogás szerû hangról..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

unknown nick
A hit a tudás egyik feltétele, de nem egyenlõ azzal. Viszont a kettõt sokan össze mossák.

Kornan
A földi radar is jelezte állítólag,és a videoelemzõk is kizártak mindent.Biztos hogy nem álló objektumokról van szó.Azt észrevették volna.Meg a pilóta csak látja hogy mirõl van szó,látja hogy mozog-e vagy sem.Nem lehet rá még magyarázatot adni.Egyetlen magyarázat hogy azonosítatlan repülõ tárgyakról van szó.
az még egy fasznak sem tünt fel, hogy gyakorlatilag nincs két egyforma "észlelt" csészealj? Meg ahány találkozás annyiféle ûrember leírás. Meg mi van, az egész univerzumban földtípusú levegõt lélegzenek be az ûrlakok, hogy ilyen bitang jól érzik itt magukat?? Sántít ez az egész. Az a baj, az emberek képtelenek azt felfogni, hogy vannak velejükig romlott gazemberek akik szemrebbenés nélkül hazudnak vagy hamisítanak akkorát, mint a hegy, mert mondjuk a média igen komoly összeget fizet ezekért kamuvideókért, mert ugranak rá az emberek, mert elegük van már ebbõl a fosból amiben élnek és két kézzel kapnak minden után ami valami más mint a megszokott pondrólétük. Nézd meg latin-amerikát pl: szinte kultusza van a repülõ csészealjaknak meg a mindenféle emberkéknek a bádogvárosok nincstelen lakói közt. Aztán vannak még a notorius hazudozok akik erre élveznek, hog yátqrják az embereket, vannak aztán a sérült személyiségüek akik a kisiklott életüket szeretnék valahogy visszaterelni a közérdeklõdés felkeltésével. Aztán vannak még a birkák akik még egy isterverte bolygót is képesek ufónak jelenteni, mert még a büdös életben nem néztek fel az égre, azt se tudják hogy mi az a sok szar a fejük fölött de azt viszont marhára megtanulták a médiából, hogy ha valami fényes van az égen az aztán csak repülõ csészealj lehet. Saját magam voltam tanúja amikor egy kretén benzinkutas egyszer le kezdett hisztizni a pesten a József-Atilla lakótelepi kútnál, hogy ufó van az égen, aztán nekem kellet lehiggasztani, hogy nyugi barátom az csak a Jupiter. Nekem meggyõzõdésem hogy semmilyen ufójelenség nincs, csak ilyen-olyan motivációjú emberek.

mondjuk igy nincs ertelme, mert amit mondasz vegulis logikus arra a tudasra alapozva amid van. (es itt nem is a fizika torvenyeivel van gond, hanem a mai allapotaval) Pesze akar lehetett egy gombvillam is, nem lehet tudni. Igaz akkor jo nagy. De en semmi esetre nem mernek okoskodni, mivel fogalmunk sincs rola. Szoval mindket valaszod erteke = 0, erre a kerdesre.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Nekem úgy tûnik, enyhén lefelé nézett a kamera, és inkább a felhõk úsztak el a kamera elõtt, ahogy haladt a gép. Tehát szerintem ezesetben tényleg földi a magyarázat.

Kár, hogy arról nincs felvétel, ahogy "körbevették a gépet". De lehet az is félreértés volt.

tessek, magyarazd meg.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sok embernek a legértelmesebb magyarázat se mond semmit.
"csak ne a fizika torvenyeivel gyere ha kerhetnelek"

Hát persze azok tényleg nem jók semmire! Nem is tudom hogy az ember mér fedez fel ilyen hülyeségeket.
csak ne a fizika torvenyeivel gyere ha kerhetnelek. A mozgas mar eleve kizarja azt. A han g, hogy nem volt neki, ezutan mar senkit sem erdekelt.

pasz tesokam, elhiszem hogy okoskodsz, en is azt tennem a helyedben....,
de megmagyarazni nem tudjuk, es mivel sokan lattuk, es kozolunk egyikunk sem volt hipnotizor... szoval az egesz csoport KENYTELEN KELLET el kellet fogadni azt amit latott. ennyi. Ha tudsz ertelmes magyarazatot adni meghallgatjuk.

