54
  • Flashy
    hát ez egy n+1edik autóversenyes játék ami a ragdoll embermodellből meg az érdekes extra játékmódokból akar megélni. első pillantásra jó, aztán már nemannyira. igazából fizika az emberen kívül nincs, a kocsi törése néhány fázisból áll, az ember kisebb érintésre is kirepül előre, ilyesmik. jó móka, első pár alkalommal egy magasugráson pl nagyokat lehet röhögni.
  • Loco
    Na valmi ékszergyereknek most jutott a kezébe, de talán 2 órát ha játszhatott vele. Szokásos téma, megint unalmas cikkeket olvashatunk amatőr önjelölt újságíróktól. Csak azt nem értem, az Sg miért égeti magát ilyenekkel...
  • Esrohnoil
    Realisztikus nehézséggel próbáltátok játszani?
    Az alap kocsik alig fordulnak kanyarban, v. túlságosan kicsúsznak. :D El lehet szenvedni vele.
  • Roli
    Biztos a cikk írójának könnyű volt irányítani, lehet kormányt használt. Az viszont tény, hogy majdnem sikrült eltörnöm a joysticomat mert elég élesen kellett fordulni

Nem tudom ti hallottátok-e, én lyat is hallottam, hogy a Flat outban létezik valahol egy kocsma és onnan lehet emberkéket kihívni versenyezni. Nem találtam meg csak egy olyan helyet ahol van egy sörsátor padok székek és már nem emlékszem pontosan de igencsak az asztalok nagyon kemények annak nekimész a kocsi behorpad, a zkéket meg a padot simán ellököd, ja meg a sátor szélső lábai még olyan masszívak. Ha meg elédlöknek egy nagy fadarbot átcsusszansz rajta, de egy deszka az megdob tehát vannak kiebb hibái, de mikor a véknyabb fatörzs beleállt a kocsiba a sofőr mellett és még azzal is kellett kínlódni, hogy ne rángassa el a kocsit nagyon a kanyarban az igen nagyon tetszett, ne meg a beton elemek, ha ráesnek a kocsi orrára
  •  eX
    Én multiba élvezem nagyon'
    főleg amikor egymást kell sz*rrá zúzni' az a legjobb.....
  • Esrohnoil
    Hát, én már jó párszor végigtoltam, nekem nagyon bejött. Én sem értem h. miért csak most írtak róla cikket.
    Amúgy sztem sem nagyon nehéz, csak kell egy kis idő míg megszokja az ember.
    Van olyan mentésem ahol minden versenyen megvan az első hely.
  •  eX
    nem régebben?
    nagyon jó kis gamma'
  • fifi
    azt mondja meg nekem valaki, hogy ebben a hihetetlneül csúcs játékban miért van az, hogy 40-el nekimegyek a korlátnak, és kirepül emberünk 20métert... mert ha mondjuk 240-el történik oké... de így engem nagyon zavart és idegesített.

sry
  • NuCLEARScoRp
    Dojcsák Dániel meg ássa el magát mert igencsak alulértékelte a game-et...
  • NuCLEARScoRp
    Jó 9 hónapja jelent meg a progi, de jobb későn mint soha,,,

Amugy nagyon állat egy játék, bár a nehézséggel nem
    értek egyet. Elég egy rossz mozdulat és az életbe nem éred utol az ellenfeleket...
  • Roli
    akkor az a perverzió marad csak, hogy különböző változatokban nézzük végig, ahogy szerencsétlen kis lúzerünk szilánkosra töri minden csontját.

Én azt hittem nincs is benne csont :D
    jó játék! kár, hogy most írtak róla az SG-n, de akkor jó.a kocsit úgy szét lehet amortizálni, csak a motor a nitró meg a lúzer van benne egy kormánykerékkel meg egy sebességváltóval ja és közben elől lángol a motor, a kerekekben meg olyan nyolcas van, hogy csak na 888-as
  • akyyy
    jesszusom mikorii ez, de azért kéne, remélem igy felteszik to REnrte
  • dtk1985
    Hát ez se most jelent meg ha jól tudom.