54
-
beavis3 #54 az origo szotverbázisban keresétek a Faltout és a Faltout 2 -öt!!!én ott látam eszt a game-et -
carol1 #53 itt van már Faltout 2 letőltés??????? -
markleonard #52 nagyonjojáték -
markleonard #51 nagyonjoajáték
-
ccecc #50 lllklklklklklklkolhivzgughfg,kk -
VAN MÁR fLAT oUT 2 DEMÓ? -
100 csillag
-
Hm.
Vért izzadok vele...
Silverben nem boldogulok a havas pályával....
Kormányt raktam rá, be is állítottam a játékban de nem igazán müxik. -
eléggé szarul pontozta a cikk írója...
összesítés 3 csillag??ehh...
nekem is nagyon tetszik. -
Szikorarobi #45 ja jo kis game! Lanon haverok 6an nyomtuk szarra rohogtuk magunkat.A ki azt mondja nem jo menjen vissza WOW ozni !
-
nrkrm tetszik és ez a lényeg -
mohinger #43 Szerintem a cikk írója nem százas
Mi az, hogy 5 év múlva emlékezne rá bárki is???
A legelegeslegeslegjobb autós game, amivel eddig játszottam.
Minden autós játék kedvelőnek kötelező darab!!! A zene csúcs, a grafika gyönyörű, a fizikája pedig egyenesen zseniális!!! Tíz pontból tizenötöt adnék neki. Remélem lesz még ilyen király game a közeljövőben!
-
Battlefront #42 A legjobb játék aki nem szereti az 

-
Battlefront #41 Irtó jó játék az eggyik legjobb aki nem szereti az így járt a játékban minden rongálható:)

-
Battlefront #40 onimusha annyira nem régi de az egyik legjobb játék s a grafikája is szép -
Battlefront #39 ez egy kurv.a jó játék akinek nem tetszik az ígyjárt -
onimusha #38 ps2-n nem ilyen szép :( -
onimusha #37 ez azért egy elég régi játék -
kbj #36 idáig többször próbáltam letölteni játék demókat de nem sikerült kezd már unalmas lenni.kábel/? -
kbj #35 idáig többször próbáltam letölteni játék demókat de nem sikerült kezd már unalmas lenni.kábel/? -
Runo #34 Van, bár eddif csak LAN-on sikerült összehoznom, neten nem
-
van benne multiplayer??????? -
greekboy #32 Nemtom, de szerintem ez kurva jól néz ki, kár hogy nem fut a gépemen. :-( -
Battlefront #31 jó játék ennyi
-
dviktor #30 tök jó -
Goth #29 újcikk, már majd fél éve kijátszottam vele magamat. -
Goth #28 loál :DDDDDD tökmindgey hogy van e szélvédőd vagy nincs ugyanúgy repülsz ki rajta, nem mintha számítana :P -
szerintem is nekemmegvan és teccik'mert jó grafiak,törésmodell,játékmenet..énkb 90-93%ot adtam volna 

-
Szerintem +1 csillag mindenhova. -
Runo #25 És teccett? 
("és" -el nem kezdünk mondatot
)
-
én 2napja játszottam végig
-
Runo #23 Nem olvasom el a cikket, miután ilyeneket írtatok róla, de ha télleg lehúzták a játékot, hát úgy kell a cikkírónak.
Sztem rohadtjó a gém, bár néha kicsit nehéznek tűnik, gyakorlás teszi a mestert ;) -
ez flass -
totya4 #21 Szerintem nagyon jó game. Sőt.
A Need for speed-ekkel nincs egy kategóriában, tényleg nincs, rühellem hogy állandóan sötét van, itt legalább nappal van, és nagyságrendekkel szebb a táj, a kocsik... meg minden. Sokkal jobb játék, NFS valahol a béka segge alatt.
Az NFS UG 2 ott kezdi hogy nálam 10-15 fps minden minimumon...ugyanazen a hardveren 85 fps a Flatout az első pályán..lehet hogy az EA programozói nem tudnak programozni? Biztosan nem. Minnél nagyobb egy cég, annál rohadtabb, ez köztudott.
Nem akarom ragozni sokat, ez a játék a csúcs. :)
Lehet vele menni ezerrel, és bár törik a kocsi, nem vészes, sőt az ütközések nitrót adnak, amivel behozható a lassulás okozta hátrány.
Csúcs! -
Hm... azóta annyit újítottak h. látszódik a turbo-motor a gépeken? :D -
Mivel kitörik a szélvédőd az első után. :D Én Xboxon játszom a játékkal, és ott is jó, bár én a bónusz gamákat szeretem benne. Magasugrás stb... -
azt vettem észre, hogyha már egyszer kirepült az embered a szélvédőn, utána már sokkal könnyebben fog kirepülni rajta. ezen az elven már sok versenyt vesztettem el. -
hapi #16 Talán azért íranak róla most mert azt hiszem amerikában most jelent meg a progi. Legalább is gamespy-on láttam hogy július 18. a release date.
Ez az egy infó érdekelt volna na meg az hogy hozzá tettek e a progihoz ezalatt a majdnem egy év alatt, vagy csak kiadták úgy ahogy volt? -
lol en ezt mar kb fel eve kijaccottam omg :DDD -
Mi volt az az "n" ami ebböl élt meg? Ezenkivül normális roncsderby van? Lehet valamiröl lemaradtam. A kocsik teljesen összetörhetők egy bizonyos pontig. / több fázisban/ És nem az extrák miatt jó, azokkal szinte nem is játszottam.