Esrohnoil
Az lehet, de már nem mostani felvétel.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

érts jól! úgy értem nem lehetett a mai repülõ szerkezetekkel kapcsolatba hozni. hang nuku, mozgás gyors, irányváltás méggyorsabb..

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Miért a filmek hogy meg vannak csinálva?
"egyszer én is láttam valamit, amirõl a mai napig nem tudom mi a jóég lehetett"

Nem tudod mi volt de állítod hogy mi LEHETETT.
Esrohnoil
A WTC-s videofelvétel szerintetek kamu?
Mindenesetre ha az, akkor jól megcsinálták.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tudod itt egy baj van.Azt állítják hogy olyan hajtómûvük van mely hangtalan. Egy dolgot felejtenek el a levegõt hasítják és annak ilyen óriási sebességnél ugyanúgy hangot kellene adni mint a villámlásnál, amelyik áthasít a levegõn.
Esrohnoil
Még annyit a témához h. ezek az idegen lények amikrõl itt szó van sztem nem földönkívüliek.
Amennyi észlelés van, nem tartom valószínûnek h. messzirõl jönnének a kis gépeikkel. Sztem a földön van a bázisuk, v. képesek dimenziót váltani, v. vmi olyan technológia amit mi még nem ismerünk igazán, és emiatt nem találtuk meg õket.

UFO-k márpedig vannak. egyszer én is láttam valamit, amirõl a mai napig nem tudom mi a jóég lehetett. apámmal volt találkozóm, és vagy egy percig néztem valamit, ami az ég színétõl éppen csak sötétebb volt, alig lehetett kivenni, és jobbra-balra-le-föl mozgott. amikor odaért apám, mutattam neki is, az õ álla is leesett, csak néztünk egymásra hogy húbazmeg, ez miez?!
több éve már ennek, de a mai napig tisztán elõttem van, elég érdekes volt. addig én sem tartoztam azok közé akik hisznek benne, de azóta más a helyzet. és ez minig így is lesz szerintem, az ember addig amíg a saját szemével nem lát valamit, amit nem tud megmagyarázni, nem is fog 100%-ig hinni bennük.
ja, egy idézet a Kapcsolat címû filmbõl sztem tökre idevág..:
"..millió és millió csillag van odafönt, csak a mi galaxisunkban.. ha csak minden milliomodiknak vannak bolygói, és azok köszül csak minden milliomodik alkalmas az életre, és ha azok közül csak minden mlliomidikon alakult ki valamilyen élet, akkor is millió-és millió civilizáció van odafönt.." vagy valami ilyesmi
elég csak egy kis valószínûségszámítást elvégezni:
egy galaxisban kb. fél trillió csillag van, és kb. 50 milliárd lehet a galaxisok száma.. elég ilyesztõ szám.
ja, Douglas Adams-tõl is hadd idézzek egy sort:
"Az ûr - nagy. Tényleg nagy. El se hinnéd milyen hatalmasan, terjedelmesen, észbontóan nagy. Úgy értem, az ember azt gondolná, a patikushoz hosszú az út, de ez csak egy szem mogyoró az ûrhöz képest." 😊

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

ja meg annyit hogy a mozgasa olyan volt hogy kb 30metert fuggolegesen emelkedett, aztan iveb elhuzott, irtozatos sebesseggel, es megsem lehetett hallani semmit sem.

na jo, akkor elmondok en is egy sztorit.
Amikor katona voltam (bercsenyei laszlo felderito zaszloalj) es kihelyezesen voltunk xy sehol semmi tavol s kozel, es eppen ejjelato tavcsofelesegeket tesztelunk.(ez is erdekes de inkabb a sztori) gyalogolhattunk mar jo ideje, es egy kis kor erdoszakasz fele tartottunk amikor egyszercsak vmi fenylo akarmi, felszallt, es elhuzott a sunyiba. Mondanom sem kell mindannyian be voltunk tojva es jopar masodpercig meg sem mozdultunk, es csak utan mertunk felhalkan anyazni/mi szar volt ez/ stb.
Mondjuk ez mar volt tobb mint 10 eve, de aki ott volt tuti nem felejti el. Persze senki sem tudta mi a fene volt az ugyhogy meg par napig dumaltunk rola es annyi.
(ha vkinek esetleg esetleg ismeros, M szazd, csp, Tötös F. hadnagy, szpk Szepesi J. Fohadnagy, en meg BB cskh)

