54
  • beavis3
    az origo szotverbázisban keresétek a Faltout és a Faltout 2 -öt!!!én ott látam eszt a game-et
  • carol1
    itt van már Faltout 2 letőltés???????
  • markleonard
    nagyonjojáték
  • markleonard
    nagyonjoajáték
  • ccecc
    lllklklklklklklkolhivzgughfg,kk
  • CalebJoe
    VAN MÁR fLAT oUT 2 DEMÓ?
  • CalebJoe
    100 csillag
  • vizes
    Hm.
    Vért izzadok vele...
    Silverben nem boldogulok a havas pályával....
    Kormányt raktam rá, be is állítottam a játékban de nem igazán müxik.
  • PLackó
    eléggé szarul pontozta a cikk írója...
    összesítés 3 csillag??ehh...
    nekem is nagyon tetszik.
  • Szikorarobi
    ja jo kis game! Lanon haverok 6an nyomtuk szarra rohogtuk magunkat.A ki azt mondja nem jo menjen vissza WOW ozni !
  • Bliblibli
    nrkrm tetszik és ez a lényeg
  • mohinger
    Szerintem a cikk írója nem százasMi az, hogy 5 év múlva emlékezne rá bárki is???
    A legelegeslegeslegjobb autós game, amivel eddig játszottam.Minden autós játék kedvelőnek kötelező darab!!! A zene csúcs, a grafika gyönyörű, a fizikája pedig egyenesen zseniális!!! Tíz pontból tizenötöt adnék neki. Remélem lesz még ilyen király game a közeljövőben!
  • Battlefront
    A legjobb játék aki nem szereti az
  • Battlefront
    Irtó jó játék az eggyik legjobb aki nem szereti az így járt a játékban minden rongálható:)
  • Battlefront
    onimusha annyira nem régi de az egyik legjobb játék s a grafikája is szép
  • Battlefront
    ez egy kurv.a jó játék akinek nem tetszik az ígyjárt
  • onimusha
    ps2-n nem ilyen szép :(
  • onimusha
    ez azért egy elég régi játék
  • kbj
    idáig többször próbáltam letölteni játék demókat de nem sikerült kezd már unalmas lenni.kábel/?
  • kbj
    idáig többször próbáltam letölteni játék demókat de nem sikerült kezd már unalmas lenni.kábel/?
  • Runo
    Van, bár eddif csak LAN-on sikerült összehoznom, neten nem
  • jakewyler
    van benne multiplayer???????
  • greekboy
    Nemtom, de szerintem ez kurva jól néz ki, kár hogy nem fut a gépemen. :-(
  • Battlefront
    jó játék ennyi
  • dviktor
    tök jó
  • Goth
    újcikk, már majd fél éve kijátszottam vele magamat.
  • Goth
    loál :DDDDDD tökmindgey hogy van e szélvédőd vagy nincs ugyanúgy repülsz ki rajta, nem mintha számítana :P
  • icespeakyy
    szerintem is nekemmegvan és teccik'mert jó grafiak,törésmodell,játékmenet..énkb 90-93%ot adtam volna
  • Csuhai G
    Szerintem +1 csillag mindenhova.
  • Runo
    És teccett?
    ("és" -el nem kezdünk mondatot )
  • boy90
    én 2napja játszottam végig
  • Runo
    Nem olvasom el a cikket, miután ilyeneket írtatok róla, de ha télleg lehúzták a játékot, hát úgy kell a cikkírónak.
    Sztem rohadtjó a gém, bár néha kicsit nehéznek tűnik, gyakorlás teszi a mestert ;)
  • Cukros
    ez flass
  • totya4
    Szerintem nagyon jó game. Sőt.

A Need for speed-ekkel nincs egy kategóriában, tényleg nincs, rühellem hogy állandóan sötét van, itt legalább nappal van, és nagyságrendekkel szebb a táj, a kocsik... meg minden. Sokkal jobb játék, NFS valahol a béka segge alatt.

Az NFS UG 2 ott kezdi hogy nálam 10-15 fps minden minimumon...ugyanazen a hardveren 85 fps a Flatout az első pályán..lehet hogy az EA programozói nem tudnak programozni? Biztosan nem. Minnél nagyobb egy cég, annál rohadtabb, ez köztudott.

Nem akarom ragozni sokat, ez a játék a csúcs. :)
    Lehet vele menni ezerrel, és bár törik a kocsi, nem vészes, sőt az ütközések nitrót adnak, amivel behozható a lassulás okozta hátrány.

Csúcs!
  • Esrohnoil
    Hm... azóta annyit újítottak h. látszódik a turbo-motor a gépeken? :D
  • Bogyi007
    Mivel kitörik a szélvédőd az első után. :D Én Xboxon játszom a játékkal, és ott is jó, bár én a bónusz gamákat szeretem benne. Magasugrás stb...
  • NEOreg3
    azt vettem észre, hogyha már egyszer kirepült az embered a szélvédőn, utána már sokkal könnyebben fog kirepülni rajta. ezen az elven már sok versenyt vesztettem el.
  • hapi
    Talán azért íranak róla most mert azt hiszem amerikában most jelent meg a progi. Legalább is gamespy-on láttam hogy július 18. a release date.
    Ez az egy infó érdekelt volna na meg az hogy hozzá tettek e a progihoz ezalatt a majdnem egy év alatt, vagy csak kiadták úgy ahogy volt?
  • cement
    lol en ezt mar kb fel eve kijaccottam omg :DDD
  • Ma2ska
    Mi volt az az "n" ami ebböl élt meg? Ezenkivül normális roncsderby van? Lehet valamiröl lemaradtam. A kocsik teljesen összetörhetők egy bizonyos pontig. / több fázisban/ És nem az extrák miatt jó, azokkal szinte nem is játszottam.