2299
FC Parma
-
#924 oks nembaj -
#923 palermo topik vagy a palermo.uw.hu -
#922 mér mivolt tegnap Gábor? -
#921 most senkinek semmit, még a tegnapi nap hatása alatt vagyok -
#920 Gábor akkor szeretnék kérni az oldalra egy fasza hátteret, teljesen rád van bízva mert anyagot nem tudok adni mert most volt winreinstall
vállalod?:) -
#919 oks:)
emiatt gondolkoztam el
-
#918 nem ajánlom arra a posztra, nagyon nem :) -
#917 Marchionni tud jobbhátvédet játszani? -
#916 mi ez? -
#915 Írjátok alá Parmások! -
Rudee #914 Nem, a 6millió csak egy ajánlat lehet a későbbiekben. -
#913 Igaz a hír hogy 6 millió euróért megvettük a Getafe csatárát, Rikit? -
#912 sajnálom , hogy elmegy -
#911 sok sikert Marchionninak! -
#910 nah nemkéne basztatni diósgyőrt,elégszer leköpöm reggelente a stadionjkat igyis :DD -
#909 Camoranesi a nyáron távozhat a Juventustól
2006-01-25 16:30:51
Elhagyhatja a Juventus labdarúgócsapatát a szezon végén Mauro Camoranesi.
Az argentin születésű, de olasz válogatott játékos a következő évben kiszorulhat a csapatból, miután a torinói együttes megállapodott a Parmával, hogy Marco Marchionni a következő szezont a bajnokcsapatnál kezdi.
A jobb oldali középpályás ügynöke szerint Camoranesi azért nem marad csapat nélkül, hiszen az AC Milan és az Internazionale is bejelentkezett érte.
Marchionni a nyáron öt évre kötelezi el magát Torinóba, a középpályást az Inter, a Roma és a Fiorentina is szerette volna a soraiban tudni. (nso.hu) -
Rudee #908 El Parma paga 6 millones y Riki responde el lunes -
#907 érthetetlen :( kár hogy ilyen szinten van a magyar foci -
#906 hát nem gyengén röhely az ottani marketing -
#905 elszámolták magukat, röhely -
#904 elb@ták a pénzt akkor? -
#903 nincs pénz, elfogyott
mindig is sok szurkoló ment ki a meccsükre és ebből profitálni nem igazán tudtak, a pénz meg szépen eltünt..kérdem én hová tünt a pénz? -
#902 mér mi történt velük? -
#901 Diósgyőr vmilyen szinten maga kereste a sorsát -
#900 láttam, tudom, de vicc az egész,meghalna
amúgy a végén DVTK cikk van:(
na ott Horváth Feri Gems márkájú szerelébe van, na a mi kispályás csapatunknak is ilyen márkájú a szerkója! -
#899 nem vicc, ott van a mai sportban :) -
#898 :DDDDDD -
#897 NS: Halmosi talán Parma :) -
#896 :DDDD -
#895 11es, mert egyértelmű a szabálytalanság, tény hogy marchionni érti a dolgát és fontana nem lábra ment, de így sikerült
piros szvsz mert egyértelmű gólhelyzetbe kitörő játékos
-
berakom ide is, döntsétek el Ti -
#893 :DDDDDD -
#892 #890 #891 nah és ez magyarul? :DDDDDDDDdddddddd -
#891 Bepi Pillon: “There are real regrets, as we deserved to win and instead emerged empty-handed. We created plenty of chances and should’ve sealed it before their goal, which was clearly offside, opened up the game. In the second half we kept on pushing, but that penalty was decisive.” -
#890 Mario Beretta: “The important thing was to win, as we needed points to stay close to the safety zone. Chievo are on fine form at the moment and we showed great strength to fight back and turn the result around.” -
#889 kösz! -
#888 grat a Parmanak nagyon kellett ez a 3 ponty -
#887 -
#886 http://media.fcparma.it//pics/6791_b1024.jpg -
#885 tökéletes ez így ahogy van :)