"Az elsõ feltevés azért sántít, mert ezek szerint az összes kormány elrejti az idegenekrõl szóló bizonyítékokat, vagy az UFO-k kizárólag az Egyesült Államokat látogatják."

Hülyeség. Más országok nagyon is nyitottabban kezelik ezt a kérdést, pl. Oroszország, Mexikó, Brazilia, stb. Úgyhogy a kedves Shostak úr csak egy kis ingyenreklámot akart, de ismeretei nem sok van a témában. Milyen gyakori ez manapság...

norbre
bocs, mármint ez a #105-re volt válasz babajagának

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
és?
én nem ezt hangsúlyozom szerintem a #88-ban

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

sz4bolcs
Látom tanultál matekot. ;-)) Igen, vagy nem... ez a nagy valószínüség... pont pont pont, hogy jobban értsd a cinizmust

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"Az elsõ képhez felesleges negatív, a fák messzebb vannak mint az "UFO", és a kép függölegesen két felvételbõl áll."

Ezt írtam korábban.32-ben
Esrohnoil
Ugye a WTC-s felvételen is egy "visszatérõ egység" volt? 😄

Ha az ember csak azt tudná ahol ott volt, csak nem gondolod komolyan.A másik meg hogy én jobban értek a fotózáshoz mint a nagyközönség 98%-a, természetes hogy én bármely fotóról többet tudok megállapítani. És az a borzasztó hogy a fotókat elemzõ "szakértõk" a fotózáshoz tök hülyék voltak, és még a megfigyelõképességük is csapnivaló volt.
Esrohnoil
Ha akarták volna, ilyen fejlett technológiával rég kiirthattak volna minket. Sztem ha párszor ellenségesen lépünk fel, utána már nem lesz semmi esélyünk magyarázkodni.

norbre
ezt hogy is érted pontosan?

sz4bolcs
#100 It's not unusual 😄😄😄

sz4bolcs
apropo- Támad a mars: Majd énekelünk nekik Tom Jonest <#idiota>

"Én hiszem hogy valahol máshol is kifejlõdhetett az élet valamilyen formája."

Ahogy itt, úgy bárhol 50-50% az esély rá.
Asperot
A közkézen szállingózó bizonyítékok ellenére, amik szerintem nagy része (ha nem az összes) kamu, Én hiszem hogy valahol máshol is kifejlõdhetett az élet valamilyen formája.
Túl nagy a világegyetem és semmibõl sincs csak egy. Ami létrejött egyszer az megismétlõdhet számtalanszor. Azt azért remélem hogy nem lesz kedvük leugrani haverkodni velünk. Baromi rossz szomszéd az ember, és az egyik faj hazája gyarmat lesz.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Kornan
Találtam jobbat ahol le is lehet szedni a teljeset 18 mega a full video.Mexikoiul dumalnak 😄
INNEN
Kornan
A WTC-s video elég érdekes.De lehet hogy kamu.Azt nézzétek meg.
Sztem itt nem 1 mexikói esetrõl volt szó. A fúrótornyosat én is láttam, amirõl az NG-n vagy a Spektrumon(már nem tudom melyik volt) volt szó, de ami most nemrég történt az teljesen más eset.

Gracie Barra

Kornan
Amit csuhi mondott az egy videfelvételbõl lett kiszedve és ott a fények mozogtak.11 fénypontról volt szó már kiderítettem.És egyértelmûen nem olajfúró torony.Hanem mozgó objektum ami magasan repül.

ITT TÖBBEKKÖZT MEGTALÁLJÁTOK A MEXIKÓI FELVÉTELT IS: UFO VIDEOK