A nagy UFO vita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak van amit nem tudnak, és még egy ideig nem is fognak.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Egy fotózáshoz egyáltalán nem értõ embernek hiába magyarázom hogy a fotón mi bizonyítja hogy szándékosan hamisították a képet, tehát nem egy natúr képrõl van szó. A kisrepülõgépes képen csak a bemozdult gépet látják azt hogy az épületek ugyanúgy bemozdultak már nem.
nézd hogy lóg a taraja"
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mi van akkor, ha az UFOk nagy része csak valamiféle asztrális projekció? Talán épp ezért hangtalanok???
Aki közelrõl láttak ( ????? ) UFOt néha beszámolnak valami zümmögõ hangról, vagy halk suhogás szerû hangról..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kár, hogy arról nincs felvétel, ahogy "körbevették a gépet". De lehet az is félreértés volt.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hát persze azok tényleg nem jók semmire! Nem is tudom hogy az ember mér fedez fel ilyen hülyeségeket.
de megmagyarazni nem tudjuk, es mivel sokan lattuk, es kozolunk egyikunk sem volt hipnotizor... szoval az egesz csoport KENYTELEN KELLET el kellet fogadni azt amit latott. ennyi. Ha tudsz ertelmes magyarazatot adni meghallgatjuk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Nem tudod mi volt de állítod hogy mi LEHETETT.
Mindenesetre ha az, akkor jól megcsinálták.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amennyi észlelés van, nem tartom valószínûnek h. messzirõl jönnének a kis gépeikkel. Sztem a földön van a bázisuk, v. képesek dimenziót váltani, v. vmi olyan technológia amit mi még nem ismerünk igazán, és emiatt nem találtuk meg õket.
több éve már ennek, de a mai napig tisztán elõttem van, elég érdekes volt. addig én sem tartoztam azok közé akik hisznek benne, de azóta más a helyzet. és ez minig így is lesz szerintem, az ember addig amíg a saját szemével nem lát valamit, amit nem tud megmagyarázni, nem is fog 100%-ig hinni bennük.
ja, egy idézet a Kapcsolat címû filmbõl sztem tökre idevág..:
"..millió és millió csillag van odafönt, csak a mi galaxisunkban.. ha csak minden milliomodiknak vannak bolygói, és azok köszül csak minden milliomodik alkalmas az életre, és ha azok közül csak minden mlliomidikon alakult ki valamilyen élet, akkor is millió-és millió civilizáció van odafönt.." vagy valami ilyesmi
elég csak egy kis valószínûségszámítást elvégezni:
egy galaxisban kb. fél trillió csillag van, és kb. 50 milliárd lehet a galaxisok száma.. elég ilyesztõ szám.
ja, Douglas Adams-tõl is hadd idézzek egy sort:
"Az ûr - nagy. Tényleg nagy. El se hinnéd milyen hatalmasan, terjedelmesen, észbontóan nagy. Úgy értem, az ember azt gondolná, a patikushoz hosszú az út, de ez csak egy szem mogyoró az ûrhöz képest." 😊
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Amikor katona voltam (bercsenyei laszlo felderito zaszloalj) es kihelyezesen voltunk xy sehol semmi tavol s kozel, es eppen ejjelato tavcsofelesegeket tesztelunk.(ez is erdekes de inkabb a sztori) gyalogolhattunk mar jo ideje, es egy kis kor erdoszakasz fele tartottunk amikor egyszercsak vmi fenylo akarmi, felszallt, es elhuzott a sunyiba. Mondanom sem kell mindannyian be voltunk tojva es jopar masodpercig meg sem mozdultunk, es csak utan mertunk felhalkan anyazni/mi szar volt ez/ stb.
Mondjuk ez mar volt tobb mint 10 eve, de aki ott volt tuti nem felejti el. Persze senki sem tudta mi a fene volt az ugyhogy meg par napig dumaltunk rola es annyi.
(ha vkinek esetleg esetleg ismeros, M szazd, csp, Tötös F. hadnagy, szpk Szepesi J. Fohadnagy, en meg BB cskh)
Hülyeség. Más országok nagyon is nyitottabban kezelik ezt a kérdést, pl. Oroszország, Mexikó, Brazilia, stb. Úgyhogy a kedves Shostak úr csak egy kis ingyenreklámot akart, de ismeretei nem sok van a témában. Milyen gyakori ez manapság...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
én nem ezt hangsúlyozom szerintem a #88-ban
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezt írtam korábban.32-ben
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ahogy itt, úgy bárhol 50-50% az esély rá.
Túl nagy a világegyetem és semmibõl sincs csak egy. Ami létrejött egyszer az megismétlõdhet számtalanszor. Azt azért remélem hogy nem lesz kedvük leugrani haverkodni velünk. Baromi rossz szomszéd az ember, és az egyik faj hazája gyarmat lesz.
Ahány ház, annyi baj legyen.
INNEN
Gracie Barra
ITT TÖBBEKKÖZT MEGTALÁLJÁTOK A MEXIKÓI FELVÉTELT IS: UFO VIDEOK