142
-
#22 Windows PISTA%!!! :D -
PityBull #21 "Ez olyan mintha egy magyar progit Windows Hosszúszarvnak neveznének el...."
Akkor már "Ablakok Hosszúszarv"...
Ha már magyarítunk... -
Alfa Of NS #20 Tenyleg gagyi nemileg a nev :) A longhornnak volt legalabb vmi erot sugarzo neve. -
BlackRose #19 kíváncsi vagyok mennyit fizethet az MS ezeknek...
http://www.vista.com/
hasonló volt annak idején az XBOX is, ami egy fémdobozokat-házakat (elektrónikának) gyártott (ha jól emlékszek)...
különben nem tudom mi a baj a névvel, egy aktuális angól szó aminek elég grandiozus a jelentése (az más dolog, hogy lettül csikrét jelent :) ), marketing oldalról tökéletessen megfelel, játszani lehet vele bőven (már akár nekem is támadt egy-két ötletem) és az MS mindenképpen legalább 1 milliárd USD-t fog itt a marketingbe önteni, ez a név jó alap nekik. -
#18 Már megint itt vagy?
Már nem egy topikban lejárattad magad az idióta hozzászólásaiddal!! -
Drawain #17 Hát ez nagyon gagyi név... -
blackeagle #16 Nem , 1 másodpercig sem érdekel. ez az egész csak arra volt jó ,hogy megint róla beszéljenek. Na de majd meglátjuk ,mármint látjátok én csak a híreket olvasom max. -
#15 A Longhorn azt jelenti hosszú szarvú szerintem az lett volna a rossz név nem ez...
Ez olyan mintha egy magyar progit Windows Hosszúszarvnak neveznének el.... -
Dinosaur #14 Az a 2 idióta mire táncol a színpadon, a Microsoft vállalati himnuszára?
Én nem ünnepelnék előre, mert lehet ez még bukta is... -
BiroAndras #13 "és startupnál majd elfordítjuk a fejünket :)"
Szerintem már a bétához lesz patch, ami visszaírja Longhorn-ra... -
#12 Na... azért itt csak mindenki kíváncsi legalább egy PICIT :) nem? -
BiroAndras #11 Hát elég hülye név. A Longhorn fényévekkel jobb. Hát ez van amikor marketinegeseket engednek egy termék közelébe. Mi is hasonlóképp jártunk (neveket enm írok, mert még nincs bejelentve a cucc). -
#10 Némá, csak nem a múltkori hozzászólásomra reagáltak?
Ez má valamennyivel egészségesebb név, mint a Longhorn, szerintem. Bár jobbat is adhattak volna neki...
Én "vévé"-nek fogom hívni :)
A monogramja fordított Volkswagen :) -
#9 és startupnál majd elfordítjuk a fejünket :) -
BlackRose #8 Amennyire én értek a marketinghez, azt hiszem a helyén van, persze valószínüleg lehetett volna jobb név is, (de hát valami kell majd a Windows 2010-nek is nemde). Mindenesetre nem a név érdekel, hanem maga az OS, ha teljesíti az elvárásokat akkor tök mindegy mi lesz a neve... -
#7 windows pista:)
a VU jobb lett volna, nem készült piaci felmérés? -
ac3 #6 nevetseges ;DD ennyit er majd az egesz mint amilyen fasza neve van -
AS #5 Megjelenés:
Beta 1: 2005 július 27.
Beta 2: 2005 november 16.
RC0: 2006 március 6.
RTM: 2006 június 28. -
AS #4 Igen.
Magyarul meg majd Pistának forditják
-
Caterpillar #3 Gondolj bele mit mondasz mikor megkérdik tőled winfosch telep. közben: "Mit csinálsz?"
A válasz hát fúúúj: "Visztát telepítek....."
ááááááááááááááá -
Cleawer #2 astala vista :) -
AS #1 Uristen!
Ez nagyon fura név!